türkoğlu ne ettin...malı götürdün mü bari.............brv
Printable View
türkoğlu ne ettin...malı götürdün mü bari.............brv
[quote=Cerphin;176347]ooo hoşgeldin palamut, nerelerdesin.. vob maceraların nasıl gidiyor merak ettik de.:..:[/quote]
formül işlerine bi daldık ucu bucağı yok en geçerli kuraldan devam ediyorum .......
1....ilk iş para kaybetme
2....sonra belki kazanırsın
3....sisteme uy uy uy.....
yok palamut sezonu kapandı bol lüfer var.........
[QUOTE=palamut;176351]formül işlerine bi daldık ucu bucağı yok en geçerli kuraldan devam ediyorum .......
1....ilk iş para kaybetme
2....sonra belki kazanırsın
3....sisteme uy uy uy.....
yok palamut sezonu kapandı bol lüfer var.........[/QUOTE]
bak jerfiyi dinle....karlı çıkarsın.......
[quote=mordak;176350]türkoğlu ne ettin...malı götürdün mü bari.............brv[/quote]
idare ediyok yaf...fahat bende yuvaş yuvaş FX e akmayı planlıyorum.tabii ufak ufak...bu VOB 3 dene zoytarının elinde oyuncak olmuş.
önce güccük paralarlan girip bir öğrenelim...deel mi?FX te GAP derdi yok...
[quote=Cerphin;176348]e gazozun yanında da palamut var mı palamut..:::[/quote]
olmamı.......sen baya değişmissin saç, isim falan parayı buldun sanırım...... :..::..::..:
[QUOTE=TÜRKOĞLU;176353]idare ediyok yaf...fahat bende yuvaş yuvaş FX e akmayı planlıyorum.tabii ufak ufak...bu VOB 3 dene zoytarının elinde oyuncak olmuş.
önce güccük paralarlan girip bir öğrenelim...deel mi?FX te GAP derdi yok...[/QUOTE]
bencede fx'e gel....vob inanki iş deelll....tamam fx de bol para saçan yer deell ama inan zararını terse gelsen bile günlük çıkarıyorsun......seçim şansın bol......
acele etme yavaştan get eyyi kazanırsın loo...
[QUOTE=palamut;176354]olmamı.......sen baya değişmissin saç, isim falan parayı buldun sanırım...... :..::..::..:[/QUOTE]
yok beah, para beni buldu..:::
önce liv'i terkettim, sonra da jerfin'i.. bu kimlik bunalımını bu kadarla atlatırım umarım..:..::..:
[quote=Cerphin;176356]yok beah, para beni buldu..:::
önce liv'i terkettim, sonra da jerfin'i.. bu kimlik bunalımını bu kadarla atlatırım umarım..:..::..:[/quote]
benden tam destek imaj isim süper olmuş bi daha değiştirsen yine süper olur bunalım falan vız gelir sana.........lelele.lelele.lelele
[quote=queen;176344]yok asti bu haber senin için..üüüww
sırada almanya mı var?
Zora giren yunanistan’ın ardından almanya da sıkıntıda. Alman bakan ‘mali krize gidiyoruz’ uyarısı yaptı
[/quote]
:d:d:d:d:d:d:d:düüüüüüüüüüüüüüüüüü:d:d:d:d:d
aaa KUIN graliçe, gülme işaretleri çıkmıyor sadece ağlamalar çıkıyor..ağlayacağız demekki:..::..:üüü
.....herkese karlı bir hafta ve iyi geceler diliyorum..........
Bendende, Herkese selam ve bol kazançlar, saat 01:00 da haftaya başlarız,
bu arada önümüzdeki hafa coniler kapalımı, yada coni kapalı future si açıkmı, bunlarda kapalıysa işareti paradan dxy, veya parite den alacaz, hepside kapalıysa, bunlar oylum oylum fidan boylum, olur,....nikx bakarız o zaman, sadece burası açık olmasın yeter,...
haftaya kuvvetli başladık başladık başlayamadık çiçek gönder formasyonu oluşur bende..
dow yine 10300 altından destek buldu..oradada 10500 üstü kapanışları görmek lazım artık.yoksa realize kaçınılmaz olacak bence..
vob ta 63500 altında kısaya dönerim diyorum..64 bin üstünde kuvvetli piyasa görürsem long devam..
yeni haftaya bu düşüncelerle giriyoruz bakalım..
Ben küçük bir miktar shrt um ama, günlükte 644xx üstünde, shrt u terkederim, kazandığımı vermeyecem ağa ya bu defa, bende kalacak, tersi yeni soygunlar yapacam ama bu seferde crismas geldi, kurban bayramında dubaiyi sıyırmışlardı malum, yunanada aldırmadılar, toptan ödeme yapacaklarmış öle dediler, nakita sıkışmışlar,....
[QUOTE=enorton;176317]8 ve 0,43 mü?? opt yaparak mı bulmuş bu değeri? % 0,43 e göre işlem yaparsan günde baya fazla işlem yaparsın... Ben default bakıyorum 3 e %2...[/QUOTE]
evet opt yapmış ama tarih epey gerilerde kaldı, vobda bu kadar işlem hacmi yoktu, 5 dakikalık vob grafiği ile işlem yeni moda olmuştu vs...vs... şimdi hangi değerler o kadar kazançlı olur bilmem, ama dediği şey şuydu, çok işlem yaptırıyor çok stop ve çok poza giriyorsun ama sonuçta en kazançlı hali bu...şimdi en kazançlı değerleri nasıl buluruz onu sormadıydım, heralde uzun uzun değerleri deneyerek ve opt yapılarak bulunuyordur..zor iş...bide pc başından hiç ayrılmaman gerek işte:) oda evdeki hanımını nöbetçi dikmiş pc başına sorunu çözmüş, bi sorun çıkarsada cepten haberleşip son kararı veriyormuş vs...vs..... senin baktığın değer stop için fena değil bencede, bende günlükde 5 e %1,3 e bakarım:)
[QUOTE=enorton;176318]Dandik demeyelim de basit birşey, hareketli stop işe :)[/QUOTE]
evet dandik ağır kaçmış most un yaratıcısına ayıp olmuş....basit bişey....yediğim hakkınıda teslim etmek gerekirse, bazen basit olan en güzeli olabiliyorda:)
[QUOTE=bull market;176366]evet opt yapmış ama tarih epey gerilerde kaldı, vobda bu kadar işlem hacmi yoktu, 5 dakikalık vob grafiği ile işlem yeni moda olmuştu vs...vs... şimdi hangi değerler o kadar kazançlı olur bilmem, ama dediği şey şuydu, çok işlem yaptırıyor çok stop ve çok poza giriyorsun ama sonuçta en kazançlı hali bu...şimdi en kazançlı değerleri nasıl buluruz onu sormadıydım, heralde uzun uzun değerleri deneyerek ve opt yapılarak bulunuyordur..zor iş...bide pc başından hiç ayrılmaman gerek işte:) oda evdeki hanımını nöbetçi dikmiş pc başına sorunu çözmüş, bi sorun çıkarsada cepten haberleşip son kararı veriyormuş vs...vs..... senin baktığın değer stop için fena değil bencede, bende günlükde 5 e %1,3 e bakarım:)
evet dandik ağır kaçmış most un yaratıcısına ayıp olmuş....basit bişey....yediğim hakkınıda teslim etmek gerekirse, bazen basit olan en güzeli olabiliyorda:)[/QUOTE]
8 - 0,43 şuanda son 4 ay %22 zararda... :( Bu bahsettiğin arkadaş Mostun yaratıcısı mıydı, ben mi yanlış anladım...
[quote=enorton;176368]8 - 0,43 şuanda son 4 ay %22 zararda... :( Bu bahsettiğin arkadaş Mostun yaratıcısı mıydı, ben mi yanlış anladım... Bize MS kodunu verse de MS de test yapsak :)[/quote]
mehmet.ferit abi vermiş bende testini yaptım.metastock topiğinde var.
eyi deel sonuçları...
[quote=enorton;176368]8 - 0,43 şuanda son 4 ay %22 zararda... :( Bu bahsettiğin arkadaş Mostun yaratıcısı mıydı, ben mi yanlış anladım...[/quote]
Mostun sahibi onur diye bir arkadaştır kitabıda vardı.
[quote=Larossıan;176373]Mostun sahibi onur diye bir arkadaştır kitabıda vardı.[/quote]
Pardon düzelteyim Anıl Özekşi olacak.:(
Kitabıda Kazanma sanatı
[URL]http://www.kitapyurdu.com/yazar/default.asp?id=34367[/URL]
cümleten günaydın bol kazançlar ..:D
Günaydın, iyi haftalar, bol kazançlar, bol kar tatilleri
herkese günaydın
ayrıca bol kazanclı bir hafta geçirmenizi dilerim..
Bu hafta hepberaber palaya bi dalalım ,
unutmayın ayakkabıyla kafasına kafasına .dng.dng.dng.dng
Günaydın Dostlar Bol Kazanclar
gümaydın bol kazançlar ...
günaydın...
Microsoftun sahibi Bill Gates karısınla boşanmışlar.Kadına sormuşlar neden ayrılıyosunuz Bill Gates gibi birinden diye, o da 'hem micro, hem soft ' demiş:..::..::..:
Herkese Bol Kazançlar yeğenler..
[QUOTE=Astatin;176377]Günaydın, iyi haftalar, bol kazançlar, bol kar tatilleri[/QUOTE]
bel ilk kar tatilimi yaptım çok neşeliyim , kavgada priest resurrect etse bu kadar mutlu olamazdım , energy mana herşeyi fulledim geldim:)
[QUOTE=Kennym;176383]bel ilk kar tatilimi yaptım çok neşeliyim , kavgada priest resurrect etse bu kadar mutlu olamazdım , energy mana herşeyi fulledim geldim:)[/QUOTE]
eski wow culardansın galiba kennym yoksa benmi yanlış anladım:confused:
VOB 20 Dk.
Sistem Getiri grafiği.
Nalıncı keseri trendline'ı ana sistem için yukarı yönde kırıldı. Son karar Long idi.
Sistem portföyündeki Pozisyonlar, bu sistem için, x2 kat artırılır.
[URL="http://img9.imageshack.us/i/vobsystemg.png/"][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/6452/vobsystemg.png[/IMG][/URL]
[QUOTE=sazan;176388]VOB 20 Dk.
Sistem Getiri grafiği.
Nalıncı keseri trendline'ı ana sistem için yukarı yönde kırıldı. Son karar Long idi.
Sistem portföyündeki Pozisyonlar, bu sistem için, x2 kat artırılır.
[URL="http://img9.imageshack.us/i/vobsystemg.png/"][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/6452/vobsystemg.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
o graf ralli yapar abi bence .. :::
[QUOTE=Rooks;176384]eski wow culardansın galiba kennym yoksa benmi yanlış anladım:confused:[/QUOTE]
hala oynuyorum bi turk serverında :) lvl 80 retri paladin :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
palanın safında kıpraşmadan bekliyorum.....he he
[QUOTE=eksper;176391]palanın safında kıpraşmadan bekliyorum.....he he[/QUOTE]
aramızda palanın safını anlayabilen olduğuna sevindim..:D
[QUOTE=Cerphin;176392]aramızda palanın safını anlayabilen olduğuna sevindim..:D[/QUOTE]
günlerdir yansıtılan bu şekilde oldugu icin yazıverdim öylesine.. hemen eleştirmeyin yaf...he he
[quote=selçuklu;176389]o graf ralli yapar abi bence .. :::[/quote]
Bence de. Yani umarım öyle olur.
taban olsun bence :Düüü:o:(:D::::cool:
ama tavan olacak sanki :)
[quote=Astatin;176395]taban olsun bence :Düüü:o:(:D::::cool:[/quote]
tabana kuvvet diyorsun yani :D::::p
[quote=TÜRKOĞLU;176397]tabana kuvvet diyorsun yani :D::::p[/quote]
aşağa yukarı:..::..: pambık, ördeğin mor olanından daha doğrusu mor renge gelmiş ördek etinden "diskinirim"...ya sen.dng
64.100 den kısaları fulledim.. eur/usd nin tepik yapma ihtimaline inat..:..:
[QUOTE=Cerphin;176399]64.100 den kısaları fulledim.. eur/usd nin tepik yapma ihtimaline inat..:..:[/QUOTE]
dua edin kendimi tutuyorum kısalmıyorum yoksa bıtane shortcu kalmazdı pıyasada hepsını keserlerdı sımdıye kadar benle birlikte :) sabretmeyi ogrenıyorum pozsuzda guzel hayat :P