-
[quote=kurt;445915]sayın gnome makine tatil bölgelerine turneye çıkmış diyorlar. Yaz boyu turneler devam edecekmiş. Yani istanbul'a yaz sezonu bitene kadar gelmeyecekmiş diyorlar. Bu söylentiler doğru ise makine yaz boyu şort hatta ara sıra slip mayo giyecek demektir.
Ne kadar doğru yazın sonunda anlaşılır artık. Söylentilere pekte önem verilmemesi lazım lakin bir kulak (sadece kulak :)))) vermekten zarar gelmez sanırım.:)))[/quote]
YOK ŞU AN İÇİN DEĞİL . ŞU AN YANIMDA DURUYOR .
ÇOK MASUM BAKIYOR :)
ÇOK FAYDALI BİR ALET . FM RADYOSU VAR , DVD PLAYER ÖZELLİĞİ VAR :)
AMA İNTERNETİ YOK . ASLINDA VAR DA SADECE İSTİNYE'YE BAĞLI :)
KISACA HALIS MUHLIS MADE IN AMERICA , BY SILIKON VALLEY
Ama palayı bilmem onun çeşitli toplantıları olabilir yaz boyunca
sahil kasabalarında .
-
[quote=seagate;445911]bugün veya yarın dedi birisi bugün bitti yarın kaldı yarın haber bekliyoruz :d[/quote]
not yaz 2222 ye gönder notun cebine gelsin :)
-
[quote=seagate;445916]sizden başka çöküş bekleyen yok :)[/quote]
demek ki tek ben kaybedeceğim :)
ama verdiğim rakamlar ve bir tane daha var onu geçerse ,
SİZ DAHA LONG OLMAYI AKLINIZDAN GEÇİRİRKEN ,
BİZ ÇOKTAN LONG OLMUŞ OLURUZ , SALİSELER FARKIYLA
-
[QUOTE=gnome;445918]Ben olsam böyle kısa ama sert düşüşler ile yeni shortçu müşteri toplardım.[/QUOTE]
Aksaray,aksaray,aksaray, aksarayyyy kalkıyor aksaray. Vay be birden aklıma geldi.
Birden çağrışım yaptırdı bu yazınız.:)))
Şimdi duruma bakarsak son 3 aylık kısımda sanki şişirilmiş balon oldu (borsa klasiklerinden bir yapı gibi gösterilip) ayı piyasası başlıyor izlenimi yaratılıp ağızlara parmak çalınmak suretiyle kendini kaybetmiş short çu kesimi güzelce doğradı makine. Üzerine bu daha ne ki dedi ve ikinci kısım short çu neslini de iyi bir hırpaladı.
Artık kısa yaparken 1 değil 1000 kez düşünün dedirtti mi? Bence dedirtti.
Şimdi son ayağa geldi bence makine ve son kozunu oynayacak. Son tuzak bence direk hedefe yönelmesi olacaktır. Bu durumda çoğunluk tuzak beklerken son bir yukarı yada tepki derken yavaştan yavaştan,kıyıdan kıyıdan (eğer turnedeyse) maça galip başlamalı. Sonrası zaten malum volatilite ile ilk yarı galip şekilde biter.
Sonra malum +7 gol.
-
[quote=seagate;445912]patron 111.175 yukarı geçerse hedef neresi olur ki ?[/quote]
benim indiklerde ister inan , ister inanma yukarıda hedef veya
direnç yok :)
ama aşağıda
106.900 - 107.500 aralığı ile
104.900 - 105.250 aralığı var .
-
[quote=seagate;445916]sizden başka çöküş bekleyen yok :)[/quote]
bir ben , bir de sn.kurt var .
Tabii neredeyse full shortta bulunan ky leri unutmamak lazım :)
-
[QUOTE=seagate;445916]sizden başka çöküş bekleyen yok :)[/QUOTE]
Sn. seagate sizin beklentiniz nedir? Sizden de bir yorum alsak.
-
kurt ben anlamıyorum abi borsadan..
borsalar her yer rallide zirveler hep geçildi çok saçma geliyor bana herşey :)
-
[QUOTE=seagate;445931]kurt ben anlamıyorum abi borsadan..
borsalar her yer rallide zirveler hep geçildi çok saçma geliyor bana :)[/QUOTE]
Sen esnaf mısın?
Cevabın büyük ihtimal evet olacaktır. Hemde başarılı bir esnaf olduğuna inanyorum.
-
ne fark ederki ?
yav saçma değilmi bu hareket normal mi ? her yer uçuyor
bugün gene emtialar çökmüş ne kadar saçma.. para varsa emtialar niye çöküyor..
-
[QUOTE=seagate;445933]ne fark ederki ?
yav saçma değilmi bu hareket normal mi ? her yer uçuyor
bugün gene emtialar çökmüş ne kadar saçma.. para varsa emtialar niye çöküyor..[/QUOTE]
Ben bir soru sormuştum fakat cevap alamadım. Üzerine tekrar bir soruyla karşılık buldum.
Aslında ben sorumun cevabını aldım. (Evet esnafım ve başarılı bir esanıfım). Yanılıyorsam samimi olarak cevap beklerim.
Eğer soruma bir yanıt alabilseydim size nasıl olduğu ve neden olduğu hakkında açıklama yazacaktım lakin olmadı.
En güzeli bu şekilde devam etmen olacaktır.
Bu arada inan ki çok şey fark eder.
-
Günümüzde bu örnek en iyi nereye uyar ?
Mesela tüyleri makina tarafından yolunan oyuncuların zararımı mutlaka çıkartacağım
diye artık buradan hiç gidememesi gibi .
Fakat tek farkı makinanın bacakları arasına saklanamıyoruz .