[quote=jerfin;72151]kozaaaa:..: borsaya gelen haber güzel:)))[/quote]
hiç haberine bakmadım valla..sadece tekniğine baktım..son iki hafta enteresan şeyler olmuş..1.04 üzeri kapanış çok şık bir teyit olur..bu arada sen söyledin adını ben değil
Printable View
[quote=jerfin;72151]kozaaaa:..: borsaya gelen haber güzel:)))[/quote]
hiç haberine bakmadım valla..sadece tekniğine baktım..son iki hafta enteresan şeyler olmuş..1.04 üzeri kapanış çok şık bir teyit olur..bu arada sen söyledin adını ben değil
[QUOTE=gacırt;72152]aman aman aman halin yaman :D bir zamanlar ne kazanmıştım bozadan ah ah ne gunlerdı hep yukaru hep yukarı giderdi[/QUOTE]
kozalak kardeşliği bile kurmuşlardı bi zamanlar...voltran gibi:..: hehehee ne günlerdi
[QUOTE=jerfin;72154]kozalak kardeşliği bile kurmuşlardı bi zamanlar...voltran gibi:..: hehehee ne günlerdi[/QUOTE]
evet sonuna kadar nerdeyse somurdüğümü sanımıstım kaadı maliyetim 0,46 falandı 3 lerden cıkmıstım :D ama 6 lara gitmisti.kom
aynı yerden yine %25e düşürdüm ya karar veremedi piyasada bende
Yahu bu Eur-Jpy iyi yerlere geldi burdan alım denenebilir sanki, bu seviyelerde japon merkez bankası heran müdahele edebilir demişlerdi. Az önce 40 pip kazandım fakat bu forexte hayır yok sürekli kayıp, sadece boş zamanım olunca heyecan arıyorum o kadar :D 120 leri tekrar görebilir sanki
UFFFFFFF Çok sıkıcı...Memleket ve forum kötüye gidio.. Son zamanlarda, şöyle şuh ve hoş bir avatar yetişmedi ki kardeşim..-ki bu bence en az enflasyon kadar tehlikeli bir şey- sarkalım vuralım geyiğin gözüne...böyle giderse moderatörlerden " en cillop avatar" yarışması düzenlemelerini rica edeceğim...
[quote=Astatin;72160]UFFFFFFF Çok sıkıcı...Memleket ve forum kötüye gidio.. Son zamanlarda, şöyle şuh ve hoş bir avatar yetişmedi ki kardeşim..-ki bu bence en az enflasyon kadar tehlikeli bir şey- sarkalım vuralım geyiğin gözüne...böyle giderse moderatörlerden " en cillop avatar" yarışması düzenlemelerini rica edeceğim...[/quote]
sıkılma sen
avatarımdan kişilik tahlili yapda bizde eğlenelim bari.
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;72161]sıkılma sen
avatarımdan kişilik tahlili yapda bizde eğlenelim bari.[/QUOTE]
sadece bayanlara veriyor o hizmeti astatin:D
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;72161]sıkılma sen
avatarımdan kişilik tahlili yapda bizde eğlenelim bari.[/QUOTE]
Benim avatarimdan da yapabilirsin.dng
ABD de başlayan krizi önceden gören ve adı ''kriz kahini'' denilen adam dow ve sp nin yıl ortasınba kadar enaz %20 düşeceğini söylemiş.:)bana uyar..zaten en geç şubatdan sonra çöküş bekliyorum..yani hedef dow da 6.500 demek istemiş..temmuzda dip beklediğimi daha önce ifade etmişdim..imkb-100 de herhalde 18.000 olur...
[quote=jerfin;72162]sadece bayanlara veriyor o hizmeti astatin:D[/quote]
sahi ya erkeğim dimi ben .kom
ooohhoooo.. siz beni hep yanlış anlamışsınız :)
1) Ben avatardan değil, yazdığınız mesajlardan yola çıkarak kişilik analizi yapıyorum.. Ama yaratıclığımın zirve yapması ve beynimin tetiklenmesi için iki koşul var...
a) Avatar tetikleyici derece şuh olmalı
b) İlgili kişi yeterli sayıda ve nitelikde mesaj yazmış olmalı..
yani sadece avatarla veya mesajla olmuyo bu iş..
2) Şuh avatara bakmadığım zamanlarda oluyor.. Ama bunun için Bay SAZAN gibi şahsına münhasır ve güzide bir kişilik olmanız lazım...
evvettt görelim avatarları bakiimmm :)