dxy yukarıya dönüyor, hayırlısı,.....
Printable View
dxy yukarıya dönüyor, hayırlısı,.....
[QUOTE=ATHLON;176648]65 bındekı yuklu kontrat düşündürüor...demin akbank bi denedi,yemedi...bunula uuraşmak istemeyebilir...yarına bırakabilir...ya da gazım buraya kadar yapıo olabilir...flat girilecek güzel bir gece...girilecek poz piyangodan farksız olur kanımca...
kendi adıma da papaz her zaman pilav yemez...[/QUOTE]
ne ugrasıcak ordakı yukllu pozla geceye boyle gırıp yarın + gapla yerler o sınırları.. ugrasmaya degmez :)
[QUOTE=ATHLON;176648][B]65 bındekı yuklu kontrat düşündürüor..[/B].demin akbank bi denedi,yemedi...bunula uuraşmak istemeyebilir...yarına bırakabilir...ya da gazım buraya kadar yapıo olabilir...flat girilecek güzel bir gece...girilecek poz piyangodan farksız olur kanımca...
kendi adıma da papaz her zaman pilav yemez...[/QUOTE]
Bence alacaklar orayı birazdan...
[QUOTE=enorton;176653]Bence alacaklar orayı birazdan...[/QUOTE]
Vay *.* yazmamla aldılar :::
[quote=YAVUZHAN;176650]çizer orayı..
hele bi spot kapansın,son 5 dk free style :)[/quote]
aynen öyle oldu..
spot kapanır kapanmaz aldılar 65 bin deki 1000 kontratı..
Bu borsa buradan dönerse kaçlı tepe olmuş olur :)
miraaaaaaaaaaaaa....
hep yapıo bunu...
cerphin melaba,
soruna yanıt: geceye 2/5 şort...ve üstelik maliyet 925 :)
geceye saalamm bi flat...
yarın bu lineer liği bozacaktır tahminim...
stop 64100 e çekilerek long kalmaya devam..
dax tan gelen sinyaller olumlu hemde epey olumlu..
dow artık 10500 üstünde kapanış yapmalı,zamanı geldi zira ortalama iyice yaklaştı fiyata..
yarın 65775 denemesi görürsek hafifleyip gavurlar gibi kafa tatiline çıkabiliriz..:)
Bugün bir başka foruma da yazdım. Bir kaç gündür bir dedikodu kulağıma geliyor.
Duyduğuma göre; Abd hazinesi ve Fed, Fennie ve Freddie'ye 400'er milyar dolar
bağışta bulunacaklarmış.
[QUOTE=Astatin;176658]cerphin melaba,
soruna yanıt: geceye 2/5 şort...ve üstelik maliyet 925 :)[/QUOTE]
ben full short..:D ya zirveyi yakalamış olacağım, yada sabah iyi bir gap yiyerek stop olacağım..çok büyük risk aldım..üüüüüü
2/3 pozdayız endex shrt, dolar long olark geceye girdik, dov u takip edeceğiz artık,
geceye 850 maliyetli cortlarla girdim....yarın gap olsun şelale he he...
geceye long ... xauuusd short .. st yazılı .. çıkıyorum .. cümleten iyi akşamlar ..
quenn apla golda smacı çak .. dowa manşet at .. bugün yorulacan biraz ama .. aplalık öyle kolay deil .. ehuehueuhe :D:D:D:D:o:o
sistem gereği geceye long..
iyi akşamlar.
yanlız bu gece dow'un hiç düşmeye niyeti yok gibi.. tek umudumuz sabah futureler..üüüüüü
hissiyatım yüzünden 250 point verdim..hislerim datmin oldu..gerisini aldım..long devam..bu sefer...geçeceğiz..hissiyatım öyle..hheheh..
[quote=von mises;176661]Bugün bir başka foruma da yazdım. Bir kaç gündür bir dedikodu kulağıma geliyor.
Duyduğuma göre; Abd hazinesi ve Fed, Fennie ve Freddie'ye 400'er milyar dolar
bağışta bulunacaklarmış.[/quote]
dolar dediğin nedir ki?
biraz pamuk,biraz sellüloz...hammadde sorunları yoksa matbaada basıp verirler...400 de verirler,500 de verirler...hatta matbaada para basmaya da gerek yok.dijital ortamda bu rakamı ilgili firmaların kullanımı için tanımlayacaklar.3-5 klavye hareketi yani.
ama ne abd de ne ülkemizde ne de dünyanın başka bir yerinde kredi kartı borcundan batmış,ticari ve bireysel kredi borcundan batmış vatandaşa,tüccara,esnafa v.s. 1 dolar bağışlamazlar...
eeee düzen böyle...
[QUOTE=selçuklu;176665]geceye long ... xauuusd short .. st yazılı .. çıkıyorum .. cümleten iyi akşamlar ..
quenn apla golda smacı çak .. dowa manşet at .. bugün yorulacan biraz ama .. aplalık öyle kolay deil .. ehuehueuhe :D:D:D:D:o:o[/QUOTE]
manşeti cumadan attık patron..tavana değdirmeden dönmez..çok longcu var...pela acı bize..ehehuuhhee:D:D
YYLD
Özlemişim bea :D
bilgi olarak bugün toplam alış:68692 kontrat satış:68196 kontrattoplam TL aktif alış:491 aktif satış: 501
iyi akşamlar herkese.. bu gece dow'u izlemeye yüreğim dayanmaz herhalde..üüü
kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum nedense..:D
Herkese pozlarını karlı kapamak nasip olsun...
Asti yine cilasını conuşturdun....:::
[quote=Cerphin;176673]iyi akşamlar herkese.. bu gece dow'u izlemeye yüreğim dayanmaz herhalde..üüü
kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum nedense..:D[/quote]
Sende hiç korkacak göz görmüyorum...:)
şşşşşşşşşşşş bi dakka kimse bir yere kaybolmasın..biri banan konu açma linkini yazsın..la forum kullanam özrülüyüm yaww...hadi çabuukkkk
[QUOTE=AMON RA;176412]Merhaba forumun güzel insanları!
Shortçu arkadaşlar kızmasın ama bana göre hedef 64775!... 64100 den alım yaptım 725'ede satışı Kodum! Hayrolsun bakalım![/QUOTE]
Ahanda zabaaanan bunu yazmıştım.Sonra aaşama kadar sahada çalıştım geldimki benim satışlar gitmiş geceye full flat!
aha KUIN pabucu kocaman da short girmiş..iyi demekki kargı yarın ataşehir e gitmicek
[quote=Astatin;176658]cerphin melaba,
soruna yanıt: geceye 2/5 şort...ve üstelik maliyet 925 :)[/quote]
yok pardon ; 114560/286490 şort....vak vak
patronaj nerdesin;
yurotılarda 145/457 mi şortlasam yoksa 187/500 mü şortlasam emin olmadım..yoksa şortlamaammı ehuheueh
[QUOTE=Astatin;176678]aha KUIN pabucu kocaman da short girmiş..iyi demekki kargı yarın ataşehir e gitmicek[/QUOTE]
yok yaa..şort yaptım350den..döndüm geri 600den..longum yane..amma herşey olabilir..hareket yeni başladı..yataydan çıktık ..diyerekten..tek tek basaraktan...bade süzerekten..gel canım..gel amman..:D:D
[quote=QUEEN;176681]yok yaa..şort yaptım350den..döndüm geri 600den..longum yane..amma herşey olabilir..hareket yeni başladı..yataydan çıktık ..diyerekten..tek tek basaraktan...bade süzerekten..gel canım..gel amman..:D:D[/quote]
:(:(:(üüüüüüüüü alcam bu kez pabucunun yarısını.kom.kom.komyoksa alamıycammıüüüüüüüüü alacam alacam yada alacağım
[URL]http://www.internetajans.com/default.asp?t=wa&wid=18&aid=2759[/URL]
[URL]http://www.internetajans.com/default.asp?t=wa&wid=1&aid=2747[/URL]
Yaban'a canlı yayında Kadir İnanır şoku :D
[url]http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=102730793082939&ref=nf[/url]
[QUOTE=Astatin;176682]:(:(:(üüüüüüüüü alcam bu kez pabucunun yarısını.kom.kom.komyoksa alamıycammıüüüüüüüüü alacam alacam yada alacağım[/QUOTE]
long olaceksin..pabucun tamamı senin...dngtrend diye bişey var..:p
Cümleten iyi akşamlar herkese,
[IMG]http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs002.snc3/10937_218558224867_126663584867_2983523_7216020_n.jpg[/IMG]
[quote=QUEEN;176685]long olaceksin..pabucun tamamı senin...dngtrend diye bişey var..:p[/quote]
ben long olduğum zamanları forumam yazmam. utanıyorum:..::..::..: gap diye bir şey var.... satış baskısı var...ama satgış baskısı süsü verilmiş alış baskısıda olabilir..ama kimbilir belkide satış baskısı süsü verilmiş alış baskısı süsü verilmiş satış baskısıdır.. belli mi olur...pabucun kaç nomera...:::::: foleybolcuysan zebillah gibidir.lelele.lelele
[QUOTE=Astatin;176688]ben long olduğum zamanları forumam yazmam. utanıyorum:..::..::..: gap diye bir şey var.... satış baskısı var...ama satgış baskısı süsü verilmiş alış baskısıda olabilir..ama kimbilir belkide satış baskısı süsü verilmiş alış baskısı süsü verilmiş satış baskısıdır.. belli mi olur...pabucun kaç nomera...:::::: foleybolcuysan zebillah gibidir.lelele.lelele[/QUOTE]
aslında..tam tersi olmalı..satış..daha olumsuz..down yani..mini şort giymişsin..utanmıyosun cık cık:::....gap olur..ama trend nerde oraya gider yeniden..len bilmiyomuşun gibi..ayaklar 40 numero olabülü..ama çok ince benim ayaklar..gayet estetük....ayakkabıyı fırlattırma bana bush gibi şanslı olamayabilirsin...dng
[QUOTE=QUEEN;176689]aslında..tam tersi olmalı..satış..daha olumsuz..down yani..mini şort giymişsin..utanmıyosun cık cık:::....gap olur..ama trend nerde oraya gider yeniden..len bilmiyomuşun gibi..ayaklar 40 numero olabülü..ama çok ince benim ayaklar..gayet estetük....ayakkabıyı fırlattırma bana bush gibi şanslı olamayabilirsin...dng[/QUOTE]
Benim botları fırlat apla, 46 numerö çocuk mezarı gibi :::