selam millet,
uykuma yenik dustugum icin dunku pozisyonumun karini 250 puanda noktalayip 33200'den tekrar kisaya dondum. S&P'de 856'ya dikkat.
Printable View
selam millet,
uykuma yenik dustugum icin dunku pozisyonumun karini 250 puanda noktalayip 33200'den tekrar kisaya dondum. S&P'de 856'ya dikkat.
32900 den %20 uzun
eeee hadi garann yapma böyle naazzzz
ters köşe olması için verinin biraz iyi gelip yukarı topuklamamız gerek
bir short sinyalini bile sonuna kadar götüremedik.trenden erken indim.33000 flat.
sistem short devam diyor.
[QUOTE=Ardasu;72234]bir short sinyalini bile sonuna kadar götüremedik.trenden erken indim.33000 flat.
sistem short devam diyor.[/QUOTE]
olsun kar cebe yakışır.
sevgiler.
[QUOTE=Astatin;72216]Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve bir o kadar acımasız bir düşüş istiyorum DJI da...8200 altındaki her kapanş bu tanıma uyar..
CC: Bay SAZAN[/QUOTE]
sn astatın önce pes ettim ama söylemedim tebrik ederim sizi flatlamıstım 600 den de kısaldım (sistem geregi)
gördünmü aynı yöndeyiz bedduanız kabul olur umarım
[QUOTE=selçuklu;72210]33,775 kısa devam .. 5-15-30-60- günlük satta .....boks. .boks. .boks.[/QUOTE]
32,900 flatt .
[quote=hexen;72229] belli kitle halen arka yaslandı short tutyor...[/quote]
Tam beni tarif etmişsin
ABD perakende satış verisi kötü geldi: Beklenti % 1,2 düşüş fakat gelen veri % 2,7 düşüş
en azılı ayu benmişim demekki..:..: dünkü kısalarla bekliyorum hiç kıpırdamadım..
[QUOTE=bonnie;72238]Tam beni tarif etmişsin[/QUOTE]
Bende yorumları okuyor ama neden yazmıyor diyordum. Size hoşgeldiniz deme imkanı bulamamıştım! HOŞGELDİNİZ SN.BONNİE +..brv