-
[quote=borsacıozgur;72363]pazartesi günü obamaa göreve gelmiyor mu arkadaşlar ?. Kendisi benim camiden arkadaşım :p ve biraz deli.
şaak diye '' ırak tan hemen çıkıveriyoruz '' derrr. Al sana dow 9600.
En azından bunun beklentisi var. Yarın akşam ve cuma bunu satın alabilirler mi ?[/quote]
ne yani ırakdan çıkmak iyi bi şeym i ekonomik olarak savaş ekonomisi savaşlar aslında ekonomileri döndürmel için yapılırmış mesela hitler 2, dünya savasını baslatması ekonomileri canlandırmıs bunu ben söylemiyorum ekonomistler söylüyor savaş çıkıca zaten petrol fiyatları artmıyormu
-
heyyy astatin... dow duanı bitiremedin mi daha.. hatim mi indiriyosun napıyosun:..:
-
[quote=mordak;72366]he he çıkacaz....deli gibi hemde.....+.+.+.[/quote]
TAM ÇÇIKARAMADIM AMA BU ÖZGÜR KAYAHANIN KANKASI OLAN MI HANİ 31500 MALİYETLİ SHORTLARIN ÜZERİNDE OTURUKEN 38250 Yİ GÖREN VOBDA BİLE YIKILMAYAN .lelele
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72363]Pazartesi günü Obamaa göreve gelmiyor mu arkadaşlar ?. Kendisi benim camiden arkadaşım :p ve biraz deli.
Şaak diye '' Irak tan hemen çıkıveriyoruz '' derrr. Al sana Dow 9600.
En azından bunun beklentisi var. Yarın akşam ve Cuma bunu satın alabilirler mi ?[/QUOTE]
yaw arkadaş sizin soyunuz tükenmez bilirim...yıllar öncesinden çookkk eski forumlardan bilirim....o zamanlarda da spekülator vs. vs. nicklerle yazardınız....
spek.com-------------forumdata falan....
yapmayın artık yaw yeter gayri....
-
[QUOTE=serkanyurttas;72370]TAM ÇÇIKARAMADIM AMA BU ÖZGÜR KAYAHANIN KANKASI OLAN MI HANİ 31500 MALİYETLİ SHORTLARIN ÜZERİNDE OTURUKEN 38250 Yİ GÖREN VOBDA BİLE YIKILMAYAN .lelele[/QUOTE]
bende tam bilmiyorum ama belkide ta kendisi....
ama baksana yıkılımıyor adam..
bayram sonrası en az 5000 puan terse geldi...banamısın demiyor pehhhh
-
[QUOTE=serkanyurttas;72367]ne yani ırakdan çıkmak iyi bi şeym i ekonomik olarak savaş ekonomisi savaşlar aslında ekonomileri döndürmel için yapılırmış mesela hitler 2, dünya savasını baslatması ekonomileri canlandırmıs bunu ben söylemiyorum ekonomistler söylüyor savaş çıkıca zaten petrol fiyatları artmıyormu[/QUOTE]
Eyvah serkan muhteşem yorumlarını yapmaya başladı yine savaşlar aslında ekonomileri döndürmek için yapılırmış :)
Hitler zamanındaki 50 sene önce başkaaa bu başka.
Adamların trilyon dolar zararları var Irak ta.
Bush bile hatasını kabul etti.
Bence Obama çok kısa bir süre içinde Irak tan çıkacak.
Eli mahkum.
Elimde öyle bir his var.:)))
Hemen çıkması gerekmiyor. Çıkabiliriz bab- ında bir söz bile yeterli boğaları azdırmak için.
Hele ki 8150 den yukarı dönüldükten sonra. Off...
-
[quote=jerfin;72369]heyyy astatin... dow duanı bitiremedin mi daha.. hatim mi indiriyosun napıyosun:..:[/quote]
beddua bir kere yapılır:..::..::..:
-
dataları tamamladım bidaha genel gonderıyorum
[IMG]http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/dadaaafd7.png[/IMG]
-
[QUOTE=Astatin;72374]beddua bir kere yapılır:..::..::..:[/QUOTE]
korktum senin bedduandan.. baksana dow belini doğrultamadı... senle iyi geçinmem lazım.. bana da edersin beddua falan:eek:
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72373]Eyvah serkan muhteşem yorumlarını yapmaya başladı yine savaşlar aslında ekonomileri döndürmek için yapılırmış :)
Eli mahkum.
Hemen çıkması gerekmiyor. Çıkabiliriz bab- ında bir söz bile yeterli boğaları azdırmak için.
Hele ki 8150 den yukarı dönüldükten sonra. Off...[/QUOTE]
vay vay....adamımız cevap bile veriyor....alıntı yapıyor...iyi güzel gelişme var.....
kayahan böyle değildi yazar yazar pardon yapıştırır yapıştırır kaçardı...
-
[quote=BORSACIOZGUR;72373]Eyvah serkan muhteşem yorumlarını yapmaya başladı yine savaşlar aslında ekonomileri döndürmek için yapılırmış :)
Eli mahkum.
Hele ki 8150 den yukarı dönüldükten sonra. Off...[/quote]
ALALH ALAH TERS PSKOLOJI YAPMIYORSA ÖZGÜR YUKARI DİYORSA ÇKARLAR ENDEKSE ABİ GEL 22000 GEL .lelele
-
[quote=BORSACIOZGUR;72373]Eyvah serkan muhteşem yorumlarını yapmaya başladı yine savaşlar aslında ekonomileri döndürmek için yapılırmış :)
Eli mahkum.
Hele ki 8150 den yukarı dönüldükten sonra. Off...[/quote]
ARADA DOĞRU Bİ YORUM VERDE 3 YALAN Bİ DOĞRUDA OLSA İNANALIM ARTIK SANA SEN HEP YALAN YALAN SEN NİCKİ DEĞİŞTİR EN İYİSİ .lelele