Pink Floyd - Another Brick In The Wall
[url]http://www.dailymotion.com/video/x29mi_pink-floyd-another-brick-in-the-wal_music[/url]
Printable View
Pink Floyd - Another Brick In The Wall
[url]http://www.dailymotion.com/video/x29mi_pink-floyd-another-brick-in-the-wal_music[/url]
Herkese tekrar merhaba
[QUOTE=unlimitted;177630]aldığın 75 puanı senden 200 puan olarak almama kızmadın demi
hep yaptığım şeydir de alışkanlık yapmış biliyonnu .dng[/QUOTE]
PELA benim 50-60 kontratımın peşinde koşacağına gitsin babalarla uğraşsın..:p.dng
bundan sonra yazmıyorum pozisyonumu zaten..:..:
65.200 ün altında [B]64.600 [/B]hedef olur.....
yukarda ise [B]66.350 [/B] bana göre hedef.......
VOBIX yine kayıplarda...bu da hayalet kimi oldu haa...bi geliyor sonra buhar oluyor...
nirdesin VOBIX?
[quote=indregandi;177635]Herkese tekrar merhaba[/quote]
merhaba sn indregandi. senin esek cok hizliymis seni cabuk getirdi.
[quote=excali;177633]Abi,
Sana[B] "fok ye"[/B] diyince[B] iyi[/B] bir şey mi , yoksa [B]kötü[/B] bir şey mi demiş oluyoruz , çözemedim gayri..:D[U] (Not: yukarıdaki yazıyla alakalı değil)[/U][/quote]
kötü bişey demiş oluyon...çünkü ben vejeteryan bir gutup ayusuyum:D
aynı zamanda artistim taaam mı? bir sürü coca cola reklamında oynadım...yedi sülaleme yetecek kazanç elde ettim o reklamlardan ama sırf sizlerle bir arada olabilmek için arada 3-5 atıyoruz çekiyoruz VOB'tan :D
ikinci seansa yükselen [B]tahvil [/B]ile başlıyoruz......
[QUOTE=bull market;177632]şu tatiller nasıl olacaktı yaaa, yurtdışı piyasalar haftaya ne günler açık ne günler tatil bilen varmı?[/QUOTE]
Bilen yok demekki, ben haftaya dow un sadece çarşamba günü açık olduğunu biliyorumda acaba yanlışmı biliyorum diyordum...saygılar...
[quote=TÜRKOĞLU;177638]VOBIX yine kayıplarda...bu da hayalet kimi oldu haa...bi geliyor sonra buhar oluyor...
nirdesin VOBIX?[/quote]
15 gün öncesinden forumu okumaya başladıysa yandık.. Bir hafta sonra bu mesaja anca ulaşır..:::
[quote=Cerphin;177636]PELA benim 50-60 kontratımın peşinde koşacağına gitsin babalarla uğraşsın..:p.dng
bundan sonra yazmıyorum pozisyonumu zaten..:..:[/quote]
emme sen kaşındın gari. ben sana pela olarak dimedim mi bu piyasanın kaça çıkacağını kaça düşeceğini. bak bakem bugün en yüksek kaçı görmüş! :..:
peladan tüyo almış hala tersine gidiyo. deli mi ne! .kom
[quote=boz ayı;177637]65.200 ün altında [B]64.600 [/B]hedef olur.....
yukarda ise [B]66.350 [/B]bana göre hedef.......[/quote]
Tecrübeli abey hoşgeldin,....
[quote=indregandi;177645]Tecrübeli abey hoşgeldin,....[/quote]
hoşbulduk svg..kardeşim.....
tüm arkadaşlara ballı para dilerim...
Matriks te verileri güncelle dedikten sonra daha önceden yazılan açılış, kapanış, yüksek, düşük, hacim değerlerinde değişim olduğunu farkeden oldu mu?
acilen 65.475 üstüne çıkması gerek.......yoksa durum parlak değil...
[QUOTE=flexy;177647]Matriks te verileri güncelle dedikten sonra daha önceden yazılan açılış, kapanış, yüksek, düşük, hacim değerlerinde değişim olduğunu farkeden oldu mu?[/QUOTE]
Evet ::: Bu yüzden sinyal okları yer değiştiriyor... Sistem sinyal vermeden önce 10 kere güncelleme yapıyorum ben de, iyice paranoyak oldum... Ama mesela 60 dk. geçen barın açılış fiyatı 600 olarak gözüküyordu, güncelle yaptım 575 oldu...
[QUOTE=unlimitted;177644]emme sen kaşındın gari. ben sana pela olarak [COLOR="Red"]dimedim mi bu piyasanın kaça çıkacağını kaça düşeceğini[/COLOR]. bak bakem bugün en yüksek kaçı görmüş! :..:
peladan tüyo almış hala tersine gidiyo. deli mi ne! .kom[/QUOTE]
heee dediin..:..: ama ben 7 aylığım bilmiyon mu..:p:p
SANKİ BİR KAÇ CİSİM GEÇTİ ?
[url]http://www.facebook.com/video/video.php?v=105374062812372&ref=mf[/url]
Al konumundayız:) buradan 67000 e doğru bir yükseliş bekliyorum, kabaca 66500-67000 gibi diyorum, longluyorum:) yükseliş muhtemelen yarına kalacak gibi görülüyor, bugün 15:30 da verilerden sonrada olabilir...saygılar...
[quote=boz ayı;177646]hoşbulduk svg..kardeşim.....
tüm arkadaşlara ballı para dilerim...[/quote]
Sallanan armutun pişmesi,aşağı düşmeside yeterli,ballı armut olur..
Bıktık artık yıl sonu ve vade sonu havucundan gayri armut isterük...:::
[quote=boz ayı;177648]acilen 65.475 üstüne çıkması gerek.......yoksa durum parlak değil...[/quote]
20 ..30 ve 60 dk..lıklarda oluşmakta olan tuhaf bir OBO var....yada benim gözler öyle görüyor..:..:
350 den kapandım.. savolsun pelam 100 poind daha verdi.. çok cömert canım çookkk..:::
[quote=Cerphin;177655]350 den kapandım.. savolsun pelam 100 poind daha verdi.. çok cömert canım çookkk..:::[/quote]
sen de savol! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
Bugünkü kapanış tahminimde 65800-65900 gibi olur şeklinde, yarın olumlu bir haberle yukardan açılış olur diye tahmin ediyorum, sabah açılışlarını değerlendireceklerdir...saygılar....
ağa süper makas kullanıyor...4x4 mübarek....
işine nasıl gelirse ister amerikan..ister afro ....aga bu still sahibi...
[B]Zatılık Altuuun..[/B]
[B]53.600'den çok kelepir..[/B]
[B]Az kullanılmış...boks.:::[/B]
[quote=excali;177612]Astatin, sazan'a iş görüşmesine mi gitti?[/quote]
He ordan geliyorum.. Yaşımın 29 olduğunu öğrenince acil gel dedi. Aslında daha yaşlıyım ama arkadaşlar fake bir nüfus cüzdanı ayarladılar. Her neyse, gittim. SAZAN hakkatende taleplerimin %20 fazlasını verdi...Hatta %35 fazlasına kadar çıktı ama ben kabul etmedim. Neden etmedim? Ben vicdanlı adamım. SAZAN meğer PALA imiş.. İş tanımı ise "KY bafilemekmiş"..Bir yazılım var KY pozisyonu önüne düşüyor, ona göre işlem yapıyorsun falan..35-37 yaşına gelince bizim sektörde iş yapılamaz dediğide şuymuş; "ya millet vicdan azabından intihar ediyor ya akıl hastanesine kapatılıyor yada çarpılıyormuş abi"..İşim olmaz dedim çarptım kapıyı çıktım yani.. O derece temiz bir insanım:..::..::..:
[quote=unlimitted;177656]sen de savol! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/quote]
150 point de ben aldım. Sağoll.lelele
[quote=flexy;177647]Matriks te verileri güncelle dedikten sonra daha önceden yazılan açılış, kapanış, yüksek, düşük, hacim değerlerinde değişim olduğunu farkeden oldu mu?[/quote]
merhaba, MTX bağımlıları terapi grubuna hoşgeldin
[quote=excali;177662]150 point de ben aldım. Sağoll.lelele[/quote]
psikoloji tamamdır.
şimdi ben 450den cort desem, onyüzbimilyon minnik küçççük yatırımcı cortlar.
şortlar değil, cortlar! :D
[quote=Astatin;177661]He ordan geliyorum.. Yaşımın 29 olduğunu öğrenince acil gel dedi. Aslında daha yaşlıyım ama arkadaşlar fake bir nüfus cüzdanı ayarladılar. Her neyse, gittim. SAZAN hakkatende taleplerimin %20 fazlasını verdi...Hatta %35 fazlasına kadar çıktı ama ben kabul etmedim. Neden etmedim? Ben vicdanlı adamım. SAZAN meğer PALA imiş.. İş tanımı ise "KY bafilemekmiş"..Bir yazılım var KY pozisyonu önüne düşüyor, ona göre işlem yapıyorsun falan..35-37 yaşına gelince bizim sektörde iş yapılamaz dediğide şuymuş; "ya millet vicdan azabından intihar ediyor ya akıl hastanesine kapatılıyor yada çarpılıyormuş abi"..İşim olmaz dedim çarptım kapıyı çıktım yani.. O derece temiz bir insanım:..::..::..:[/quote]
Gözlerim yaşardı..üwwww...
[quote=TÜRKOĞLU;177624]yok valla tövbe bişey yapmadım.ihaleye fesat karıştırmadım.o işi asti eyi yapar.çok sever katakulli işlerini :D[/quote]
[quote=AMON RA;177625]Biliyom asti'nin uzmanlığıdırda şimdi o yok hani sana el mi verdi diye düşünüyorum! :..:[/quote]
[quote=unlimitted;177604]hatta ve hatta 1 butona daha gerek var.
teşekkür ile katılıyorum butonları ayrılsın. :)))[/quote]
katakulli fırsatı varsa haber verin anında nakite çevireyim..süper iş planlarım.. çok iyi kaçarım sonra falan...
Bence Kınama butonu eklensin.. En çok kınamayı kendimin alacağını biliyorum ama yinede olsun.lelele
[QUOTE=Astatin;177663]merhaba, MTX bağımlıları terapi grubuna hoşgeldin[/QUOTE]
Evet ya asti ben iyice paranoyaklaştım, akşamları Matriksi açmaya korkuyorum acaba işlem yaptığım sinyaller kayboldu mu diye :::
[B]Kesilmeyen internet hattınız[/B] var mı seans esnasında?
Bu da veri tamamladığınızda veri değişikliğine neden olabilir..
[QUOTE=unlimitted;177665]psikoloji tamamdır.
şimdi ben 450den cort desem, onyüzbimilyon minnik küçççük yatırımcı cortlar.
şortlar değil, cortlar! :D[/QUOTE]
tam ben de ne tarafa çufçufluyoruz şimdi diye soracaktım..:..:
şu pozsuz beklemeyi de bi becerebilsem hayatta sırtım yere gelmez benim vob'da..:confused::)))
[quote=Cerphin;177670]tam ben de ne tarafa çufçufluyoruz şimdi diye soracaktım..:..:
şu pozsuz beklemeyi de bi becerebilsem hayatta sırtım yere gelmez benim vob'da..:confused::)))[/quote]
yaw sinyali alamadıysan ben naapayım.
aha 75 points daha sana. cömertliğim üzerimde bugün hakkaten canım. :..:
aga şubat vadede alıcı görünüyor..ama bu sadece yanıltma taktiği...
bu sayede açılacak olan yeni şort pozisyonu önlüyor.....boz ayı ucuz numaraları yemez.
ucuz numaralara müsaade eder....birkaç gün agaya müsaade........
[QUOTE=unlimitted;177671][COLOR="Red"]yaw sinyali alamadıysan ben naapayım[/COLOR].
aha 75 points daha sana. cömertliğim üzerimde bugün hakkaten canım. :..:[/QUOTE]
cık, antenler arıza yaptı herhal..
dur, geliyorum yanına, kahvem hazır olsun..:..:
[quote=enorton;177668]Evet ya asti ben iyice paranoyaklaştım, akşamları Matriksi açmaya korkuyorum acaba işlem yaptığım sinyaller kayboldu mu diye :::[/quote]
.komMatrisk :D .Bu sorun umarım yeni güncelleme yapıldığında giderilir.Yoksa sinyal doğru mu, yanlış mı, veri değişir mi falan derken paranoyaklaşır insan.
65525 den dünkü en düşük seviyelere doğru her hareket alım fırsatı niteliğindedir... saygılar...