-
[QUOTE=Astatin;72113]benim suçum yok..ama mesleğini icra ederken kullandığın aletler elektrikli ise acırım gariplerin haline.dng.dng[/QUOTE]
yok yok meslegımı saglam yaparım o konuda saglamcıyımdır ama vob tada oyle sıstemım suanda uzunda o nedenle devam sat verırse satarız ne yapalım boynumuz kıldan ince ( yavas yavas pesmı edıyorum ne :()
-
dikat olun
systems
5 dakk snır signal 15 dakk long signal gun short
sindi -
eyer 33600 asayası olmasa terkar yukarya deneme potans devam eder amma 33600 asayasında longs dikat olma gerek
-
taste bears' flesshhhhhhhhhhh
-
-
tamam tamam pes ettım flatım :(
-
[quote=hexen;72116]dikat olun
systems
5 dakk snır signal 15 dakk long signal gun short
sindi -
eyer 33600 asayası olmasa terkar yukarya deneme potans devam eder amma 33600 asayasında longs dikat olma gerek[/quote]
systems
5 dk short signal , 15 dk short signal, 60 dk flat signal, gün short signal
eyer 33600 kirilir 33200 yersi potans var, eyer 34200 kırılıs shortlar korksun..eyer 33200 kırılsn, longlar intihar yeresi
:) imza: klon hexen
-
[QUOTE=Astatin;72120]systems
5 dk short signal , 15 dk short signal, 60 dk flat signal, gün short signal
eyer 33600 kirilir 33200 yersi potans var, eyer 34200 kırılıs shortlar korksun
:) imza: klon hexen[/QUOTE]
ilk seferde kırmaz gibi astatinim...ondan 625de flat
-
[quote=furkan;72121]ilk seferde kırmaz gibi astatinim...ondan 625de flat[/quote]..öyle anacak benim sistem 33600 altında 1200 puan civarı daha eksi yapar der..o nasıl sistem demeyin..der işte.boks..boks.
-
[QUOTE=Astatin;72122]..öyle anacak benim sistem 33600 altında 1200 puan civarı daha eksi yapar der..o nasıl sistem demeyin..der işte.boks..boks.[/QUOTE]
hoca dur emir gitmedi delirticek bunlar beni
-
sindi noluyo ?
sindi dikat olma zamandayız cunki gun system short sinyal olması beli kitlece yukarya harket short fırsat oldu...
sindi bu beli kitle short edyor amma korkak edyor hemen karar deyistirme yapar onlar..
onlar nerde short vazgecer ?
33600 yeresi asaya gelmez eyer onlar bi kısmı short vazgecer bu sebep terkar yavas yukarya atak sebep olur
-
5 dak sistem dün 33.000 den al verdi..hala al /tut da... ama 15 dak sistem 7 ocakdan beri hiç sat vermedi...şimdi seyyah diyecek; sistemin bozuk...:) bu sistemi sanayiye götürüp rot-balans yapmak lazım..:) cidden ne oluyor diye baktım ama birşey çıkmadı..
-
[quote=hexen;72124]sindi noluyo ?
sindi dikat olma zamandayız cunki gun system short sinyal olması beli kitlece yukarya harket short fırsat oldu...
sindi bu beli kitle short edyor amma korkak edyor hemen karar deyistirme yapar onlar..
onlar nerde short vazgecer ?
33600 yeresi asaya gelmez eyer onlar bi kısmı short vazgecer bu sebep terkar yavas yukarya atak sebep olur[/quote]
hexen ayuları diskoya götür...gnam gnam...HEXEN ciğim sabah sabah çok iyi gitmiyo ama istersen yarım porisyon CATEDRAL antrkot ikram edebiirm :)