AH jerfin ah..millete madara ettin bizi bak..bişi değil millet ayı piftek istiyor...ama yok öyle..kapatmadım daha...ya iki porsiyon yerler yada ben onların kemikleri sıyırırım du bakalım...
Printable View
AH jerfin ah..millete madara ettin bizi bak..bişi değil millet ayı piftek istiyor...ama yok öyle..kapatmadım daha...ya iki porsiyon yerler yada ben onların kemikleri sıyırırım du bakalım...
arkadaşlar günaydın,bol kazançlar.hellim öm. için teşekkürler.
Günaydın arkadaşlar
Heken dünkü gırafikler için teşekkür ederim. Baya işimize yaradı
Ellerine sağlık.
HEXEN, bizi 34000 altı yerelere götür....
BAY SAZAN : DÜn kabak gibi bir dolunay vardı..Bilmem anlatabiliyor muyum?
[quote=Astatin;72080]HEXEN, bizi 34000 altı yerelere götür....
BAY SAZAN : [B]DÜn kabak gibi bir dolunay vardı[/B]..Bilmem anlatabiliyor muyum?[/quote]
dolunay günü 11 OCAK tı :confused:
Nıyetı bozdu agalar 35000 i test ederler belkide
astatın nafıle cırpınıslar korkma bı sey olmaz ucundan acık alacam sayın catedral lokumu hazırlayın agzına tıkalım fazla bagırmasın :D
[quote=torsion;72083]astatın nafıle cırpınıslar korkma bı sey olmaz ucundan acık alacam sayın catedral lokumu hazırlayın agzına tıkalım fazla bagırmasın :D[/quote]
koptum torsion kardeş.
[QUOTE=torsion;72074]sayın catedral bende ucundan acık aldım astatının :D malum meslek geregı[/QUOTE]
Accık accık kemiriyos astatin i.lelele
[quote=torsion;72083]astatın nafıle cırpınıslar korkma bı sey olmaz ucundan acık alacam sayın catedral lokumu hazırlayın agzına tıkalım fazla bagırmasın :D[/quote]
olmazz...ben sana biftek veya sırt vereyim... o lazım bana:..::..::..:
[QUOTE=torsion;72083]astatın nafıle cırpınıslar korkma bı sey olmaz ucundan acık alacam sayın catedral lokumu hazırlayın agzına tıkalım fazla bagırmasın :D[/QUOTE]
Lokum hazır zate. ben akşam köpekbalığı ısırığı falan duyduğum anda hazır ettimdi lokumu....:..: :..: :..:
[QUOTE=Astatin;72080]HEXEN, bizi 34000 altı yerelere götür....
BAY SAZAN : DÜn kabak gibi bir dolunay vardı..Bilmem anlatabiliyor muyum?[/QUOTE]
Dolunay düşüşünü yaptık.. Bitti.. Sen o gece kurtadam olmuştun.:..: