[quote=Cerphin;177433]65.000 i savunacaklar mı bakalım...[/quote]
ne savunuyo tavukmu savunuyo yaww...bu arada şubata taşınsanız artık...
Printable View
[quote=Cerphin;177433]65.000 i savunacaklar mı bakalım...[/quote]
ne savunuyo tavukmu savunuyo yaww...bu arada şubata taşınsanız artık...
makas umudu taze tutmak icin...daha güzel bırakmasın...yarın cortlar iş yapacaktır kanısındayım....
[QUOTE=Astatin;177439]ne savunuyo tavukmu savunuyo yaww...bu arada şubata taşınsanız artık...[/QUOTE]
Şubatta hacim çok az daha erken bence...
[B]Olay şu global ağa konut verisini önceden bildiği içün dxy yi aşağı saldı[/B], parelelinde bizdeki dolare de aşağı salındı, niye yapıldı;
1. DXY tehlikeli yereye zaten gemişti, bu haliyle goldu ve pariteyi tehdit ediyordu,
2. Coni yükselmek istiyor(ılımlı bir yükseliş), iyi veriler yükselişi gölgeliyordu, kötü veriye ihtiyaç duyuldu, ana senaryoya dönüldü, pariteli, goldlu, petrollü, v.s.,
4.Diğer taraftan ciddi satış yiyen gold ve pariteye nefes aldırıldı, çünkü düşüşlerinin devamı dxy yi gerçek kral yapar, coniyi bozar, coni zamana oynuyor bunu unutmayalım, coni isterse %2 bile çıkar, nedenini dün açıklamıştık, yeterince gücü vardır,
5.Piyasanın stresi alındı, buna rağmen coninin 10430 altına ciddi sarkışları satışları kuvvetlendirir,
6.Conisiz bir ağanın eğer coni son iki yükselişini yukarı yaparsa ki puvanı önemli deyil, piyasaya ne yapacağı iyi düşünülmeli şimdiden,
[quote=enorton;177438]Geceye short dow bu gece 10.000 kapatır :::[/quote]
neeeeeeeeee......dow 10600 kapatır..burası +800 açar, +2000 görür..-1000 kapatır yarın :::::: yaw yarın saat 12 :00 gibi bir para gelecekte, şöyle tame tepeden şortlasam 675000 gibi...zort::::::
[quote=enorton;177441]Şubatta hacim çok az daha erken bence...[/quote]
siz gelirseniz olacak hacim..ehuhe...OCağı yukarıda tutuyoki, millet şubatta şortlamasın...zuhahaahah..geyik bu yaww..yok eyle bişi
Geceye numunelik long! Bu longların iş yapacağı kanaatindeyim herkese her keseye göre short açtırdılar! Yok ööle yağma!
Cümleten hayırlı geceler! Bugün king günümüz king oynayacaz birazda pis yedili oynarız olmadı birazda perişan oynarız kafa dinleriz bre!
geceye kısa ..sistemli..
yine long..sevdim longu..başımıza gelecek var..cistemler satta..ama 120 dak değil..bu iş böle bitmez..
eeee iyi, milleti kısaya geçirip kısada sat konumunda kapatıp, yarın yukardan açacağına göre flat olan kazanır diyelim:))) herkese iyi akşamlar...
cort devam...yarın önemli...aşşagıdan acarsa şortları kapatıp long planlıyorum...yok yine yukarıyı zorlarsa kıpraşmadan kademeli şort kovalıyacagım....
şşş forum müdavimleri...Sanırsam Blue Boss bu gecede 23:00 gibi gelir..sanırsam DJ kapanışından sonra geliyor foruma...(Veya hakkaten transilvanya kontu havanın iyice kararmasını bekliyor..oda olabilir bilemiyorum..yahu bizde pek bi muhabbet gösterdik, transilvanya kontuysa yemesin bizi patron yaww...yok abi değildir..burası Türkiye..ama ne bileyim, hiç gündüz görmüyoruz onu..geçen bi ara geldi ama o zamanda zifiri kararmıştı hava...neyse artık)...Mavi patrona markaj yapalım...Özel koşullarının el verdiği ölçüde bağlayalım daha sık gelsin foruma, iyi niyetle ikna olmazsa esrara alıştıralım falan...bekliyorum 23:00 da....
[quote=enorton;177438]Geceye short dow bu gece 10.000 kapatır :::[/quote]
Ağzından bal damlasın 32 dişin çürüsün
[quote=QUEEN;177448]yine long..sevdim longu..başımıza gelecek var..cistemler satta..ama 120 dak değil..bu iş böle bitmez..[/quote]
aha işte histeme general, sisteme er muamelesi yapma psikolojisi...sonu iyi olmuyo KUIN demedi deme....:..::..: pabucu kocaman..ehuhuheue..:::::::::
[quote=ilkokul2terk;177452]Ağzından bal damlasın 32 dişin çürüsün[/quote]
eski nick daha iyiymiş bence...patch..havalı yani...security ile yanyana koy, oldu "security patch"...ama şimdi ne oldu "indregandi ilkokul2terk".dng.dnghakaret etmişiniz adama
[QUOTE=Astatin;177453]aha işte histeme general, sisteme er muamelesi yapma psikolojisi...sonu iyi olmuyo KUIN demedi deme....:..::..: pabucu kocaman..ehuhuheue..:::::::::[/QUOTE]
bu ne biçim düşme..böle düşmemi olur..satış yok doğru dürüs..:cool:
eğer beyleyse yukarı bi dalga daha var dimektir...66.075 üstüne tabii 5.dalga kısa düşmezse...
bu şekilde ilerliyorsa yukarı 5 ten sonra en tepeye 2.b veya B.b diyeceğiz (bence) ve dün gece verdiğim graftakki 2 or B yi tamamlamak için 2.c veya B.c için geri çekilecek piyasa yani 57.000-65.150 çıkışının düzeltmesini tamamlayacak.dikkat edin 66.000 falan demiyorum şu an ilerleyen dalga sayım doğruysa tepe değil düzeltmenin parçası.
neyse kafa karıştırmaya gerek yok.ilerleyen yapı böyleyse önce bir yukarı hareket beklemek lazım...
ek olarak grafta göstermedim ama pembe 2 ve bugün bittiğini düşündüğüm pembe 4 tam fibo seviyelerine çekilmişler.pembe 2 %78,6 ,pembe 4 ise %38,2 geri çekilme yapmış...ilginç...
izleyelim bakalım nöörücekler...
MTX teki 1 dk lık graf işi süper yafu...
hiçbir iddiam yoktur.kendim sayıp kendim oynuyorum :D
[IMG]http://ultraxs.com/image-0D96_4B323BBF.jpg[/IMG]
pela yine doldurdu şortları çuvala..salla salla vur duvara..
[QUOTE=QUEEN;177457]pela yine doldurdu şortları çuvala..salla salla vur duvara..[/QUOTE]
ha ha ha ha cok güzeldi....eyide cuvalın ancak dibi dolu üstü boş ...ben baktım icine....:
al saha pambık..seçimi kaybettik ama hediyesiz ayrılma
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=psTUiQzNoxw[/URL]
altın lönkşayneyim. ümitliyim ... .vobda poz yok .. ne o öyle oyuncak gibi kaldıracı var .. eheuuheuhe:::
[QUOTE=Astatin;177460]al saha pambık..seçimi kaybettik ama hediyesiz ayrılma
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=psTUiQzNoxw[/URL][/QUOTE]
patron banada hediye ver .. yalnız seçimde şunu anladımki jerfin patron kimseye oy vermedi ama seçimden en çok nemalanmaya kalkan kişi o oldu .. o kadar dedim bana oy ver diye ... vermedi .. yok helva istedi ... senden bakanlık istedi sistem istedi falan filan çok ayıp etti çook.... kınıyorum jerfo patrosu ... :D:D:D
yarın pozisyon kapatıp bir hafta dinleneceğim..30 aralık çarşambaya kadar trent beklemiyorum..son 3 yıla baktım..durum bu..ama 29 ve 30 aralıkta sisteme dahil olurum...
[B]sistem kazanc egrisi 10 aralıktan beri ip gibi yatay.....[/B]...
quenn aplaaa .. emergency altına bi manşet çak sana zahmet ...
[QUOTE=selçuklu;177464]quenn aplaaa .. emergency altına bi manşet çak sana zahmet ...[/QUOTE]
altın..çıkacak..dont.vory patron..manyak hareketleri var ..shangayla altın beraber sanırım..çinde çok mu altın varkii..
Kurban vurgunu sanıkları mahkemede
[url]http://www.ensonhaber.com/gundem/246268/kurban-vurgunu-saniklari-mahkemede.html[/url]
Ahanda yarına günlük teknik analiz;
Yarın için, [B]65175 [/B]önemli destek, [B]66175[/B] önemli bir direnç, [B]64600[/B] e kadar sarkmalar, olağan karşılanmakla birlikte, özellikle [B]64100[/B] ün kırılması halinde [B]62950[/B] ler rahatlıkla görülebilir, indikatörlerden macd ın takib önemle rica olunur,...
bu haftanın sınırlarını [B]67500[/B] ile [B]60500[/B] arasında hafta başında zaten çizmiştik, yukarısı malum oralarda 70000 ler ve 150000 ler konuşuluyor, 70000 bin olabilir, bizim [B]68xxx en[/B] seviyemize oldukça yakın ve trend line nın zaman içinde yol aldığını düşünürsek(1-2 hafta yeterli) normal, 150 bin içinse uzunca bir süre beklemek gerekli global piyasa isek ki öyleyiz, 60 lıklar zaten malumunuz [B]SAT[/B] ta,......
[IMG]http://img10.imageshack.us/img10/4229/49264484.jpg[/IMG]
[IMG]http://img705.imageshack.us/img705/9412/10863321.jpg[/IMG]
Alın kulaklarınız bayram etsin :::
[url]http://www.dailymotion.com/video/x7h4cv_fuat-saka-eyoni_creation[/url]
[url]http://www.dailymotion.com/video/x735cs_fuat-saka-drama-koprusu_music[/url]
[QUOTE=Astatin;177439]ne savunuyo tavukmu savunuyo yaww...bu arada şubata taşınsanız artık...[/QUOTE]
ben flat girdim geceye.. don jonsın gönül rahatlığıyla düşebilir artık...dng
çok yordu beni bu pozisyon aşkı.. günlük takılacağum artıkın..:::::::..::o:D
Atasözü litaratürümüze bir yenisi eklendi ...
" küçük hırsız el feneri , büyük hırsız denizfeneri kullanır " :)
[quote=selçuklu;177461]altın lönkşayneyim. ümitliyim ... .vobda poz yok .. ne o öyle oyuncak gibi kaldıracı var .. eheuuheuhe:::[/quote]
altın benışaşırttı bu gece daha hızlı bır çıkış hayal etmıştım kur aşağıya geldığı ıçın yarın pek kazançlı çıkamayacağız sanıırm
PALA bu piyasayı uçuracak abi...2010 da ilk aylarında imkb ve dolayısı ile VOB tarihi yüksekler yapacak kuvvetle muhtemel...vob için siz deyin 75.000 ben diyim 80.000...
56.800 kırılırsa bu düşüncemden vazgeçerim...
son kararım budur...eeeet...
Sİstemciler; 25/08 den bu yana sistemlerinizin getirisini bi deyin bakalım...1 kaldiraç ve komisyon düşülmemiş olarak...ve yüzde olarak...
[QUOTE=Astatin;177477]Sİstemciler; 25/08 den bu yana sistemlerinizin getirisini bi deyin bakalım...1 kaldiraç ve komisyon düşülmemiş olarak...ve yüzde olarak...[/QUOTE]
Önce sen :)
[QUOTE=okansak;177475]altın benışaşırttı bu gece daha hızlı bır çıkış hayal etmıştım kur aşağıya geldığı ıçın yarın pek kazançlı çıkamayacağız sanıırm[/QUOTE]
kapattım patron.. nazlanıyor meret .. uğraşamam bu saatten sonra .. yoruldum .. .uyk
strategist patron yok ortalarda .. üüüüüüüü ...
[quote=enorton;177478]Önce sen :)[/quote]
29.77%.dng
[quote=Astatin;177477]Sİstemciler; 25/08 den bu yana sistemlerinizin getirisini bi deyin bakalım...1 kaldiraç ve komisyon düşülmemiş olarak...ve yüzde olarak...[/quote]
valla heeeç üzerime alınmıyorum bu soruyu :::
ama tahmin ediyorum %780,780,780 civarı bir kazanç olmalı...en son dün baktım %780,780 di böönde üç beş atmıştır köşeye ve %780,780,780 olmuştur.ayıptır söylemesi benim sistem hiç bi günü boş geçmiyorda :..:
tabii bu oran sizleri yıldırmasın,araştırma,geliştirme çalışmalarına devam edin :::
[quote=Astatin;177477]Sİstemciler; 25/08 den bu yana sistemlerinizin getirisini bi deyin bakalım...1 kaldiraç ve komisyon düşülmemiş olarak...ve yüzde olarak...[/quote]
Günlükmü astitat patronaj, benim sistemler 60 ta sapıtıyor,
[quote=indregandi;177484]Günlükmü astitat patronaj, benim sistemler 60 ta sapıtıyor,[/quote]
walla kullandığınız hangisi ise o..ben 15 dk. kullanıyorum onu yazdım