-
[QUOTE=Astatin;72217]he ama çok utanarak yapmıştım hatırlıyorsan.. gerçi utanarak açtığım pozisyonlardan hep kazandım... hımmmm...beddua etmek yerine daha ahlaklı (daha utangaç) biri mi olsam acaba...yok yok böyle iyi..:..:[/QUOTE]
bundan sonra senin adın beli kitle hatta sayın hellime diyim senin rütbeni kardeşimizden beli kitleye cevirsin:..:...[U]stop geyik[/U]
-
-
33000e ilk selamı ben çakayım...
-
[quote=mersiyk;72218]bundan sonra senin adın beli kitle hatta sayın hellime diyim senin rütbeni kardeşimizden beli kitleye cevirsin:..:...[U]stop geyik[/U][/quote]
asıl ben seni hellim e söyleyeyim..seni hellim peyniri gibi doğrasın, adını ismailyk ya çevirsin, ayrıca rütbeni de moderatörlükden forum üyeliğine aday adayına çevirsin.. [COLOR=red][U]start geyik:..::..:[/U][/COLOR]
-
[QUOTE=hexen;71984]astatinim dow future 8503 üstesi olmaz eyer 8150 potans devam eder gerisi dow future kalmıs o bize uymaz biz ona uyyoruz. graf ne der bi onu yapyoruz.
amma diskoya olur .dng[/QUOTE]
dow jones future potans yeresi artık 8150 deyil 8175 yeresi oldu
-
ha gayret kır 32,800 ü yaslanayım arkama:..:
-
32975 flat bakalım tepişsinler
-
FULL SHORT EFSANESİ
şunu bilinki prensim, krizin, DJ'i ve onun görkemli şirketlerini yuttuğu çağdan sonra, dünyada o güne değin görülmemiş bir çağ başladı. Efsane Ayuların oğullarının doğduğu bu çağda, yeryüzündeki boğalar, gökyüzündeki yıldızlar kadar seyrek, fakat belirgindi. işte o çağlarda Astatin geldi, bu kara saçlı şahin bakışlı yiğit bütün long pozisyonları ayaklarının altında ezmek istiyordu"
-
çarşamba itibarıyla oluşan 7-10 gün düşüş senaryo hafta sonuna kadar aynen devam ediyor. yanlız artık sayılı günleri kaldı.
dip görülünce ki iki ihtimal var ilki 8100 den ikincisi 8200-8300 arasından dönüş sonrası cuma dahil önümüzdeki hafta içinde güzel bir long fırsatı yakalanacaktır.
sevgiler.
-
[quote=hexen;72222]dow jones future potans yeresi artık 8150 deyil 8175 yeresi oldu[/quote]
he walla olur bende öyle ettim DJI bedduamı..diskoya ne zaman gidiyoruz bay HEXEN the TEXEN
-
ya benim birde piramit duası yazmam lazım :)
-
sindi 33025 yeresi graf onem yeresi amma 33025 yeresinin asayasında negative sınır bolgesi var ....32825 ..33025 yeresi kucuk kurt kapan orya dikat olun...
32825 asayası dusme hızlı yapar dikat olun
belli kitle halen arka yaslandı short tutyor... amma onlar spot 100 endeksde 25275 dikat izliyor..
neden spot 100 25275....
dun 25200 yeresi ondemde di artık ora 25275 yeresi...