-
bazen beklemek lazım.
neyi bekemek lazım planın geçmesini, yakınlaşmasını. ve yeni umutları.
oldu buralara geldik, zaten çarşamba itibarıyla 7-10 gün satış yönünde kalınacaktı ama,
acaba burada yine bir kapitilasyon olacakmı?
her halikarda dow RİSKSİZ yeni longu haftaya verecektir.
8400-8500 kırılınca B yükselişin B düşüşünde olduğumuz garantilenmişti, şimdi bunun bitmesini bekliyoruz.
sevgiler.
-
HR dün rusyadaki %8 lik düşüşe ne diyecek niçin endeks analizi yollamıyor. Adam tam tepe ters indikatörü.
ve Kayahanı kaçırdık maalesef.
yiğidin hakkı yiğide AO istim üzerinde.
sevgiler.
-
sn Mersiyk
bir grafik bu kadar mı güzel olur süpersiniz
ellerinize saglık
-
dünkü sadece bir veri önemlimi denilen veri önümüzdeki süreçte işssizlik verisinden bile önemli tek veridir. (parekende satışlar) çünkü işssizlik verisi fiyatların içindedir biraz biraz.
kurtuluş halkın kurtulmasındadır, halk kurtulmadan (keşke kurtulmasalar hiç) bütün yükselişler ayı rallisi olacaktır. ve asla trend değişimi olmayacaktır.
aşırı satım bölgesine önceden öngörüldüğü gibi girilmek üzere tepkinin gelmesine sayılı günler var.
sp de 815-850 arası ideal yerler.
altın dey şu 800 e yılın fırsatı.
sevgiler.
-
sistem al derse alır, takla at derse takla atarım
-
[QUOTE=bonnie;72485]sistem al derse alır, takla at derse takla atarım[/QUOTE]
Hangisini diyor?
Sevgiler
-
parite içinde olduğumuz düzeltmete yine yanlış yönde hareket etmekte. ama yapacak bişi yok.
demekki esas düşüştede yönü bu olacak.
balonlar istenilmediği kadar piyasanın yönünde şişebilir, ispattır.
-
[QUOTE=Sunrise;72475]Super :) Ellerine sağlık Mersiyk +.[/QUOTE]
elinize sağlık Mersiyk. .
-
Sabahki hızlı yükselişte sistemi al veren var mı merak ettim ?
-
gün trade günüdür herkese bol kazançlar .. su akarken testilerinizi doldurun .. hehe
-
[QUOTE=saganak;72403]5.5.2 nin a çıkışı ve b düşüşü bitmiştir , 5.5.2.c çıkışı olacaktır. 5.5.2.c çıkışı olmadan 5.5.3 düşüşü başlamayacaktır , teknik olarak.[/QUOTE]
Sayın Sağanak,
keşke daha sık yazsanız.
evet b düşüş her an bitimiş olabilir veya bitmak üzere ama şu ana kadar buna teyid görüyormusunuz?
sevgiler.
-
[QUOTE=selçuklu;72490]gün trade günüdür herkese bol kazançlar .. su akarken testilerinizi doldurun .. hehe[/QUOTE]
en sevdiğim gün keşke her gün böyle olsa.