17.35 te sanırım petrol verileri var, sert hareketler olabilir. Önce aşağı sonra yukarı. yada tersi, yada hepten aşağı.
Printable View
17.35 te sanırım petrol verileri var, sert hareketler olabilir. Önce aşağı sonra yukarı. yada tersi, yada hepten aşağı.
yarın zarar edeyim direk vob a veda edecegim..ne varsa garantiye gömecegim.....ocaga kadar bekliyeceğim...1 sene önce dediğimi yapmış olacağım..
yarın zarar edeyim direk vob a veda edecegim..ne varsa garantiye gömecegim.....ocaga kadar bekliyeceğim...1 sene önce dediğimi yapmış olacağım..
[QUOTE=abka;16719]50.000 dolara 20.000 kazanıyor..her sene mutlaka kazanıyor..bazen 50.000 e 50.000 kazandığıda oluyor..2003 ve 2005 de...[/QUOTE]
yıllık faizin iki katı gibi....
iyi sayılırda o riske değermi bilmiyorum.. yıllık yüzde 40...
ama her halükarda kazanıyorsada laf yok....
[QUOTE=abka;16719]50.000 dolara 20.000 kazanıyor..her sene mutlaka kazanıyor..bazen 50.000 e 50.000 kazandığıda oluyor..2003 ve 2005 de...[/QUOTE]
yıllık faizin iki katı gibi....
iyi sayılırda o riske değermi bilmiyorum.. yıllık yüzde 40...
ama her halükarda kazanıyorsada laf yok....
Endeks 100 ün 38500 altında kapanışı oldu bugün, buradan aşağıya sarkması 32500 e kadar devam eder, eder ama, sebepte yok görülüyor, bir sebep ilerleyen günlerde uydurulur, yada sabaha kadar bi ton sebep çıkıverir ortaya, sonuçta bu vadelinin 42000 lere kadar düşüşünüde sağlar diye düşünüyorum, bugün kapandığımız seviyeler kritik yerler nede olsa, saygılar.
Endeks 100 ün 38500 altında kapanışı oldu bugün, buradan aşağıya sarkması 32500 e kadar devam eder, eder ama, sebepte yok görülüyor, bir sebep ilerleyen günlerde uydurulur, yada sabaha kadar bi ton sebep çıkıverir ortaya, sonuçta bu vadelinin 42000 lere kadar düşüşünüde sağlar diye düşünüyorum, bugün kapandığımız seviyeler kritik yerler nede olsa, saygılar.
[QUOTE=abka;16724]yarın zarar edeyim direk vob a veda edecegim..ne varsa garantiye gömecegim.....ocaga kadar bekliyeceğim...1 sene önce dediğimi yapmış olacağım..[/QUOTE]
hicbir yere gidemezsin abka cunku bende longum ve dowdan surpriz bekliyorum bu gece .lelele
[QUOTE=abka;16724]yarın zarar edeyim direk vob a veda edecegim..ne varsa garantiye gömecegim.....ocaga kadar bekliyeceğim...1 sene önce dediğimi yapmış olacağım..[/QUOTE]
hicbir yere gidemezsin abka cunku bende longum ve dowdan surpriz bekliyorum bu gece .lelele
[QUOTE=follow;16728]hicbir yere gidemezsin abka cunku bende longum ve dowdan surpriz bekliyorum bu gece .lelele[/QUOTE]
Ya ronaldinyo haklı çıkarsa? ki dax a bakarsanız aynen gümbürtü var.
[QUOTE=follow;16728]hicbir yere gidemezsin abka cunku bende longum ve dowdan surpriz bekliyorum bu gece .lelele[/QUOTE]
Ya ronaldinyo haklı çıkarsa? ki dax a bakarsanız aynen gümbürtü var.
[QUOTE=bull market;16730]Ya ronaldinyo haklı çıkarsa? ki dax a bakarsanız aynen gümbürtü var.[/QUOTE]
o zaman bugun kazandigimi veririm bizde careler tukenmez bull market .boks.
[QUOTE=bull market;16730]Ya ronaldinyo haklı çıkarsa? ki dax a bakarsanız aynen gümbürtü var.[/QUOTE]
o zaman bugun kazandigimi veririm bizde careler tukenmez bull market .boks.
iyi aksamlar herkese süpersiniz
iyi aksamlar herkese süpersiniz
abka 7300 ler gibiydi... işc içinde 9000 lere satarım diyordun yaza kadar...
rakamları yanlış hatırlıyor olabilirim....
şu an 4.76...
o yüzden arkadaşın için o riske degermi dedim....
senin dediğin gibi borsa gri....
alıp yatmaktan çok tekniğe bakmak lazım
ben işcyi 4.80 gibi aldım.. 5.90 a verdim...
baktım gidiyor .5.95 e geri aldım ... grafiğe bakınca 5 dakka sonra 5.85 e geri verdim... uyumsuzmuş günlükleri....
çalıştıgım kurumdaki adam abi ne yapıyorsun 5 dakka önce aldın bugün piyasa iyi olacak dedi.... bende sen ver..boş ver piyasayı dedim....
düşüş o düşüş... iyi bakmak lazım yani grafilere...
abka 7300 ler gibiydi... işc içinde 9000 lere satarım diyordun yaza kadar...
rakamları yanlış hatırlıyor olabilirim....
şu an 4.76...
o yüzden arkadaşın için o riske degermi dedim....
senin dediğin gibi borsa gri....
alıp yatmaktan çok tekniğe bakmak lazım
ben işcyi 4.80 gibi aldım.. 5.90 a verdim...
baktım gidiyor .5.95 e geri aldım ... grafiğe bakınca 5 dakka sonra 5.85 e geri verdim... uyumsuzmuş günlükleri....
çalıştıgım kurumdaki adam abi ne yapıyorsun 5 dakka önce aldın bugün piyasa iyi olacak dedi.... bende sen ver..boş ver piyasayı dedim....
düşüş o düşüş... iyi bakmak lazım yani grafilere...
[QUOTE=mbm;16476]okudum...
tuncer şengöz dowda düşüşün devamını bekliyor dowda..kaldıgı yerden devam eder diyor aşagı..
yalnız spot30 içinde 50000 e kadar tepki bekliyor....
[B]nasıl olacak bu iş.....[/B]
.[/QUOTE]
evet nasıl olacak bu iş....
hala aklım yatmıyor....
[QUOTE=mbm;16476]okudum...
tuncer şengöz dowda düşüşün devamını bekliyor dowda..kaldıgı yerden devam eder diyor aşagı..
yalnız spot30 içinde 50000 e kadar tepki bekliyor....
[B]nasıl olacak bu iş.....[/B]
.[/QUOTE]
evet nasıl olacak bu iş....
hala aklım yatmıyor....
[quote=abka;16716]arkadaşlar oran olarak değil..miktar olarak soruyorum...yılda vob tan 20.000 dolardan fazla net kazanan kaç kişi acaba..çünkü kendini kasmadan garantiden bir dostum 6 ayda en az bu kadar kazanıyor..genelde 1-15 temmuzda alıp 15 ocakta satıyor..[/quote]
ben kazanıyorum Allaha şükür
[quote=follow;16728]hicbir yere gidemezsin abka cunku bende longum ve dowdan surpriz bekliyorum bu gece .lelele[/quote]
inanmıyorum follow
olmadı yaa
hep aynı pozisyon taklıyorduk
ben full short
neyse terse gelsek de para yabancıya gitmeyecek
[quote=abka;16716]arkadaşlar oran olarak değil..miktar olarak soruyorum...yılda vob tan 20.000 dolardan fazla net kazanan kaç kişi acaba..çünkü kendini kasmadan garantiden bir dostum 6 ayda en az bu kadar kazanıyor..genelde 1-15 temmuzda alıp 15 ocakta satıyor..[/quote]
ben kazanıyorum Allaha şükür
[quote=follow;16728]hicbir yere gidemezsin abka cunku bende longum ve dowdan surpriz bekliyorum bu gece .lelele[/quote]
inanmıyorum follow
olmadı yaa
ben full short
neyse terse gelsek de para yabancıya gitmeyecek
evet nonstop devam ediyor dow..
yalnız tehlike henüz geçmiş değil...
hala tepebilir....
yüzde 3 eksiyi görmeden rahatlamayacagım galiba....
evet nonstop devam ediyor dow..
yalnız tehlike henüz geçmiş değil...
hala tepebilir....
yüzde 3 eksiyi görmeden rahatlamayacagım galiba....
ama eger buradan dönerse güzel uyumsuzluk olacak.
ama eger buradan dönerse güzel uyumsuzluk olacak.
[QUOTE=abka;16738]ama eger buradan dönerse güzel uyumsuzluk olacak.[/QUOTE]
evet o yüzden tehlike geçmedi dedim ya...
şimdi dönsün ve biraz tepsin burdan... he hee..:)
ama abartmasın..
seans başı yaparsa tepkiyi kapanış ortada olur...
.lelele
evet o yüzden tehlike geçmedi dedim ya...
şimdi dönsün ve biraz tepsin burdan... he hee..:)
ama abartmasın..
seans başı yaparsa tepkiyi kapanış ortada olur...
.lelele
[QUOTE=Ronaldinho;16736]inanmıyorum follow
olmadı yaa
ben full short
neyse terse gelsek de para yabancıya gitmeyecek[/QUOTE]
normalde paralel gidiyorduk son 2 gundur ayristik :)
[QUOTE=Ronaldinho;16736]inanmıyorum follow
olmadı yaa
ben full short
neyse terse gelsek de para yabancıya gitmeyecek[/QUOTE]
normalde paralel gidiyorduk son 2 gundur ayristik :)
10 gündür dowun her verdiği tepki daha aşağıdan dönüyör, her aşağı inişte bir alt deseğe oluyor. Bugünkü 12100 ve spde 1340 umarım sondur, yoksa 11960-12000 ve 1325 gündeme gelir. Fdowda iki gündür bizi kandırıyor.
Sevgiler.
10 gündür dowun her verdiği tepki daha aşağıdan dönüyör, her aşağı inişte bir alt deseğe oluyor. Bugünkü 12100 ve spde 1340 umarım sondur, yoksa 11960-12000 ve 1325 gündeme gelir. Fdowda iki gündür bizi kandırıyor.
Sevgiler.
eger dow a aptal bir haber gelmezse buradan tepecek.Oyle cogu analizci gibi yuvarlak kelimeler etmeyi sevmem :..:
eger dow a aptal bir haber gelmezse buradan tepecek.Oyle cogu analizci gibi yuvarlak kelimeler etmeyi sevmem :..:
valla long girmek full hem de geceye çok riskli
akşam dow 11900 kapatsa,
sabah futurelar 11700 olsa
longcuların kelle kol bacak kopar ne varsa :)
valla long girmek full hem de geceye çok riskli
akşam dow 11900 kapatsa,
sabah futurelar 11700 olsa
longcuların kelle kol bacak kopar ne varsa :)
[QUOTE=follow;16742]eger dow a aptal bir haber gelmezse buradan tepecek.Oyle cogu analizci gibi yuvarlak kelimeler etmeyi sevmem :..:[/QUOTE]
saatlik uyumsuzluk için teper teperde...benim beklentimde öyle..
bu saatte tepmeside iyi.....
önemli olan kapanış.... günlüktede var uyumsuzluk... artı bile kapatabilir dow..
ama saat 9-10 gibi şelele olma ihtimalide az değil.....
izleyelim bakalım.... ortada maç... o yüzden rahat değilim...
[QUOTE=follow;16742]eger dow a aptal bir haber gelmezse buradan tepecek.Oyle cogu analizci gibi yuvarlak kelimeler etmeyi sevmem :..:[/QUOTE]
saatlik uyumsuzluk için teper teperde...benim beklentimde öyle..
önemli olan kapanış.... günlüktede var uyumsuzluk... artı bile kapatabilir dow..
izleyelim bakalım.... ortada maç... o yüzden rahat değilim...
full girmek zaten bastan kaybetmek demek su ana kadar yapmadigim birsey valla sabah asagi acilirsa 500 puan kaybetmeye hazirim tersi olursa duruma gore tahsilati yaparim.
[quote=mbm;16745]saatlik uyumsuzluk için teper teperde...benim beklentimde öyle..
izleyelim bakalım.... ortada maç... o yüzden rahat değilim...[/quote]
arti kapamasina gerek yok bence -%0.60 veya -%0.70 kapasin yeter.
full girmek zaten bastan kaybetmek demek su ana kadar yapmadigim birsey valla sabah asagi acilirsa 500 puan kaybetmeye hazirim tersi olursa duruma gore tahsilati yaparim.
[quote=mbm;16745]saatlik uyumsuzluk için teper teperde...benim beklentimde öyle..
izleyelim bakalım.... ortada maç... o yüzden rahat değilim...[/quote]
arti kapamasina gerek yok bence -%0.60 veya -%0.70 kapasin yeter.