Yav iş ciddiyse hellim patronaj el atsın no vardır onda,
Printable View
Yav iş ciddiyse hellim patronaj el atsın no vardır onda,
Burada daha önce Türköne isimli şahıs hakkında bazı şeyler söylemiştim, kendisi de sonunda itiraf etmiş her devrin adamı olduğunu...
[url]http://www.ensonhaber.com/medya/246016/turkesi-hic-sevmedim-hic-mhpli-olmadim-.html[/url]
bunlar öğle paydosunu fırsat bilip yukarı zorlayacklar galiba..üüüüüü
[QUOTE=indregandi;176827]Noluyore taradım bulamadım, emekdar,..... astata bir şey mi oldu,[/QUOTE]
kötüye birşey olmaz merak etmeyin..:D
kayıp deyince jani de yok ortalıkta günlerdir....
[QUOTE=eksper;176833]kayıp deyince jani de yok ortalıkta günlerdir....[/QUOTE]
çalı dibindedir o .. ::::::
vob işlem hacmi alış 147 satış 149 ilk defa - geçti sabahtan bu yana
Sandıklarım sandıklarım
Açıldı sandıklarım
Hayvandan beter imiş
İnsandır sandıklarım
Deliyürek eski bölümleri izliyorum, Kuşçudan dizeler...
[URL]http://www.bestbuy.com.tr/[/URL]
insanların hayat çizgileri,düşünceleri bir çizgi gibi olamaz..
düşünceler zamanla değişebilir...hatta radikala sol dan,radikal sağa geçip..bu yolda istikrara kazananlarda var...vaya tersi...
benim kendi hayat çizgimde de zamanla değişiklik olmuştur(balans ayarı bazında)...normal olan zaten [B]inandığımız degerleri sürekli sorgulamaktır...[/B]
benim için önemli olan bugün söyledikleri ve yaşantısıdır...
mümtazerin pek çok düşüncesi bana mantıklı geliyor..
[quote=enorton;176808]Valla tarzancaya ne yaparsanız yapında da, forumlarda Türkçe'nin bozuk olarak söylenmesine üzülüyorum ve kızıyorum açıkçası... Sana göre post-modern şiveler bana göre ise katliam (inşallah aynı şeyden bahsediyoruzdur)... Bu olay internette- özellikle chat siteleri ve forumlarda- öyle çok arttı ki, artık gazetelerde, dergilerde, ciddi sitelerde ve hatta televizyon kanallarında bile Türkçe'ye dikkat edilmiyor :(
Haberlerde ya da başka programlarda geçen alt yazılar ve metinler imla hataları ile dolu. Nedeni ise bu yazıları hazırlayan insanlar da bizden biri, hergün internette bozuk bozuk yazdıkları için alışıyorlar hatta doğrusunu bile unutuyorlar...
Gerçi sen daha önce bu konuda hassas olduğunu söylemiştin, önüne gelen raporlardaki hatalara çok kızdığını anlatmıştın... Neyse ben kaçıyorum, bu tartışma daha çok su götürür :)[/quote]
Resmi dairelerde, medyada, kurumlarda v.b. tabiki dikkat edilmeli. Ama chat, forum dediğin zaman iş değişir. Bunlar o ikililerin veya grupcukların tercihleri ile ilgili bir şeydir (mesela senin de kullandığın aq kısaltması da bu çervede değerlendirilebilir). Bu durumu, kimse gerçek hayatta birebir sanal ortamda olduğu gibi değildir genel ifadesinin özel bir görünümü olarak düşünebiliriz. Ayrıca dil yaşayan ve değişen bir şeydir. Bugün senin katliam dediğin kelimeler bir süre sonra resmi dile girmiş olacaktır. Nasıl ki bugün düzgün Türkçe nin bir parçası olarak algıladığın kelimeler 50 yıl önce argo nun veya dejenerasyonun parçası olarak algılanıyorsa da 50 yıl sonrada olacak olan budur. Ve nasıl ki, 50 yıl önce normal ve düzgün olarak nitelene konuşma/kelimelerin bazılarını gülünç olarak nitelendiriyorsak, şu anda kullandığımız bazi kelimeler söylemler v.b. bir süre sonra unutulacak yada gülünç olarak hatırlanacak.
way **, amma uzun uzun yazdım... bossaj, is it on dı wey?:D:D
[quote=EMEKDAR;176809]Asti,jerfince duruş gösterirkene,sistemsel bir duruşmu,histemsel bir
duruşmudur, o asil duruşunuz...:::[/quote]
her an terk edilebilir bir duruş:::
fdj resmen meksika dalgası yapıyor. dax 5950 altına sarkma yapmadan da short düşünülmez diye de düşünüyorum ama meksika dalgalı arkadaş ne yapacak belli olmaz saat 15.30 da veri de var bakalım.
[quote=EMEKDAR;176819]Selçuki adam sahiden yok,başına bir hal gelmesin...üüü[/quote]
[quote=selçuklu;176825]astatin abi ...patron bi ses ver .. ..üüüüüüüüü[/quote]
[quote=indregandi;176827]Noluyore taradım bulamadım, emekdar,..... astata bir şey mi oldu,[/quote]
[quote=selçuklu;176828]hüzünlüyüm falan diyodu patron ... üüü .. kayboldu ortadan ...üüü[/quote]
Yok buradayım. Şirket personeline yazışmalarda adam gibi Türkçe kullanmıyorlar diye zılgıt atıyordum da yeni geldim.:D:D
Way**, hala küskü gelmemiş ortamlara...:..::..:
[quote=abka;176838]insanların hayat çizgileri,düşünceleri bir çizgi gibi olamaz..
düşünceler zamanla değişebilir...hatta radikala sol dan,radikal sağa geçip..bu yolda istikrara kazananlarda var...vaya tersi...
benim kendi hayat çizgimde de zamanla değişiklik olmuştur(balans ayarı bazında)...normal olan zaten [B]inandığımız degerleri sürekli sorgulamaktır...[/B]
benim için önemli olan bugün söyledikleri ve yaşantısıdır...
mümtazerin pek çok düşüncesi bana mantıklı geliyor..[/quote]
İnsanların dünyayı algılayışı, ideolojileri değişebilir. Ancak her zaman "güçlünün/iktidarın yanında olmak" ideoloji değişimi ile ilgili bir şey değil, tam tersine sadece çıkar odaklı hareket etmek demektir. İnsanların böyle hareket etmeye de hakları vardır. Ama bunun adını süslü ideolojik maskelerle (mesela demokrat kelimesinin içi boşaltılmış haliyle) kamufle emeye çalışmak beyhude bir çabadır. 10 yıl önce, teröre karşı hukuk dışı mücadelenin fikir babalığını yapıp, devlet içindeki çeteleşmelere yol verip, bugün onların karşısında demokrasi meleği rolüne girmek, bu tip bir şeydir.
Mesela İsmet ÖZEL in düşüncelerine katılmam ama değer veririm, ilkelidirler cepleri değil beyineri konuşur. Ama bugün İsmet ÖZEL in dediklerini söyleyip geçmişte bunların %100 tersini söyleyen yarın da iktidar değişince yine değişeceğini bildiğim adamlara değer vermeme hakkımız bakidir.
Yahu 10 yıl önce adı lazım değil bir parti, kürt sorununa çözüm önerilerini içerir bir rapor hazırladığında, Nazlı ILICAK'lar, Türköne'ler, Güzelce'ler ne daha nice "muhafazakar" bilinen adamların etmediği hakaret (bölücülük, kökü dışarda olmak, devlet düşmanlığı) kalmamıştı, bunların bugün geldiği noktaya ve söylediklerine bakın. Bu farkı dünyaya bakışın değişimi olarak açıklayabilir misin :)
[quote=Astatin;176842]Yok buradayım. Şirket personeline yazışmalarda adam gibi Türkçe kullanmıyorlar diye zılgıt atıyordum da yeni geldim.:D:D
Way**, hala küskü gelmemiş ortamlara...:..::..:[/quote]
Küsküleri bağlayıp,i...leri salmışlar...:::
[QUOTE=Astatin;176842]Yok buradayım. Şirket personeline yazışmalarda adam gibi Türkçe kullanmıyorlar diye zılgıt atıyordum da yeni geldim.:D:D
Way**, hala küskü gelmemiş ortamlara...:..::..:[/QUOTE]
Küskü gelmez Aseton Baskı belli [COLOR="Red"][SIZE="6"]Ralli[/SIZE][/COLOR] belli!
[quote=AMON RA;176845]Küskü gelmez Aseton Baskı belli [COLOR=red][SIZE=6]Ralli[/SIZE][/COLOR] belli![/quote]
O ne biçim AVATAR AMAN RA....::: no ralli no cry..... on the way
[QUOTE=Astatin;176846]O ne biçim AVATAR AMAN RA....::: no ralli no cry..... on the way[/QUOTE]
geldinmi astatin efendi ..korkuttun bizi a* . no küskü .. baskı belli bencede ... :D
[QUOTE=Astatin;176846]O ne biçim AVATAR AMAN RA....::: no ralli no cry..... on the way[/QUOTE]
Zaman Küskü zamanı deel asticim zabaanan dediydik zaman ralli zamanı!
No Küskü hobarey ralli! Dont wery be Happy! :..:
Bu arada emekdar kardeşimizin bıyııına hasta oldum! No Küskü yes BIYIK!
Avatarımı sevmeyen ters pozda kalsın!
[quote=indregandi;176829]Yav iş ciddiyse hellim patronaj el atsın no vardır onda,[/quote]
[quote=Cerphin;176832]kötüye birşey olmaz merak etmeyin..:D[/quote]
gandirindi;
Hellim Bossaj, vobgenekon'un 1 numarasıdır..Öyle medya önüne çıkmaz. Operasyonel gücü vardır ama çok nadir kullanır. Onu sorguya çağırcak irade daha doğmadı. Feci ortam dinlemesi yapar..Amma ıscacık galpli güzide bir insan olduğunu tahmin ediyorum, genel hal tavır ve davranışlarından.. En azından bize katlanıyor:..::..:
Cerphin doğru demişüüüüüüüüü:..::..::..:
[QUOTE=unlimitted;176750]voborsa üye olduğum onlarca forum içerisinde en beğendiğim arayüze sahip forum.
gereksiz hiçbir şey yok. gayet yalın ve bu haliyle gayet yeterli.
forumlarda gözün yorulmadığı arayüz bulmak çok zor.[/QUOTE]
voborsa da aynı forum yazılımını kullanıyor. Yaızlım güncelelemelri arayüzden ziyade güvenlik için yapıldığı için yakın zamanda voborsanın da o arayüze geçmesi kaçınılmaz oalcaktır. O kadar çoluk çocuk lamerın gözleri üzerimizde.
neden herkes arayüz diyor ona yaww...onun adı önyüz değilmi....:confused::..:..
gol olur bence ....
ŞŞŞ Asti seninki yine ayak oyunlarına başladı...:D
gann amca çok sert bakıyor.... değiştirecem avatarı olmadı bence .. ağır geldi bu avatar ..
[quote=selçuklu;176856]gann amca çok sert bakıyor.... değiştirecem avatarı olmadı bence .. ağır geldi bu avatar ..[/quote]
Cahit ARF ı yada Mithat İDEMEN i dene patron..konsept aynı ama daha karizma ve sıcaklar...::: ben bir süre için Napolyon a park ettim...Volkanlıyı sürügne gönderdim **...Dünya işlerini hallettikte Volkan kaldı **..de bi dinlensin...Adam toplar isyan ederse, paşa yaparın onu olur biter...
[quote=VOBiX;176852]voborsa da aynı forum yazılımını kullanıyor. Yaızlım güncelelemelri arayüzden ziyade güvenlik için yapıldığı için yakın zamanda voborsanın da o arayüze geçmesi kaçınılmaz oalcaktır. O kadar çoluk çocuk lamerın gözleri üzerimizde.[/quote]
benim bahsettiğim sadeliğin, versiyon farkından etkileneceğini zannetmiyorum.
yeni versiyona bir örnek verebilir misiniz? merak ettim.
[quote=Astatin;176853]neden herkes arayüz diyor ona yaww...onun adı önyüz değilmi....:confused::..:..[/quote]
değil.
arayüz.
önyüz: [URL="http://www.voborsa.com"]www.voborsa.com[/URL] ve ben önyüzü, arayüz kadar beğenmiyorum.:..:
[quote=Astatin;176843]İnsanların dünyayı algılayışı, ideolojileri değişebilir. Ancak her zaman "güçlünün/iktidarın yanında olmak" ideoloji değişimi ile ilgili bir şey değil, tam tersine sadece çıkar odaklı hareket etmek demektir. İnsanların böyle hareket etmeye de hakları vardır. Ama bunun adını süslü ideolojik maskelerle (mesela demokrat kelimesinin içi boşaltılmış haliyle) kamufle emeye çalışmak beyhude bir çabadır. 10 yıl önce, teröre karşı hukuk dışı mücadelenin fikir babalığını yapıp, devlet içindeki çeteleşmelere yol verip, bugün onların karşısında demokrasi meleği rolüne girmek, bu tip bir şeydir.
Mesela İsmet ÖZEL in ALi Bulaç'ın Ahmet İNSEL in düşüncelerine katılmam ama değer veririm, ilkelidirler cepleri değil beyineri konuşur. Ama bugün İsmet ÖZEL in dediklerini söyleyip geçmişte bunların %100 tersini söyleyen yarın da iktidar değişince yine değişeceğini bildiğim adamlara değer vermeme hakkımız bakidir.
Yahu 10 yıl önce adı lazım değil bir parti, kürt sorununa çözüm önerilerini içerir bir rapor hazırladığında, Nazlı ILICAK'lar, Türköne'ler, Güzelce'ler ne daha nice "muhafazakar" bilinen adamların etmediği hakaret (bölücülük, kökü dışarda olmak, devlet düşmanlığı) kalmamıştı, bunların bugün geldiği noktaya ve söylediklerine bakın. Bu farkı dünyaya bakışın değişimi olarak açıklayabilir misin :)[/quote]
Yahu yazmayayım dedim ama dayanamadım.
10 yıl önce her ne koşulda olursa olsun "devlet için kurşun atan da yiyen de kahramandır" diyen biri, bugün "TSK yı lağvedelim, APO'yu paşa ilan edelim" diyor...Benim bildiğim diller içerisinde bu "pozisyon değişimini" tasvir edecek kadar kötü bir kelime yok.
[quote=unlimitted;176858]benim bahsettiğim sadeliğin, versiyon farkından etkileneceğini zannetmiyorum.
yeni versiyona bir örnek verebilir misiniz? merak ettim.
değil.
arayüz.
önyüz: [URL="http://www.voborsa.com"]www.voborsa.com[/URL] ve ben önyüzü, arayüz kadar beğenmiyorum.:..:[/quote]
Cıııkk.. Israr ediyorum. Kullanıcının gördüğü her görüntü "önyüz" dür..İlk görünen ekrana ön, menülerle ulaşılanlara arayüz demek doğru deel...:):) doğrudan forum linki ile bağlana kullanıcı önyüz görmüyor mu olur:rolleyes::rolleyes:
arayüz: lonk diye yanyana gelince iletişemeyen iki "şey"in arasına, iletişsinler maksadıyla konulan "şey" e denir...Her durumda kullanıcı görmez...Mesela yastık...:..::..::..: hey allahım yawww,,, bu ülkede aydın olma işi çıkar motivasyonlu kişilere, sanatçı olma işi beren lere kaldıya....ya bazen gitmem lazım diyorum bu ülkeden...üwwwwwwüüüüüüüüü
[quote=Astatin;176859]Yahu yazmayayım dedim ama dayanamadım.
10 yıl önce her ne koşulda olursa olsun "devlet için kurşun atan da yiyen de kahramandır" diyen biri, bugün "TSK yı lağvedelim, APO'yu paşa ilan edelim" diyor...Benim bildiğim diller içerisinde bu "pozisyon değişimini" tasfir edecek kadar kötü bir kelime yok.[/quote]
Asti merak etme hocam sen bunların hepsi yüce divanlıkk olcak,tarih bu tipte insanları hic affetmemistir,ssermaye neredeyse oraya yaslanan insanlardan ne beklersin,gecenlerde izledim bunlardan birini TSK'yı yıpratmak icin nasıl iftira atıyorlar,bunların alayıı yüce divanlıkk,insan degil bunlar..hepsininn kaydını tutuyorlardır unutulmuyacak bunlarınn yaptıklarıı..devir su anda bunların yanında,abd,sermaye hersey bunlara kucak acmıs...
IMKB 100 Endeksi 58 puan azalış ile seansı 51,222 seviyesinden kapattı.İşlem hacmi 844 milyon TL olarak gerçekleşirken,piyasadan ilk on aracı kurum bazında yaklaşık 4 TL para çıkışı oldu. Altın/Ons fiyatı 1,095 civarında,Dolar/TL kuru 1,5230 seviyesinden işlem görüyor.
------------------
bunlar gene ogleden sonra basarlar pıyasayı yukarıya gorunen o .. dünün aynısı..
[QUOTE=Astatin;176859]Yahu yazmayayım dedim ama dayanamadım.
Benim bildiğim diller içerisinde bu "pozisyon değişimini" tasfir edecek kadar kötü bir kelime yok.[/QUOTE]
[B]06.11.2009 [/B]
Mümtazer Türköne: Hala ÜLKÜCÜYÜM
[url]http://www.ensonhaber.com/medya/238480/mumtazer-turkone-hala-ulkucuyum.html[/url]
[B]
22.12.2009[/B]
Türkeş'i hiç sevmedim hiç MHP'li olmadım
[url]http://www.ensonhaber.com/medya/246016/turkesi-hic-sevmedim-hic-mhpli-olmadim-.html[/url]
Hızı müthiş gerçekten... :::
[quote=Astatin;176859]Yahu yazmayayım dedim ama dayanamadım.
10 yıl önce her ne koşulda olursa olsun "devlet için kurşun atan da yiyen de kahramandır" diyen biri, bugün "TSK yı lağvedelim, APO'yu paşa ilan edelim" diyor...Benim bildiğim diller içerisinde bu "pozisyon değişimini" tasvir edecek kadar kötü bir kelime yok.[/quote]
Formatlama kaynaklı,teknoji işte,artık bilgisayar teknolojisi gelişince,böyle
neüdüğü belli olmayan hard disk ler yeniden formatlanıyor....:::
[QUOTE=Astatin;176843]İnsanların dünyayı algılayışı, ideolojileri değişebilir. Ancak her zaman "güçlünün/iktidarın yanında olmak" ideoloji değişimi ile ilgili bir şey değil, tam tersine sadece çıkar odaklı hareket etmek demektir. İnsanların böyle hareket etmeye de hakları vardır. Ama bunun adını süslü ideolojik maskelerle (mesela demokrat kelimesinin içi boşaltılmış haliyle) kamufle emeye çalışmak beyhude bir çabadır. 10 yıl önce, teröre karşı hukuk dışı mücadelenin fikir babalığını yapıp, devlet içindeki çeteleşmelere yol verip, bugün onların karşısında demokrasi meleği rolüne girmek, bu tip bir şeydir.
Mesela İsmet ÖZEL in ALi Bulaç'ın Ahmet İNSEL in düşüncelerine katılmam ama değer veririm, ilkelidirler cepleri değil beyineri konuşur. Ama bugün İsmet ÖZEL in dediklerini söyleyip geçmişte bunların %100 tersini söyleyen yarın da iktidar değişince yine değişeceğini bildiğim adamlara değer vermeme hakkımız bakidir.
Yahu 10 yıl önce adı lazım değil bir parti, kürt sorununa çözüm önerilerini içerir bir rapor hazırladığında, Nazlı ILICAK'lar, Türköne'ler, Güzelce'ler ne daha nice "muhafazakar" bilinen adamların etmediği hakaret (bölücülük, kökü dışarda olmak, devlet düşmanlığı) kalmamıştı, bunların bugün geldiği noktaya ve söylediklerine bakın. Bu farkı dünyaya bakışın değişimi olarak açıklayabilir misin :)[/QUOTE]
o teferruat...[B]asıl olan şimdiki fikirler[/B]...düşünceler dogrumu yanlış mı...
uyuşturucu kaçakcısı adam ihbarda bulunup dogru çıkabiliyor...
önemli olan tesbitlerdir...
en azından bu adam bir adım ileri gidip mesafe katetmiş,eski düşüncelerinden dönmüş...
ya hiç dönmeyenler..yanlışta hep ısrar edenler..
hala ergenekona,topraktan çıkan cephanelere,darbe teşebbüslerine,faili mechullere ... yalan diyenlere ne demeli...
avatarımı buldum ..zengin durdu bu avatar bende .. ehehue:D
aha dedim ben size kötülere birşey olmaz diye.. adam 1 saat ortada görünmedi, herkes panik oldu..:)))
yawf biz günlerce ortada görünmesek bir allahın kulu çıkıp, bu kızın başına birşey mi geldi acaba demiyor..üüü üww de üüwww
[QUOTE=elstock;176861]Asti merak etme hocam sen bunların hepsi yüce divanlıkk olcak,tarih bu tipte insanları hic affetmemistir,ssermaye neredeyse oraya yaslanan insanlardan ne beklersin,gecenlerde izledim bunlardan birini TSK'yı yıpratmak icin nasıl iftira atıyorlar,bunların alayıı yüce divanlıkk,insan degil bunlar..hepsininn kaydını tutuyorlardır unutulmuyacak bunlarınn yaptıklarıı..devir su anda bunların yanında,abd,sermaye hersey bunlara kucak acmıs...[/QUOTE]
Önemli olan bu kişilerin yüce divanlık olması değil... Bundan önce de bir çok siyasi yüce divanlık oldu ama düzenin içerisinde aklanıp çıktılar... Zaten bu kişi siyasi de değil, bir suçu varsa dava açılabilir...
Sorun şu;
Bu kişi fikir babası, cemaat gazetesinde yazıyor, tv de programlara çıkıyor, dizi senaristliği yapıyor... Okumayan, araştırmayan yurdum insanı yakın tarihini bu kişinin fikirleri ile öğreniyor...
Fikir özgürlüğü var, isteyen istediğini söylebilir... Buna da bir itirazım yok... Benim itirazım; bundan 30 yıl önce silik bir görevde kısa süre yer aldığı bir hareketi, 30 yıldır hala ünvanı olarak kullanması... Bu adam ne zaman tvye çıksa ya da biri röportaj yapsa kendisinden "eski ülkücü" ya da "eski mhpli" diye bahsedilir...
Nedeni de mide bulandırıcı;
Anadoluda yaşayan milliyetçi, muhafazakar, ülkücü, ya da MHP sempatizanı vatandaşı etkilemek... Bakın ben işin özündeydim, bu açılım vs AKP politikaları aslında ülkücüye ters değil demek... .dng
Ama Astatin'in kullanmadığı o kelimeyi hakeden kişiler malesef yıllar sonra bile hala o kelime ile anılırlar ve arkalarından hiç bir kesim tarafından iyi konuşulmaz...
[quote=selçuklu;176866]avatarımı buldum ..zengin durdu bu avatar bende .. ehehue:D[/quote]
bi önceki avatarına eleştiri getirecekken gold a dönmüşsün patron :)
kimya hocası gibiydi bundan önceki yada fizik..
ondan önceki ise karizmanın önde gideni bence odur senin avatar..
Yavuzhan a büyük saygım olmasa valla kapardım onu :)
bence asti patronda kapabilir,napolyon a park ettim falan kanma sakın :::