-
[QUOTE=sazan;177532]büyük b tepesi aşılmadığı sürecei bence a->(1), b->(2) ve c->1 of (3) olasılığı da geçerli. Büyük b aşalırsa senin etiketler, büyük b aşılamadan daha aşağı gidersek 1-2-1 of 3 sayımı geçerli hale gelir.[/QUOTE]
anladım abi .. teşekkür ederim ... .. c->1 of (3) ld olabilir .. o zaman şimdiki tepme c->2 of (3) olur ...
c->1 of (3) ed olasılığında ... büyüb b depesine kadar deper ... c->1 of (3) ld ve itki olasılığı exxxx olur ...c->1 of (3) ed ve abc zigzag gool olur ... .brv .. :o:o
-
[quote=unlimitted;177539]
[B]ivrenç bi gün geçiricez. :D[/quote][/B]
[B]Bildiğin bi şey mi var? Açıklama bekliyuruk...kom[/B]
-
ben çıkıyorum . öğleden sonraya anca gelirim .. fulll flatt .... size kolay gelsin ...
-
VOB 20 dk.
Yükselişi 3:3:5 formatında bir ABC sayıyorum. 3 tepesini aşma ve son yükselişi de
üstteki %100 of A yatay hedefine ve band üst sınırına giderek yapması mümkün. Ancak bu sayım geçerli ise sonrasında 64 civarına gevşeme olmalı.
Sonuçta 65.125 üstü kaldığı sürece 66-66.5 potansta, bu değer altı ise 64 potansta.
[IMG]http://img252.imageshack.us/img252/2474/vobsystem.png[/IMG]
-
[quote=excali;177542][/b]
[B]Bildiğin bi şey mi var? Açıklama bekliyuruk...kom[/B][/quote]
pela benim! :..:
-
[quote=unlimitted;177546]pela benim! :..:[/quote]
Ben kimim??üüü
Deniz altında bıyıklarla yüzmek zor olmuyor mu?:::
-
Günaydınlar, bol kazançlar,
-
[quote=unlimitted;177546]pela benim! :..:[/quote]
Ruhumuzda açtığın derin yaraların hesabını nasıl vereceksin...
Celine Dion bilem saramıyor.....üüü
-
[quote=EMEKDAR;177549]Ruhumuzda açtığın derin yaraların hesabını nasıl vereceksin...
Celine Dion bilem saramıyor.....üüü[/quote]
Makasla kovala abi..:::
-
şubatla yayılma yaptım...nere canı isterse gitsin deyyus...hangisi kardaysa onu tutacagım....
-
[QUOTE=unlimitted;177546]pela benim! :..:[/QUOTE]
pelam, bugün 100 puanı çok görmezsin bana di mi..::::::.dng
-
[quote=excali;177547][COLOR=red]Ben kimim??[/COLOR]üüü
[COLOR=blue]Deniz altında bıyıklarla[/COLOR] [COLOR=blue]yüzmek zor olmuyor mu?[/COLOR]:::[/quote]
[COLOR=red]valla benim pozun tersindeysen ve kaybediyorsan, ağzımdaki fok balığı.[/COLOR]
[COLOR=red]benim pozun tersindeysen ve kazanıyorsan, yunus.[/COLOR]
[COLOR=blue]bıyıklar çok aerodinamik[/COLOR] :D
-
[quote=EMEKDAR;177549]Ruhumuzda açtığın derin yaraların hesabını nasıl vereceksin...
Celine Dion bilem saramıyor.....üüü[/quote]
parayla çözülemez mi bikaç yüz baloncuk atayım diyorum ama baloncuklarda boğuluyosun bea...:..:
-
[quote=Cerphin;177553]pelam, bugün 100 puanı çok görmezsin bana di mi..::::::.dng[/quote]
[B]"Pela geliyorum demez"[/B] abla. Dikkatli ol..:::
-
günaydın arkadaşlar,rast gelsin !
-
bugün peladan 75 puan aldım...lelele
gülmeyin daaa bu piyasada büyük başarı..:..:
-
sığ hacimle 65 bin alan savunmasına devam edecek gibiyiz..
-
Herkese günaydın...
Madem birçok kişi şarkı paylaşmış, ben de Fuat Saka dan Laz İsmail i paylaşayım...
Nazım'ın dediği gibi;
[B]İşte böyle Laz İsmail,
mesele esir düşmekte değil,
teslim olmamakta bütün mesele! [/B]
[url]http://www.mp3yukle.co.uk/mp333/Fuat%20Saka/Laz%20Ismail.mp3[/url]
-
ECB / WELLINK: EKONOMIK TOPARLANMAYA ILISKIN BELIRSIZLIKLER HALEN YUKSEK SEVIYELERDE
-MATRIKS-
|
Bizim yapabileceğimiz birşey varsa yapalım,elimizden birşey gelmez,bizi
aşar..üüü
-
arkadaşlar bu MTX teki eksik dataları nasıl tamamlayabiliyorum?
şimdi ben aracı kurum dağılımlarına baktığımda 7 aralıktan öncesini göremiyorum.oysa ŞUBAT vade misal EYLÜL başından işlem görmeye başladı o tarihten itibaren görebilmem lazım.bunu nasıl yapabiliyoruz?
teşekkürler,
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;177562]arkadaşlar bu MTX teki eksik dataları nasıl tamamlayabiliyorum?
şimdi ben aracı kurum dağılımlarına baktığımda 7 aralıktan öncesini göremiyorum.oysa ŞUBAT vade misal EYLÜL başından işlem görmeye başladı o tarihten itibaren görebilmem lazım.bunu nasıl yapabiliyoruz?
teşekkürler,[/QUOTE]
internetten indiriyorsun.. ara matriksi onlar verirler sana linki.. 5 dk.lık saatlik, günlük.. hepsini ayrı ayrı indireceksin..
-
[quote=TÜRKOĞLU;177562]arkadaşlar bu MTX teki eksik dataları nasıl tamamlayabiliyorum?
teşekkürler,[/quote]
Matriks butonu-Ayarlar- -Tarihsel veri tamamlama(download)-[B][COLOR=#e24e00]Takas, Üye/Hisse Dağılımları ve Üye İşlem Hacimleri[/COLOR][/B] tamamla
-
[quote=Cerphin;177563]internetten indiriyorsun.. ara matriksi onlar verirler sana linki.. 5 dk.lık saatlik, günlük.. hepsini ayrı ayrı indireceksin..[/quote]
buldum gı...
ayarlar ın içinde tarihsel veri tamamlama varmış oradan hallediliyormuş...
tenks,
-
yaprak kımıldamıyor...ne FDOW kıpraşıyor ne biz...mıy mıy mıy...
-
izlenecek bi piyasa yok !
zaten bi süredir seans 15:30 da başlıyor diyebiliriz vob için..
dünkü satışlar 5-15 dk periyotlarını satışa geçirmişti..
60 dk halen alışta ve 65 bin seviyelerini terk etmeden durumu koruyacaktır..
bende mola kullanayım bari :)
-
[quote=YAVUZHAN;177567]izlenecek bi piyasa yok !
zaten bi süredir seans 15:30 da başlıyor diyebiliriz vob için..
dünkü satışlar 5-15 dk periyotlarını satışa geçirmişti..
60 dk halen alışta ve 65 bin seviyelerini terk etmeden durumu koruyacaktır..
bende mola kullanayım bari :)[/quote]
Sürekli armut gibi sallanacakmı,bu armuda sürekli bakacakmıyız...
Aç ayu....üüü
-
hisse.net in yeni dizaynı harbi ivrenç olmuş..
-
[quote=Cerphin;177570]hisse.net in yeni dizaynı harbi ivrenç olmuş..[/quote]
Database hatasını geçip içine girebildiniz mi ki??:confused:
-
[QUOTE=excali;177571]Database hatasını geçip içine girebildiniz mi ki??:confused:[/QUOTE]
yok, giremedim..:..:
-
450 den yine sattım.. pela'dan bi 75 point daha istiyorum..:::
-
VOB'a yeni başlayacaklar, uzak durun bu piyasadan. Gidin, paranızı Las Vegas'da kollu makinaya kaptırın daha iyi. Burası, zengin olma hayaliyle gelip, zararını çıkarma umuduyla devam edenlerin cesetleriyle dolu bir mezarlık. Ayakta kalmaya çalışan bizler de, kan kokusu bağımlılık yapmış mezarlık bekçileriyiz.::::( ÇOK GÜZEL TEBRİKLER
-
[quote=Cerphin;177570]hisse.net in yeni dizaynı harbi ivrenç olmuş..[/quote]
vahşi batı demek istedin sanırım :::
ben beğendim ne yalan söölim...bence son derece güzel...
tabii zevk meselesi...sen zevksizsen ben ne yapabilirim :..:
hatta HeLLim sultana PM atmayı düşünüyordum imkan varsa bence bizimde forumu upgrade edelim diyecektim.neyse buradan demiş olduk...
-
VOB'a yeni başlayacaklar, uzak durun bu piyasadan. Gidin, paranızı Las Vegas'da kollu makinaya kaptırın daha iyi. Burası, zengin olma hayaliyle gelip, zararını çıkarma umuduyla devam edenlerin cesetleriyle dolu bir mezarlık. Ayakta kalmaya çalışan bizler de, kan kokusu bağımlılık yapmış mezarlık bekçileriyiz.::::(
[B]Cerphin [/B]bu karamsarlaık nedir, yav............2010 la hiç bi şeyin kalmaz senin, geçmişe bakma geleceğe bak yav,
-
[quote=Cerphin;177573]450 den yine sattım.. pela'dan bi 75 point daha istiyorum..:::[/quote]
bi düşünmem lazım! :D
-
[QUOTE=serkanyurttas;177574]VOB'a yeni başlayacaklar, uzak durun bu piyasadan. Gidin, paranızı Las Vegas'da kollu makinaya kaptırın daha iyi. Burası, zengin olma hayaliyle gelip, zararını çıkarma umuduyla devam edenlerin cesetleriyle dolu bir mezarlık. Ayakta kalmaya çalışan bizler de, kan kokusu bağımlılık yapmış mezarlık bekçileriyiz.::::( ÇOK GÜZEL TEBRİKLER[/QUOTE]
ooo serkan hoşgeldin.. yoksun çok uzun zamandır..
-
[quote=TÜRKOĞLU;177575]vahşi batı demek istedin sanırım :::
ben beğendim ne yalan söölim...bence son derece güzel...
tabii zevk meselesi...sen zevksizsen ben ne yapabilirim :..:
hatta HeLLim sultana PM atmayı düşünüyordum imkan varsa bence bizimde forumu upgrade edelim diyecektim.neyse buradan demiş olduk...[/quote]
Mesaj içindeki reklamları sağa yanaştırmışlar. ..Mesajlar daha okunabilir olmuş..Yazılar reklamların arasında gömülüp gitmiyor..
-
[QUOTE=unlimitted;177577]bi düşünmem lazım! :D[/QUOTE]
bak yine oldu... ben buraya poz yazdığımda kazandırmıyorlar abicim..:confused::..:.dng
-
[quote=excali;177579]Mesaj içindeki reklamları sağa yanaştırmışlar. ..Mesajlar daha okunabilir olmuş..Yazılar reklamların arasında gömülüp gitmiyor..[/quote]
bence çok güzel olmuş text alanı genişlemiş.graflar falan daha süper çıkar...
HeLLim sultan bu konuyla ilgilenir belkim...
bizim vahşi batıdan neyimiz eksik? fazlamız var eksiğimiz yok.güncel neyse onu yakalamamız lazım...
-
[quote=Cerphin;177580]bak yine oldu... ben buraya poz yazdığımda kazandırmıyorlar abicim..:confused::..:.dng[/quote]
eee, pela olarak KY'nin üzerine oynamayacağım da kimin üzerine oynayacağım.
istop yaptığın yeri de yaz ki, dönüş noktama karar vereyim. .dng
-
credit aralıkta 416 LONG yaptı getti şubatta aynısını sattı tam 416 dene...
ekşın ossun diye yapıyor herhalde :..: