[quote=cırcır;270443]Bana sisteme takmak için bi sistem lazım. Onu kullancam diğer sisteme takcam :D[/quote]
Hiç kaşınma abi bir sistem yeter. Benim sevdiğim iki sistemim var. Hangisine uysam diğeri ona takıyo. İyi bişi değil... :..:
Printable View
[quote=cırcır;270443]Bana sisteme takmak için bi sistem lazım. Onu kullancam diğer sisteme takcam :D[/quote]
Hiç kaşınma abi bir sistem yeter. Benim sevdiğim iki sistemim var. Hangisine uysam diğeri ona takıyo. İyi bişi değil... :..:
[IMG]http://www.resimvadisi.com/data/media/605/fuze.jpg[/IMG]
vuavuaaaa huraaaaa
ekim 77 kalktı üwwwwwwwwww
EFG silip süpürüyo
selamlar.
kavır durumu baya bi kavurmalık hale geldi.
önemli yerelerdeyiz.
yükselişi para girişi desteklemiyor.
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/89e4f9n052.png[/IMG]
[quote=Astatin;270442]Treydır Metin Petrin,
Sana soram bari..Sayımlarda running triangle olabilir mi..üwww:o[/quote]
abi bende pek anlamıyorum aslında. hızlı üçgen 4. dalgalarda oluyor sanırım. ama benim veridğim sayımda öyle bişey yok şimdilik. zaten yazarken aldılar. -iv- dediğim yer gerçekten -iv- etiketi aldı yada alt derece 4 oldu ve şimdiki çıkışla daha yeni -iii- bitmişde olabilir. ancak sayımın yapısı ne olursa olsun yön yukarı hala. önemli olanda yön değilmi, gerisi teferruat.:cool:
77.000 de bekleşenler... Bekleyin geliyoz!!
Bak ben onun daha değişik şeklini denediydim. Elinde iki sistem var bir de histem :)
Sistem A (Yavaş): Getirisi %60, 50 sinyal (/4ay),
Sistem B(Hızlı): Getirisi %45, 70 sinyal (/4ay),
Histem : Adından belli histem. getirisi ve sinyal sayısı belirsiz.
Şöyle yapıyoruz; Mesela POZ dayız...Hızlı sistem sinyal değiştirdi ve histemde o yönde.. O zaman mevcut pozu kapıyosun. Ters yöne poz almak içinse keyfine kalmış...:)
Bu yötemle saddece 1 ay, en iyi sistemm getirisinin üstüne çıkabildim..:DSonra hep sistem daktı...:D:D
Ama yok ben ille kendi yöntemimle takacam diyosan, aç MTX MACD sistemini, ona istediğin kadar dakabilirsin..batmış bu dönemde:..:
76.800 tırtık amaçlı short... Sırf kefereden korkmadığımı göstermek için... Baktım daha çıkıyo hemen stop'larım...
[QUOTE=Kennym;270412]apsd +7000 ... ya bıraz zorlayıp shortcular dokulecek yada abanarak apsd 10000 üsütüne cıkması gerekir ilk etapta... apsd de gerileme baslarsa 77000 e ulasılır gün içinde...[/QUOTE]
para ile terbiye etme yoluna gittiler :) inadına destek tam destek diyorlar...
77250 ye reverse hareketi girildi... giderse ordan bir ksıa deneemsi yapacagım.. ve piyasanın zorlayarak ta olsa buraya gideceginidüşünüyorum bugun içinde...
[quote=Astatin;270455]Bak ben onun daha değişik şeklini denediydim. Elinde iki sistem var bir de histem :)
Sistem A (Yavaş): Getirisi %60, 50 sinyal (/4ay),
Sistem B(Hızlı): Getirisi %45, 70 sinyal (/4ay),
Histem : Adından belli histem. getirisi ve sinyal sayısı belirsiz.
Şöyle yapıyoruz; Mesela POZ dayız...Hızlı sistem sinyal değiştirdi ve histemde o yönde.. O zaman mevcut pozu kapıyosun. Ters yöne poz almak içinse keyfine kalmış...:)
Bu yötemle saddece 1 ay, en iyi sistemm getirisinin üstüne çıkabildim..:DSonra hep sistem daktı...:D:D
Ama yok ben ille kendi yöntemimle takacam diyosan, aç MTX MACD sistemini, ona istediğin kadar dakabilirsin..batmış bu dönemde:..:[/quote]
Ben kendi histemimin ne yönde olduğunu bilemiyorum öyle bi sorunum var ::: En iyisi bulaşmamak.
[quote=Kennym;270440]altın da yavas yavas dip olusturdugunu dusunerek 57800 den almaya basladım... bakalım :)[/quote]
kesinlikle altında dip daha var diye düşnüyorum nedense 50 lere gelmesini bekliyorum gramını ama orta vd diyim ben sanırım hocam si kısa vd açısından düşündünüz
[quote=cırcır;270454]77.000 de bekleşenler... Bekleyin geliyoz!![/quote]
Biraz gecikebiliriz :D
[quote=cırcır;270459]Ben kendi histemimin ne yönde olduğunu bilemiyorum öyle bi sorunum var ::: En iyisi bulaşmamak.[/quote]
Ben hep sistem kullandım histemim yok yeni farkettim ::: nerden temin edebilirim acaba
[quote=cırcır;270459][COLOR=red]Ben kendi histemimin ne yönde olduğunu bilemiyorum[/COLOR] öyle bi sorunum var ::: En iyisi bulaşmamak.[/quote]
Kesinlikle çok ballısın:D
Du bakayım biraz PAMBIK gibi zırlayayım. Ü[url]www..[/url] 400 pıvana razı olduk ama 1200 de alabilirdik..belkide 2000 ü[url]www..[/url]..
[B]STRem[/B] dünden aldaydı (75.200)
[QUOTE=a.kaya;270461]kesinlikle altında dip daha var diye düşnüyorum nedense 50 lere gelmesini bekliyorum gramını ama orta vd diyim ben sanırım hocam si kısa vd açısından düşündünüz[/QUOTE]
50 lere gelmesini beklemiyorum açıkcası.. bu yıl içinde .. ama sonucta ky yim beklentimin tam tersini murphy kanunlarına gore gerceklesmesı gerekır..
kısa vade ve orta vadede yenıden 60 üstüne atacagını dusunuyorum... tamamen histemik bir dusunce...
hula PAMBIK...şimdi bu hiç sat sinyali vermeden her gün artı GAP la çat çat 80000 oluyormuş...vvuuuutttt vvvuuuuuuuuuttttt..bakakalırız giden geminin ardından..
neyse yaw..iyi tarafındna bak,,68250 den lonklayıp 100 puan kara da kapatmış olabilirdim..ehuhuheuhe
[QUOTE=cırcır;270465]Ben hep sistem kullandım histemim yok yeni farkettim ::: nerden temin edebilirim acaba[/QUOTE]
şöyle ki ekrana bakıyosun , aşşa mı yukarı mı bı yon belırleyıp poza gırıyosun ...
misal bunda zorlanan arkadaslar ıcın guzel bı yontemımız var ne zaman tıkansam kullanırım ben de , bır adet bozuk para alarak yazı yukarı tura aşağı diyoruz atıyoruz gelene gore poza gırıyoruz..
kapatmak mı ? ne ara panık halınde terste kalırsak kapatıyoruz.. mümkünse günün tepesinde yada dibinde..
kar alıp cıkmak mı ? ne ara panige denk gelip zarar ettiysek cıkıyoruz , yok hep kardaysa poz zarar edene kadar beklıyoruz :)
piyasada buna zararın ustune otur , karı kısa kes de denildiği oluyor ve en büyük ky stratejisi olarak uygulanmaktadır...
[quote=Kennym;270469]50 lere gelmesini beklemiyorum açıkcası.. bu yıl içinde .. ama sonucta ky yim beklentimin tam tersini murphy kanunlarına gore gerceklesmesı gerekır..
kısa vade ve orta vadede yenıden 60 üstüne atacagını dusunuyorum... tamamen histemik bir dusunce...[/quote]
ben 4-5 ay içinde 50 leri görür diye görüyorum.Ta olarak aylığa baktığımda :(
[quote=a.kaya;270473]ben 4-5 ay içinde 50 leri görür diye görüyorum.[COLOR=red]Ta [/COLOR]olarak aylığa baktığımda :([/quote]
selçuklu nun imzaya bak derim:..:
aaaaaa satış tuşları da çalışıyormuş bunların lem :D
[quote=Kennym;270471]şöyle ki ekrana bakıyosun , aşşa mı yukarı mı bı yon belırleyıp poza gırıyosun ...
misal bunda zorlanan arkadaslar ıcın guzel bı yontemımız var ne zaman tıkansam kullanırım ben de , bır adet bozuk para alarak yazı yukarı tura aşağı diyoruz atıyoruz gelene gore poza gırıyoruz..
kapatmak mı ? ne ara panık halınde terste kalırsak kapatıyoruz.. mümkünse günün tepesinde yada dibinde..
kar alıp cıkmak mı ? ne ara panige denk gelip zarar ettiysek cıkıyoruz , yok hep kardaysa poz zarar edene kadar beklıyoruz :)
piyasada buna zararın ustune otur , karı kısa kes de denildiği oluyor ve en büyük ky stratejisi olarak uygulanmaktadır...[/quote]
Sistem buna takar be abi hele hele STRem :) Tersini uygulasak belki:D Tşk
aaaaa üstüme iyilik sağlık...makas +700 lerde iken şimdi sıfır olmuş..aaaawww....awsome kreş on the way?ehuehuhe..........
Aslında 800 den açtığım short'ların hedefi burası, 700'den kapatmam lazım, ama sırf böyle bir piyasada short'da olmanın zevki nedeniyle açık tutacağım.
Var mı benden daha KY'si? :..:
son durum
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/09369396.png[/IMG]
[quote=Strategist;270487]Aslında 800 den açtığım short'ların hedefi burası, 700'den kapatmam lazım, ama sırf böyle bir piyasada short'da olmanın zevki nedeniyle açık tutacağım.
Var mı benden daha KY'si? :..:[/quote]
Para kazanmayı elinin tersi ile itip bunlarla uğraştığın için tebrik ederim:D
[QUOTE=cırcır;270468][B]STRem[/B] dünden aldaydı (75.200)[/QUOTE]
daha önceki 2 sinyalide yazarmısın..saat kaçt,ne zaman
Ema55..............76.110
benim göstergelerim der ki, APSD'ye bakarak pela'nın long pozunu artırdığını düşünenler yanılıyor. :)
[quote=cırcır;270494]Para kazanmayı elinin tersi ile itip bunlarla uğraştığın için tebrik ederim:D[/quote]
Kefenin cebi yok stratejisi bu patron... :)))
aaaarrııı...vız vız vız...zzzzzz
Bari ibret olsun diye sistemden de görüntü vereyim... Geçen Mayıs'da histemciliği bırakıp sistemciliğe niye geçtiğimi tekrar hatırladım şimdi.... :..:
[quote=unlimitted;270500]benim göstergelerim der ki, APSD'ye bakarak pela'nın long pozunu artırdığını düşünenler yanılıyor. :)[/quote]
EFG 10 bin + yapsa da şort giysem... .dng
[quote=abka;270495]daha önceki 2 sinyalide yazarmısın..saat kaçt,ne zaman[/quote]
cuma sabah 76.175 S
pazartesi sabah (gap) A
pazartesi 75.450 S
pazartesi 75.200 A
biraz sistemik biraz histemik .. birazda karlara güvenerek .. riskli bi poz açtım 800 ort full kısa .... istop yakın .. max 150-200 pointe istop oluurm ..duurma göre ..
kolay gelsin arkadaşlar.... bol kazançlar olsun inşallah.... :)
nuni ler başladı..böyle olunca genelde bir daha hülülülülü yukarı yapıp sonra bassiiilerrr...basmayı küskübar şeklinde yapmasalar süper olacak... sistemler bir süre yataydan sonra gelen sinyalleri seviiii..hem zamanlıca hem hallice gelii ve genelde de tutii...
şimdi neredeyse bütün zirve-dipleri üç beş puan farkla bilen vasıfta birisi olarak bir zirve yakalayıp şortlasam mıııı yoksa son 9 kredi notunun değişim haberinin 7'sine terste yakalanmış vasıfta birisi olarak "adam ol lem tam kredi notu havaları bunlar kenardan flat olarak izle" yolunu mu izlesem karar veremiyorum. :D:D
bugün 3 nokta belirledim, 3'ünde de en az 125 puan gevşeme geldi.
tırsak mode: on olmasa, 375 puanı cebe atmış, 76,825'ten şortlayıp stopu 77.200'e yazmış ve maksimum 150 puan kayıpla günü kapatmak veya tarihi zirveden şortlamış olmak arasında gidip gelecektik..
üvvvvvvvvvvvvvvvvüüü
ahada 850 den 1/10 cuk histremik şort
Ama apka ben bunda 6-10wma ters kesmişse exit oluyorum bazen tekrar giriyorum vb. realize keyfine göre geceye flat uyurum.