[QUOTE=cırcır;270506]cuma sabah 76.175 S
pazartesi sabah (gap) A
pazartesi 75.450 S
pazartesi 75.200 A[/QUOTE]
dün 16;40 da nasıl flat vermedi..orasını anlamadım..yoksa çok benzer..gayet iyi..
Printable View
[QUOTE=cırcır;270506]cuma sabah 76.175 S
pazartesi sabah (gap) A
pazartesi 75.450 S
pazartesi 75.200 A[/QUOTE]
dün 16;40 da nasıl flat vermedi..orasını anlamadım..yoksa çok benzer..gayet iyi..
[QUOTE=Strategist;270504]Bari ibret olsun diye sistemden de görüntü vereyim... Geçen Mayıs'da histemciliği bırakıp sistemciliğe niye geçtiğimi tekrar hatırladım şimdi.... :..:[/QUOTE]
ibretlik bir paylaşım , tskler ..
benim sayıma göre 77 yada az üstüne bir hamle ile iii biticek ve 300-400 puanlık bir düzeltme ile iv oluşaka gibime geliyor.
[quote=Astatin;269736]Mörfinin koşullu olasılık kuramını unutmuşsun :)..İki temel teoremi vardır
a)0.5<0,00000000000000000000000000000001:D:D (Eğer 0.....01 olan olasılık sizin aleyhinizeyse)
b)0.5>0,00000000000000000000000000000001:D:D (Eğer 0.....01 olan olasılık sizin leyhinizeyse)
Kuramın muhtelif ispatlarına vesile olacak olaylardan kısa süre önceki düşüncelere örnekler;
Nitekim "aramadığım zaman hep görürüm, şimdi lazım oldu sabahtan beri arıyorum bulamıyorum", "abi 3 gün üst üste yağmura yakalanacak halim yok ya, bugün de almıyorum şemsiyeyi", "ulan şimdi akşam Aslı ile buluşacağız ya, filmlerdeki gibi Ayşe sürpriz yapmak için Berlin den uçağa atlayıp beni basıyomuş falan ha ha ne komik olur, ha haha:D:Düüüüüü", "la suyun dibi çok net değil ama o kadar adam atlıyo herhalde deniz kestanesi yoktur ben de atlıyayım", "lem zaten deniz anaları su ısındıkça ölüyor, marmara nın kıyısında canlı deniz anası olmaz, bizi sokacak hali yok ya, bi tutiim bakimm şunu", "ne kadar bakımlı bir köpek, çok da şirin görünüyor, ısırmaz herhalde", "ulan gecenin 4 ünde de edirne yolunda trafik polisi yoktur herhalde, bas gaza yafrum", "hacı şimdi çok içtik kıyıköy den dönüyoz ya, polis çevirmesine yakalanmamak için çerkezköy ü bypass yolundan geçiyoz ya, meğer polis sırf şekil olsun diye saatte 1 arabanın geçtiği bypass yolda çevirme yapıyomuş, hahahah saçmalama lan olur mu öyle şey", "way kare as geldi lem..elektrik kesmezse veya ay dünyaya çarpmazsa vurdum voliyi bu el"
.lelele.lelele.lelele[/quote]
[quote=unlimitted;270512]şimdi neredeyse bütün zirve-dipleri üç beş puan farkla bilen vasıfta birisi olarak bir zirve yakalayıp şortlasam mıııı yoksa son 9 kredi notunun değişim haberinin 7'sine terste yakalanmış vasıfta birisi olarak "adam ol lem tam kredi notu havaları bunlar kenardan flat olarak izle" yolunu mu izlesem karar veremiyorum. :D:D
bugün 3 nokta belirledim, 3'ünde de en az 125 puan gevşeme geldi.
tırsak mode: on olmasa, 375 puanı cebe atmış, 76,825'ten şortlayıp stopu 77.200'e yazmış ve maksimum 150 puan kayıpla günü kapatmak veya tarihi zirveden şortlamış olmak arasında gidip gelecektik..
üvvvvvvvvvvvvvvvvüüü[/quote]
Hatırlatıyım dedim unlipat...Uyarlarsak; şort açarsan kredi notumuz aratacaktır, şort açmazsan kredi notumuz artmayacaktır...:D
garanda kim alıyor gene 150 000 lik lotları acaba gören varmı arkadaşlar
[quote=halojen;270508]kolay gelsin arkadaşlar.... bol kazançlar olsun inşallah.... :)[/quote]
Hoşgeldin halojen,
sizlere de kolay gelsin...:)
[quote=abka;270495]daha önceki 2 sinyalide yazarmısın..saat kaçt,ne zaman[/quote]
son 4 ay için en iyi periyot seçimleri 6-10-32 APKE.kom...
bir başka yol, 55ema nı değerini büyüt ama adı ema değil dema olsun :) ..DEMA, delirmiş ema demek biliyosun.lelele
[QUOTE=Kennym;270412]apsd +7000 ... ya bıraz zorlayıp shortcular dokulecek yada abanarak apsd 10000 üsütüne cıkması gerekir ilk etapta... apsd de gerileme baslarsa 77000 e ulasılır gün içinde...[/QUOTE]
[QUOTE=Kennym;270458]para ile terbiye etme yoluna gittiler :) inadına destek tam destek diyorlar...
77250 ye reverse hareketi girildi... giderse ordan bir ksıa denemesi yapacagım.. ve piyasanın zorlayarak ta olsa buraya gideceginidüşünüyorum bugun içinde...[/QUOTE]
ahanda +10000 e yaklastı... sımdı pasif shortlar girildi 77250 ye öğlen arası stop patlatma hareketi ile birlikte bunların gelecegini düşünüyorum ve gün sonuna kadar da bu pozu taşırım...
fazla degil bu pozdan gelecegi 500 puan filan... uehueheueh gelecege yatırım bir nevi :)
tabi çok fena patlayabilirde.... patlamayabilirde...
saat 9,45 te yazdıgım gibi 76175 üstü kapanış hedefe 1000 puanı alır.. az kaldı hedefe ulaşmaya :))
[quote=Astatin;270521]Hatırlatıyım dedim unlipat...Uyarlarsak; şort açarsan kredi notumuz aratacaktır, şort açmazsan kredi notumuz artmayacaktır...:D[/quote]
hacı 950'den şortladım. senin şortları kapatmak için son şans bak!
not artırımına son 5 dakka :..::..::..:
[quote=abka;270516]dün 16;40 da nasıl flat vermedi..orasını anlamadım..yoksa çok benzer..gayet iyi..[/quote]
Bunda flat yok o devam ediyor sen kendi keyfine göre istersen realize ediyosun. Ya da etmiyosun :) Geçenlerde 2500 puan bi günde almıştı ama abartı hareketler olan gün
[quote=Astatin;270510]nuni ler başladı..böyle olunca genelde bir daha hülülülülü yukarı yapıp sonra bassiiilerrr...basmayı küskübar şeklinde yapmasalar süper olacak... sistemler bir süre yataydan sonra gelen sinyalleri seviiii..hem zamanlıca hem hallice gelii ve genelde de tutii...[/quote]
hülülülülülüllülülülülü...:..:77000 den 1/10 daha ek yaptim..şortlara..histemik
makas kayboldu,spot 10 kaplan modunda..
apsd falan çok ciddi seviyede yön lehine..
% 3,5 luk bi gün olurmu ki :)
[quote=a.kaya;270523]garanda kim alıyor gene 150 000 lik lotları acaba gören varmı arkadaşlar[/quote]
Credit 6,5
Citi 2,5 milyon...
[quote=The Tatar;270531][B][COLOR=red]makas kayboldu[/COLOR][/B],spot 10 kaplan modunda..
apsd falan çok ciddi seviyede yön lehine..
% 3,5 luk bi gün olurmu ki :)[/quote]
abi dur ya buralarda bi yerde olacaktı. hemide kırmızı renklisi. .dng:::
[quote=unlimitted;270527]hacı 950'den şortladım. senin şortları kapatmak için son şans bak!
not artırımına son 5 dakka :..::..::..:[/quote]
[quote=Astatin;270530]hülülülülülüllülülülülü...:..:77000 den 1/10 daha ek yaptim..şortlara..histemik[/quote]
:(::::o:o:p:p
77050 Flat, Fit Flat, ful+ful flat Allah bereket versin!
[QUOTE=AMON RA;270404]OOOOO moNDİYO ZANNIMCA HEDEF 77050 ORDULAR Dökün gavur uşaklarını denize! +.[/QUOTE]
Aha bu sebebten mütevellit flat oldum!
6-10wma ters kestiği an exit flat kesemiyo bi türlü
yareme tuz diye şort kontrat bastım, tek şahidim forumdu aman aman,
bir elimde sistem bir elimde histem, kalbim voli de kaldı...nınınınınımmm
[quote=cırcır;270543]6-10wma ters kestiği an exit flat kesemiyo bi türlü[/quote]
ondan sonra artık short sinyali beklerim gelmezse long yassak kaderime ağlarım sistem 2000-3000 alır ben 800-900.kom
[quote=unlimitted;270512]şimdi neredeyse bütün zirve-dipleri üç beş puan farkla [COLOR=red]bilen[/COLOR] vasıfta birisi olarak bir zirve yakalayıp şortlasam mıııı yoksa son 9 kredi notunun değişim haberinin 7'sine [COLOR=seagreen]terste yakalanmış[/COLOR] vasıfta birisi olarak "adam ol lem tam kredi notu havaları bunlar kenardan flat olarak izle" yolunu mu izlesem karar veremiyorum. :D:D
bugün 3 nokta belirledim, 3'ünde de en az 125 puan gevşeme geldi.
tırsak mode: on olmasa, 375 puanı cebe atmış, 76,825'ten şortlayıp stopu 77.200'e yazmış ve maksimum 150 puan kayıpla günü kapatmak veya tarihi zirveden şortlamış olmak arasında gidip gelecektik..
üvvvvvvvvvvvvvvvvüüü[/quote]
[COLOR=red]teori[/COLOR] ve [COLOR=seagreen]pratik[/COLOR]
[COLOR=#2e8b57][/COLOR]
:D:D:D:D:Düüüüüüüüüüüü
[quote=Astatin;270545]yareme tuz diye şort kontrat bastım, tek şahidim forumdu aman aman,
bir elimde sistem bir elimde histem, kalbim voli de kaldı...nınınınınımmm[/quote]
çok hızlı söylüyon lem. remix modunda mı söylüyon nedir annamadım ki.
az yavaş söyle.
ya da bırak Tolga Çandar söylesin :D
küsküsel bi görüntü var bence .. üvvv .. .
[quote=selçuklu;270552]küsküsel bi görüntü var bence .. üvvv .. .[/quote]
yaw bak şimdi herkes zirve avında olursa pelayı huylandırcez yine he...
bu harekete pull back diye bakmak lazım belki de. .kom
valla ben anlamam küskü müskü...:) 700 e gelirse kavırma yaparım histemik şortları..unutmayak HIHO!!!!
76.850 flat.
yemek vakti. ben pelayı beklemem. o beni beklesin! .heyk
trader patron ne buyurdun ?? .. :D:D::::::
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/43b88df5.jpg[/IMG]
ay tink florıns şortıngeyl on the way
astetronomious patron bi türkü söylesene ...
yemek yemem 6-10wma kesmesine bağlı :) Kesmezse yemek yok ekrandan ayrılamam
dtc,tde,etr,setups hepsi alda dünden beri...:)
ancak buralardan yataya geçip hafif geri çekilebilir...minik bir düzeltme şeklinde...:confused::confused:
[IMG]http://i27.tinypic.com/2hhirex.jpg[/IMG]
768xx altında 765xx yeresina kadar düşüş potansı olur ama 765xx yeresinden destek bulabilirse tekrar çıkışa deam edebilir...
765xx yeresinden destek bulamazsa ordanda 75000 yeresine 1500 pıvanlık bir düşüş gelebilir gayri.....
[B]
tekrar hatırlatıyorem....
bu senaryonun gerçekleşebilmesi için 768xx altında zayıflama gerekir.... zayıflamadan sonra 765xx yeresinde destek bulamaması gerekir..
[/B]
[B]Aksi oldukça yön yukarı devam eder :::[/B]
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/97edc160.png[/IMG]
[quote=Astatin;270530]hülülülülülüllülülülülü...:..:77000 den 1/10 daha ek yaptim..şortlara..histemik[/quote]
hocam gül gibi sistemin varken sana yakışıyomu şort yapmak üüü histemli klasik ky mantığı çok çıktı şortlayım burdan mantığı ne kadar tutar büyük risk demi ama ustaların vardır bir bildiği ama ben beceremiyorum böyle histemle nedense gerçi sistemlede ne kadar becerebiliyorum ya orasıda mechul :)
[quote=cırcır;270565]yemek yemem 6-10wma kesmesine bağlı :) Kesmezse yemek yok ekrandan ayrılamam[/quote]
çok değişik bi diet menüsü :D:D
herkese afiyet olsun.
[quote=selçuklu;270564]astetronomious patron bi türkü söylesene ...[/quote]
dam üstünde un eeleerrr dam üstünde uunn eler....yok bu olmadı...
Kadifeden kesesi
Kahveden gelir sesi
Oturmuş kumar oynar
Ciğerimin ahh ciğerimin köşesi
Aman yolla Beyoğluna yolla
Aman yola sevgilimi yolla
Yolla da yar yolla
Kadife yastığım yok
Ahh odana bastığım yok
Kitaba el basarım
Senden başka dostum yok
Aman yolla Beyoğluna yolla
Aman yola sevgilimi yolla
Yolla da yar yolla
[quote=selçuklu;270564]astetronomious patron bi türkü söylesene ...[/quote]
gesi bağlarında dolanıyoooruuuummm :D
[quote=astetronomious;270573]gesi bağlarında dolanıyoooruuuummm :D[/quote]
:D:D:D
küskübarlarında dolanıyorum..olacaydı:D:D
arada bır kac ıslem de dahıl olmak uzre (kı bı tanesı 200 puanlık zararlı bır kısa ıslemıdır).....dunku uzunların hepsı verılır........
flattttttttt.....berket versın ......
[quote=astetronomious;270573]gesi bağlarında dolanıyoooruuuummm :D[/quote]
hoşgeldiniz astetronomius,:)
:..::..:
ne disiplinli adamım dimi?:)
zamanında alman eğitimi ve disiplini almıştım...:)
[quote=a.kaya;270569]hocam gül gibi sistemin varken sana yakışıyomu şort yapmak üüü histemli klasik ky mantığı çok çıktı şortlayım burdan mantığı ne kadar tutar büyük risk demi ama ustaların vardır bir bildiği ama ben beceremiyorum böyle histemle nedense gerçi sistemlede ne kadar becerebiliyorum ya orasıda mechul :)[/quote]
Eüüzzzüüü..hadi bir kere daha açıklayayım...abicim benim histem dediğim = piyasa psikolojisi + indikler + nunular v.s. ile non mekanik olan işlemler..yoksa yazı tura değil.........hayda atilla mayda:D