-
[QUOTE=Kennym;176437]bunlar yuruyuş soylemleri , yaylalar şarkısı yerine komando marşı , türküsü gibi bişey vardı koşarken söylenen.. gecen senelerde daha cok kullanılan , çok eğlenceli geyik bi marştır üzerine doktora tezi yazılacak kadar uçuk bişey :)
yarin elini g3 gibi tutan bi askerden bahseder :) nette bol miktarda bulunur bunun kamera kayıtları.. bize komando okulunda çok söyletirlerdi ama gülmekten söyleyemezdik bi türlü..[/QUOTE]
Ben personel sınıfındaydım. Geri hizmette. Komandoluk öğretmediler bize.
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;176438]yanlız o grafları ben piyasa yukarı kopacak beklentisiyle koymadım.bunu yazdım ama tekrar belirteyim...evet geçen yılda böyle sıkışmışız ve bu sıkışma yukarı yönde kırılmış hemen OCAK 2009 başında.ama belli olmaz belki bu sene aşağı yönde kırılır...belki yine yukarı...
zarar edersen sonna benden bilme kardeş...sadece dikkatimi çekti onu gösterdim...
inşallah gönlüne göre olur![/QUOTE]ben ocağın ilk haftası bu borsalara gömerler diye düşünüyorum kaç yıldır aynı muahbet Kasımı eksi Aralık ayını art kapat. Ocağın ilk haftası göm.
-
bence gol olur .. altında flatledim ..
-
[quote=VOBiX;176447]ben ocağın ilk haftası bu borsalara gömerler diye düşünüyorum kaç yıldır aynı muahbet Kasımı eksi Aralık ayını art kapat. Ocağın ilk haftası göm.[/quote]
geçen sene OCAK ilk haftası 4.000 puanlık yukarı çıkış gelmiş oldukça dik bir açıyla ve hemen akabinde 8.000 puanlık bir düşüş yine oldukça iyi bir eğimle...
bakalım bu sene ne yapacaklar?
-
teorik fiyattan işlem görüyoruz halen..
spot diri duruyor..
sağ gösterip sol vurmak serbest tabiki :)
-
250 flat oynamıyorum....he he
-
İyice tozuttular, niyetin bozuk oluşu geçen haftadan belliydi, artık vadede son 3 -4 güne bakarız,
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;176449]geçen sene OCAK ilk haftası 4.000 puanlık yukarı çıkış gelmiş oldukça dik bir açıyla ve hemen akabinde 8.000 puanlık bir düşüş yine oldukça iyi bir eğimle...
bakalım bu sene ne yapacaklar?[/QUOTE]
Pambık adını değiştirip özüne dönmüşün iyi olmuş YAKIŞMIŞ! +.
-
GFC yine bi sağda bi solda..
nette bi numarası yok.
-
tavan şart..ehuheuehueheue
-
[QUOTE=Astatin;176455]tavan şart..ehuheuehueheue[/QUOTE]
bencede .. .brv.brv
-
[quote=AMON RA;176453]Pambık adını değiştirip özüne dönmüşün iyi olmuş YAKIŞMIŞ! +.[/quote]
ne yakışmış hiç de olmamış bence..ben PAMBIK demeye devam edeceğim..sana AMAN RA demeye devam edeceğim gibi:..:
-
[QUOTE=VOBiX;176423]Her Türk Asker Doğar
Ne Mutlu türküm Diyene
Vatan Sana Canım Feda
vs vs söyleneiyordu geçen yıl.[/QUOTE]
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
Her şey vatan için
sağ sol sağ sol
Bir ki bir ki, bir ki üç dört bir ki üç dört vs..
:)
-
[quote=TÜRKOĞLU;176444]ne tırsosu ya...adamın canı yanar sonna içimize oturur...neyine tırscam lem...yatırım danışmanı olan sensin :..:
EL ASTİK seni hahahahahahahha.şekilden şekile girip durma lem hayata karşı net bir duruşun olsun.:::
arap şeyhi [COLOR=red]EL ASTİK[/COLOR] :..:[/quote]
:D:D teknik puan 9/10..akıllıca..
:))):))) artistik puan ise 6/10...sebep sonuç ilişkisi zayıf... ne lastiği bambık, elastiğimi, tavuk lastiğimi, lastik değil mermer ula mermer:D:D:D
yatırım danışmanı mı!!! ben mi...aman diyem Allah korusun..başkasının parası ile alakdar olmak duble stresli bir iş olmalı..uzak durudn benden..bırrrr... o tip adamların sonu hep "batırım danışmanlığı" olur...:D
-
-
asti ne diyorsun SHORT yapılır mı buradan? :D
tgg ne diyor,multipırasa ne diyor hepsinden önemlisi sen ne diyorsun asti? :D
senin sistemin adı bunnan sonna multipırasa :::
-
efg nin 2954 kontratlık özel emri geçti ve apsd - 9500 e yükseldi..
-
[quote=TÜRKOĞLU;176461]asti ne diyorsun SHORT yapılır mı buradan? :D
tgg ne diyor,multipırasa ne diyor hepsinden önemlisi sen ne diyorsun asti? :D
senin sistemin adı bunnan sonna multipırasa :::[/quote]
sabh dedimya lowww.alda....satta olan 1 dene vade yok **.... belkide sırf bu yüzden sat zamanı olabilir:..::..:
-
bu sesler vadelinin 70 bin hedefinin ayak seslerimi?
-
[quote=Astatin;176463]sabh dedimya lowww.alda....satta olan 1 dene vade yok **.... [B]belkide sırf bu yüzden sat zamanı olabilir[/B]:..::..:[/quote]
sabah dediğin sabahta kaldı...sabah mı kaldı lem?öğle paydosu gelmiş...:..:
eeet bu şekilde olabilir...tüm sistemler AL ise SHORT yapmak düşünülebilir tabii.ben biraz düşüniym,karar verince sana haber veririm :..:
-
[quote=TÜRKOĞLU;176465]sabah dediğin sabahta kaldı...sabah mı kaldı lem?öğle paydosu gelmiş...:..:
eeet bu şekilde olabilir...tüm sistemler AL ise SHORT yapmak düşünülebilir tabii.ben biraz düşüniym,karar verince sana haber veririm :..:[/quote]
pazartesileri ben zaman bilmem...asabiyim...ne zihinsel ne fiziksel ne kimyasal ne hormonal nede diplomatik balansım dengede olmaz...
sen düşün, sonucunu bana hber ver..artık o anki ruh halim neyse ona göre bir yanıt patlatırık...pambıkkkk..şunun tüylerine bak....:cool: gırlaşmış vahşi
-
bugün uzunlamak yada kısalamak yerine izlemek daha zevkli olacak
-
Buyrun, Astatin Art Works....Kısaca AAW...İngilizcada ne şirin harika manasına gelen ünlemdir aynı zamanda....
Bir adet post-modern, çocuk felci geçirmiş TOBO ve bir adet düşük belli Fincan Kulp formasyonu..Hedef çok net..feza...
(TOBO düşüş sonu formasyondur burdaki tobo olamaz diyen ilk arkadaşa, 2009 SAF ALTIN ödülünü vereceğim..Saf olan altın değil, bu yorumu yapan kişi olcak...ehuheueheue
[IMG]http://i49.tinypic.com/20acrrk.jpg[/IMG]
-
bugün nöbetçi yok galiba sakin sakin izleyelim bari
-
gün içi eksi görür +1000 kapatırız, yada hiöç eksi görmez +1500 kapatırız..veya marduk erken düşer, kapatamayız, yani kapanırda biz göremeyiz.. yukardaki AAW çalışmama en az 8 teşekkür olmazsa küserim, "felsefenin sefaleti" dadunda ağır eleştiriler yazmaya başlarım, sanatçıyı yaşatan alkışlardır...ehuehueheueueueuheu...AAW, AAW...
cosephin sana söylüyorum cemali sen anla..ahuheeuueh
Bana föerbahı bulun!!!!!!!!!!!
-
asti TGG ne durumda?
asti TGG yi gaça satıyon?
-
[URL=http://img683.imageshack.us/i/79240044.jpg/][IMG]http://img683.imageshack.us/img683/2642/79240044.jpg[/IMG][/URL]
Bu haftalık graf, kanallar belli, kısa vadeli düşüş terendi çizgisinin, kırılışı sonrasında oluşan ters üçgene dikkat, bu her geçen gün iki yöndede birbirinden uzaklaşıyor, bunun üstü 67500 altı 57500 arasında normal piyasalar için olmalı, ama tahminim yatay yukarı gelişecek bir piyasa olacak ve çıkış olsa dahi, tahminim hızlı olacak ve hızlı geri gelecek şekilde syredecek , ahanda graf,...
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;176471]asti TGG ne durumda?
[COLOR="Red"]asti TGG yi gaça satıyon?[/COLOR][/QUOTE]
1 adet şorta:..: karşılık veriyormuş TGG yi asti..:::
-
sistem ne yapsın..
3 aralıktan beri neredeyse 2.000 puanda sıkıştık..30 daklık grafikte çok net görünüyor..uç anlık hareketleri saymazsak...62500-64500 arasındayız..
-
[quote=TÜRKOĞLU;176471]asti TGG ne durumda?
asti TGG yi gaça satıyon?[/quote]
ellerindne öper dinleniyo...:D:D
-
[quote=abka;176474][B]sistem ne yapsın?[/B]
3 aralıktan beri neredeyse 2.000 puanda sıkıştık..30 daklık grafikte çok net görünüyor..uç anlık hareketleri saymazsak...62500-64500 arasındayız..[/quote]
zarar ettirmesin abi :..:
-
Haftalıktada, günlüktede gördüğümümüz, 68xxx en olmak üzere, tahminim yükselişin ocak 2.hafatasına kadar uzayacağı, cirismas arası ve 2010 için pozitife oynama isteği ve bu pozitif etkiyi yatırımcılarda yaratma isteği nedeniyle, hatta daha ileri gidip inanadırıcıda olmalılar, zoka mideye kadar inmeli, bununda yolu, düşüş sonrası çıkış şeklinde olmalı, bu durumda 61700 ve 62700 düşüş ihtiyacını karşılıyacak yerelerdir, sonrasında 68xxx lar görüldüğünde, düşüş periyodunun başlayacağına inanıyorum, zamana oynama ve oyalama devam ediyor, her şey 2010 için bu belli oluyor,..
Ahanda günlük graflar ve yereler,....
[IMG]http://img709.imageshack.us/img709/6348/30186440.jpg[/IMG]
-
PAMBIK..TGG 4 den 2 ye düştü..yani kritik yere....ya realiz bitti, yukarı çuf çuf..yada 200*250 poin aşağı giderek sat verecek...artık gadder
-
[quote=Astatin;176478][B]PAMBIK..TGG 4 den 2 ye düştü[/B]..yani kritik yere....ya realiz bitti, yukarı çuf çuf..yada 200*250 poin aşağı giderek sat verecek...artık gadder[/quote]
iyide bundan bana ne? :::::::::
görmemişin bir TGG si olmuş.naklen yayına başlamış :..:
-
[quote=TÜRKOĞLU;176479]iyide bundan bana ne? :::::::::
görmemişin bir TGG si olmuş.naklen yayına başlamış :..:[/quote]
bu önzeki sayfada TGG TGG diye zırladığın için gönderdiğim free trıal di..bundan sonra zırlamaya yok..her bir TGG grafı = 1 adet lüfer..yok o pahalı oldu..::::::::: yok sana TGG MGG.boks.
-
....Ne demiş şair yaş 35 yolun yarısı dante gibi ortasındayız ömrün.......:..:
-
Ms de 120 dk sistem testi yapamıyor muyuz??
-
IMKB 100 Endeksi 290 puan artış ile seansı 50,428 seviyesinden kapattı.İşlem hacmi 934 milyon TL olarak gerçekleşirken,piyasaya ilk on aracı kurum bazında yaklaşık 7 TL para girişi oldu.
----
7 tl PARA GİRMİŞ PİYASAYA :) kesin zirve yaparız bu para piyasaları uçurur :)
-
Sazan , 375'den longların miktarını tekrar orjinale çeker (Azaltır)
-
[quote=enorton;176482]Ms de 120 dk sistem testi yapamıyor muyuz??[/quote]
cık...