rııınn rıınn rıınn rınnnn...jaws ın hası peşinizde haberiniz yok.. günsonuna iki porsion torsion sırt, bir porsion catedral ense diyorum ben..akşam menüm budur... hele catedarl sen var ya sen...fake boğa seni...
Printable View
rııınn rıınn rıınn rınnnn...jaws ın hası peşinizde haberiniz yok.. günsonuna iki porsion torsion sırt, bir porsion catedral ense diyorum ben..akşam menüm budur... hele catedarl sen var ya sen...fake boğa seni...
[quote=catedral;72085]Accık accık kemiriyos astatin i.lelele[/quote]
öyle deme torsion'a ayıp oluyo:..::..::..::..:
CATEDRAAAAALL nerdesiinnnn...nnoolddduuu :) torsionnnnnn nerdesin :) :)
[QUOTE=Astatin;72089]rııınn rıınn rıınn rınnnn...jaws ın hası peşinizde haberiniz yok.. günsonuna iki porsion torsion sırt, bir porsion catedral ense diyorum ben..akşam menüm budur... hele catedarl sen var ya sen...fake boğa seni...[/QUOTE]
aksama cok sey degısır yaw mühim olan sabahkı pozısyondu bakarsın aksam aynı amac ıcın calısıyor olabılırız :D
[QUOTE=Astatin;72092]CATEDRAAAAALL nerdesiinnnn...nnoolddduuu :) torsionnnnnn nerdesin :) :)[/QUOTE]
kedi dir o kedi (by catedral)
[quote=torsion;72093]aksama cok sey degısır yaw mühim olan sabahkı pozısyondu bakarsın aksam aynı amac ıcın calısıyor olabılırız :D[/quote]
anlamam ben :):..::..: baktın 400 puan geri geldi ağız değiştirdin bakıyorum:..::..: gnam gnam
34050 1/3 daha sattım
bir dilim catedral, bir dilim torsion, bir dilim tomates, bir dilim, patlıcan...:) VOB Kebap :)
[quote=furkan;72096]34050 1/3 daha sattım[/quote]
şşşşşşş...kimseye deme..bende 1/2 ye çıktım :) ort maliyet de 34250 ye çıktı :) şşşşşşşşşş... catedral bilmiyo torsion da bilmiyo bunu..porisyoları duble yapacağım haberleri yok..şşşşşşşşşşşşş
[QUOTE=Astatin;72098]şşşşşşş...kimseye deme..bende 1/2 ye çıktım :) ort maliyet de 34250 ye çıktı :) şşşşşşşşşş... catedral bilmiyo torsion da bilmiyo bunu..porisyoları duble yapacağım haberleri yok..şşşşşşşşşşşşş[/QUOTE]
34400de vuramadım kafalarına tırstım bir an bendede 34125 ort var
VOB 1000 puan düşsün, 1 milyon çiçek açsın... bu arada DJI şom ağızlısı olarak bugün geldiler diyeyim bn sz..hissediyorum...bu akşama doğru DJ bedduamı yapacağım..evet evet 1 vakit mi desem 3 vakit mi desm DJI da 8200 görüyorum
CC: Bay SAZAN
925 flat...şimdilik 1 porisyonla idare