birisi tekrar etsin aynı şeyleri defalarca yazdırmayın bana,..
zira arada hiç anlaşılmamış gibi intiba uyandırıyor,..
özellikle sayın deniz den hep endişeliyim yani,..bir yazıyor ben tekrara mecbur,..
parmak uclarım nasır oldu valla,..
Printable View
birisi tekrar etsin aynı şeyleri defalarca yazdırmayın bana,..
özellikle sayın deniz den hep endişeliyim yani,..bir yazıyor ben tekrara mecbur,..
parmak uclarım nasır oldu valla,..
Sayın İndregandi
Bu LS değeri LLV ise eğer periyot 14 mü ? Eğer hareket ediyorsa fiyat artışı ile mi dinamik hale geliyor ? Neden statik bir değer olmadığını anlayamıyorum attığınız grafikten. Sanki belli bir periyottaki LLV ama fiyat ile hareket edip bir sonraki LLV ye mi oturuyor ?
Şimdiden teşekkürler..
benim topic sabah günaydında sonra,....
bana destekleyici hareket edebilir, bunda sıkıntı yok,
kendinden katabilir, olmadı benim yazdıklarımı bana hatırlatabilir,..
bu gün veri varmı yokmu, varsa önemli bir datamı,...saklanma durumları oluyor çünkü,..
bir elin nesi var, çok elin deyilmi, böyle bir durum,..
[QUOTE=indregandi;497037]diyoruzki
LS 91700 patlarsa 92550 direnç olur, dünkü en yüksek kritik değer,...
bakın dün bir değer daha vermiştim,...hani aşağısı için gerekli olabilir,
90725,...o orada duruyor,....önemi nerden geliyor,...py saatlik long trend esnasında bu değer üstüne 93500 extrem long drive etti,...
saatlik long trend esanasında shortlar baktıkça pala bunlara patlattı, türkçesi bu,..
dur fed var, dur, fitch var, dur ppk var derken ortam pala için çok müsait,..[/QUOTE]
Takip
[QUOTE=ebru90;497099]Sayın İndregandi
Bu LS değeri LLV ise eğer periyot 14 mü ? Eğer hareket ediyorsa fiyat artışı ile mi dinamik hale geliyor ? Neden statik bir değer olmadığını anlayamıyorum attığınız grafikten. Sanki belli bir periyottaki LLV ama fiyat ile hareket edip bir sonraki LLV ye mi oturuyor ?
Şimdiden teşekkürler..[/QUOTE]
LS long stop,....
hareketli bir değer,...statik olursa
longta çok yüksekten üstüne çakarız, o nedenle kendi çapında bir yükselen merdiven kurmalı,...
shortta çok aşağıdan üstüne geliriz, onun için bir tarafıda alçalan merdiven kurmalı,..
std 14 dediğim zaten stndart 14 demek,..yani ccı alın önünüze birde benim rakamları koyun,..tarade edilebilir manasında, yada stc indikatörü, ne bilim rsi olabilir,..içinde 14 olanlar,..
biz std 14 ü LLV yada hhv olarak burada takip etmeye çalışıyoruz,
LLV üstüne iki adet birbirini kesip tarde üreten indik kullanıyoruz ki bunlardan biri ''K'' DEDİĞİM KRİTİK DEĞER RAKAMI,..bu aslen LS yi koruyan bir değer, ancak o bar için,
LLV o barda bu K değeri rakamına birebirde değerse bu olumsuz,..LS hedefe oturur, bu olduktan sonra K indikatör LS altına gelirse zaten LS stobun patlayacağını bize gösterir,..
bu LS stop patladıktan sonra ise son adığımız k değerini referans alıyoruzki patlayan LS üstüne reverse olabilellim, yada stop olup dışada kalalım,...
yani,
LS LONG STOP, TERSİNDE SS SHORT STOP,...BUNLAR BİR BÖLÜM,
K DEĞERİ VE BUNUN T TETİĞİ, BUNLAR BİR BÖLÜM,...
İLAVETEN BU İKİSİ İLE ALAKASI OLMAYAN SİSTEM BUNLARIN İÇİNDE VAR,..BU ARADA SİSTEM YİNE 14 HHV YADA LLV KULLANIR, BUNDAN TAVİZ YOK,..
BURADA ANA AMAÇ SAATLİK TRENLERİ OTUTTURMAK,...VE BU TREND BİR KERE BAŞLADIĞINDA YÖNÜ LONGSA LS STOP PATLAYANA KADAR DEVAM EDECEĞİNİ, YÖNÜ SHORTSA SS STOP PATLAYANA KADAR DEVAM EDECEĞİNİ HESABA KATMAK,
YANİ TREND ARAŞTIRMAK ANA AMACIMIZ,
DİYELİMKİ SS VEYA LS STOPLAR SIK ARALIKLARLA PATLIYOR,...TREND YOK DEMEKTİR, K DEĞERİ ÇOK ÖNEMLİ OLUR ÖYLE DURUMDA,
ZİRA SEN POZ ALIP YATADAN ÇIKMAK İSTEDİKÇE, FİYAT K ÜZERİNE ÇÖKER, ...5 LİK ÖN PLANA GEÇEBİLİR,
ANCAK 5 LİK YAZARSAK ÇOK YAZARIZ VE YETİŞEMEYİZ,..
MANTIĞIM BU,..
UNUTMADAN K VE T HER İKİSİDE ÇOK HAREKETLİ,...HA ORTALAMA VERİRSEM RAKAMLARIN DOĞRULUĞU ŞAŞAR,...İLAVETEN ÖPÜŞMELER TAM OLMAZ,...
[QUOTE=indregandi;497097]birisi tekrar etsin aynı şeyleri defalarca yazdırmayın bana,..
parmak uclarım nasır oldu valla,..[/QUOTE]
Sayın indregandi elinize bilginize sağlık takip ediyoruz etmez olur muyuz.
Ama gelin görünki şu mallanma sevdasını yenemedim gitti. 92.000-25-50-100-125-150 den gelen ve dolan mallar. ögleden önce 92.300 e yazarak gitti ve portföy rahatladı. Gel görkü rahatlık yaramıyor bize. Sanki bir daha hiç alamayacağız, gitti kaçıyor batan geminin malları bunlar sendromunu pala veriyor ve yine mallanıyoruz. 92.000-025-50-75-100 den. Portföy şişiyor. Yazdık ama rahat değiliz. 91.700 u kırmamasını umuyoruz ve takip ediyoruz.
Coninin gölgesi endeksler çoşmuş eksi ile. Bende ona yönelik haber falan aradım ama bulamadım. Fitch sanırım piyasalr kapanınca haberi salar. Conin bu eksisine bizim duman olmamız lazım dı ama tutuyorlar anlaşılmayan şekilde. Şöyle bir geyik olabilir mi acaba geçenlerde Güney Kore nin notu artmıştı ya gelişmekte olan ülkelere olumlu yansıyabileceği geyiği tum olumsuzlukları saydıktan sonra söylense anu deyip çoştururlar mı?
[quote=deniz;497104]sayın indregandi elinize bilginize sağlık takip ediyoruz etmez olur muyuz.
Ama gelin görünki şu mallanma sevdasını yenemedim gitti. 92.000-25-50-100-125-150 den gelen ve dolan mallar. ögleden önce 92.300 e yazarak gitti ve portföy rahatladı. Gel görkü rahatlık yaramıyor bize. Sanki bir daha hiç alamayacağız, gitti kaçıyor batan geminin malları bunlar sendromunu pala veriyor ve yine mallanıyoruz. 92.000-025-50-75-100 den. Portföy şişiyor. Yazdık ama rahat değiliz. 91.700 u kırmamasını umuyoruz ve takip ediyoruz.
Coninin gölgesi endeksler çoşmuş eksi ile. Bende ona yönelik haber falan aradım ama bulamadım. Fitch sanırım piyasalr kapanınca haberi salar. Conin bu eksisine bizim duman olmamız lazım dı ama tutuyorlar anlaşılmayan şekilde. şöyle bir geyik olabilir mi acaba geçenlerde güney kore nin notu artmıştı ya gelişmekte olan ülkelere olumlu yansıyabileceği geyiği tum olumsuzlukları saydıktan sonra söylense anu deyip çoştururlar mı?[/quote]
orada zaten,
1 sistem sata dönmüş üstad yazmış bende dönüyim,
2 Ls yazılmış sata geçen sistem bunu patlatırmı bir deniyim,
3 Ls eğer patlarsa 92550 K değeri rakamda vurgulanmış 92550 den fitch mich bana ne short tutmaya devam ediyim, yön ne ise o nada doğru odur,..k orada kalmış,..bu aynı zamnda gün içi reverse si
4 fitch işi yaş işşse 92550 yi gözeterk hani iş pazartesiye kalırsa pazartesi basarım stobumu,..
Hani yazan kişi bunu izah etmeye çalışıyor,...:..::)
[url=http://hizliresim.com/0kdDmL][img]http://i.hizliresim.com/0kdDmL.png[/img][/url]
şimdi bakın bu anlattıklarım 5 lik graf üzerinde
[QUOTE=indregandi;497109]orada zaten,
1 sistem sata dönmüş üstad yazmış bende dönüyim,
2 Ls yazılmış sata geçen sistem bunu patlatırmı bir deniyim,
3 Ls eğer patlarsa 92550 K değeri rakamda vurgulanmış 92550 den fitch mich bana ne short tutmaya devam ediyim, yön ne ise o nada doğru odur,..k orada kalmış,..bu aynı zamnda gün içi reverse si
4 fitch işi yaş işşse 92550 yi gözeterk hani iş pazartesiye kalırsa pazartesi basarım stobumu,..
Hani yazan kişi bunu izah etmeye çalışıyor,...:..::)[/QUOTE]
.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv
selam millet ben geldim
[url=http://hizliresim.com/kgovEy][img]http://i.hizliresim.com/kgovEy.png[/img][/url]
şimdi bakın 240 lık bir getiri yapmış sönmüş,
fakat k değerini koruyor,...sistemi longta,..
a mavi T birebir llv öpüşünü bırakmış bu kısmen olumsuz ama K korunuyor,
şimdi ben 240 lık baksam bunları peşi sıra dizerim analizde,..
bizim ölçümüz saatlik saatlik anlatıyoruz,..
hepsi aynı şarkıyı söylemez bu adamlar her peryodu ayrı ayrı tarde ediyor,..
haftalığı haftalık , günlüğü günlük, saatliği saatlik,..
o nedenle graf üzerinde sayısız denge noktası oluşuyor, benim verdiklerim bunlardan en sağlıklı olanları,..
kaldıki bunu LLV ve hhv den iyi hiç bir şey izah edemez,
ha llv içinde h dönersin bir sonuç elde edrsin, hhv içinde bu defa l dönersin bir sonuç elde ersin,
ederisn ama fiyatların içine girersin, yatayda perişan olursun,..
hayırsız millet