[QUOTE=serkanyurttas;72379]ARADA DOĞRU Bİ YORUM VERDE 3 YALAN Bİ DOĞRUDA OLSA İNANALIM ARTIK SANA SEN HEP YALAN YALAN SEN NİCKİ DEĞİŞTİR EN İYİSİ .lelele[/QUOTE]
hehehe....güzel yazmışsın serkanyurttas..lelele.lelele
Printable View
[QUOTE=serkanyurttas;72379]ARADA DOĞRU Bİ YORUM VERDE 3 YALAN Bİ DOĞRUDA OLSA İNANALIM ARTIK SANA SEN HEP YALAN YALAN SEN NİCKİ DEĞİŞTİR EN İYİSİ .lelele[/QUOTE]
hehehe....güzel yazmışsın serkanyurttas..lelele.lelele
borsacı özgür=kayahan-3
[QUOTE=serkanyurttas;72370]TAM ÇÇIKARAMADIM AMA BU ÖZGÜR KAYAHANIN KANKASI OLAN MI HANİ 31500 MALİYETLİ SHORTLARIN ÜZERİNDE OTURUKEN 38250 Yİ GÖREN VOBDA BİLE YIKILMAYAN .lelele[/QUOTE]
O başka özgür herhalde. ben 31-800 leri 35200 de stoplamış uzuna geçmiştim.
Evet zararım büyüktü ayrıca sonra bi uzun bi kısa yaparak toparladım ki hala eskisi gibi oynayabiliyorum. O senin dediğin başka özgür herhal.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72382]O başka özgür herhalde. ben 31-800 leri 35200 de stoplamış uzuna geçmiştim.
Evet zararım büyüktü ayrıca sonra bi uzun bi kısa yaparak toparladım ki hala eskisi gibi oynayabiliyorum. O senin dediğin başka özgür herhal.[/QUOTE]
sezarın hakkı sezara ben hatılıorum 35 üstünden uzun 37 lerden kısa yazdığını
Arada çok doğru yorum verdim de. senin gözlerini Short bürümüş anlaşılan...
Yarın açılıışta bi -500 yapalım belki de o bile olmaz. sonra yukarı dönelim de o zaman görürsün..
[QUOTE=Vob Trader;72383]
Sezarın hakkı sezara ben hatılıorum 35 üstünden uzun 37 lerden kısa yazdığını[/QUOTE]
Allah razı olsun. Bak bazı kardeşlerimiz doğru hatırlıyor :) demekki neymiş nep yanlış hep yanlış değilmiş. Bi yanlış bi doğru olabilir anca..
Ama yarın ve cuma doğru olma ihtimali büyük : )
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72385]Allah razı olsun. Bak bazı kardeşlerimiz doğru hatırlıyor :) demekki neymiş nep yanlış hep yanlış değilmiş. Bi yanlış bi doğru olabilir anca..
Ama yarın ve cuma doğru olma ihtimali büyük : )[/QUOTE]
arkadaşım bizlerde hatırlıyoruz ama....sen kendin yazdın işte yaklaşık 4000 puanlık bir farkla stoploss oluyorsun....
yani buna stop denmez gerçide.....demek istediğimiz bu....
senin yaşadıkların olablir belki ilk başlarda bir çok arkadaşın başına gelmiş bile olabilir.....fakat hani kesin konuşmaların varya onlar sanırım olmuyor....
neyse inşallah kar edersin...
başkası kesin düşüş felan istiyor bişe olmuyor.
ben emin konuşmuyorum artılk. olabilir molabilir diyorum hep gene de saldırıyorlar..
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72387]başkası kesin düşüş felan istiyor bişe olmuyor.
ben emin konuşmuyorum artılk. olabilir molabilir diyorum hep gene de saldırıyorlar..[/QUOTE]
tamam arkadaşım....saldırma yok....ne saldırması......sen böyle yazdıkça sorun olmaz...bak ne güzel cevap yazıyorsun.....
kayahan-9 oldu.......brv.brv
neyse umarım istediğin olurda kazanırsın.....:))):)))
[QUOTE=serkanyurttas;72355]Yok abi dönüş olacaksa kayahan gelmeli foruma yada biri daha vardı adını unuttum yazılar falan grafikler batıyoruz demeli gidiyoruz göçüyoruz herşey çok kötü olacak falan demeli :d reçete temkinli long denemelri yapmak :d[/QUOTE]
Muaahhh ahhhh:)
Kayahan 10-15.000 puanların adamı.. Kısa vade istiyosan Borsacı Özgür ü takib et:..:
Şimdi yine bana kırılacak özgür ama napiiimmmm:..: :..: :..:
[QUOTE=serkanyurttas;72364]bi gün ben öyle sazanlık yaptım 1 ay kadar oldu baktım sanko alıyor verdim sistemin tersine yoksa dedim sanko danda mı oynuyor py :d[/QUOTE]
Aynen beni de 33.725 te flatlattı.. Saatliklerde TOBO seans açılacak.. sanko kısa.. tırstım flatladım.. Getti gül gibi kısalarım... .dng
işte korktuğumuz+ [U]beklediğiniz[/U] gibi olmadı.
8150 den yataya girdi aşağı kırmadı...yarın öbür gün. Obama beklentisi de var. DOW 8200
biz kapanırken de 8236 idi.. Şimdi nolucak ?
7800 olacak diyorlardı.
Şimdi düşünüyorum onlar mı spekülatör acaba ? bu bir oyun mu.