-
[QUOTE=Astatin;72137]niyeki..zaten biz bizeyiz..moderatörler de ortada yok zaten..:) vur gözüne geyiğin[/QUOTE]
birazcıkta kendim için istemiştim yazamıyorum diye :)
APS artarken fiyat düşüyorsa sert satış yaklaşıcak demektir yanlışmı hatırlıyorum?
-
bi daha sistemden dışarı çıkmıycam.evet zararda ettiriyor ama yok abi ettiği karlarla fazlasıyla ihya ediyor.en son düşüşte erkenden atladık 1050 puana tav olduk.3000 puan kardan olduk.bi daha yok.
şimdi LONG'ta sisteme dahil olmak için longladım.SAT derse SAT AL derse AL v.s.
öteki türlü kafa ağrısından başka bişey değil.uyanıklık edicez derken ortada kalıyoruz.yine benimkisi bi nebze kabul edilir.birde önünde sistem olduğu halde dip-tepe avlayanlar var onların işi hakikaten zor.
ben olası fazla karı kaçırıyorum bazen.ama dip-tepe avlayanlar cepten veriyor.
yok abi iş değil.uyacaksın harfiyen.ister 5 ister 15/20 ister 60 dk neyse istersede günlük.
-
hiç yukarı inancım yok açıkçası.. spot geçsin 26,400 bende kapatayım kısaları..
-
800 ortalam %50 kısa... baya rahatsızım 600u kıramıyorlar bir türlü tutuyorlar
-
[QUOTE=hexen;72129][B][COLOR="Red"]sindi eyer 33600 asaya olmaz o beli kitlede bazısı short kapamasıla terkar yukarya harket normal olur [/COLOR][/B]dedidim amma 34400.34700 yeresinden yukarsı olmasa o beli kitle pes etmez
yukarsı icun ne gerek ?
beli kitleyi pes etirme gerek bu sıkıntıda olur amma o sıra alt peryot bakan tecrube traders iyi kar eder
asaya devam icun nolur?
asaya devam icun 33600 asayasında hem alt hem üst peryot bakan traders short meyil olur dikat olun[/QUOTE]
[QUOTE=furkan;72143]800 ortalam %50 kısa... baya rahatsızım 600u kıramıyorlar bir türlü tutuyorlar[/QUOTE]
hexen babanın dediği "beli kitle" shortlarını kaparsa simdi .dng
-
3 üncü tekil şahıs hiç sesin çıkmıyo...nasılmış astatinle aynı safta olmak kötü bişiymiymiş :)
-
Şimdi sevgili arkadaşlar,
İçimde şöyle kıpır kıpır bir his var..DJI da çöküş vaktimi geliyor nedir..olacak a vakit bugünmüdür emin olamıyorum... şöyle fiyat grafiğine bakıyorum DJI'nın..Fİyat ile alt bollinger band kavuşmayı arzu eden ferhat ve şirin gibi duruyo...böyle urumlarda bazen 1-2 gün süren tuzak yukarı yapıp sonra bir batında %3-4 bastıkları olmuştur..bazense onu bile yapmaz..şu vobci bi tepsede dışarı ile birlikte, şortlasak
-
[QUOTE=Astatin;72146]3 üncü tekil şahıs hiç sesin çıkmıyo...nasılmış astatinle aynı safta olmak kötü bişiymiymiş :)[/QUOTE]
hala aynı safta mıyız peki;)
-
çoook utanıyorum...bir bilader teknüğüne tikkat çekti...spottan hisse aldım..hem de tavandan.. adı mı? söylememmm..manipülasyona girer...booozaaaa, vefa bozzaası içeyim bu akşam:)
-
[quote=jerfin;72148]hala aynı safta mıyız peki;)[/quote]
yok ben 525 puan - 2işlem neticesinde flat im şu an..ama..bir kedi gördüm sanki :)
-
[QUOTE=Astatin;72149]çoook utanıyorum...bir bilader teknüğüne tikkat çekti...spottan hisse aldım..hem de tavandan.. adı mı? söylememmm..manipülasyona girer...booozaaaa, vefa bozzaası içeyim bu akşam:)[/QUOTE]
kozaaaa:..: borsaya gelen haber güzel:)))
-
[QUOTE=Astatin;72149]çoook utanıyorum...bir bilader teknüğüne tikkat çekti...spottan hisse aldım..hem de tavandan.. adı mı? söylememmm..manipülasyona girer...booozaaaa, vefa bozzaası içeyim bu akşam:)[/QUOTE]
aman aman aman halin yaman :D bir zamanlar ne kazanmıştım bozadan ah ah ne gunlerdı hep yukaru hep yukarı giderdi