-
[QUOTE=mozkan;71443]hadi ben söyleyeyim sorunuzun yanıtını ama dolaylı olarak.
göstergeler, osilatörler, formasyonlar, elliott dalgaları, fibonacii ler, open high low close, mum analizi vs. aklınıza ne geliyorsa hepsi FİYAT ın türevidir ve bunların fiyat hareketini Fiyat tan daha iyi açıkladığı zannedilir. derin bir tartışmaya girmeden şunu söyleyeyim aslolan FİYAT değil TARİH tir sevgili teo. 26,400 de alanların neden aldığını fiyatsal olarak çözemezsiniz. ama olaya tarih boyutuyla baktığınızda, astro finans açısından mükemmel bir alım zamanıydı, benzer şekilde 8-9 ocak tarihinin de satım zamanı olduğu bir çok astro finans sitesinde 2 ay önceden duyurulmuştu. Bu kadar ipucu yeterlidir. Bol şanslar.[/QUOTE]
fiyat, haber, veri meri, aslında beklenti ve gerçekleşmelerde 2000 den beri gelen süreçte TARİH kadar etkili değildir. tebrikler Sayın Mozkan.
8-9 ocak perşembe ve cuma oluyor. 1 gün geri çektiler ancak. normaldir.
sevgiler.
-
[QUOTE=mozkan;72046]sn. hexa 200 küsür gönderinizin nerdeyse yarısı belki de fazlası astatin bir şey söyle şeklinde, bu durumda sözünüzün dinlenme olasılığı sizce yüzde kaçtır?[/QUOTE]
zaten beni dinlemeyin deyyooooo:..:
-
astatinn benim bilgisayarıma da mı bişiler yaptın.. yazarken yazıların bi kısmı yazılmıyo.. Ben tuşlara basıyorum halbuki. Sonra bi bakıyorum kelimelerde bazıları yok. Dön tekrar düzelt..
-
YARIN JP Morgan Chase EPS $0,11
Wells Fargo EPS $0,37
15 Ocak Perşembe
Merrill Lynch EPS $-0,16
Intel EPS $0,22
-
Altın ralli sürecinde düzeltmesini 800 civarında tamamlayacaktır, sonrasında ralli yönüne devam edecektir. 2009 un en sağlam yatırım aracı olacaktır.
-
euro dolar parite son derece sahte yönde hareket etmektedir. Ancak hareketin gücü 1=1 e gelmesi gerekirken (madem güç deniyorlar) yine de bunu yapamakatadır. sebebi sahte olmasıdır.
unutmayalım petroldede sahte sahte 140 ı aşmıştı ama AŞMIŞTI. demekki sahte hareketler olabiliyor.
peki neden sahtedir? eksi faize paranın geri dönmesi saçmadır ama piyasa ısrarı şu an bu yönde.
10 trilyon $lık erime bunu yaratıyor.
Ancak çok uzun vadede dolar şu anki halinin yarısına düşecektir.
peki bu bize neyi ispatlıyor?
piyasada UZUN VADE YATIRIMCI YOKTUR şu an. kısa vade girişler ve çıkışlar olmaktadır.
uzun vadelicilerde mağdur olmaktadır.
o yüzden maksimum dikkat.
-
[quote=jelibon;72051]Altın ralli sürecinde düzeltmesini 800 civarında tamamlayacaktır, sonrasında ralli yönüne devam edecektir. 2009 un en sağlam yatırım aracı olacaktır.[/quote]
785 leri görmez mi yani ons? Peki dolar değerlenmeye devam ederse? Bu kadar üçkağıtçı piyasa varken altın gerçekten güvenli liman olabilir haklısın :D Denize düşen yılana sarılır :D
-
iyi geceler bir arkadaş bu günkü ve vade başından beri takası takas sayfasına yapıştırabilirmi ben gün i.çi bazen olamıyoum eksik kalıyor
[url]http://www.voborsa.com/forum/gunluk-vob30-dolar-takas-t5183p4.html[/url]
-
birde EFG dikkatimi çekiyor epey long vardı bu gün ne yaptı merak ettim EFG pek terse kalmaz
-
[quote=serkanyurttas;72044]slm arkadaslar bugun 32850 den dalgaya kapıldım tepkiyi kısmen yakaladım 33700 den short girdim tekrar 35000 önemli olacak para çıkısı var 12 milyon ytl efg al dı da aldı elinde patlarmı bilinmez 35000 yine en güçlü direncimiz olacak 11000 puanlık yükselişin yüzde 50 düzeltme seviyesinden tepki vermiş olduk 38250 - 5500 32750 ben hala 27000 hedefimi koruyor olsamda efg nin söyle 20000 satıs yaptığını görebilirsek içim daha rahat olaccak kısayken slmlr[/quote]
satlıklerde 33700 den al vermıs bılgısayar basında olmadığımdan shorta geçiş seviyem oldu 33900 geçildi 23,6 seviyesi 38,2 seviyesi 35000 aynı zamanda 22 günlük ortalmamız adamlar ayarlı mı gidiyor yoksa denk mi geliyor bilmiyorum 5500 puanın geri düzeltme seviyeleri dir
-
[QUOTE=ayyu12;72054]iyi geceler bir arkadaş bu günkü ve vade başından beri takası takas sayfasına yapıştırabilirmi ben gün i.çi bazen olamıyoum eksik kalıyor
[url]http://www.voborsa.com/forum/gunluk-vob30-dolar-takas-t5183p4.html[/url][/QUOTE]
[IMG]http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/dada200bf.png[/IMG]
-
[quote=ayyu12;72054]iyi geceler bir arkadaş bu günkü ve vade başından beri takası takas sayfasına yapıştırabilirmi ben gün i.çi bazen olamıyoum eksik kalıyor
[url]http://www.voborsa.com/forum/gunluk-vob30-dolar-takas-t5183p4.html[/url][/quote]
alıs satıs
efg de 54000 dsı 28500
garantıde 14000 ıym 12000
teb 7000 cıtı 5000
seans arasında arcı kurumdan temın ettığım değerlerdir derinliklı matrıxım yoktur slmlr