[quote=thracian;72163]Benim avatarimdan da yapabilirsin.dng[/quote]
ama sizin henüz avatarınız bile yok :)
bi bakın isterseniz sözlüğe avatar olarak :D
Printable View
[quote=thracian;72163]Benim avatarimdan da yapabilirsin.dng[/quote]
ama sizin henüz avatarınız bile yok :)
bi bakın isterseniz sözlüğe avatar olarak :D
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;72166]sahi ya erkeğim dimi ben .kom[/QUOTE]
yada dur şöyle yapalım.. şöyle astatinin gözlerini alamayacağı bir avatar yap kendine.:..:
[quote=ÖZGÜR EFE;72166]sahi ya erkeğim dimi ben .kom[/quote]
değil misin :confused::confused::confused::D:D:D:cool::cool::cool:
metastock 9 ve seri numarasını arıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz. Bulundugu yerin linkini verirseniz sevinirim. Aramada cok sayıda yer gözüküyor ama linkleri göremedim
[QUOTE=Astatin;72170]değil misin :confused::confused::confused::D:D:D:cool::cool::cool:[/QUOTE]
aha bak kafası karıştı.. şimdi avatar ile de destekle ki daha çok kafası karışsın:..:
hem benle de uğraşmaz artık..bana yardım etmiş olursun, minnattar kalırım sana özgür efe:)
33.800 maliyet uzun ... 5-15 dklar alda . ralli ralli ralli
[quote=jerfin;72172]aha bak kafası karıştı.. şimdi avatar ile de destekle ki daha çok kafası karışsın:..:
hem benle de uğraşmaz artık..bana yardım etmiş olursun, minnattar kalırım sana özgür efe:)[/quote]
sen bana özelden şık bi avatar yap en iyisi ...,malum sen daha iyi bilirsin onun nelerden hoşlandığını :D
[quote=jerfin;72172]aha bak kafası karıştı.. şimdi avatar ile de destekle ki daha çok kafası karışsın:..:
hem benle de uğraşmaz artık..bana yardım etmiş olursun, minnattar kalırım sana özgür efe:)[/quote]
aaa aaaaa ne pis bi insanmışsın sen yaaa...bi kişil analizi yaptım o gün bugün başıma bela oldun:..::..::..: bucak buck kçıyorum, habire peşimdesin..ya neden anlamak istemiyorsun, biz kavuşamayız, dağ yolundaki yonca ve güldeki gonca hikayei bu..:..::..::..: hem peşimi bırkmıyo hem de aleyhimde propaganda yapıyo...:eek:
[QUOTE=Astatin;72167]ooohhoooo.. siz beni hep yanlış anlamışsınız :)
1) Ben avatardan değil, yazdığınız mesajlardan yola çıkarak kişilik analizi yapıyorum.. Ama yaratıclığımın zirve yapması ve beynimin tetiklenmesi için iki koşul var...
a) Avatar tetikleyici derece şuh olmalı
b) İlgili kişi yeterli sayıda ve nitelikde mesaj yazmış olmalı..
yani sadece avatarla veya mesajla olmuyo bu iş..
2) Şuh avatara bakmadığım zamanlarda oluyor.. Ama bunun için Bay SAZAN gibi şahsına münhasır ve güzide bir kişilik olmanız lazım...
evvettt görelim avatarları bakiimmm :)[/QUOTE]
sakın hexen babayı analiz edim deme taş olursun taş:D
[quote=ÖZGÜR EFE;72174]sen bana özelden şık bi avatar yap en iyisi ...,malum [COLOR=red]sen daha iyi bilirsin onun nelerden hoşlandığını[/COLOR] :D[/quote]
aha jerfin bak işte..adımız çıktı dedikodular ayyuka vurdu sayende...benim için sorun değil:..::..::..:
[QUOTE=Astatin;72175]aaa aaaaa ne pis bi insanmışsın sen yaaa...bi kişil analizi yaptım o gün bugün başıma bela oldun:..::..::..: bucak buck kçıyorum, habire peşimdesin..ya neden anlamak istemiyorsun, biz kavuşamayız, dağ yolundaki yonca ve güldeki gonca hikayei bu..:..::..::..: hem peşimi bırkmıyo hem de aleyhimde propaganda yapıyo...:eek:[/QUOTE]
de getttt.kom
ya sen mersiyk nin analizi ile uğraşsana biraz da:..:.dng
Silahları çekmişsiniz gerilim seziyorum :D
[quote=nunu;71945]bu arada, kazanan arkadaslar, kazandiklarimizin rizkini vermeyi unutmayalim:)[/quote]
Rızk değil zekat veya Maun diyelim ama neticede haklısın :D
Pariteler borsadaki yükselişi destekliyor sanki bugün için Vob ve DJI kapanış tahmini olan?Artışla kapatabilir sanki