[QUOTE=Astatin;72468]Kabus kobar:)
not: KÜ olayı nedir hocam..çok ayıpcı ise özelime et[/QUOTE]
kafa üstü
Printable View
[QUOTE=Astatin;72468]Kabus kobar:)
not: KÜ olayı nedir hocam..çok ayıpcı ise özelime et[/QUOTE]
kafa üstü
[quote=jerfin;72294]bende bendeeee.lelele
nasıl olsa astatin de dow bedduasını yaptı..[/quote]
[quote=Astatin;72225]FULL SHORT EFSANESİ
şunu bilinki prensim, krizin, DJ'i ve onun görkemli şirketlerini yuttuğu çağdan sonra, dünyada o güne değin görülmemiş bir çağ başladı. Efsane Ayuların oğullarının doğduğu bu çağda, yeryüzündeki boğalar, gökyüzündeki yıldızlar kadar seyrek, fakat belirgindi. işte o çağlarda Astatin geldi, bu kara saçlı şahin bakışlı yiğit bütün long pozisyonları ayaklarının altında ezmek istiyordu"[/quote]
[quote=Astatin;72216]Son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve bir o kadar acımasız bir düşüş istiyorum DJI da...8200 altındaki her kapanş bu tanıma uyar..
CC: Bay SAZAN[/quote]
Günaydın ve gROOARRRRRRR
günaydın iyi ve bol kazançlı bir gün sizlerin olsun.
gunaydın bol kazanclar
bu arada astatın senden korkulur bak bız aynı yondeyız aynı saflardayız ben dostum tamam mı?
Gunaydin..
[quote=torsion;72472]gunaydın bol kazanclar
bu arada astatın senden korkulur bak bız aynı yondeyız aynı saflardayız ben dostum tamam mı?[/quote]
Ucundan acık alacam diye nerdeyse postu kaptıracaktın :..::..: neyseki doğru safa geçmişin
[quote=mersiyk;72441]örnek kedi :D nasılda saklanmış
[IMG]http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/kediaad64.png[/IMG][/quote]
Super :) Ellerine sağlık Mersiyk +.
Ayılar halay çekicek gibi bugün :)
[quote=Sunrise;72476]Ayılar halay çekicek gibi bugün :)[/quote]
çekecek ne demek..dün 15:00 dan beri ayaktayız..buralar yıkıliyo.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
Çakma değil orjinal boz ayı bunlar
.brv .brv .brv .brv .brv .brv .brv
[QUOTE=Astatin;72474]Ucundan acık alacam diye nerdeyse postu kaptıracaktın :..::..: neyseki doğru safa geçmişin[/QUOTE]
sıstem geregı mecburen bu ay full sısteme uyuyorum zarar olsa bıle uyuyorum ama eninde sonunda dogru yöne gecıyorum :(
günaydınlar,kazançlı bir gün olması dileğimle...