-
[quote=Astatin;176860]Cıııkk.. Israr ediyorum. Kullanıcının gördüğü her görüntü "önyüz" dür..İlk görünen ekrana ön, menülerle ulaşılanlara arayüz demek doğru deel...:):) doğrudan forum linki ile bağlana kullanıcı önyüz görmüyor mu olur:rolleyes::rolleyes:
arayüz: lonk diye yanyana gelince iletişemeyen iki "şey"in arasına, iletişsinler maksadıyla konulan "şey" e denir...Her durumda kullanıcı görmez...Mesela yastık...:..::..::..: hey allahım yawww,,, bu ülkede aydın olma işi çıkar motivasyonlu kişilere, sanatçı olma işi beren lere kaldıya....ya bazen gitmem lazım diyorum bu ülkeden...üwwwwwwüüüüüüüüü[/quote]
cıkk ben daha çok ısrar ediyorum.
birisi size kitabın 5. bölümünü açıp verdiğinde, o kitabın ismi 5. bölüm değildir. orası kapak da değildir. orası arayüzdür. :..:
bunu boşverelim, ikinci bölümde yazdığın şey çoook daha möhim.
bu ülkenin aydını olma işini aydın insanlar üstlenmezse, çapulcular üstlenir.
boşluklar dolar. bu, doğanın kanunu.
ülkenin sorunları ile adam gibi kimsenin ilgilenmediğini savunan sözde "bilen"lere soralım, sahip oldukları apartman dairesinin yönetim kurulu toplantısına en son ne zaman katılmışlar.
fikir üretmek yetmez. katılım şarttır.
katılım ise, kıçını yerinden kaldırmakla olur.
bizde eksik olan taraf budur...
-
[quote=Cerphin;176867]aha dedim ben size kötülere birşey olmaz diye.. adam 1 saat ortada görünmedi, herkes panik oldu..:)))
yawf biz günlerce ortada görünmesek bir allahın kulu çıkıp, bu kızın başına birşey mi geldi acaba demiyor..üüü üww de üüwww[/quote]
yeme hakkımızı, yemeee!
yiyecek başka bişey bul. zaten kilo almışsın. .dng
-
[quote=abka;176865]o teferruat...[B]asıl olan şimdiki fikirler[/B]...düşünceler dogrumu yanlış mı...
uyuşturucu kaçakcısı adam ihbarda bulunup dogru çıkabiliyor...
önemli olan tesbitlerdir...
en azından bu adam bir adım ileri gidip mesafe katetmiş,eski düşüncelerinden dönmüş...
[COLOR=red]ya hiç dönmeyenler..yanlışta hep ısrar edenler..[/COLOR]
[COLOR=red]hala ergenekona,topraktan çıkan cephanelere,darbe teşebbüslerine,faili mechullere ... yalan diyenlere ne demeli...[/[/COLOR]quote]
---------------------------------------------------------------------------------------
işte onu diyorum..fikir yok..çıkar var onlarda... kaçakcı ve ihbar örneği konuştuğumuz şeyle pek ilgili değil...hatta bence hiç ilgili değil.. (kırmızı ya a evet bu kırmızı diyen adam her alanda dürüst ve doğru bir adammıdır).
En kritik bölüm ise yukarıda kırmızı ile işaretlediğim yer. Konuştuğumuzu hiç alakası yokken yine ergenekona bağlamışsın..Benim gibi düşünmeyen herkes yanlıştır, benim gibi düşünmeyen herkes ergenekoncudur (yani ya benim gibi düşüneceksin yada öbür tarafdansın).
bu yaklaşım şu an Türkiye'de bir kesim tarafından yoğun oalrak kullanılıyor ve üstelik demokratlık adı altında. Kusura bakma ama, bu yaklaşım bana iktidar ve/veya hak isteyen ve kaybedecek çok az şeyi olan (ayaklanan fransız işcileri gibi) insanların demokrasi mücadelesini değil, envay çeşit tezgah ve operasyonla iktidara gelmeyi başarmış, arkasına büyük çıkar-sermaye gruplarını almış nazileri hatırlatıyor. Kamuya ait maddi değerlerin yağmalanması konusundaki benzerliğe ise şu aşamada hiç değinmeyeyim.
Ha bu arada ben ne darbe ne şeriat diyenlerden, bu ülkede yaşayanların çıkarlarını, küresel sermayenin çıkarlarından önde tutanlardanım...Ergenekoncu tanımına pek girmiyorum yani. :)
-
[QUOTE=unlimitted;176871]yeme hakkımızı, yemeee!
yiyecek başka bişey bul. [COLOR="Red"]zaten kilo almışsın[/COLOR]. .dng[/QUOTE]
üüwww aldım evet üüwwüüü
derhal pc başında yapılabilecek sporları araştırmaya başlıyorum..:..::..:
-
-
[quote=Cerphin;176867]aha dedim ben size kötülere birşey olmaz diye.. adam 1 saat ortada görünmedi, herkes panik oldu..:)))
yawf biz günlerce ortada görünmesek bir allahın kulu çıkıp, bu kızın başına birşey mi geldi acaba demiyor..üüü üww de üüwww[/quote]
gıskanma.boks..boks..boks. seni sormuyoruz çünküm biri seni gözetliyor..evine kamera koymuş ergenekoncular, haberin yok senin..ehuheueueu::::::
yani, birilerinin seni sormaması da ergenekonun suçu..
-
[quote=EMEKDAR;176874]Yolcu varmı Asti...:D[/quote]
on the way
TGG=2 pambıhhh
-
[quote=abka;176865]o teferruat...[B]asıl olan şimdiki fikirler[/B]...düşünceler dogrumu yanlış mı...
uyuşturucu kaçakcısı adam ihbarda bulunup dogru çıkabiliyor...
önemli olan tesbitlerdir...
en azından bu adam bir adım ileri gidip mesafe katetmiş,eski düşüncelerinden dönmüş...
ya hiç dönmeyenler..yanlışta hep ısrar edenler..
[COLOR=red]hala ergenekona,topraktan çıkan cephanelere,darbe teşebbüslerine,faili mechullere ... yalan diyenlere ne demeli[/COLOR]...[/quote]
[URL]http://www.internetajans.com/default.asp?t=wa&wid=18&aid=2741[/URL]
-
ülkenin sorunlarını konuşurken hep aynı şeyi hatırlarım. taşeronumun ağzından aynen aktarıyorum:
İstanbul Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminali yapıldığında, deprem izolatörleri yoktu.
deprem izolatörü yapılırken verilen süre, akıllara zarar kısalıktaydı.
açılışa da "çok möhim" kişiler gelecek.
mecbır, bitirdik dedik.
aslında bitmemişti. sadece bitti demek zorunda bırakıldık.
o koca iskelet, 4 tane cıvata üzerinde duruyor.
açılış kokteylinde, 4 cıvataya bağlı koca çatının altında devletin ne kadar "möhim" adamı varsa, geyik yapıyolar.
ulem koca çatının 10 saniyede çökebileceğini bilen 3 kişi var. yani biz.
o 3 kişi de çatının altında değil, kenarda duruyorlar.
kokteyl bitti, hepimiz rahat bi nefes aldık.
şimdi bu "yaşanmış" olaydaki [B]çatı, kokteyl, kokteyle katılanlar,çatının altında değil kenarda duran arkadaşlar[/B] kısmını bi düşünün bakalım, neye benziyor...
:)
-
[quote=megaforce77;176877][URL]http://www.internetajans.com/default.asp?t=wa&wid=18&aid=2741[/URL][/quote]
maşallah çok iddialı bi yazı bazılarının bazı şeylere fasa fiso dedikleri gibi bazılarının da bazı şeylere fasafiso deme hakkı vardır. ve tabi gülme hakları da vardır.:eek:
-
Yalan Dünya'nın yalancı borsası
Yeni Şafak Gazetesi'nde aylar öncesinde bir haber yayınlamıştık. Şimdi askerlik görevini yürüten arkadaşımız Serkan Biter'in haberinde Şafak Erseven şöyle söylemişti: "Amerika'da her hafta bankalara el konuluyor. Çünkü bankalara el koymak için sıra var ve her hafta ancak 5-7 bankaya el konulabiliyor."
Haberlerimizde "Amerika'da devlet desteksiz konut kredisi geri ödemelerinde icra rekorları kırılıyor" demiştik. Eğer devlet desteği biter veya kaldırılırsa krizin gerçek yüzü ortaya çıkabilecekti. Yani kriz geçmemiş, tersine örtülmüştü.
Hatta ABD'de bankaların kârlarının reel kâr olmadığı, devlet desteği olarak aldıkları paraların sadece bir kısmını kâr yazabildikleri anlaşılıyordu.
Geçen hafta Yeni Şafak Gazetesi'nin haberlerini destekleyecek çok önemli bir adım atıldı. Ülkemiz basınında nerede ise atlanan bir haber dikkat çekiciydi. ABD devlet desteğini kesmekten vazgeçerek, 2010 yılına uzatılmasına karar veriyordu. Bunun anlamı ancak şuydu:
Amerika'da kriz bitmedi…
İki hafta önce her yer Dubai haberleri ile doluydu. Battı mı-batmadı mı tartışmaları yapılan bir ülke emirliği karşımızda duruyordu. Dubai'nin hemen peşinden Yunanistan geldi. Şimdi ise Almanya dahi borç sorunu ile gündeme geliyor.
Artık ülke batışları tartışılıyor.
Ama bir farkla: Krizin göbeğinde en fazla İzlanda ülke batması olarak tartışılırken Macaristan, Meksika ve Ukrayna gibi ülkeler de batık tartışmalarının içerisindeydiler. Bir önceki ülke batış haberleri yayılırken borsalar, yani finansçılar da tepetakla olmuşlardı. Oysa şimdi durum tam zıttı nerede ise. Ülkeler batıyor ama borsalar dimdik ayakta.
Yunanistan batıyor; borsalarda ses yok
Almanya dile geliyor borsalar dimdik ayakta
Sırada başka ülkeler daha var deniliyor
Ama finansçılar bir şey olmamış havasında.
Acaba gerçek ne?
Ülke batışları mı yalan, borsaların dik duruşları mı yalan? Ortada ciddi bir terslik olduğu aşikâr duruyor. Kimseden ses çıkmıyor; sanki temeli yıkılmış Dünya'nın ayakta kalması için zımni bir anlaşma yapılmış.
19 Kasım günü buradan şu yazıyı yazdık: "Dolar yükselir mi, yükselmez mi sorgusunu geçerek ne zaman yükselir diye soruyoruz. Dolar ne zaman yükselir derken, avro yükselişi demiyoruz?"
Yaklaşık bir ay önce avro değil dolar ne zaman yükselir diye soruyorduk ve zaman olarak ikinci kriz işaretlerinin her geçen gün arttığını belirtiyorduk. Şimdi ikinci bir kriz dalgasının neresindeyiz?
Bence finansal olarak başladı bile,
ama krizi reel anlamak için
makro iktisatçılar daha bekleyecekler. Tıpkı o iktisatçılar, 2008'in başında başlayan finansal çöküşü yıl sonunda anladıkları gibi.
[B]İbrahim Kahveci
[/B][EMAIL="ikahveci@yenisafak.com.tr"][COLOR=#0000ff]ikahveci@yenisafak.com.tr[/COLOR][/EMAIL]
-
bugün 11 de ingiltere büyüme verisi açıklanacaktı..kaçırdım..ne geldi veri?
-
[quote=Astatin;176881]bugün 11 de ingiltere büyüme verisi açıklanacaktı..kaçırdım..ne geldi veri?[/quote]
gbp/usd'ye bak, anlarsın. :D
-
[quote=Astatin;176881]bugün 11 de ingiltere büyüme verisi açıklanacaktı..kaçırdım..ne geldi veri?[/quote]
kötünün iyisi geldi:::
-
[quote=unlimitted;176882]gbp/usd'ye bak, anlarsın. :D[/quote]
zaten onu görünce sordum..ne yönde geldiği bellide kaç geldi
-
sabah 250 den aldıım malları 375 te geri verdim...şu an yön yukarı olmasına rağmen hislerim,paran maldayken deil,cebindeyken bekle dedi...
-
[quote=Astatin;176884]zaten onu görünce sordum..ne yönde geldiği bellide kaç geldi[/quote]
aloooo..yokmuya verinin ne geldiğini söylecek
-
ıngıltere'de 3. Ceyrek gsyıh ceyreklık bazda yuzde 0.2 azaldı
-matrıks-
ıngıltere'de 3. Ceyrek gsyıh yıllık bazda yuzde 5.1 gerıledı
-matrıks-
ıngıltere'de carı ıslemler 3. Ceyrekte 4.7 mılyar sterlın acık verdı (beklentı: -8.7 mılyar, oncekı: 4.4 mılyar)
-matrıks-
-
eurusd ve gold da ikinci dalga çöküş ondıwey aytink
-
[QUOTE=Cerphin;176873]üüwww aldım evet üüwwüüü
derhal pc başında yapılabilecek sporları araştırmaya başlıyorum..:..::..:[/QUOTE]
snowboard oyunları var cok keyifli :) fiziken olmasada fikren kilo verdidir :)
-
[quote=Kennym;176889]snowboard oyunları var cok keyifli :) fiziken olmasada fikren kilo verdidir :)[/quote]
kennym..
geçen sene kartalkayada habire tipi vardı yahu...mayyak olmuştuk...
umarım bu sene şööle önümüzde gölgemizle ineriz...ama daha erken diorum...
-
Yorumsuz :(
[url]http://www.medyaspor.com/v02/news.aspx?id=37501[/url]
-
[quote=ATHLON;176890]kennym..
geçen sene kartalkayada habire tipi vardı yahu...mayyak olmuştuk...
umarım bu sene şööle önümüzde gölgemizle ineriz...ama daha erken diorum...[/quote]
ula bi susun daaa!
zati canımız çekmiş içimizde kalmış. :)
bu sene gözüme avusturyayı kestirdim. acil 14.361 points lazım. :D
-
[QUOTE=unlimitted;176892]ula bi susun daaa!
bu sene gözüme avusturyayı kestirdim. acil 14.361 points lazım. :D[/QUOTE]
Memeleket neresi Giresun mu :)
-
[quote=unlimitted;176892]ula bi susun daaa!
bu sene gözüme avusturyayı kestirdim. acil 14.361 points lazım. :D[/quote]
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=Rd8AJdcnw4A&feature=related[/URL]
o zaman terje işini görür biraz...:):)
-
[quote=ATHLON;176894][URL]http://www.youtube.com/watch?v=Rd8AJdcnw4A&feature=related[/URL]
o zaman terje işini görür biraz...:):)[/quote]
izlemiycemmm
izlemiycemmmmmmmmm:::
-
350 puana sıkışmış burası ne tarafa kırılacak acaba :)
-
0.2 daralmış ve durgunluktan çıkamamış..
-
ABD büyüme 2.2 beklenti 2.8
-
-
herkes susmuş...şortlara dakviye 625*650 4/5 şort oldum **
-
[quote=enorton;176899]Yyld :)[/quote]
bence buda bir yorum:D:D:D
-
cok güzel hareketler bunlar....
-
nedir bu short kapama yarısı ? haber fılan da yok ortada...
-
foerexte ufak bi kazık attı joni .. goldda .. a* jonileri .. iyi pataklıyodum ama .arkamdan saldırdılar ... ehehueuhe ..
vobda zero işlem long devam .. forexte poz varken vob pozuna bakamıyorum bile .. new high gördükmü :::
-
alın alın bedava bunlar ha ha ha....
-
[quote=selçuklu;176904]foerexte ufak bi kazık attı joni .. goldda .. a* jonileri .. iyi pataklıyodum ama .arkamdan saldırdılar ... ehehueuhe ..
vobda zero işlem long devam .. forexte poz varken vob pozuna bakamıyorum bile .. new high gördükmü :::[/quote]
,yok 700 den döndü..şimdilik..775 i elleyemedi yani...geçen sefer zirvenin 200 puan altındna yakalamıştım şortu..şimdide 100 puan altındnmı yakalayacağım..acaba..yoksa:confused::confused:üüü
-
klasik zırlamamı özleyen olmuştur diye yazıyorum..way**..sistemin son sinyali 1600 puan karda şu an.. o süreçte ise bende overall bazında %5 eksilme var....
VOBIX not al..hatta Hellim hanım, siteye banner yapsın... portfoyun 4/5 ini sisteme bağlayayım..zero istisna ile.. kalanıylada histem sistem mistem ne haltsa oynayayım...dürtülerimi gemlemek babında :)
-
ed mi oldu ldmi ne halt oldu .. bilmiyorum .. sazan abi . .emergency help .. i have no idea about xauusd ... sayım exx olmasında .. :::
[IMG]http://img13.imageshack.us/img13/3807/adszwli.jpg[/IMG]
-
ha bu arada herşey istop..60 dk ve günlük grafik yürü ya diyor..üww