-
[quote=TÜRKOĞLU;177581]bence çok güzel olmuş text alanı genişlemiş.graflar falan daha süper çıkar...
HeLLim sultan bu konuyla ilgilenir belkim...
bizim vahşi batıdan neyimiz eksik? fazlamız var eksiğimiz yok.güncel neyse onu yakalamamız lazım...[/quote]
Yeni versiyon forum yazılımı yüklenmiş oraya. Üzerinde Türkçeleştirme harici değişiklik yaptıklarını sanmıyorum.. Voborsa yönetimi , butonlar ekleme, değişiklik yapma konusunda daha başarılı bence..
-
bence voborsa'nın bu hali çok güzel, değişmesin..
-
[B]Veeeee..Birazdan anketler açılır, değişim vaatleri başlar..:::[/B]
-
[quote=Cerphin;177585]bence voborsa'nın bu hali çok güzel, değişmesin..[/quote]
değişsin! değişim ŞART! :::
anket açalım gı o zaman...hı?
nasıl açacağız anketi?
bilen birisi açsın...
soru şu:
forum versiyonu yükseltilsin mi,olduğu şekilde kalsın mı?
EVET
HAYIR
-
Ahanda size gerçek borsa 60 dk lık İMKB-30 analizi, canlanın biraz yav, bu durgunluğun sonu iyi deel deli para var, yorumlayana, korkmayın hepsiyle girmeyin, hıeslı olmayın profesyonel olun yav, bu [B]64926[/B] yı kırmadığı sürece yönü yukarı, admlar yukarı gidemedikçe doları aşağiya basıyorlar bütn dünyada eş zamanlı, parite ve altında karı kurtarmaya yönelik, borsaları en karlı kapamaya yönelik geberik hareketler, bir silahları kaldı o da veri, başka yok,......buna dikkat,
-
[QUOTE=indregandi;177576]VOB'a yeni başlayacaklar, uzak durun bu piyasadan. Gidin, paranızı Las Vegas'da kollu makinaya kaptırın daha iyi. Burası, zengin olma hayaliyle gelip, zararını çıkarma umuduyla devam edenlerin cesetleriyle dolu bir mezarlık. Ayakta kalmaya çalışan bizler de, kan kokusu bağımlılık yapmış mezarlık bekçileriyiz.::::(
[COLOR="Red"][B]Cerphin [/B]bu karamsarlaık nedir, yav............2010 la hiç bi şeyin kalmaz senin, geçmişe bakma geleceğe bak yav,[/COLOR][/QUOTE]
karamsarlıktan değil indregandi.. 2010 da ben iyi olsam da başkaları kötü olacak..:( bu piyasanın gerçeği bu malesef...
-
Bencede çok güzel,teşekkür bölümüne gerek varmı onu değerlendirmek
lazım...
-
[quote=indregandi;177576]VOB'a yeni başlayacaklar, uzak durun bu piyasadan. Gidin, paranızı Las Vegas'da kollu makinaya kaptırın daha iyi. Burası, zengin olma hayaliyle gelip, zararını çıkarma umuduyla devam edenlerin cesetleriyle dolu bir mezarlık. Ayakta kalmaya çalışan bizler de, kan kokusu bağımlılık yapmış mezarlık bekçileriyiz.::::(
[B]Cerphin [/B]bu karamsarlaık nedir, yav............2010 la hiç bi şeyin kalmaz senin, geçmişe bakma geleceğe bak yav,[/quote]
Bir kere şu avatarı değiştir, savaşan bir bayan resmi koy, yada bir simge, ağa bunu görünce dayanımıyo yukarı gidiyo psikolojisi düzeliyore namıssızın,...
-
[quote=EMEKDAR;177590]Bencede çok güzel,teşekkür bölümüne gerek varmı onu değerlendirmek
lazım...[/quote]
Bence çok faydalı bir buton. Teşekkür ederim yazma zahmetinden kurtarıyor..
[B]Basıyorum çıkıyorum.. THANK&GO :::[/B]
-
[QUOTE=EMEKDAR;177590]Bencede çok güzel,teşekkür bölümüne gerek varmı onu değerlendirmek
lazım...[/QUOTE]
aslında gerek var.. gereksiz mesaj kirliliğini önlemek için..
ama amacını aşıp teşekkür kirliliğine de engel olamıyorsun orası da ayrı tabi..:)))
-
anket açtım FORUM VERSİYONU için...
herkeş katılsın abi.çoğunluk ne derse o olsun.EVET çıkarsa ve tabii imkanda varsa HeLLim hanım gereğini yapar sanırım.HAYIR çıkarsa zaten böyle devam...
[URL]http://www.voborsa.com/forum/forum-versiyonu-t5297.html?p=177591#post177591[/URL]
-
[quote=Cerphin;177589]karamsarlıktan değil indregandi.. 2010 da ben iyi olsam da başkaları kötü olacak..:( bu piyasanın gerçeği bu malesef...[/quote]
Ya en kötünüz benim, daha ne diyim,..... 2010 u shortuyla longuyla ağayı soyma yılı ilan ediyorum, sene sonu kasa kalanına bakıp 2011 sağlama alsınlar, 2010 bizim, en büyük biziz başka büyük yok,.......dng
-
Ben şubat vade 65800 kısalarımı 65225 long yazıyorum ve çıkıyorum işim var,....bir iki saatlik, üstünüze alınmayın, düşerse diye,......:rolleyes:
-
piyasa durmuş :) erken tatile girilmiş galiba :))
-
[QUOTE=Kennym;177600]piyasa durmuş :) erken tatile girilmiş galiba :))[/QUOTE]
Geçen sene de böyleydi, son bir hafta 75 puanlık şelalerle coşuyorduk :::
-
daha önceki bir mesajımda belirttiğim gibi, kesinlikle katılıyorum.
forumlar içerisinde en başarılısı.
şahsi fikrimdir.
aslında şöyle bişey yaratsalar, herkes memnun olsa.
her iki versiyon da yüklü olsa.
senkronize çalışsa.
isteyen istediği arayüzle karşılaşsa.
pela olarak ben kendi kendime acil ihtiyacım olan 48.921 puanı versem. .kom
teknolojici/bilgisayarcı/java'cıarkadaşlar, çalıştırın saksıyı hadi bakam. .dng
-
[quote=Cerphin;177594]aslında gerek var.. gereksiz mesaj kirliliğini önlemek için..
ama amacını aşıp teşekkür kirliliğine de engel olamıyorsun orası da ayrı tabi..:)))[/quote]
hatta ve hatta 1 butona daha gerek var.
teşekkür ile katılıyorum butonları ayrılsın. :)))
-
haha bence vahşi batı voborsayı takip ediyor :D
vahşi batıdaki yenilik zaten voborsada vardı
[QUOTE]
[IMG]http://i45.tinypic.com/rbick1.png[/IMG]
[/QUOTE]
-
[quote=fXci;177605]haha bence vahşi batı voborsayı takip ediyor :D
vahşi batıdaki yenilik zaten voborsada vardı[/quote]
Vahşi batı, [B]seni [/B]Ana sayfaya mı koyacakmış??:::
-
[quote=enorton;177602]Geçen sene de böyleydi, son bir hafta 75 puanlık şelalerle coşuyorduk :::[/quote]
ben dedim ama taa 15 gün önce falan...PALA pusulayı gaybediyor yeni yıla girerken...
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;177608]ben dedim ama taa 15 gün önce falan...PALA pusulayı gaybediyor yeni yıla girerken...[/QUOTE]
Sen dedikten sonra 2000 yükseldik 500 puan geri geldik, buna da şükür... Geçen sene bu kadar hareket de yoktu...
-
uyuntu seyans yaaw ::: dün ben 65450 short ları 65225 ten kapadıgımı soylemısmıydım soylemedım galiba ::: flatım ben
-
[quote=enorton;177609]Sen dedikten sonra 2000 yükseldik 500 puan geri geldik, buna da şükür... Geçen sene bu kadar hareket de yoktu...[/quote]
geçen senede 1000/1500 puan mı ne sıkışıklık olmuş...
ama OCAK ile beraber bence hareketlenecek piyasa...inşallah 2010 sistemler için iyi geçer...2008 süper geçmiş mesela...2009 orta karar...
-
Astatin, sazan'a iş görüşmesine mi gitti?
-
forum versiyonu zati yükseltilmeye hazırmış ama çalışma yapılıyormuş bazı eklemeler v.s. için.HeLLim hanım açıklama yazmış ankete...
zafer yenilikçilerin olcek yani :::
gelenekçiler bugün gidin yarın gelin :D
-
Euro/Usd 5 dk...
[IMG]http://img689.imageshack.us/img689/9271/eurousd5.jpg[/IMG]
Öğle arası molamda Euro / Usd 5 dk da mola verecek gibi...
Bol şanslar hepimize...
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;177615]forum versiyonu zati yükseltilmeye hazırmış ama çalışma yapılıyormuş bazı eklemeler v.s. için.HeLLim hanım açıklama yazmış ankete...
gelenekçiler bugün gidin yarın gelin :D[/QUOTE]
Hani demokrasi varıdı hani çoğunluğun dediği olacaktı ARGH pambık ARGH! :..::..::..: İpin altındada üstündede oynadın ortalığı garıştırdın gayrı! .dng.lelele
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;177615]forum versiyonu zati yükseltilmeye hazırmış ama çalışma yapılıyormuş bazı eklemeler v.s. için.HeLLim hanım açıklama yazmış ankete...
gelenekçiler bugün gidin yarın gelin :D[/QUOTE]
2007 de süperdi 2008 de... Mesela benim saatlikte 2007 temmuzda 22.000 puan kar var... Sanki şaka gibi :D
-
600 ün üzerinde saatlik grafikte tutunursak yeni bir yukarı dalga gelir diye düşünüyorum lakin 15 dk sistem al vermeye hazırlanıyor.
-
MS ' ta [B]Indıcator Builder bölümüne [/B]BREAKOUT ismi ile aşağıdaki formülü kaydedin:
pds1:=Input("HHV (long) breakout periods",
1,252,21);
pds2:=Input("LLV (short) breakout periods",
1,252,10);
display:=Input("display: signals=1, in-trade binary=2",1,2,1);
x:=Input("use Open=1 High=2 Low=3 Close=4 Volume=5 P=6",1,6,4);
delay:=Input("Entry and Exit delay",0,3,0);
x:=If(x=1,O,If(x=2,H,If(x=3,L,If(x=5,V,If(x=6,P,C) ))));
In:=x>Ref(HHV(x,pds1),-1);
Out:=x<Ref(LLV(x,pds2),-1);
Init:=Cum(In+Out>-1)=1;
InInit:=Cum(In)=1;
Flag:=BarsSince(Init OR In)
< BarsSince(Init OR Out)+InInit;
In1:=Cum(Cum(In))=1;
Out1:=Cum(Cum(Out))=1;
If(display=1,Ref(Cum(Cum(In))=1,-delay),0);
If(display=1,-Ref(Out1 AND
BarsSince(In1)>=BarsSince(Out1),-delay),0);
If(display=1,Ref((InInit AND Alert(InInit=0,2)
OR Flag AND Alert(Flag=0,2))
-(Flag=0 AND Alert(Flag,2)),-delay),Flag)
Sonra Expert Advisor'a gidip
Alım koşulu:
Cross(Fml("BREAKOUT"),0.5)
Satım koşulu:
Cross(Fml("BREAKOUT"),-0.5)
[COLOR="RoyalBlue"]bu sistemin al-sat koşulu direk nasıl yazılır...BREAKOUT yerine indikatör koyunca olmadı....[/COLOR]
-
[quote=abka;177621]
[COLOR=royalblue]..........bu sistemin al-sat koşulu direk nasıl yazılır...BREAKOUT yerine indikatör koyunca olmadı....[/COLOR][/quote]
bu hali felaket bunun daha evvel bakmıştım.hiç yaklaşma bile...opt edince ne çıkar tabii bilmiyorum.
-
[quote=AMON RA;177617]Hani demokrasi varıdı hani çoğunluğun dediği olacaktı ARGH pambık ARGH! :..::..::..: İpin altındada üstündede oynadın ortalığı garıştırdın gayrı! .dng.lelele[/quote]
yok valla tövbe bişey yapmadım.ihaleye fesat karıştırmadım.o işi asti eyi yapar.çok sever katakulli işlerini :D
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;177624]yok valla tövbe bişey yapmadım.ihaleye fesat karıştırmadım.o işi asti eyi yapar.çok sever katakulli işlerini :D[/QUOTE]
Biliyom asti'nin uzmanlığıdırda şimdi o yok hani sana el mi verdi diye düşünüyorum! :..:
-
[quote=AMON RA;177625]Biliyom asti'nin uzmanlığıdırda şimdi o yok hani sana el mi verdi diye düşünüyorum! :..:[/quote]
dediki bana ben şindi çıkıyorum 3-5 saat yokum.yokluğumu aratama dedi.anket aç,ortalığı karıştır,forumu birbirine düşür dedi.HeLLim hanımın tansiyonu yükselsin dedi,mümkünse heme bir on-line satış düzeneği kur,milletin kredi kartlarını buradan boşalt dedi...sonna gelince paraları kırışırık dedi...yok olmaz dedim ben...la olum aklını başına devşir bu VOB la ömür geçmez bizim kısa yoldan vurgun yapıp arazi olmamız lazım dedi...
ben uymam ona...korkunç bir adam bu asti :::
-
uykusu gelenlere...:)
[url]http://www.dailymotion.com/video/x4mgys_fiona-apple-sallys-song-paroles-keo_music[/url]
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;177626]dediki bana ben şindi çıkıyorum 3-5 saat yokum.yokluğumu aratama dedi.anket aç,ortalığı karıştır,forumu birbirine düşür dedi.HeLLim hanımın tansiyonu yükselsin dedi,mümkünse heme bir on-line satış düzeneği kur,milletin kredi kartlarını buradan boşalt dedi...sonna gelince paraları kırışırık dedi...yok olmaz dedim ben...la olum aklını başına devşir bu VOB la ömür geçmez bizim kısa yoldan vurgun yapıp arazi olmamız lazım dedi...
ben uymam ona...korkunç bir adam bu asti :::[/QUOTE]
Yok yok sen uyma ona! dün selçukluyu kandırdı bugün seninen uuraşıyo! Uyma sen!
-
[quote=Cerphin;177627]uykusu gelenlere...:)
[URL]http://www.dailymotion.com/video/x4mgys_fiona-apple-sallys-song-paroles-keo_music[/URL][/quote]
aldığın 75 puanı senden 200 puan olarak almama kızmadın demi
hep yaptığım şeydir de alışkanlık yapmış biliyonnu .dng
-
vob..a tepeden bakış.........
vade sonu yaklaşırken aga uzlaşmayı hedeflemiş durumda...ne kadar yukardan
olursa o kadar iyi diyor...bundan dolayı her fırsatta yukarı gitmek arzusunda..çok doğal
elinizde sizde o kadar uzun pozisyon taşısanız hedfiniz aynı olabilir...
dikkati çeken diğer bir husus her geçen gün aralık ve şubat vade arasındaki fark
açılıyor...pozitif yönde makas artıyor....spotla yakın vade arasındaki makasta artı
olarak korunuyor.....
bu ne demektir....bana göre aga uzlaşmaya gidiyor.......
şubat vadede long yönünde ciddi pozisyon ise açmıyor....6 gün daha izleyelim..
ama bana göre aganın ciddi uzun pozisyonu bu vade ile bitiyor.......
-
şu tatiller nasıl olacaktı yaaa, yurtdışı piyasalar haftaya ne günler açık ne günler tatil bilen varmı?
-
[quote=TÜRKOĞLU;177626]dediki bana ben şindi çıkıyorum 3-5 saat yokum.yokluğumu aratama dedi.anket aç,ortalığı karıştır,forumu birbirine düşür dedi.HeLLim hanımın tansiyonu yükselsin dedi,mümkünse heme bir on-line satış düzeneği kur,milletin kredi kartlarını buradan boşalt dedi...sonna gelince paraları kırışırık dedi...yok olmaz dedim ben...la olum aklını başına devşir bu VOB la ömür geçmez bizim kısa yoldan vurgun yapıp arazi olmamız lazım dedi...
ben uymam ona...korkunç bir adam bu asti :::[/quote]
Abi,
Sana[B] "fok ye"[/B] diyince[B] iyi[/B] bir şey mi , yoksa [B]kötü[/B] bir şey mi demiş oluyoruz , çözemedim gayri..:D[U] (Not: yukarıdaki yazıyla alakalı değil)[/U]