-
[QUOTE=berkedi;72289]25750'den beri kısayım.Biraz evvel kapatacaktım ancak Citi'nin bilanço açıklamasının ertelenmesi ümitlendirdi,beklemedeyim.Beklentim Dow:7500-Vob şubat vade 29000.[/QUOTE]
35750 sanırım demek istediniz ? bende şubat vadede o rakamları hatta daha düşüklerini bekliyorum ama oboma hikayesi ve paketiyle koltuga cıkana kadar yıkmazlar amerikayı diye düşünüyorum
-
Hala uzunda ısrar eden kaldımı bilemiyorum, dün bahsettiğim gibi bugün 34550 den aşağıya tekrar geldik, 50 puan fazladan yukarıyı görmüşüz:), 33000 yersi demiştim fakat biraz daha düştük, şimdi haftanın son gününe kadar tekrar 34550 üzerine doğru gidebiliriz, ama bu demek değildirki akşama uzunda kalınacak, sabır edeceksin, tekrar yukarı tekrar 33000 ve tekrar 35000 e doğru hareketten sonra düşüş haftaya devam edecektir diye düşünüyorum, sonuçta kısalara devam, saygılar.
-
-
[quote=furkan;72290]35750 sanırım demek istediniz ? bende şubat vadede o rakamları hatta daha düşüklerini bekliyorum ama oboma hikayesi ve paketiyle koltuga cıkana kadar yıkmazlar amerikayı diye düşünüyorum[/quote]
Hakılısınız hemen düzelttim.O dediğiniz olaylar geçici dalgalanmalar olacak bence.Sinirleri sağlam olan dayanır.
-
[QUOTE=nunu;72292]kisalarla devam.[/QUOTE]
bende bendeeee.lelele
nasıl olsa astatin de dow bedduasını yaptı..
-
kısa devam (astatın e duyurulur)
-
[QUOTE=berkedi;72289]35750'den beri kısayım.Biraz evvel kapatacaktım ancak Citi'nin bilanço açıklamasının ertelenmesi ümitlendirdi,beklemedeyim.Beklentim Dow:7500-Vob şubat vade 29000.[/QUOTE]
7865 in altı ocak ayı için dowda görülemez.
sevgiler.
-
sünnet çocugu kactı elımızden baska bahara :)
-
200-250 arası gorsun ben flat kalıcam cok stres yaptı bugun.. sazan gibi atladık en dipten kısaldık :)
kusura bakma sazan sana demedim alınma...
-
[quote=jelibon;72296]7865 in altı ocak ayı için dowda görülemez.
sevgiler.[/quote]
Haklısınız ben hemen olur demek istemedim.Arada dalgalanmalarla belki haziran belki ondan da yakın kimbilir?Arada realizelerle parayı cebe koymak da gerekli ..Belki birazdan kapatıp yarın ki duruma göre yeni poz.yapabilirim..
-
Gottschalks da (magazalar zinciri) iflas etmis!
-
Şu andan itibaren yarına uzun diyorum.. 8200 e kadar düşeceği ihtimalini sattı zaten. Bu gece dow tepki verirse yarın yukarı açılabilir.