Haftalık [B]DXY [/B]grafı, değerler düne aittir,
Printable View
Haftalık [B]DXY [/B]grafı, değerler düne aittir,
Saattlik iki farklı kanaldan fdji,
Güne shrt olarak başlıyacaz, parite, petrol ve goldun şu ana kadarki enkaz durumları, buna karşılkı 10 yıllık Coni Bondları ile DXY de ki yükseliş cesaret verici, yarın bizim gösterge faizlerin mevcut durumun sabaha kadar sürmesi halinde yüksek olacağı ve korkutacağı alenen ortada,
dovun zamana oynama nedeniyle yükselişi sindirerek yapacağını ve yarın için bu gün gördüğü zirveyi veya bir kaç puvan yukarısını görebileceğini ve sonrassında pasif bir duruma geçeceğini düşünüyorum,
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]22 Aralık Salı [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U] GER GfK Tüketici Güveni Anketi (Oca) 9:00 3,5 3,7 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GBP GSYH (q/q) (Q3) 11:30 -%0,1 -%0,3 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]GBP Cari İşlemler Dengesi (Q3) 11:30 -£8,2Mlyr -£11,4Mlyr Yüksek [/U][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [B]USD GSYH (y/y) (Q3) 15:30 %2,8 %2,8 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Kişisel Tüketim (Q3) 15:30 %2,9 %2,9 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD GSYH Deflatörü (Q3) 15:30 %0,5 %0,5 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Kişisel Tüketim Harcamaları (Çekirdek) (q/q) (Q3) 15:30 %1,3 %1,3 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Mevcut Konut Satışları (a/a) (Kas) 17:00 %2,5 %10,1 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Konut Fiyat Endeksi (a/a) (Eki) 17:00 %0,0 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Richmond Fed İmalat Endeksi (Ara) 17:00 4 1 Yüksek [/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]2008 yılı İl bazında temel işgücü göstergeleri (10:00)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]TCMB Aralık ayı 2. Beklenti anketi (16:00) [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
Teksas'da yeni versiyon forum yazılımı yüklenmiş. Kayıp oldum. Ne , nerede bul bulabilirsen..:eek:
cümleten günaydın ... ahanda altında ew sayımının son durumu kendimi teprik ediyorum ehuehuehhue::::D:D
[URL=http://img15.imageshack.us/i/adszww.jpg/][IMG]http://img15.imageshack.us/img15/1983/adszww.jpg[/IMG][/URL][URL=http://g.imageshack.us/img15/adszww.jpg/1/][IMG]http://img15.imageshack.us/img15/adszww.jpg/1/w703.png[/IMG][/URL]
[quote=selçuklu;176743]cümleten günaydın ... ahanda altında ew sayımının son durumu kendimi teprik ediyorum ehuehuehhue::::D:D
[/quote]
Reklamlardaki gibi parmaklarını da gösterecen mi?+.
Appreciate you..
anket bugün saat 10 da kapanacak oy kullanmayanlar kullansın ..
[url]http://www.voborsa.com/forum/2009-aralik-uzlasma-tahmininiz-t5291.html?p=176417#post176417[/url]
günaydın sayın forum sakinleri...
herkese bol kazançlar...
[QUOTE=enorton;176733]Hocam bu haftasonundan bahsetsene gittin mi snow board yapmaya? Nereye gittin, naptın biraz anlatsana...[/QUOTE]
gittim hocam , sezonu kartalkayada açtık bu haftasonu , dahil oldugum bi kayak- snowboard grubu güzel bi indirim de ayarlamıs 2 gün 1 gece kaya otelde kaldık. gıtmeyı dusunenler varsa kesınlıkle tavsiye ederim otelin genelini yenlilemisler gecen seneye nazaran cok guzel olmus..
açıkçası ben o kadar beklemiyordum çok güzel kar vardı , fazlasıyla yeterliydi pist olarak kaya otelin pistleri açıktı ancak alt taraftaki chairlift kapalıydı o rüzgarda normal tabi.. siyah pisti kullanamadık .. pistte fazla insan yoktu zaten dorukkayada bi bbizim grup vardı 2 otobus rahat rahat kaydık.. offpist yapamadım açıkçası bunun için siyah piste çıkmamız gerekiyodu oranın chairliftide kapalıydı işte.. normal pistte takıldık atladık zıpladık ama rüzgar baya etkiliydi maske
ilk gün gazıyla baya bi kaydım rüzgar öglen arttı baya saat 2 çeyrekte filan bıraktım ben rüzgar ve fırtına abarttı olayı diye :) bide ilk günden çok yüklenip bi sakatlık hamlık doğmasın istedim , odama gittim on dakıka sonra güneş açtı :)
üşendim tekrar tüm eşyaları giyip gitmeye yeterli deyip biraz uyuyup havuza geçtim ..
ertesi gün sabahtan çıktım gece biraz kar yağmıştı daha güzel olmuş pist saat 10,45 gibi tekrar poyrazla birlikte fırtına başladı.. çok feci sis geldi bi ara zirveye çıkılmaz oldu çıktığımdada açıkçası 1 metre önümü göremez oldum , hatta 5 dakika filan yönduyumu kaybettim oturup biraz kendime gelmeyi bekledim zaten rüzgar sadece sol tarafa yönelmeye imkan tanıyodu sağa yöneldiğimiz an çok büyük direnç vardı çoğu zaman duruyodu board yüksek hızda bile .. bi ara rüzgarla agız dalaşına bile girdim namert telesiejlere gidecem izin vermiyo filan o tarafa gitmeme ... sonra oglen vakti yemege gittim odadayken güneş açtı çocuklar gibi şen olarak çıkmadan 2 saat daha kaydık ama pist muhteşem olmustu güneşle birlikte rüzgarda kesilmişti.. saat 3,30 a kadar takıldık açıkcaşı en eglenceli anı pazar öğleden sonraydı.. az sürdü ama olsun :) biz çıkmadan da çok fena yağmur başladı poyrazda feci vuruyodu , tüm pist yalan olmuştur diye düşünüyorum o yağmurdan sonra.. zaten hafta içi sıcaklık 15 dereceye kadar çıkacak gosterıyodu sanırım önümüzdeki hafta kayak yapılmaz kartalkayada...
velhasıl kelam bu hafta iyiki gitmişim sezonu biraz zorlayarakta olsa açtık sabrım kalmamıştı artık :)
[quote=excali;176742]Teksas'da yeni versiyon forum yazılımı yüklenmiş. Kayıp oldum. Ne , nerede bul bulabilirsen..:eek:[/quote]
voborsa üye olduğum onlarca forum içerisinde en beğendiğim arayüze sahip forum.
gereksiz hiçbir şey yok. gayet yalın ve bu haliyle gayet yeterli.
forumlarda gözün yorulmadığı arayüz bulmak çok zor.
Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar
[quote=unlimitted;176750]voborsa üye olduğum onlarca forum içerisinde en beğendiğim arayüze sahip forum.
gereksiz hiçbir şey yok. gayet yalın ve bu haliyle gayet yeterli.
forumlarda gözün yorulmadığı arayüz bulmak çok zor.[/quote]
Burası da zamanla değişir. Alışkanlıklar işte..
Değişikliklere kolay adapte olamıyor insan.. :o
Ne borsayız.. Açılırken pariteyi nasıl zıplatıyoruz:D
[quote=excali;176752]Burası da zamanla değişir. Alışkanlıklar işte..
Değişikliklere kolay adapte olamıyor insan.. :o
Ne borsayız.. Açılırken pariteyi nasıl zıplatıyoruz:D[/quote]
ben değişikliklere oldukça kısa sürede adapte olurum. bence olay değişiklik meselesi değil.
optimumu yakalamak zordur.
voborsanın tek eksiği var bence.
teşekkür butonu ile katılma butonunu ayırmamak.
emek verilen herşeye teşekkür ederim. ama katılmak zorunda değilim.
ikisinin ayrımının yapılmaması yanlış anlaşılmalara yol açabiliyor. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
400 pıvan haşırtos ve istop..üwwwww
Günaydın forumun GÜZEL İNSANLARI!
Dün yazdığım satış gitmiş baktım piyasa uçuş modunda 350 den tekrar long!
Sazan sistem portföylerinde long pozisyonunu korumasına ragmen, günün kalanının bu civarlarda dolaşarak bitmesini beklemektedir. Ancak SW portföyde action almaz. (daha dogrusu 65'e bir düzeltme olana kadar çok ileri gidemeyeceğini düşünüyorum)
stop falan yok...gelsin deyyus 66000 e...ikinci mermiler orada bekliyor...
Günaydın arkadaşlar, sabah gapını yidik, sindiriyoruz,
günaydınlar
yyld
[quote=indregandi;176759]Günaydın arkadaşlar, sabah gapını yidik, sindiriyoruz,[/quote]
beklenti nedir? teknik olarak akşam shorttuk açılış olana kadar ama tekniği.boks. yamulttu açılış.
Seans açılışında dovun yükselmesi ile, parite ve gold çaktırmadan düşüşlerine devam etti, öyle ya dov yükselirken parite ve altın niye düşmeliydi, bu soru altını ve pariteyi aşağı basanların cesaretlerini kırmıştır, abartılı dov yükselişinin yarısı bu ikisindeki düşüşü önlemeye yöneliktir, bu ikili dovun biraz güç kaybederek kapanışı sonrasında ki o esnada DXY rekorlar kırıyordu, yeni açılışlarında küçük bir sevişme faslından sonra fdji ile birlikte + geçmişlerdir, dikkeiylede sabahı bulmuşlardır,yani bu ikili göz göre göre aradan kaçırılmışlardır, bizim ağada sabah gapını yapmıştır, doğal olarak çünkü açılışta ky şöyle bakıyor, fdji yukarıda, parite - gold yukarıda bu operasyonların küresel ölçekte yapıldığı kesindir, buradaki ağa grup müdürü olarak çalışmaktadır, burası da kesindir, kaynak transfer ve talan da kesindir, kesin olan bir şey daha var, bu adamların alayını 2010 boyunca shrt luyacam,........ne damlaya damlaya göl olur,...ilk shrtumuda bu nedenle sembolik olarak şubat vade de açtım, buradan duyurulur,
yatayda sürünür bence bikaç saat ...
vobun hareketleri çok değişti .. alsatçı hızlı traderlar için çok zorlaştı gayri .. .
piyasa resmen beklenenin tam tersinde işlem yapıyor be :) adamlara bak uheueh bunlar sırf anlasılamamak için bence anlamsız hareketlerı yapmak ıcın ugrasıyorlar.. bole sacma bısey gormedım ben :)
flat izleyince piyasadaki manasızlık daha net anlasılıyo demek ki pozdayken soyleyınce duygusallıga baglıyodum :)
dax zillisi ayakta tutuyor yoksa şelalenin sesini duyuyorum....
Dün sans başında al veren sistemim halen al poz korumakta fakat son barlar sat icin eli kulağında sanki 200 ve altı kapanışlar sat getirecek gibi bekleyelim görelim
[quote=ordi;176761]beklenti nedir? teknik olarak akşam shorttuk açılış olana kadar ama tekniği.boks. yamulttu açılış.[/quote]
Biraz beklemek lazım, 10 , 60 şu an için boğayı sürdürüyorlar, bizde günlükte MACD yorgun, ama buna rağmen bu yorgunluk yukarı 1000 puvana kadar ile aynı kalabilir, ben pozdan çıktım, çünkü karımı korumaya yönelik oynuyorum, şubattan kısa açtım bir tane, fikrim 450 üstüne ya poz azltılmalı, yada poz dan çıkılmalı, düşüş kovalamak benim avatara benziyor, onun için kodum oraya, hele [COLOR=red]sabırsızlar[/COLOR] hiç shrt yapmamalı bence, geçen hafta başı kanal hedefini koymuştum, bu haftada tekrarladım, 68xxx en, bu hafta için 67500 en, inanmasakta adamlar gidiyorlar,......sonuç bende 10, 60, gün olrak boğa konumunu devam ettiriyr, 10 dk yorgun 175 lerin altına yorguluğu iyice artar, bırakırlarmı sanmıyorum,
günaydın,kolay gelsin herkese..
gol olur bence ..
Dün aksam Flash Forward isimli diziye başladım, gece rüyama girmiş :::
spotun zayıflığına güvenerek pozisyonumu koruyorum..
ahanda sayım .. çok feci dehşet bir sayım ..üvvvvv ...3 seriileri başlarsa üvvvv de üvvv ...sayım doğruda olabilir yanlışta olabilir .. kimseyi etkilemesin.. :D:D
[IMG]http://img709.imageshack.us/img709/2337/adszat.jpg[/IMG]
[quote=selçuklu;176774]ahanda sayım .. çok feci dehşet bir sayım ..üvvvvv ...3 seriileri başlarsa üvvvv de üvvv ...sayım doğruda olabilir yanlışta olabilir .. kimseyi etkilemesin.. :D:D
[IMG]http://img709.imageshack.us/img709/2337/adszat.jpg[/IMG][/quote]
76.500 olmamı...:)))
acelesi olmamakla beraber :) 2009 yükseği 65775 ve üstünün denenmesini bekliyoruz..
sabah gab inden dolayı saat 15:00 a kadar sıkıcı bir seans izleyebiliriz..
anketin kapanmasına son 5 dakika kaldı ... oy kulllanmayan kalmasın .. eheuhuehue :D:D
[url]http://www.voborsa.com/forum/2009-aralik-uzlasma-tahmininiz-t5291.html?p=176745#post176745[/url]
[quote=selçuklu;176774]ahanda sayım .. çok feci dehşet bir sayım ..üvvvvv ...3 seriileri başlarsa üvvvv de üvvv ...sayım doğruda olabilir yanlışta olabilir .. kimseyi etkilemesin.. :D:D
[/quote]
aaa yok öyle patron..yorum yada graf koyuyosan arkasında duracaksın::::::::::::::: misal ben bu graftan çok etkilendim, şu saatte açtım rakıyı hüzünlü gözlerle bir boğaza bir bu grafa bakıyorum..para mühim değil kaybolsun ama hüzünden ölürsem senden bilsinler..ahada forum şahittir.lelele.lelele.lelele.leleleüüüüüüüüü
Ahanda yazıyom! 65450 nin üzeri saatlik grafikte tutunursa buralar Ralli olur gol olur! Günlükler tam ralli modunda saatlik grafikte direnci test ediyore! İmkanım yok grafik koyamıyorum!
su sıralar not artırımı gelirse şaşırmam dün öğleden önce 7 ytl para girişi varken öğleden sonra 35 mılyon ytl oldu bu rakam.. gecen seferde boyle olmustu.. bugun de para gırısı olursa bılınkı yarın belkı yarındanda yakın not artırımı gelecektır..
yaf o degil de kur yavas yavas yukselıyo bızımkıler patlatmasın bi ayemef su sıralar iş te o vakit yandı külüm keten helva olur .. piyasanın yarısı silinir herhlade .. flat flat esefle izliyorum kac gundur :)
[QUOTE=Astatin;176779]aaa yok öyle patron..yorum yada graf koyuyosan arkasında duracaksın::::::::::::::: misal ben bu graftan çok etkilendim, şu saatte açtım rakıyı hüzünlü gözlerle bir boğaza bir bu grafa bakıyorum..para mühim değil kaybolsun ama hüzünden ölürsem senden bilsinler..ahada forum şahittir.lelele.lelele.lelele.leleleüüüüüüüüü[/QUOTE]
ölmezin patron merak etme ...bence 1000 yıl yaşarsın tahminim .. gol olursun .. ehuehhuehue :::::::::