Beni bu ayulaşatırıyor işte, bunun
için ayuyum....[B]MACD[/B]
Printable View
Beni bu ayulaşatırıyor işte, bunun
için ayuyum....[B]MACD[/B]
[quote=unlimitted;177715]ben diyorum buton eksiği var diye :..:[/quote]
Yönetimden herkes bir buton isterse, ne olur bu yönetimin hali..??
Ben de so/so (şöyle böyle katılıyorum) butonu istiyorum..:p
tüm bunların yanında 2009 yılı boyunca ülkeyi destekleyen net-hata noksan kalemiyle
şaşırtan para girişi durabilir ve tersine dönebilir....işte bu bizde borsa -döviz ve faiz ..de aynı anda yüksek dalga yaratabilir.....TCMB faiz oranlarını arttırmayabilir...
ancak piyasada 2 faiz oluşabilir...merkezin faizi ve piyasanın faizi negatif ayrışabilir....
[I]birkaç gün önce yaptığım yorumu öne alayım....neden derseniz...tahvil..e dikkat..[/I]
[I]faiz oranları yeni yıl ile beraber merkezin faizi ve piyasanın faizi diye ikiye ayrılabilir...[/I]
[quote=excali;177718]Yönetimden herkes bir buton isterse, ne olur bu yönetimin hali..??
Ben de so/so (şöyle böyle katılıyorum) butonu istiyorum..:p[/quote]
yönetimin hali ne olur bilinmez ama forum bi ton buton olur :::
66.400 yukarda...gel gel diyo..aşağıda da 64.600 çaarıo...
ama bu kontrat aktarmaların gösterdiği,Şayet bu pala ocakta vuracaksa aşaı,bu vadede vermez bu malları kimin,kendi malına kıymaz...
"[COLOR="Red"]Tokat saldırısı bir uyarıdır!"[/COLOR]"
Tokat saldırısında laftan anlamayanlara kendi anladıkları dilden mesaj verilmiştir. Bu bir uyarıdır, mesajdır”
[URL="http://haber.mynet.com/detay/guncel/tokat-saldirisi-bir-uyaridir/486716"]http://haber.mynet.com/detay/guncel/tokat-saldirisi-bir-uyaridir/486716[/URL]
velhasıl vade biter...eller açılır...agamda floş royal var....agam bir güzel masayı
süpürür....bir sonraki vade ne mi olur..????...her zaman floş gelmez......blöf yapmakta
risklidir............
[QUOTE=martoniki;177716]hoş bulduk kennym patron, amin, teşekkürler..
gördüğüm kadarıyla hala ters indikatörlüğe dewam ediyorsun.. :D[/QUOTE]
sorma yaf artık oyle boyle degil saniyesinde etkiliyorum piyasayı.. duran piyasa canlanıyo ben el attıgım an..
kendimi aşıyorum artık günlük hareket zamanlarını nokta atısı buluyorum.. nerde kapatılmaması gerektıgını fılan hepsı tam cıkıyo ama tersten..
düzenli vergimizi ödüyoruz agaya.. al işte kapattık 575 e düşmüş allahı yok bunların yaf.. gerci salaklıkta bende ne diye giriyosun tum gun bişey yapmadık işte izle ne güzel.. hatta izleme kapat ekranı.. *q pıyasası benı beklıyo sankı :D
[quote=boz ayı;177723]velhasıl vade biter...eller açılır...agamda floş royal var....agam bir güzel masayı
süpürür....bir sonraki vade ne mi olur..????...her zaman floş gelmez......blöf yapmakta
risklidir............[/quote]
[I]şorttan tövbekar olmuş...dayaktan ağzı burnu kırılmış şortçular...paralarını[/I]
[I]ağaya kaptıranlar...ve hayatları boyunca asla şort açamayanlar.........[/I]
[I]işte ağanın eli bu...bu elle nasıl oynaması gerek....boz ayı ağaya sürpriz[/I]
[I]hazırladı.....gel yavrum gell....[/I]
Makroda durum,
DXY toparladı, -% 0.34 den, -%0.1 e
Gösterge aldı başını gititi, 9.55 le yeni zirvede, durumu ya yeniden yazmamamız gerekir, yada fena düşüş yolda, [B]her durumda dolar long güvenli liman[/B],........
[quote=TÜRKOĞLU;177720]yönetimin hali ne olur bilinmez ama forum bi [B]ton[/B] bu[B]ton[/B] olur :::[/quote]
[B]Karnın acıktı herhal ..ton ton yazıp duruyon. Ton Baba rallisi mi yapıyon?:::[/B]
[QUOTE=boz ayı;177723]velhasıl vade biter...eller açılır...agamda floş royal var....agam bir güzel masayı
risklidir............[/QUOTE]
Risk dedinde..dün discovery channel da delinin biri 30 cm lik çocuk havuzuna tam 11 metre yükseklikteki tramplenden atladı,,
Atlamadan önce karpuz bıraktılar oradan karpuz bin parça oldu:))), sonra bence vede saniyede 20000 kare film çeken kameraman tarafından deli olan atlayış Profösörü 30 CM derinliğindeki suya atladı, suyu hazırlayanlar ve ölçenler bile delilik diyordu bu işe:))) bi kenardada acil servis ambulansları hazır bekliyor...onlarda adam yarılırsa hastaneye götürecekler bekleşiyolar işte:..:
Adam atladı, benim adrenalin tavan yaptı, ağır çekim gösterdiler ve adam havuzda su bırakmayacak şekilde dalışını yaptı, anında kalktı..
Sonuç: adama bişeycik olmadı...
En önemli sonuç: benim risk algılamam tepetaklak oldu....meğerse ben vobda risk falan almıyormuşum arkadaş, en fazla paramı kaybeder yada kazanırım sonuçta, ama bu deli en ufak hatada karpuz gibi yarılır yada iç organları parçalanabilir dedim...işte risk budur dedim....
Bu vobdan risk almayınca zevklide olmuyor dedim, peki bu vobda riski nasıl almalı?
Çok param olduğunu varsaydım, deli gibi alımlar, deli gibi satımlar yaptığımı düşündüm, alımları yapınca bi noktadan sonra benle aynı şekilde alım yapan olmayacaktır, satanlarda artık satıp yetiştiremeyecektir, ordan dönerim satmaya dedim, bu seferde tam tersi, satanlar ve alanlar bana yetişemeyecektir...
İŞte tam bu noktada, bizim pala geldi aklıma, ulem dedim bu taktiği kullanıyo bizim deli:..::..::..:, ne yapsan boş, hatta kim ne yaparsa yapsın boş....saygılar...
[quote=indregandi;177726]Makroda durum,
DXY toparladı, -% 0.34 den, -%0.1 e
Gösterge aldı başını gititi, 9.55 le yeni zirvede, durumu ya yeniden yazmamamız gerekir, yada fena düşüş yolda, [B]her durumda dolar long güvenli liman[/B],........[/quote]
Eğer coniylede yukarı çıkamassa ki ky ye bağlı, anladığım hedefleri yukarıda adam kandıramıyorlar, short çu yok, bu durumda longlar kısa sürelide olsa ağanın menzilinde,.........ağü dal kesmekten yoruldu, sıra gövdeye geldi,
[quote=excali;177727][B]Karnın acıktı herhal ..ton ton yazıp duruyon. Ton Baba rallisi mi yapıyon?:::[/B][/quote]
çok severim ton balığını...ufff canım çekti şimdi...koyacan ekmek arasına üstüne marul domates v.s., turşu,ketçap,mayonez uffff...yanında kola üüü
[quote=indregandi;177729]Eğer coniylede yukarı çıkamassa ki ky ye bağlı, anladığım hedefleri yukarıda adam kandıramıyorlar, short çu yok, bu durumda longlar kısa sürelide olsa ağanın menzilinde,.........ağü dal kesmekten yoruldu, sıra gövdeye geldi,[/quote]
asagida 64.200 var.once orayami ugrar.?:)
[quote=TÜRKOĞLU;177730]çok severim ton balığını...ufff canım çekti şimdi...koyacan ekmek arasına üstüne marul domates v.s., turşu,ketçap,mayonez uffff...yanında kola üüü[/quote]
ahhh canim istedi yahuu.:)
cıkk bu piyasa düşmez, bişey eksik..:..:
[quote=Cerphin;177733]cıkk bu piyasa düşmez, bişey eksik..:..:[/quote]
ondan mı kapadın longları! .dng
65.150 den çıkış mide bulandırıcı bir hal almaya başladı...5 dk grafta...
heç itkiye benzemiyor...ya ED olduğu için böyle karman çorman...öyleyse arap saçı şeklinde birbirine girer barlar ve o şekilde yükselir son dalga için 66.000 lerin az üstüne...
ya da bu çıkış tepki...bu durumda yarından itibaren aşağı devam eder...
65.150 kırılırsa SHORT kovalamak mantıklı...
short-long-flat-hopla-zıpla-sallan-yuvarlan tavsiyesi değildir...
Şu an için 500 boğa, 475 ayu ouyoruz gerisini siz düşünün gari,.....
[quote=tutku;177731]asagida 64.200 var.once orayami ugrar.?:)[/quote]
64600 sonra 200 olur, bu gün için zor, yarına kalır bu hesap, ben bu günü cebime atar yarına öyle bakarım, çünkü conisiz ağa çok zalim olabilir,.....
[URL]http://www.internetajans.com/default.asp?nid=87616[/URL]
[quote=indregandi;177736]Şu an için 500 boğa, 475 ayu ouyoruz gerisini siz düşünün gari,.....[/quote]
525 üstü boğa altı ayuyuz, dikat edin
Abd djı ve ımkb-100 teknık analızı (teknıkanalızım.com)
abd djı
guclu durus korunuyor.bugun yılın en yuksek kapanısı gelebılır.
Avrupa tarafında ıngılterının yılının en yuksek sevıyesını gormesı ve
kapanısı bu noktadan yapması gıbı, abd dede yarım gun ıslem olacak olması
abd d jı endeksınde yılın en yuksek kapanısını getırecektır.
Surec olarak 10.500 sevıyesı uzerınde ozellıkle onumuzdekı hafta yapılacak
kapanıslar bu borsada ıbreyı 10.750 ılk adım hedef olmak uzere
cevırecektır.
ımkb-100
tarafında ıse guclu durus korunurken ılerleyen dakıkalarda bızımde yılın
en yuksek sevıyesınden en azından bugun bır kapanıs yapmamı yuksek ıhtımal
ılerleyen dakıkalarda endeksın 52.000 denemesı gelebılır.
Halıl recber-f.emre recber
kimin cancagızı yanacak....üç gündür burada...
yawrular hurra long oluyorlar...ahanda hedef 67 000 deyu...10 dakika sonra hepsi essekten düşüp bacagını kırıyor....
yawrular hurra short oluyorlar...10 dakika sonra attan düşüp kalca kemigini catlatıyor....
longy ve shorty deneyen her yawru....dili bi karış dısarda...kuyrugu apış arasında döt üstü oturup seyre dalıyor....
KİMİN CANCAGIZI YANACAK....everest tepesinde....dötümüz açıkta...agam la gulu gulu dansındayız.....
Makas spota doğru kapansa süper olur kanımca..
Mümkünse Şubat kontratı da.. :D
Coni alırsa bunlarda alır başka çareleri kalmadı, Günlükte, 60 ta 10 da, heryerde yapıştılar, fena destekteler, yukarıdan başka çareleri kalmadı,
kimin cancagızı yanacak....üç gündür borsa yatay yabancı takası artıyor....
kim parasını türkiyeye transfer ediyor....kim satıyor yerliden....kim alıyor yabancıdan....
kimin cancagızı yanacak....
Bu Tom jons bu gece nuyel babasıylamı bulaşacak acep,nuyel babasıda git
len isa versinmi diyecek acep...:::
SW portföy longlar 65.6'dan verilir. (65.65 maliyetli)
Sistem long devam.
60 lık dov son durumu, dirençlerdeyim diyor,.....
[quote=indregandi;177749]60 lık dov son durumu, dirençlerdeyim diyor,.....[/quote]
Tom a Nuyel babasının vermediğini İsa verirmi sence..:)
sanki vadeli spotu yukarı çekmek istiyor
Longlar duruyor:) sat gelmedide ondan...
Yarın hülülülülülü dansı var, hemde yukarı doğru hülülülülülülü... anadınmı....
[quote=EMEKDAR;177750]Tom a Nuyel babasının vermediğini İsa verirmi sence..:)[/quote]
Onu bilmiyorum fekat bu futursuzlar açık olacakmı veya paralar açık olsun yeter,
ha gayret, günün yükseğinden lütfen. :)))
[quote=unlimitted;177754]ha gayret, günün yükseğinden lütfen. :)))[/quote]
evet evet ben de ben de:)
[quote=unlimitted;177754]ha gayret, günün yükseğinden lütfen. :)))[/quote]
Heee,
Pelayı tavana kitleyin lütfen..:D
gel gel mama vericem deyyus...700 de bekliyorum...
Kelepir altınlarımı da sattım. Efferim bene..