bu grafik de hata varmı
trend çizgileri doğru ?
benim gordugum kadarıyla 25000 lerin aşagı geçilmesi lazım
kanalın alt bandı 20000 lere yolculuk başlamalı
bu yorum dogru mu ?
bu grafige benzer bişiy dax için nasıl çizilir ?
Printable View
bu grafik de hata varmı
trend çizgileri doğru ?
benim gordugum kadarıyla 25000 lerin aşagı geçilmesi lazım
kanalın alt bandı 20000 lere yolculuk başlamalı
bu yorum dogru mu ?
bu grafige benzer bişiy dax için nasıl çizilir ?
[quote=jerfin;72294]bende bendeeee.lelele
nasıl olsa astatin de dow bedduasını yaptı..[/quote]
[quote=torsion;72295]kısa devam (astatın e duyurulur)[/quote]
[quote=mersiyk;72279]hexen babacım 100 endeksi 25275.200 yeresi altına gelmezse ben shorlatı kapatıcam eminim astatinde korkuyordur nede olsa beli kitle kendisi :D[/quote]
-okkkaann nerdesin bir de bedduama laf edersin:..:
-torsion saflara hoş geldin:..:
-ismailyk, ben vob da korkmam..korksam vob da ne işim var..belirsiz kitle
DD ve BO da kesmior artık direk KÜ :)
[quote=Astatin;72147]Şimdi sevgili arkadaşlar,
İçimde şöyle kıpır kıpır bir his var..DJI da çöküş vaktimi geliyor nedir..olacak a vakit bugünmüdür emin olamıyorum... şöyle fiyat grafiğine bakıyorum DJI'nın..Fİyat ile alt bollinger band kavuşmayı arzu eden ferhat ve şirin gibi duruyo...böyle urumlarda bazen 1-2 gün süren tuzak yukarı yapıp sonra bir batında %3-4 bastıkları olmuştur..bazense onu bile yapmaz..şu vobci bi tepsede dışarı ile birlikte, şortlasak[/quote]
:..::..::..: ferhat şirinine kavuştu
ekran seyretmek yanıltıyor, yorum gece sabaha doğru.
uykusuz geceler.:..:
Slm beyler asagı hareket hedefleri devam etsede pıyasa yapıcıların long olması benı gerçekten tedırgın edıyor adamlar bugün en az 5000 long açmış efg zaten facia 54000 long yada 58000 son durum ne bilmiyorum yarın 31500 lü seviyeler kılıt noktası olacak 11000 puanlık yukselısın son düzeltme seviyelerinden dönülmezse eğer yani 31600 den vob için 32000 de olabilir vde farklılıkları ve arbıtraj kaynaklı 27000 hedefi kesinlesecek
Yarın merynın bilançosu var 1500 tane longlamıs kendi bilanöosuna oynamıs olabilirmi :d
[IMG]http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/dadaf3950.png[/IMG]
[QUOTE=serkanyurttas;72344]Yarın merynın bilançosu var 1500 tane longlamıs kendi bilanöosuna oynamıs olabilirmi :d[/QUOTE]
yada bize öyle algılattırmak istiyor olabilirler mi:)
Dow buraya gelmişken bi zahmet 8000 e uğrar bi ara cıtı grupta kaldırmıslardı pıyasayı cumada o varmıs bellımı olur bunların işi günlük endeks sat dolar alda yurtdısı günlükler satta obama gel bizi kurtarı hızlandırılar belkide söyle 7000 lerde bi dow 22000 spot yalnız pıyasa yapıcı terste yada bu adamlar farklı bı yoldan para kazanıyolar adamlar long görünüyor endeks düşüyor geçen vadede nasıl oldu adamlar short görünüyordu endeks çıkıyordu eskıden böyle değildi matrıx hakkında bi şeyler dönüyor demiyorum düşünmekde istemiyorum ama eminim bu adamlar kazanıyor py
[COLOR=red]size bi soru 27000 endeksde py 35000 shortken endeks neden yukarı gider yada 38200 endeks adamlar yine 35000 L ong ken endeks neden asagı gelir[/COLOR]
ilk[COLOR=blue] 3 de bu adamlar 20000 long veya shortken endeksi tersi pozisyona tasıyarak kaçç farklı aracıdan kaç ar kontrat poz alsınlarkı hem ky yı kandırsınlar hem para kazansınlar teskkurler[/COLOR]
[quote=jerfin;72347]yada bize öyle algılattırmak istiyor olabilirler mi:)[/quote]
tabiki bi bilanççosunda olmusdu da aaynı mı tersmı tam hatırlayamdım ters yuzde 90 faci a zarar yazmıstı 11 milyar dolar mı ne :d
[QUOTE=serkanyurttas;72348]Dow buraya gelmişken bi zahmet 8000 e uğrar bi ara cıtı grupta kaldırmıslardı pıyasayı cumada o varmıs bellımı olur bunların işi günlük endeks sat dolar alda yurtdısı günlükler satta obama gel bizi kurtarı hızlandırılar belkide söyle 7000 lerde bi dow 22000 spot yalnız pıyasa yapıcı terste yada bu adamlar farklı bı yoldan para kazanıyolar adamlar long görünüyor endeks düşüyor geçen vadede nasıl oldu adamlar short görünüyordu endeks çıkıyordu eskıden böyle değildi matrıx hakkında bi şeyler dönüyor demiyorum düşünmekde istemiyorum ama eminim bu adamlar kazanıyor py
[COLOR=red]size bi soru 27000 endeksde py 35000 shortken endeks neden yukarı gider yada 38200 endeks adamlar yine 35000 ong ken endeks neden asagı gelir[/COLOR]
ilk[COLOR=blue] 3 de bu adamlar 20000 long veya shortken endeksi tersi pozisyona tasıyarak kaçç farklı aracıdan kaç ar kontrat poz alsınlarkı hem ky yı kandırsınlar hem para kazansınlar teskkurler[/COLOR][/QUOTE]
hiç bakmam alana satana.. pastaya, takasa.. efg 35.000 long açar gider 5 kurumdam short açar bunu bilemezsin.. bu pasta, takas olayına oldum olası sıcak bakmamışımdır.. kafa yormaya değmez.. bence sende fazla takılma..