775 flat :) gnam gnam
Printable View
775 flat :) gnam gnam
750den flat
[QUOTE=hexen;72124]sindi noluyo ?
sindi dikat olma zamandayız cunki gun system short sinyal olması beli kitlece yukarya harket short fırsat oldu...
sindi bu beli kitle short edyor amma korkak edyor hemen karar deyistirme yapar onlar..
onlar nerde short vazgecer ?
33600 yeresi asaya gelmez eyer onlar bi kısmı short vazgecer bu sebep terkar yavas yukarya atak sebep olur[/QUOTE]
sindi eyer 33600 asaya olmaz o beli kitlede bazısı short kapamasıla terkar yukarya harket normal olur dedidim amma 34400.34700 yeresinden yukarsı olmasa o beli kitle pes etmez
yukarsı icun ne gerek ?
beli kitleyi pes etirme gerek bu sıkıntıda olur amma o sıra alt peryot bakan tecrube traders iyi kar eder
asaya devam icun nolur?
asaya devam icun 33600 asayasında hem alt hem üst peryot bakan traders short meyil olur dikat olun
825den 1/3 uzun bakalım hayırlısı
33.725 LONG.....
60 dk. AL'da SAT verirse anında SHORT...
[QUOTE=Astatin;72127]775 flat :) gnam gnam[/QUOTE]
bak gordunmu aynı yerden aynı poza gırdık flatız ıkımızde :(
33600 yeresinin altını isteriz.
al sata başladıgım için forumuda kirletmek istemiyorum yön bulursam kalıcı pozu yazarım
[quote=Ardasu;72133]33600 yeresinin altını isteriz.[/quote]
istemeyiz LONG uz :p
34.200 yeresinin üstünü isteriz :..:
[quote=furkan;72134]al sata başladıgım için forumuda [COLOR=red]kirletmek istemiyorum[/COLOR] yön bulursam kalıcı pozu yazarım[/quote]
niyeki..zaten biz bizeyiz..moderatörler de ortada yok zaten..:) vur gözüne geyiğin
[quote=furkan;72134]al sata başladıgım için forumuda kirletmek istemiyorum yön bulursam kalıcı pozu yazarım[/quote]
ehhhhmmm pardon..evet furkancığım çok haklısın..forumu kirletmemek lazım..ona ediz hun un hülya koçyiğit e baktığı gibi bamak lazım..
([B]Astatin tarafindan yazilan bu yaziya asagidaki üyeler tesekkür etmistir:[/B] [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=428"][B]mersiyk[/B][/URL])..
[QUOTE=Astatin;72126]hexen ayuları diskoya götür...gnam gnam...HEXEN ciğim sabah sabah çok iyi gitmiyo ama istersen yarım porisyon CATEDRAL antrkot ikram edebiirm :)[/QUOTE]
catedral 34.050 den tekrar kısalmıştı.. Ahanda dev gibi bir obo vardır 5 dakkalıklarda... Saatliklerde de TOBO ..
Hızlı çevik bla blaa sayrken ahlaksız bir ayu olduğunu yazmamıştım.. Zaten biliyosundur diye:..: