[quote=Biocan;253720]Ben nasıl yapılacağını bilsem..hemen uygulayacağım ama ...
fx2000 ni bilen arkadaş varsa...yardım etsin lütfen..[/quote]
fx 2000 de o formülü uygulayamazsınız,expert advisor yok onda...
Printable View
[quote=Biocan;253720]Ben nasıl yapılacağını bilsem..hemen uygulayacağım ama ...
fx2000 ni bilen arkadaş varsa...yardım etsin lütfen..[/quote]
fx 2000 de o formülü uygulayamazsınız,expert advisor yok onda...
ancak bende sistem sinyallerinin bazılarını nalıncı keseri gibi olamasada özel bir indikle elemeye çalışıyorum. bu 15 likte gelen sinyalde aslında tehlikeli bir sinyal olabilir.
[QUOTE=saraylı;253730]fx 2000 de o formülü uygulayamazsınız,expert advisor yok onda...[/QUOTE]
Teşekkür ederim..Sn.saraylı... sizin etr yi kullanıyorum...
mükemmel çalışıyor..emeklerinize sağlık...selam ve sevgiler...
makasta muazzam oldu 500 puan milleti short yaptırmamaya mı çalıştırıyorlar acaba...
yada vob bilir diyerek yukarımı dönecek
[quote=saraylı;253713]yavuzhan ona rapunzel diyo...:)))[/quote]
benim gördüğüm en güzel yakıştırma. .lelele
sistemlerin bereketi bol olsun arkadaşlar
şöyle geçmişi okuyayım dedim ama baktım ekranı takip edimiyorum sonra düşündüm nasıl olsa bunun için unli de de satılık 300-500 milyon$ bişeyler vardır diye kıyarız paraya alırız değil mi? unlimited az gelir unli holding
ema55.....71.840
[quote=ordi;253741]sistemlerin bereketi bol olsun arkadaşlar
şöyle geçmişi okuyayım dedim ama baktım ekranı takip edimiyorum sonra düşündüm nasıl olsa bunun için unli de de satılık 300-500 milyon$ bişeyler vardır diye kıyarız paraya alırız değil mi? unlimited az gelir unli holding[/quote]
ojgeldin ordi
göstergeler günün dibini yakaladığı için fiyatı 4 milyon dolar arttı.
ama sen alacaksın diye o miktarın %99'u da indirimli :D
3-5 bişeyler at işte al şu göstergeleri. onaylamıyo düşüşü habire tepip duruyo linç edecek beni (ve göstergelerimi) şortçular yakında. :..:
[quote=unlimitted;253747]ojgeldin ordi
göstergeler günün dibini yakaladığı için fiyatı 4 milyon dolar arttı.
ama sen alacaksın diye o miktarın %99'u da indirimli :D
3-5 bişeyler at işte al şu göstergeleri. onaylamıyo düşüşü habire tepip duruyo linç edecek beni (ve göstergelerimi) şortçular yakında. :..:[/quote]
ben düşecek didim mi dimidim
ne didim dün
zen yükselcek didin
ben bagırsaklara bak didim yarın yani bugün için 71650 bekleyom didim ama py dün o seviyeyi gösterdi
kim haklı şimçik?:..:
hep parayı yükselt sonra kamyon tutmak zorunda kalacaksın onca parayı taşımak için gel indir şunun fiyatını elinde kalır sonra dimedi dime:..:
[quote=ordi;253750]ben düşecek didim mi dimidim
ne didim dün
zen yükselcek didin
ben bagırsaklara bak didim yarın yani bugün için 71650 bekleyom didim ama py dün o seviyeyi gösterdi
[B]kim haklı şimçik?:..:[/B]
hep parayı yükselt sonra kamyon tutmak zorunda kalacaksın onca parayı taşımak için gel indir şunun fiyatını elinde kalır sonra dimedi dime:..:[/quote]
ben .dng:D
son 90 dakikadır vob'da pozisyon açmış olan adamın kafasına huni takması yakındır.
deli ettiler milleti yaw...
forekste de durum farklı değil. yalnız günü ve haftayı kapattım.
sadece bugün portföyü %60 katlamış olarak kapatmak da ekstra bir keyif elbet. .lelele
eski cuma lar geldi aklıma
1- AKP kapatma davası korkusu
2- ERKEN SEÇİM kararı korkusu
3- DJ korkusu
4- Ergenekon un bilmem kaçıncı dalgası korkusu
peeeeeeeee