stretegist ve security nerelerde göremiyorum .. üüü ... ses verin patronlar .. hellim aplada telefonları vardır irtibatamı geçsek .. üüüüüüüü
Printable View
stretegist ve security nerelerde göremiyorum .. üüü ... ses verin patronlar .. hellim aplada telefonları vardır irtibatamı geçsek .. üüüüüüüü
[quote=selçuklu;177168]vay a* .. tıkandı pala ...[/quote]
bizim pala,assolist. Öğleden önce gelmez pek..
[QUOTE=Sekube;177169][URL="http://www.pozitifco.com/images/plastik%20malzemeler/Koruklu%20Lavabo%20Pompa-15.jpg"][IMG]http://www.pozitifco.com/images/plastik%20malzemeler/Koruklu%20Lavabo%20Pompa-15.jpg[/IMG][/URL]
Pompa işe yarar mı..:..:[/QUOTE]
o ne abi :D:D:D.. napacaz onu palaya verelim o kullansın .. ehehhehue :D:D
[quote=excali;177167][B]Sistem kontrolörlüğüne[/B] mi talipsin??:::[/quote]
neeeee...kim denetciye o parayı verir beaa...sus sus..en azından bizim şirkettekiler duymasın...:D:D bize denetçi değil, iş yapacak adam lazım:D:D bir işin nasıl olacağını değil nasıl olmayacağını öğrenmek istiyorsan denetim birimine görüş soracaksın..ben tehlikeli gördüğüm işleri hep eyle yapıyorum:D:D
[quote=Astatin;177175]neeeee...kim denetciye o parayı verir beaa...sus sus..en azından bizim şirkettekiler duymasın...:D:D bize denetçi değil, iş yapacak adam lazım:D:D bir işin nasıl olacağını değil nasıl olmayacağını öğrenmek istiyorsan denetim birimine görüş soracaksın..ben tehlikeli gördüğüm işleri hep eyle yapıyorum:D:D[/quote]
Senden [B]güvenilir[/B] ::: sistem kontrolörü mü bulacak bea??:::
aaaa strategist ve gandirindi nerde yaw.. bende merak ettim üwwwww...
PS: Yahu security ye, nikin sempatik değil değiştir dedik, aldığı nike bak yaaww...eüzü billaaaa...neyse
Strategist ede değiştirtemedik gitti nikini...Yahu bu türkçe konusunda hassas olan diğer arkadaşlar bu tip niklere nedne müdahala etmiyorlar..yoksa onları da post-modern nik olarak mı algılıyorlar olayı....
[QUOTE=Astatin;177163]Dİğerlerini anladım da, web-sense muafiyeti istemiyormusun?:eek::eek: vob izlemeyecen yani:eek::eek::eek:
(Yahu neden piyasayı düşürüyosun emortım ya)[/QUOTE]
Yaw sence benim çalıştığım bankada web- sense yok muydu, ben o zaman piyasayı izlemiyor muydum ;)
[quote=excali;177176]Senden [B]güvenilir[/B] ::: sistem kontrolörü mü bulacak bea??:::[/quote]
cık.. sistem kontrolü değil..sistem inşasını tercih ederin taytıl olarakdan (vob sistemi değil pambıh, iş modeli:::)...ha illede bir şeyleri kontrol edeceksem insanları kontrol ederim:..::..::..: got me?
[quote=Astatin;177179]cık.. sistem kontrolü değil..sistem inşasını tercih ederin taytıl olarakdan (vob sistemi değil pambıh, iş modeli:::)...ha illede bir şeyleri kontrol edeceksem insanları kontrol ederim:..::..::..: got me?[/quote]
Okay
Sistem buyildink meneycır..:::
Yalnız elli-oyt takfiyesi lazım sana..(selçuklu'dan yardım alıverirsin artık)
[quote=enorton;177178]Yaw sence benim çalıştığım bankada web- sense yok muydu, ben o zaman piyasayı izlemiyor muydum ;)[/quote]
a) NW ciyi bağladın b)NW ciyi bağladın c) NW ciyi bağladın mı? yoksa ikinci wireless terminal falanmı çaktın
[QUOTE=enorton;177178]Yaw sence benim çalıştığım bankada web- sense yok muydu, ben o zaman piyasayı izlemiyor muydum ;)[/QUOTE]
120 dk lık bir sisteme geçmeyi düşünmeye başladım... Eğer bu olursa iş arayacağım... Denetçi arayan var mı :D
[quote=enorton;177183]120 dk lık bir sisteme geçmeyi düşünmeye başladım... Eğer bu olursa iş arayacağım... Denetçi arayan var mı :D[/quote]
sistem denetçisi mi? :..:
[quote=Astatin;177181]a) NW ciyi bağladın b)NW ciyi bağladın c) NW ciyi bağladın mı? yoksa ikinci wireless terminal falanmı çaktın[/quote]
yoksa SL***G denilen zımmbırtıyımı edindin :) o cihaz türkiyede yasadışı biliyon demi:):) (ama kullananın tespitide mümkün deel, onuda bilion dimi.lelele.lelele)
[QUOTE=Astatin;177181]a) NW ciyi bağladın b)NW ciyi bağladın c) NW ciyi bağladın mı? yoksa ikinci wireless terminal falanmı çaktın[/QUOTE]
wireless doğru ama web - sense atlatmanın da yolları vardır... web -sense atlatıp rapidden download bile yapıyordum ama daha sonra mckinsey in önerisi ile her çalışanın ne kadar internete girdiği de loglanmaya başlandı... O zaman wireless e yönelmiştim... Tabi şimdi artık 3g var, dah kolay olur... Ama neyse zaten 120 dk sistem kullanırsam günde 3-4 kere bakmak yeterli olacak...
[QUOTE=TÜRKOĞLU;177184]sistem denetçisi mi? :..:[/QUOTE]
Yeter ki denetlenecek bir şey olsun... Bankada herşeyi denetliyorduk...
[QUOTE=Astatin;177185]yoksa SL***G denilen zımmbırtıyımı edindin :) o cihaz türkiyede yasadışı biliyon demi:):) (ama kullananın tespitide mümkün deel, onuda bilion dimi.lelele.lelele)[/QUOTE]
Valla neden bahsettiğini bilmiyorum :D
[QUOTE=Cerphin;177139]yawf harbi bu avatarındaki hatunun ağzı niye yamuk öyle fxci.. sen mi yamulttun, piyasa mı yamulttu..::::::[/QUOTE]
cest ve mimikh yapayor emme beceremeyor namıssız
[quote=enorton;177186]wireless doğru ama web - sense atlatmanın da yolları vardır... web -sense atlatıp rapidden download bile yapıyordum ama daha sonra mckinsey in önerisi ile her çalışanın ne kadar internete girdiği de loglanmaya başlandı... O zaman wireless e yönelmiştim... Tabi şimdi artık 3g var, dah kolay olur... Ama neyse zaten 120 dk sistem kullanırsam günde 3-4 kere bakmak yeterli olacak...[/quote]
abi özellikle serbest brakılması istenmemişse, sizin bankanın bu işe bakanları tırtmış bence...bir zamanlar bir Banka da çalışırken biliyorum, bağlanılan sitelerde hücre hücre içerik tag leri bile kontrol edilir ve sitenin bir kısmını görürken bir kısmını görmezdin...(misal zombie stripers ın haberini okurdun ama hemen yanadaki fotolar sense e takılırdı:::)..şimdi yaygınlaştı tabi herkes yapabbiliyo bunu artıkın..neyse... ha buarada MCKinsey le de başka bir vesile ile bankada bir olayımız olmuştu - kişisel oalrak- :)..MC Kinsey'in........ Yeni mezun çocukları 6 ay eğitimden geçirip, acaip deneyim ve uzmanlık gerektiren işlerde denetime veya araştırmaya gönderiyorlar..yani iş yaparken eğitim de almış oluyorlar..ama kurumun üstüne MCKinsey e para ödüyor :) ... Neyse, bir tanesi salak soruları ile acaip canımı sıkmıştı, " sen doğru yerde olduğuna emin misin, lokasyon olarak değil, pozisyon olarak" (cümle aynen buydu) demiştim... sonra görmek istedikleri bir "sensitive area" ya girmelerine izin vermemiştim.. SOnra olanları ne sen sor ne ben söyleyeyim...hey gidi günler heyy..bazen özlüyorum... ne ufak şeylerden ne mevzular yaratmışız kafamızda...
tabi ben böyle ey gidi eyyy deyince SAZAN beni yaşlı sanıyor.boks..boks. yok ya topu topu 35 im.kom.kom (10500 de olur patron ayıpsın.lelele.lelele)..
gandirindi; strategist? başınıza bir şeymi geldi loooo (forumda verilebilecek tek bir yanıtı olan soruyu sormak salakça ama olsun cevap vermezseniz "kıllanmaya" devam edeceğiz)..üwww
üçgen var..65..yada 66250..hangisi..
Astatin,
Yaşlısın derken 34-35 yaşında olduğunu biliyordum. Bunu bilerek yaşlısın dedim.
Şimdi hangi iş bu maaşları verebilir ve çalışanların yaşlandıkça da (32-37 civarı) faydaları azalır. (cevap vermiyeceğim)
Alın size öğle geyiği konusu.
[QUOTE=QUEEN;177192]üçgen var..65..yada 66250..hangisi..[/QUOTE]
bence şelale olur apla .. zayıflık var ...
şşş.indikler düşecem diyo..sistem alda..gı bi cevap verin..
[QUOTE=selçuklu;177196]bence şelale olur apla .. zayıflık var ...[/QUOTE]
bumu zayıf..pek zayıf değil..önceki tepedeyiz..:o
[QUOTE=QUEEN;177198]bumu zayıf..pek zayıf değil..önceki tepedeyiz..:o[/QUOTE]
o yüzden zayıf .. yeni tepe yapacak graf .. buralarda böyle uyuz uyuz durmaz ...bence pek zayıf ... :o
[QUOTE=selçuklu;177199]o yüzden zayıf .. yeni tepe yapacak graf .. buralarda böyle uyuz uyuz durmaz ...bence pek zayıf ... :o[/QUOTE]
tatilde ondan uyuzluğu..bakma sen traşlı çocuklar arkada poz alıyo..taşınıyo..bence fazla düşmeden kapar bugün..
[QUOTE=Astatin;177190]abi özellikle serbest brakılması istenmemişse, sizin bankanın bu işe bakanları tırtmış bence...bir zamanlar bir Banka da çalışırken biliyorum, bağlanılan sitelerde hücre hücre içerik tag leri bile kontrol edilir ve sitenin bir kısmını görürken bir kısmını görmezdin...(misal zombie stripers ın haberini okurdun ama hemen yanadaki fotolar sense e takılırdı:::)..şimdi yaygınlaştı tabi herkes yapabbiliyo bunu artıkın..neyse... ha buarada MCKinsey le de başka bir vesile ile bankada bir olayımız olmuştu - kişisel oalrak- :)..MC Kinsey'in........ Yeni mezun çocukları 6 ay eğitimden geçirip, acaip deneyim ve uzmanlık gerektiren işlerde denetime veya araştırmaya gönderiyorlar..yani iş yaparken eğitim de almış oluyorlar..ama kurumun üstüne MCKinsey e para ödüyor :) ... Neyse, bir tanesi salak soruları ile acaip canımı sıkmıştı, " sen doğru yerde olduğuna emin misin, lokasyon olarak değil, pozisyon olarak" (cümle aynen buydu) demiştim... sonra görmek istedikleri bir "sensitive area" ya girmelerine izin vermemiştim.. SOnra olanları ne sen sor ne ben söyleyeyim...hey gidi günler heyy..bazen özlüyorum... ne ufak şeylerden ne mevzular yaratmışız kafamızda...
tabi ben böyle ey gidi eyyy deyince SAZAN beni yaşlı sanıyor.boks..boks. yok ya topu topu 35 im.kom.kom (10500 de olur patron ayıpsın.lelele.lelele)..[/QUOTE]
Doğru bilgi işlem zayıftı ben işe girdiğimde her yer açıktı, adult siteler bile ::: Sonra bir yıl içersinde o kadar kısıtlandı ki mesela forum bile yasaklanmıştı.. .Websense takılıyordu, bilmem ne kategorisi yasak cart curt diyordu... O kadar dozu arttı ki haber siteleri falan bile yasktı çoğu... Ama dedim ya atlatmanın bazı yolları var bunları internette bulmuştum yoksa ben network, yazılım konularından fazla çakmam... Bu yöntemleri ben denedikçe ertesi gün bunlar kullanılmaz oluyordu :D yani birileri durumu çakıyordu... Ama en son denediğim yöntem %100 çalışıyordu ama bu her şirkette çalışır mı bilemem tabi...
Ben herzaman şuna inanırım, ne kadar iyi bir kısıtlama olursa olsun mutlaka bir açığı vardır... Olmak zorundadır... Bu benim görüşüm tabi...
Bu arada Mc Kinsey falan bence gereksiz kuruluşlar (Türkiye'de)... Pricewaterhouse vardı en son bizim bankada... Yok şunu şöyle yapın yok bunu böyle yapın deyip, milyarları götürdüler :) Bu aynı şuna benziyor; Sivasspor a Jose Morinho nun hoca olması gibi birşey... :)
Bir futbol takımında başkan soyunma odasına inip de futbolcuları fırçalıyorsa, onlara taktik verebiliyorsa hangi teknik direktör gelirse gelsin oradan istikrarlı bir başarı beklenemez... Türkiye'deki şirketlerde de durum buna benziyor... Mesela denetim... Teftiş, İçkontrol, Risk yönetimi... Bunlar denetim birimleri ve bankacılık kanunu ile bunlar direk yönetim kuruluna bağlanmış... Ama çalıştığım bankada denetim raporları GMY nin onayından geçiyordu... GM bir personel hakkında rapor hazırlayan teftiş başkanını fırçaladı... Bu personeli tanıyorum, siz yanlış incelemişsinizdir dedi... :::
[B]Bordan araç yakıtı[/B]
[url]http://www.milliyet.com.tr/Ekonomi/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1177268&Kategori=ekonomi&b=Bordan%20arac%20yakiti[/url]
asti osbeş yaşında mısın? çok pardon abi ya ben seni 25/28 arası sanıyordum...
böökmüşsün benden accık...
[quote=TÜRKOĞLU;177204]asti osbeş yaşında mısın? çok pardon abi ya ben seni 25/28 arası sanıyordum...
böökmüşsün benden accık...[/quote]
35 yaşında olup olmadığımı kim bilir..ben sadece foruma 35 yaşında olduğumu yazdım...acaba:confused::D
ayyy..daral geldi...çıkıyım geziyim ..
[quote=sazan;177195]Astatin,
Yaşlısın derken 34-35 yaşında olduğunu biliyordum. Bunu bilerek yaşlısın dedim.
Şimdi hangi iş bu maaşları verebilir ve çalışanların yaşlandıkça da (32-37 civarı) faydaları azalır. (cevap vermiyeceğim)
Alın size öğle geyiği konusu.[/quote]
Hımmmmm.. Bazı işler var 32-37 yaş civarı tükenilen amma seni bildiğimiz yada algıladığımız kadarıyla o tip işleri eliyoruz:D:D hımmmmm...kalanlar
- Yazılım Sektörü
- Medya Sektörü
olabülü
[QUOTE=TÜRKOĞLU;177204]asti osbeş yaşında mısın? çok pardon abi ya ben seni 25/28 arası sanıyordum...
böökmüşsün benden accık...[/QUOTE]
Anket yaptım.... Sonuçlar gizlidir...
[url]http://www.voborsa.com/forum/kac-yasindasiniz-t5293.html?t=5293[/url]
[quote=QUEEN;177207]ayyy..daral geldi...çıkıyım geziyim ..[/quote]
get denize yüz biraz :::
yawww emortım..şu anket açma yeri nerde bi linkini yazsana yaaa
[quote=enorton;177209]Anket yaptım.... Sonuçlar gizlidir...
[URL]http://www.voborsa.com/forum/kac-yasindasiniz-t5293.html?t=5293[/URL][/quote]
anketteki ilk iki oydan 28-32 olanı emortım 58+ olanı ben..gizlilik ihlal edilmiştir.dng
[quote=QUEEN;177207]ayyy..daral geldi...çıkıyım geziyim ..[/quote]
[quote=TÜRKOĞLU;177210]get denize yüz biraz :::[/quote]
Saçları yaptırmaya gitsin, çok dağalmış..:::
[QUOTE=Astatin;177211]yawww emortım..şu anket açma yeri nerde bi linkini yazsana yaaa[/QUOTE]
Abi öyle bi link yok... Nerde açmak istiyorsan oraya gir yeni konu de, sonra aşağıdaki anket açmak istiyor musunuz kısmını tikle o kadar... Mesela sohbet konusunda açmak istersen aşağıdaki linki tıkla...
[url]http://www.voborsa.com/forum/newthread.php?do=newthread&f=32[/url]
[QUOTE=Astatin;177212]anketteki ilk iki oydan 28-32 olanı emortım 58+ olanı ben..gizlilik ihlal edilmiştir.dng[/QUOTE]
Yaw burayı da suistimal ettin :D Benim yaşım gizli değil zaten :)