kabus kobar
Printable View
kabus kobar
usdytl
[quote=jerfin;72034]bence de yaz yaz yaz.dng
bilgisayarıma virüs mü gönderdin naptın sürekli kitleniyor.. şimdi kaldırıp atacağım camdan aşağı o kadar delirtti beni:mad: yada şurdan 3. çoğul şahıslara atsam hedefi tutturur muyum ki:..:[/quote]
virüs mü..kimm oooo.. :..::..::..: bir bilgisayarın 3 üncü çoğul şahısları vurması zor :) tekil dene..yada..
tikel dene..
benle yarışma....yaşadığım yere bak-shadizar-..bilmiyorsan goguli den bak..aklını başına al..kendine gel sen kendine kendine gel :)
aha bilg.dan sonra oyun programları da kafayı yedi.. adam mat oldu hala düşünüyorum diyor 2 sattir:..:
dow da kimseye yaramayacak bi kapanış yaptı.. huzurlu uyuyamayacağız.. herkese iyi gecelerrr
Lucy Lui... aylık.. breh be.. ya hiç bi insan bi insan evladına bunu yapar mı yahu...1990 dan beri, arzın merkezine seyahat ediyor bu..bende bu japonlar bu kadar zayıf ama ayıları niye böyle dombili diyordum..yani biliyodumda bu kadar mı olur bahhh
Onu bunu bilmem, eur/usd 1,3150 leride görmüş bugün, nasıda düştü ama, gebersin, dahada düşecek, 1,2000-1,2400 aralığına bekliyorum:))) bekleyende ölmemiş ya:D:D
1.470 iken satılır demiştim eur-usd için dinleyen olmadı tabi (dinlemeyin zaten acemiyim) :) Astatin eur-usd sat diyor Usd-Ytl ise halen alda yanılıyormuyum? Yorumlasan kısaca? :)
Aha nikkei gebermeye az kalmış, yakındır 7800 seviyelerine çakılır, usd /jpy geberik vaziyetten gömülme aşamasına girdi girecek görünüyor, aman yarabbim:eek:, bu hafta bizim piyasaları buralarda sağlam tutsalar bile haftaya çakarlar gözüne gözüne, ama usd/ytl yukarı gitmez demeye devam ediyorum, nedenmi? devalüasyon bize uymaz bu saatten sonra, deflasyon yaşanmaya başladı bile ve hızla yaşanmaya devam edilecekde ondannnnn;) saygılar.
[QUOTE=hexa;72041]1.470 iken satılır demiştim eur-usd için dinleyen olmadı tabi (dinlemeyin zaten acemiyim) :) Astatin eur-usd sat diyor Usd-Ytl ise halen alda yanılıyormuyum? Yorumlasan kısaca? :)[/QUOTE]
Bende hergün yazdım 1,41 üzeri fazla dedim ama, dinleyen oldumu?+.
Slm arkadaslar bugun 32850 den dalgaya kapıldım tepkiyi kısmen yakaladım 33700 den short girdim tekrar 35000 önemli olacak para çıkısı var 12 milyon ytl efg al dı da aldı elinde patlarmı bilinmez 35000 yine en güçlü direncimiz olacak 11000 puanlık yükselişin yüzde 50 düzeltme seviyesinden tepki vermiş olduk 38250 - 5500 32750 ben hala 27000 hedefimi koruyor olsamda efg nin söyle 20000 satıs yaptığını görebilirsek içim daha rahat olaccak kısayken slmlr
Walla bu global finans krizinden en çok zarar gören dünyanın en büyük likidite bölgesi japonya gördü galiba, hemde hiçbi suçu yokken, tamda ekonomileri düzelmeye ve büyümeye başlamışken adamların başına gelene bakın, üstelik bundanda en çok usd/jpy etkileniyor, bu pariteye dikkat edin derim, saygılar.
[quote=hexa;72041]1.470 iken satılır demiştim eur-usd için dinleyen olmadı tabi (dinlemeyin zaten acemiyim) :) Astatin eur-usd sat diyor Usd-Ytl ise halen alda yanılıyormuyum? Yorumlasan kısaca? :)[/quote]
sn. hexa 200 küsür gönderinizin nerdeyse yarısı belki de fazlası astatin bir şey söyle şeklinde, bu durumda sözünüzün dinlenme olasılığı sizce yüzde kaçtır?