-
[quote=mersiyk;72176]sakın hexen babayı analiz edim deme taş olursun taş:D[/quote]
yok onu analiz etmeyeyim..öyle bi analiz lazımsa da kendisi en iyisini yapar zaten :..::..:
AMA!!!! arada bişey dikkatimi çekti...yoksa...:))):))) sen:):) de mi:D:D analiz istiyorsun sayın Jr. Moderatör:..::..:
-
[QUOTE=Astatin;72177]aha jerfin bak işte..adımız çıktı dedikodular ayyuka vurdu sayende...benim için sorun değil:..::..::..:[/QUOTE]
hep senin yüzünden hep senin yüzünden.dng.dng
borsa forumunu chat forumuna dönüştürdün.boks..dng
-
[quote=jerfin;72181]hep senin yüzünden hep senin yüzünden.dng.dng
[COLOR=red]borsa forumunu chat forumuna dönüştürdün[/COLOR].boks..dng[/quote]
Buna çok alındım...benim multiskill geyiklerimi, hormonlarını dökecek yer arayan lise öğrencisi diyalogları ile aynı kefeye koydun..Gidiyorum:mad:
-
dikat olun artık 33575 onem yeresi 33900 üstesi olur eyer beli kitle short kapama devam olur
systems
5 dakk short - 15 dakk long - gun short (beli kitle gun system gore harket edyor)
33575 yeresi teknik sevye system alaka yok
-
jerfin
eski bir üye olarak metastock dan haberin vardır. Yardımcı olursan sevinirim. Metastock 9 ve serinumarasını arıyorum
-
ıh
[QUOTE=jerfin;72154]kozalak kardeşliği bile kurmuşlardı bi zamanlar...voltran gibi:..: hehehee ne günlerdi[/QUOTE]
Evimizde kullandığııımız küçük ev aletleri de öyle. 3,6 den- 0,60 a keskiin bir düşüşü var şimdilerde.
Ha bu arada bu kağıt boza işine girmeden önce 2004 yılında evinde oturup alet kullanırken bile 1,8 i görmüş.. şimdilerde ise 0,60 ın altına bırakmıyorlar artık. tabannn..
-
[QUOTE=selçuklu;72173]33.800 maliyet uzun ... 5-15 dklar alda . ralli ralli ralli[/QUOTE]
naptın ya bende oradan biraz daha kısaldımm rahattım seni okuyunca şimdi tedirgin oldum :)
-
[QUOTE=serdar41;72184]jerfin
eski bir üye olarak metastock dan haberin vardır. Yardımcı olursan sevinirim. Metastock 9 ve serinumarasını arıyorum[/QUOTE]
Metastock hiç kullanmadım sn.serdar41, yardımcı olamayacağım..
-
tesekkurler bu da bir yol göstermeydi
Bu sitede metastock 9 linki verilmiş sanırım bilen varmı yardımcı olabilirmi hangi başlıkta verildi
-
[QUOTE=Astatin;72182]Buna çok alındım...benim multiskill geyiklerimi, hormonlarını dökecek yer arayan lise öğrencisi diyalogları ile aynı kefeye koydun..Gidiyorum:mad:[/QUOTE]
tamam tamam kırılma hemen.. senin geyiklerin olmasa bu forumu okumak sıkıcı olurdu.. çok da hassas, kırılgan ruhumuz var:..:
-
-
Serdar41 bak burda link vermişler metastock programı için rar şifresini unutma :D [URL="http://74.125.77.132/search?q=cache:rFO74AnWtXoJ:www.tnctr.com/lofiversion/index.php/t19891.html+%22metastock%22+full+serial&hl=tr&ct=clnk&cd=5&gl=tr&lr=lang_tr"]http://74.125.77.132/search?q=cache:rFO74AnWtXoJ:www.tnctr.com/lofiversion/index.php/t19891.html+%22metastock%22+full+serial&hl=tr&ct=clnk&cd=5&gl=tr&lr=lang_tr[/URL]