[quote=YAVUZHAN;177395]saat periyodu için biraz erken olmuş sanki patron ?
bakalım erken kalkan yol alacakmı ?[/quote]
efendum :) hehehehe.dng
Printable View
[quote=YAVUZHAN;177395]saat periyodu için biraz erken olmuş sanki patron ?
bakalım erken kalkan yol alacakmı ?[/quote]
efendum :) hehehehe.dng
he he yaşasın şelaleee.....yeter bu ızdırap gayri...yarın cekiklerde göcer...
NEFES filminin görüntüleri eşliğinde Ferhat Göçer'den [B]"Götür Beni Gittiğin Yere"...[/B]
[url]http://www.dailymotion.com/video/xb5dc6_ferhat-gocer-gotur-beni-gittiyin-ye_music[/url]
Filmde bu şarkının söylendiği son sahne, filmdeki görebildiğim tek teknik hatadır... Güzel bir hata ama :)
[QUOTE=TÜRKOĞLU;177393]pohu yidik :::[/QUOTE]
Allahta seni güldürsün!
[quote=Astatin;177390]saatlik sat vermiş[/quote]
tebrik ederim patron..
gizemli bir sistem olsa gerek..
erken çekti silahı..
ver küsküyü ver küsküyü
Ben puvanlarımı aldım koydum cebime,
Resmen shorta geçirdi bunlar yaaa ne iş? hani yıl sonu rallisi nerde kaldı?
Yav durun daha günlükler taş gibi! ben kıllanıp 550 den döküldüm ama numunelik 450 den aldım azucuk günlüklerin hatrına! Tek çiçekle bahar gelmeyeceği gibi bi yağmurdada sel şelale neyim gibi atraksiyonlar olmaz!
[quote=indregandi;177404]Ben puvanlarımı aldım koydum cebime,[/quote]
Ahanda 10 dk dov,
gold uçar tahminim .. vobda poz yok ...
[quote=Astatin;177398]efendum :) hehehehe.dng[/quote]
hemen akabinde tebrik ettik ya patron ayıpsın yani :rolleyes:
tekrar tebrik ederim +.
[quote=YAVUZHAN;177402]tebrik ederim patron..
gizemli bir sistem olsa gerek..
erken çekti silahı..[/quote]
yok patron belli olmaz daha erken..ayrıca 15:00-16:00 barında vermiş satı..amma bu saatlik sisteme ben sadece bakıyorum...15 lik sistemin hiç değiştirilemiş hali..grafikden 15 i 60 yapıyom o gadder..yani bu 60 daklık sistemim değil aslında:cool:
[QUOTE=AMON RA;177406]Yav durun daha günlükler taş gibi! ben kıllanıp 550 den döküldüm ama numunelik 450 den aldım azucuk günlüklerin hatrına! Tek çiçekle bahar gelmeyeceği gibi bi yağmurdada sel şelale neyim gibi atraksiyonlar olmaz![/QUOTE]sorarım size şort actırmadan yıl sonu rally si nasıl olacak.....kimi nasıl söğüşliyecek....onun icin önce cortlatması ilazım....
[quote=YAVUZHAN;177409]hemen akabinde tebrik ettik ya patron ayıpsın yani :rolleyes:
tekrar tebrik ederim +.[/quote]
bende hemen akabinde, daha belli olmaz dedimya patron..ayıbediyon::::::
eur/usd yukarımı gidiyo ne? şaşırdı yada depik atcam deyu korkutuyo...
[quote=bull market;177405]Resmen shorta geçirdi bunlar yaaa ne iş? hani yıl sonu rallisi nerde kaldı?[/quote]
bu yılın zirvesinden sadece 800 puan aşağıdayız yahu :..:
[QUOTE=eksper;177411]sorarım size şort actırmadan yıl sonu rally si nasıl olacak.....kimi nasıl söğüşliyecek....onun icin önce cortlatması ilazım....[/QUOTE]
Hah işte hislerimin tercumanını buldum! EYVALLAH!
[quote=AMON RA;177406]Yav durun daha günlükler taş gibi! ben kıllanıp 550 den döküldüm ama numunelik 450 den aldım azucuk günlüklerin hatrına! Tek çiçekle bahar gelmeyeceği gibi bi yağmurdada sel şelale neyim gibi atraksiyonlar olmaz![/quote]
yahu arkadaş, senin hakkaten boğalığın ne pismiş ya... aaa aaaaa..hiç görmedim böylesini.lelele.lelele
Tepe görüldü, çok yuvarlak bir tepe formasyonu oldu :::
[quote=eksper;177411]sorarım size şort actırmadan yıl sonu rally si nasıl olacak.....kimi nasıl söğüşliyecek....onun icin önce cortlatması ilazım....[/quote]
[quote=AMON RA;177415]Hah işte hislerimin tercumanını buldum! EYVALLAH![/quote]
yaww iyide :) yılsonu rallisi olacağı kesin diyorsunuz yani..
[QUOTE=AMON RA;177415]Hah işte hislerimin tercumanını buldum! EYVALLAH![/QUOTE]
Amonra patron xauusd baksana patron bi analiz etsen .. sana zahmet .. .brv
vade sonu 50.000 kapatırız...
uzun ya abiler bırakmıyolar adiler
[QUOTE=YAVUZHAN;177414]bu yılın zirvesinden sadece 800 puan aşağıdayız yahu :..:[/QUOTE]
800 puan kısa periyodda sat verdirdi, saatlikler alda günlük alda:)
Tekrardan yukari donuyor .basim dondu yahuu.
[QUOTE=negrolino;177421]uzun ya abiler bırakmıyolar adiler[/QUOTE]
düşecek hemide eşşek gibi....ayak yapıyor...kandırıkcı..he he he
halen 5 dk harici sat a geçen periyot yok bende..
üst periyotlar alışta olduğu için önemsiz benim için..
65 binli seviyeleri terk etmeden müdahele etmem diye düşünüyorum..
gene uzunladim.bu sefer hedefim buyuk.
[QUOTE=selçuklu;177419]Amonra patron xauusd baksana patron bi analiz etsen .. sana zahmet .. .brv[/QUOTE]
Selçuklu patron ben ms de bakıyorum onun datasını indirmiyorum ms downloaderde bi sorun çıktı pek uurşmıyorum malum işyerinde çok sıkıntılı oluyor ama sistem zannımca dow ve paritelerdede güzel çalışıyor kendime şööle 3G li bi makina almam lazım soona iyi olur! Kusuruma bakma!
Bana kalırsa pala milletin shortlarını vadenin son günüde olsa borsayı yukarı çeker milleti zararda, kendinide kazançta bırakır vadeyi kapatır....
Herkes kısayken vade sonu aşağıda olmaz diyorum, yanılgıya düşmekten bıkmadık ama bu sefer yemezler, düşürmüyo baksanıza.... e bir bildiği var.....
[quote=tutku;177423]Tekrardan yukari donuyor .basim dondu yahuu.[/quote]
No panic any more, yukarı satışımı yazdi bekliyorum, bir 775 de diğeri 925 de yereler eylesine ve [B]şubat kontrat[/B], gelirse sabahın ilk ışıklarında döşüne saplamak içün,
[quote=bull market;177422]800 puan kısa periyodda sat verdirdi, saatlikler alda günlük alda:)[/quote]
buda bir bakış açısı elbet..
ama daha dün senelik yeni zirve görmüşken çok kısa periyotlara itibar etmemek lazım diye düşünüyorum..
on the way
[quote=indregandi;177429]No panic any more, yukarı satışımı yazdi bekliyorum, bir 775 de diğeri 925 de yereler eylesine ve [B]şubat kontrat[/B], gelirse sabahın ilk ışıklarında döşüne saplamak içün,[/quote]
Daha sisman dansoz cikacak yahuu.singir mingir oynayacak .:) ben oyle istiyom.:..:
65.000 i savunacaklar mı bakalım...
[quote=Astatin;177431]on the way[/quote]
sinyalmi kesinleşti patron on the way falan ?
[quote=YAVUZHAN;177434]sinyalmi kesinleşti patron on the way falan ?[/quote]
kesin derken..?kesin olmayan bişi yoktiki patronaj..on the way..içimden geldi yazdım
[QUOTE=YAVUZHAN;177430]buda bir bakış açısı elbet..
ama daha dün senelik yeni zirve görmüşken çok kısa periyotlara itibar etmemek lazım diye düşünüyorum..[/QUOTE]
evet öylede, kısa periyodda sat verdi benim sistem ama gelde uy uy uy...öte taraftan kısada sat ın bende 64700 e kadar geri çekilme potansıda var...bugünde elim tetiğe gitmedi...gidemedi:) ağır hareketlerden nefret ediyrum rum rum rum....
Geceye short dow bu gece 10.000 kapatır :::