-
[quote=Cerphin;176399]64.100 den [B]kısaları fulledim[/B].. eur/usd nin tepik yapma ihtimaline inat..:..:[/quote]
Ay akşamdan ışıktır yaylalar yaylalar
[B]Yüküm şimşir kaşıktır[/B] dilo dilo yaylalar...
Komşu kızını zapteyle yaylalar yaylalar
Bizim oğlan aşıktır dilo dilo yaylalar....:::
.lelele.lelele.lelele
-
-
[quote=Astatin;176398]aşağa yukarı:..::..: pambık, ördeğin mor olanından daha doğrusu mor renge gelmiş ördek etinden "diskinirim"...ya sen.dng[/quote]
ne diyon la sabah sabah?gözlerim kapanıyor...gaçta yattım biliyon nu? sabah 06:00 idi yattığım...09:00 da uyandık...uyhum var çok fena...şipreli konuşma annamıyom...
-
[QUOTE=EMEKDAR;176401]Ay akşamdan ışıktır yaylalar yaylalar
[B]Yüküm şimşir kaşıktır[/B] dilo dilo yaylalar...
Komşu kızını zapteyle yaylalar yaylalar
Bizim oğlan aşıktır dilo dilo yaylalar....:::
.lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
Ay akşamdan aşta gel.. yaylalar yaylalar
shortla:..: yola düşte gel.. dilo dilo yaylalar
Eğer [COLOR="Red"]PELAM[/COLOR] koymazsa.. yaylalar yaylalar
Vicdanan danışta gel.. dilo dilo yaylalar
:::::::::.lelele.lelele
-
ben size dedim bu piyasada OCAK ayı başlayana kadar daha yaprak kımıldamaz.geçen yıl aralık 15 sonrasının kopyası resmen.yabancılar çekildi veya çekiliyor noel geldi...coni kendini aleme,alkole,şaraba verdi...araki bulasın şindi coniyi...kimbilir hangi meyhanede demleniyor :D
-
vobda poz yok... uuyzlaştı iyice piyasa .. goldda kısayım oda uyuz gerçi ehuehue:D:D:D
-
gökhan bu türküyü her sabah söylüyordur şimdi emekdar.. ama aşağıdaki gibi söylüyordur kesin..:)
uçar burası.. oha yaylalar oha yaylalar..
çöker burası.. oha yaylalar oha yaylalar..
::::::::::..::..::..:
-
selçuklu patronaj,
7280/112 kaldıraçla EURUSD de de keşke şort yapsaydım diyorum..sen ne diyosun :)
yahu bu avatarı sevdim ben ha... beni daha iyi yansıtıyo...göbekli, kel, çok pis yan bakıyor, şan şöhret madalya gırla, e cosefin de var....dng
bu dabiki bu birtanem
-
RUSYA'NINALTINREZERVLERI 1 ARALIK ITIBARIYLA YILBASINA GORE YUZDE 20 ARTISLA 19.7 MILYON ONS OLDU
RUSYA'NINALTINREZERVLERI 1 ARALIK ITIBARIYLA YILBASINA GORE YUZDE 20 ARTISLA 19.7 MILYON ONS OLDU
-MATRIKS-
abavv bu altın fena fırlayabılır herkes altın manyagı olmus ... bı sure ızlemekte fayda var bu altını..
-
unlu Turk gurubu REYTING izleyiniz
[url]http://www.youtube.com/watch?v=V3WKryicUos[/url]
-
[QUOTE=Astatin;176408]selçuklu patronaj,
7280/112 kaldıraçla EURUSD de de keşke şort yapsaydım diyorum..sen ne diyosun :)
yahu bu avatarı sevdim ben ha... beni daha iyi yansıtıyo...göbekli, kel, çok pis yan bakıyor, şan şöhret madalya gırla, e cosefin de var....dng
bu dabiki bu birtanem[/QUOTE]
avatar iyi olmuş patron yakışmış bencede .. . hayırlı uğurlu olsun .. :D
-
Merhaba forumun güzel insanları!
Shortçu arkadaşlar kızmasın ama bana göre hedef 64775!... 64100 den alım yaptım 725'ede satışı Kodum! Hayrolsun bakalım!
-
oy kullanmayanlar oylarını kullansınlar yarın kapanacak anket .. tahmini tutana benden helva .. eheuhehue :::
[url]http://www.voborsa.com/forum/2009-aralik-uzlasma-tahmininiz-t5291.html?p=176387#post176387[/url]
-
Dolar long garanti duruyore,1.5250 den uykuluyken aldım, ha bire çıkıyore, buna karşılık bir tane ek kısa 30 kontrat yaptık 64000, hemen zarare, bu durumda ikisinden biri gerçek, ya dolare, ya borsa, dolar rallide bir kaç gündür ve bunu 2 ay önceden yazmaya başladık ancak parformansı düşük, bugün hızlanabilir, öyleyse yalan borsa, dax tan belli bir kaç gündür fdji ye rağmen, düşüşte veya yükselişte a normal, sanırım Hanslara yukarıdan satıyorlar, bizdede böyle bir görüntü var spotta, dağıtım yani, diturbation ve coni de öyle, 90 + lar oynanıyor, bu maçın galibi belli,yeni maç.lara bakmak en güzeli, gözler hakemde, kulak düdükte, poz almak beyhude,......
-
sanki yukari bir direk cikacaklar.sabah sazan aga cikar demisti.
-
rast gele arkadaşlar,iyi seanslar !
-
[quote=indregandi;176414]Dolar long garanti duruyore,1.5250 den uykuluyken aldım, ha bire çıkıyore, buna karşılık bir tane ek kısa 30 kontrat yaptık 64000, hemen zarare, bu durumda ikisinden biri gerçek, ya dolare, ya borsa, dolar rallide bir kaç gündür ve bunu 2 ay önceden yazmaya başladık ancak parformansı düşük, bugün hızlanabilir, öyleyse yalan borsa, dax tan belli bir kaç gündür fdji ye rağmen, düşüşte veya yükselişte a normal, sanırım Hanslara yukarıdan satıyorlar, bizdede böyle bir görüntü var spotta, dağıtım yani, diturbation ve coni de öyle, 90 + lar oynanıyor, bu maçın galibi belli,yeni maç.lara bakmak en güzeli, gözler hakemde, kulak düdükte, poz almak beyhude,......[/quote]
yahu benim bildiğim indragandi, feylezof dadında, dünya malında çok gözü olmayan eyle mülayim bir şeydi..sen varyemez amca gibisin ha..hiç indra ya benzemiyon....bir de mahatma gandhi vardı..birde rajiv gandhi vardı..hey gidi günler hey.. hay canına yandığım yıllar, hay lafına gandhığım cosefin..
aaaaa bu arada cosefin (josephin) le cerphin de kafiyeli ha....:::
-
[QUOTE=Cerphin;176407]gökhan bu türküyü her sabah söylüyordur şimdi emekdar.. ama aşağıdaki gibi söylüyordur kesin..:)
uçar burası.. oha yaylalar oha yaylalar..
çöker burası.. oha yaylalar oha yaylalar..
::::::::::..::..::..:[/QUOTE]
yaylalar kalktı artık söylenmiyor :::
-
150 den öptüm deyyusu...350 puvanı cebe kodum...alttan almaya calışıcagım....
-
[quote=AMON RA;176412]Merhaba forumun güzel insanları!
Shortçu arkadaşlar kızmasın ama bana göre hedef 64775!... 64100 den alım yaptım 725'ede satışı Kodum! Hayrolsun bakalım![/quote]
Güzel kalpli dostum,
Kim kime niçin kızsınki,kimse kimsenin zararını karşılamıyor,kazandığınıda kimseyle paylaşmıyor...
Piyasa bu,her yönede önü açık...
Herkese pozları hayırlı olsun...:cool:
-
[QUOTE=enorton;176420]yaylalar kalktı artık söylenmiyor :::[/QUOTE]
Her Türk Asker Doğar
Ne Mutlu türküm Diyene
Vatan Sana Canım Feda
vs vs söyleneiyordu geçen yıl.
-
[quote=Astatin;176419]yahu benim bildiğim indragandi, feylezof dadında, dünya malında çok gözü olmayan eyle mülayim bir şeydi..sen varyemez amca gibisin ha..hiç indra ya benzemiyon....bir de mahatma gandhi vardı..birde rajiv gandhi vardı..hey gidi günler hey.. hay canına yandığım yıllar, hay lafına gandhığım cosefin..
aaaaa bu arada cosefin (josephin) le cerphin de kafiyeli ha....:::[/quote]
Senin bonaparte gibi bu astitat, o da savaş manyağıydı, benimki gandinin indireni o anlamda değişik bir gandi türü, senin bonaparte gibi hızlı trader asti,.....
-
filatos bu arada... bi tarafdan nickler üzerine deneysel çalışmalar yaparken öbür tarafda ekrana bakamadık..oysaki sistem alda. ahahahaaahah üwwwwww
-
bugün açılan kısalar 100 puan zararına stop oldu üüwww
-
enorton naaptın test işi bitti mi? yoksa sen mi bittin? :::
-
tavan olur..SAZAN gol olur...
-
piyasada bi poz kapamaya zorlama var gorunuyo :) shortcuları sıkıstırıyolar ama baskı yapmıyolar garıp.. benım bıldıgım aga burdan basıp yukarı dogru 5 saat shortcuları dıken ustunde tutar cogunu kapattırırdı sımdılık buralarda takılıyo... yada ben girmedim piyasaya diye iştahı yok , morali bozuk..:::::::::
-
250 cort cöker burası...he he
-
KUIN graliçe, yarım pabucumu gönderdim kargoynan...emortım, kargo minibüsüne çarpmazsa sizin oralarda, 1 saat içinde elinde olur..üwww
-
sn Turk oglunun gecenyil aralik ayi grafigini gorunce aradaki benzesme tipa tip ayni deyip sabahdan uzun oldum.
-
[quote=VOBiX;176423]Her Türk Asker Doğar
Ne Mutlu türküm Diyene
Vatan Sana Canım Feda
vs vs söyleneiyordu geçen yıl.[/quote]
pim çek bomba at var birde,yalnız komando kararı makbuldür :)
-
[QUOTE=VOBiX;176423]Her Türk Asker Doğar
Ne Mutlu türküm Diyene
Vatan Sana Canım Feda
vs vs söyleneiyordu geçen yıl.[/QUOTE]
bunlar yuruyuş soylemleri , yaylalar şarkısı yerine komando marşı , türküsü gibi bişey vardı koşarken söylenen.. gecen senelerde daha cok kullanılan , çok eğlenceli geyik bi marştır üzerine doktora tezi yazılacak kadar uçuk bişey :)
yarin elini g3 gibi tutan bi askerden bahseder :) nette bol miktarda bulunur bunun kamera kayıtları.. bize komando okulunda çok söyletirlerdi ama gülmekten söyleyemezdik bi türlü..
-
[quote=tutku;176435]sn Turk oglunun gecenyil aralik ayi grafigini gorunce aradaki benzesme tipa tip ayni deyip sabahdan uzun oldum.[/quote]
yanlız o grafları ben piyasa yukarı kopacak beklentisiyle koymadım.bunu yazdım ama tekrar belirteyim...evet geçen yılda böyle sıkışmışız ve bu sıkışma yukarı yönde kırılmış hemen OCAK 2009 başında.ama belli olmaz belki bu sene aşağı yönde kırılır...belki yine yukarı...
zarar edersen sonna benden bilme kardeş...sadece dikkatimi çekti onu gösterdim...
inşallah gönlüne göre olur!
-
60 dk ve altı periyotlarda ortalamalar 64 bin seviyesinde toplandı.
cuma kapanışı ( 63825 ) ve 60 dk lık son dip ( 63550 ) aşağı geçilmediği sürece long kalınabilir bence..
-
Flat, bu hafta artık borsa düşünmüyorum, dolardan devam,
-
[quote=YAVUZHAN;176436]pim çek bomba at var birde,yalnız komando kararı makbuldür :)[/quote]
,biz onun remixini yapmıştık... pim pim çek çek bomba bomba at at pim pim çek çek bomba bomba at at, diyerek kısık sesle topluca 1/2 mevcut söylenir.... sonra tüm bölük pim çek bomba at pim çek bomba at der... sonra duyan binbaşı nın ettiği küfrü hiç söylemeyeyim
-
[quote=TÜRKOĞLU;176438]yanlız o grafları ben piyasa yukarı kopacak beklentisiyle koymadım.bunu yazdım ama tekrar belirteyim...evet geçen yılda böyle sıkışmışız ve bu sıkışma yukarı yönde kırılmış hemen OCAK 2009 başında.ama belli olmaz belki bu sene aşağı yönde kırılır...belki yine yukarı...
zarar edersen sonna benden bilme kardeş...sadece dikkatimi çekti onu gösterdim...
inşallah gönlüne göre olur![/quote]
Lem birde nickin Türkoğlu h..sen meksikaoğlu sun bence... EL TIRSO:..::..:
-
en iyisi bugün hiç işlem yapmamak sanırım..
-
[quote=Astatin;176442]Lem birde nickin Türkoğlu h..sen meksikaoğlu sun bence... EL TIRSO:..::..:[/quote]
ne tırsosu ya...adamın canı yanar sonna içimize oturur...neyine tırscam lem...yatırım danışmanı olan sensin :..:
EL ASTİK seni hahahahahahahha.şekilden şekile girip durma lem hayata karşı net bir duruşun olsun.:::
arap şeyhi EL ASTİK :..:
-
dow perşembe günü saat 20:00 de kapanacakmış.cumada kapalı tabi..