bu g f c maymun ya
Printable View
bu g f c maymun ya
[QUOTE=VOBiX;176526]2008 yılı geri gelemdikçe daha çok tımalatır sistemelr .dng
Bu sebplen az işlem yaptıtp yatyada en az hasarla sıyıran sstem arayışındayım.[/QUOTE]
Az işlem yaptıran, terste kalmayan, her ayı karda kapayan, mümkünse saatlik, ve ayda ortalama 4000-5000 getiren bir sistem bulursan ben talibim, şimdiden söyleyeyim :::
[quote=enorton;176524]Yaw ben daha opt bile yapmadım, normal çalıştırınca bile benim emektar laptop sıyırdı kafayı :::
-15.000 dayanılmaz ama -8000 e kadar dayanabilirim...[/quote]
eeet korkunç kasıyor MS i...mehmet.ferit abi demiş ya zaten 1 parametresi 10/15 dk sürer diye.1 tek ihtimali test etmesi 20 dk kadar sürüyor.
ben sadece uzun vadede 5 dk ne yapmış bir görmek istedim,göreceğimide gördüm...
konuşuyoruz ama enorton -8.000 çok ağır bir zarar.dayanılır dayanılmaz o ayrı.ama çok ağır...-13/15.000 leri hiç söyleme zaten...
size bir soru.. coniler, crismıs öncesi ralli yapabilirler mi sizce ?
çeyrek biletler tükenmek üzereymiş **
[quote=Cerphin;176531]size bir soru.. coniler, crismıs öncesi ralli yapabilirler mi sizce ?[/quote]
Shrt duromu tekrar geliyore bunlar, ben son durum 100 long, 525 shrt bekliyom,
new high on the way? for selçuklu boss
[quote=Cerphin;176531]size bir soru.. coniler, crismıs öncesi ralli yapabilirler mi sizce ?[/quote]
yerli coniler yaparlar.:)
500 de örekeler bekliyor gelirse...he he
:D:D[quote=Cerphin;176498]cıkk mümkünatı yok.. [COLOR=red]bjk şampiyon olur[/COLOR]:..: ama uzlaşma 65.000 üstünde olabilemez..[/quote]
[quote=Astatin;176501]yufff yaaa.. o ne bçin koşul, endeks adammı öldürdü... BJK şampiyon olursa bu endeks 1000000 bile olur...:..::..::..: hatta anjo yu ben geçen hafta terk ettim olur....ehuheuheueheue:D[/quote]
[quote=Astatin;176503]Çok iyi espri bu cümle.dng.dng.dng.lelele.lelele.lelele
[COLOR=red]emortım, pambık[/COLOR] nirdesiniz....:..::..::..::..:[/quote]
delikanlı çarşı nerdesinz honey....:D:D:D
[quote=Astatin;176537]:D:D
delikanlı çarşı nerdesinz [B]honey[/B]....:D:D:D[/quote]
tell us about money! :D:D:D:D
[QUOTE=TÜRKOĞLU;176530]eeet korkunç kasıyor MS i...mehmet.ferit abi demiş ya zaten 1 parametresi 10/15 dk sürer diye.1 tek ihtimali test etmesi 20 dk kadar sürüyor.
ben sadece uzun vadede 5 dk ne yapmış bir görmek istedim,göreceğimide gördüm...
konuşuyoruz ama enorton -8.000 çok ağır bir zarar.dayanılır dayanılmaz o ayrı.ama çok ağır...-13/15.000 leri hiç söyleme zaten...[/QUOTE]
Şimdi ben hiç opt yapmadan default değerlerle çalıştırdım ve en büyük zararlar geçen yıl eylül ve ekim aylarında gelmiş...
Eylül -2000, ekim -5000 :( İki ayda -7000 korkunç tabiki... Kasımda 12000 yapmış ama dayanabilirsen... Bunun nedeni de eylül ve ekim aylarında %2 den büyük gapların oluşu, bu gaplar mahvetmiş... Tabi bundan sonra da yine bu gaplar olacaktır... Formulun bu haliyle opt yapmanın imkanı yok...
gol olur bence .. bjk şampiyon olur ... bull market abi nerdesin ? bi analiz alsak :o
ne güzel indik deelmi,
67500 ne zaman görürüz acaba? bir haber yetermi acaba?
[quote=TÜRKOĞLU;176538]tell us about money! :D:D:D:D[/quote]
hımmm..ayda ortalama 5000 puan yapsın, hiçbir ay eksiye geçmemiş olsun..en fazla %2 haşırdatsın..poz başına ortalama haşrdatma %1 olsun...poz başına ortalama kazenç %2.5 olsun ... getiri eğrisi zıpkın gibi olsun..dip/tepeye göre ortalama poz değiştirme marjı %0.8 olsun...... yeter mi beyle bişey sağa....suyundan da olsun
:D:D
[QUOTE=Astatin;176537]:D:D
delikanlı çarşı nerdesinz honey....:D:D:D[/QUOTE]
biz objektif taraftarız.. yeri gelir kendi takımımızı eleştiririz..:)))
ama sizlere laf söyletmeyiz...boks..boks. pabucumun kralları sizi..:D.kom
[quote=enorton;176539]Şimdi ben hiç opt yapmadan default değerlerle çalıştırdım ve en büyük zararlar geçen yıl eylül ve ekim aylarında gelmiş...
Eylül -2000, ekim -5000 :( İki ayda -7000 korkunç tabiki... Kasımda 12000 yapmış ama dayanabilirsen... Bunun nedeni de eylül ve ekim aylarında %2 den büyük gapların oluşu, bu gaplar mahvetmiş... Tabi bundan sonra da yine bu gaplar olacaktır... Formulun bu haliyle opt yapmanın imkanı yok...[/quote]
5 dk lıkta misal 131.000 puana ulaşmış 25 ağustos 2009 da ve oradan aşağı...16 kasım 2009 da taaaa 117.000 puanda durabilmiş...-14.000 puan kar-zarar derken yaklaşık 2,5 ayda geriye dönüp baktığında (hala sermayen kaldıysa) -14.000 puan içeridesin.yani merdivenden yuvarlanmış kafayı gözü patlatmış MOST...
[quote=Cerphin;176544]biz [COLOR=red]objektif[/COLOR] taraftarız.. yeri gelir kendi takımımızı eleştiririz..:)))
ama sizlere laf söyletmeyiz...boks..boks. pabucumun kralları sizi..:D.kom[/quote]
objection overruled.kom.kom.kom
bu zamanda pabuç pahalı pabuc kıymetli, ee pabuc gralıda kıymetli...:D:D
[QUOTE=enorton;176539]Şimdi ben hiç opt yapmadan default değerlerle çalıştırdım ve en büyük zararlar geçen yıl eylül ve ekim aylarında gelmiş...
Eylül -2000, ekim -5000 :( İki ayda -7000 korkunç tabiki... Kasımda 12000 yapmış ama dayanabilirsen... Bunun nedeni de eylül ve ekim aylarında %2 den büyük gapların oluşu, bu gaplar mahvetmiş... Tabi bundan sonra da yine bu gaplar olacaktır... Formulun bu haliyle opt yapmanın imkanı yok...[/QUOTE]
yada hiç gapa girmicen:)
[quote=indregandi;176541]ne güzel indik deelmi,[/quote]
+100 deki ind hareketi güclü alım mı? yoksa zorla yukarda tutma mı? açıklarsan sevinirim
My way on the highway... new high on the way....for selçuklu bossaj
susadım **... az bi waterlooo :)
[QUOTE=TÜRKOĞLU;176545]5 dk lıkta misal 131.000 puana ulaşmış 25 ağustos 2009 da ve oradan aşağı...16 kasım 2009 da taaaa 117.000 puanda durabilmiş...-14.000 puan kar-zarar derken yaklaşık 2,5 ayda geriye dönüp baktığında (hala sermayen kaldıysa) -14.000 puan içeridesin.yani merdivenden yuvarlanmış kafayı gözü patlatmış MOST...[/QUOTE]
Abi hangi değerler o söylediğin??
[quote=negrolino;176542]67500 ne zaman görürüz acaba? bir haber yetermi acaba?[/quote]
Bu 67500 Haftalık yükseliş hedefi, zamana oynadıklarından yavaş gidiyorlar, ama illa görülürse, coni perşembe kapattığına göre, perşembe cuma müsait olur, her durumda çarşamba belli eder,
eeeet asti yeni güncel,updated,upgraded TGG raporundan bahset sen...başka bişeyden bahsetme.
senin görevin (eğer kabul edersen) sadece TGG den bahsetmek...:..:
bekliyoruk real time,intraday,online,naklen,canlı,anında,live,on air TGG yayınını :..:
mikrofon sende :..:
[QUOTE=Cerphin;176544]biz objektif taraftarız.. yeri gelir kendi takımımızı eleştiririz..:)))
ama sizlere laf söyletmeyiz...boks..boks. pabucumun kralları sizi..:D.kom[/QUOTE]
Ya Jerfin boşver cevap verme şurda 4-5 ay kaldı sezonun bitmesin, BJK şampiyon olunca kaçacak yer arayacak kendisi... :::
[quote=enorton;176554]Ya Jerfin boşver cevap verme şurda 4-5 ay kaldı sezonun bitmesin, BJK şampiyon olunca kaçacak yer arayacak kendisi... :::[/quote]
biz objektif taraftarız.. yeri gelir kendi takımımızı eleştiririz..:)))
ama sizlere laf söyletmeyiz...boks..boks. pabucumun kartalları sizi.kom.kom
(kızacaksan cerphine kız, cümleler onun..ehuheueu)
[quote=ordi;176548]+100 deki ind hareketi güclü alım mı? yoksa zorla yukarda tutma mı? açıklarsan sevinirim[/quote]
O trend gösterir, 10 sa on, 60 sa altmış, haftaysa hafta, benim sunduğum 10 luk, bu süre içinde iniş çiıkş yaşanır, o istifini bozmaz, hedefe doğru devam edr, kendi arasında her indikte olduğu gibi dinamikleri var, kolay tarafı dansöz olmaması, kfası yukarı ise yukarı, aşağı ise aşağı, ama diğer indiklerlede beraber kullanımı gerekli,
amon ra ne sinirleniyordur şindi hala sabah yazdığı 725 satışları gitmedi :D
[QUOTE=Astatin;176550]susadım **... az bi waterlooo :)[/QUOTE]
Sabahtan beri sualr kesik burada
su deyyip de beni kızdırma .dng
[quote=TÜRKOĞLU;176553]eeeet asti yeni güncel,updated,upgraded TGG raporundan bahset sen...başka bişeyden bahsetme.
senin görevin (eğer kabul [COLOR=red]edersen)[/COLOR] sadece TGG den bahsetmek...:..:
bekliyoruk real time,intraday,online,naklen,canlı,anında,live,on air TGG yayınını :..:
mikrofon sende :..:[/quote]
etmedim..:D ben sadece on the way yaynı yapıyorum..al-sat tavsiyesi snyal minyal spekülasyon titrasyon vibrasyon korelasyon indüksiyon endüktif reaktans ve hatta kapasitif reaktans bile yasak pamıhcığım...hatta sana su da yasak:D
bu xauuusd pis tepecek gibime geliyor .. ..
[quote=ordi;176548]+100 deki ind hareketi güclü alım mı? yoksa zorla yukarda tutma mı? açıklarsan sevinirim[/quote]
ilk çıkışı diğer indikler gibi dir,taki + 100 çıkana kadar, iki birimde genelde + 100 yapar, sonra orada kalır, aşağı bakar, ağa uzatırsa o da uzatır, 1 birim geç satışa döner,
[quote=VOBiX;176558]Sabahtan beri sualr kesik burada
su deyyip de beni kızdırma .dng[/quote]
[quote=Astatin;176559]etmedim..:D ben sadece on the way yaynı yapıyorum..al-sat tavsiyesi snyal minyal spekülasyon titrasyon vibrasyon korelasyon indüksiyon endüktif reaktans ve hatta kapasitif reaktans bile yasak pamıhcığım...hatta sana [COLOR=red]su[/COLOR] da yasak:D[/quote]
sana da SU yasak tokoba...
şş tokoba, sizin evin musluğu erikli tesislerinden kaçak hat çekimimi veya doğrudan şebekeye çengel mi attınız loo....depo leyin felan yokmu binada... yoksa SUDAN dan mı bildiriyorsun şu an.lelele
ASti senin sistede soru cevap bölümü açılmış... Şöyle ilginç bir soru sorsana :::
özellijle bugün [B]sanko clıneti [/B]arada bir [B]donan [/B]var mı...
BU mesala 60 lık futursuz un durumu,
[quote=enorton;176563]ASti senin sistede soru cevap bölümü açılmış... Şöyle ilginç bir soru sorsana :::[/quote]
la olur mu eyle şey? asti psiko mu? site adamın sitesi...kendi kendine niye soru sorsun enorton?::::::::::::
haaa anladım tamam...hareket olsun müşteri çeksin diyon...evet lem asti...bak bunu düşünemedik...:D:D:D
[quote=enorton;176563]ASti senin sistede soru cevap bölümü açılmış... Şöyle ilginç bir soru sorsana :::[/quote]
hay hay, hemen sorayım..hangisini sorayım::::::
1) BJK'nın şampiyon olma olasılığı nedir, hesapalr mısınız?
2) Binanın elektirk trafosuna güvercinler baya bir sıçmış, bir şey olur mu? (can barslan ın kulakları çınlasın)
3) Bana iyi bir sistem verir misiniz? Kendim için değil, Pambıh a vereceğim..
4) Eycesem acaba bayan mı?
5) Sizin sitenizi hacklemeyi düşünüyorum ne düşünürsünüz?
6) Kişisel reklam alıyomusunuz? Alıyosanız PABIH ın reklamını koymak istiyorum.. Zırlamayın, sistem sahibi olun..Asti SW Development Inc. hehehhe
7) Gitmek mi zor kalmak mı zor sizce?
8) Ben yumurta tavuk ikileminin çözümnü biliyorum siz biliyor musunuz?
9) Bir sistemin kaç yıl hatırı vardır?
10) sistemsensin.com domain adresi sizce iş yapar mı?
way**...daha çok soru yazarım ben..sen seç emortım..ben münasip bir lisanla sorarım