-
[quote=ares;177950]hazır ortam sükut iken sorayım , çoğu sistem yata trendi sevmez hatalı sinyal verir...
piyasanın yatay gittiğini anladığımızda yatay piyasada neye göre en iyi al sat yapılır bir deseniz de amerikayı yeniden keşfetmesem[/quote]
RSI yataylık konusunda başarılı diye biliyorum
-
[quote=ares;177950]hazır ortam sükut iken sorayım , çoğu sistem yata trendi sevmez hatalı sinyal verir...
piyasanın yatay gittiğini anladığımızda yatay piyasada neye göre en iyi al sat yapılır bir deseniz de amerikayı yeniden keşfetmesem[/quote]
en kolay yolu RSI bakmak...aşırı alıma girince SHORT aşırı satıma girince LONG...ama işte mesele piyasanın yatay olup olmadığını anlamak...
-
[QUOTE=ares;177950]hazır ortam sükut iken sorayım , çoğu sistem yata trendi sevmez hatalı sinyal verir...
piyasanın yatay gittiğini anladığımızda yatay piyasada neye göre en iyi al sat yapılır bir deseniz de amerikayı yeniden keşfetmesem[/QUOTE]
nacizane deyiverem garii...herhangi bir yöne pozsyonu accen....yukarı gittimi üsten vurcen aşşa gittimi altten vurcen...ne kar verdiyse hec durmiycen cebe atcen.. bilmem ağnatabildimmi he he ....
-
Teşekkürler cevaplarınız için ,geriye kaldı tek mesele piyasanın durumunu anlamak , o da en zoru olsa gerek .......
-
sabahtan bu yana 300 puana sıkıştık..( 65425 - 65725 )
içimden bir ses gerçek(!) seans açılış saati olan 15:30 dan sonra yukarı hareket göreceğiz ve haftayı bu yılın yeni zirvesinden kapatacağız diyor :)
-
[QUOTE=YAVUZHAN;177955]sabahtan bu yana 300 puana sıkıştık..( 65425 - 65725 )
içimden bir ses gerçek(!) seans açılış saati olan 15:30 dan sonra yukarı hareket göreceğiz ve haftayı bu yılın yeni zirvesinden kapatacağız diyor :)[/QUOTE]
gelsin gelsin 66000 de bekliyorum deyyusu..ebesinin örekesini göstermek ücün...
-
-
[quote=Astatin;177957]iyiki varsın şubat vade[/quote]
Günaydın, .dng
Astatin,
hangi bankayı batırdın?. Ona göre cort açıyim barim..:rolleyes:
-
Alın işte batı tatilde, biz 100 puan ralliler vede şelalelerle oturup kalkıyoruz, çünkü batı bu sistemleri kendine yapmıştır, seni sömürdüğünün farkında bile değil, çıkarcıdır, her alanda ve her konuda kendinden başkasını düşünmeyen sistemler geliştirir, sonuç ortada...hani piyasa mantığı felam bütün teoriler nerde? tatilde :) saygılar....
-
[quote=excali;177959]Günaydın, .dng
Astatin,
hangi bankayı batırdın?. Ona göre cort açıyim barim..:rolleyes:[/quote]
14:35 itibariyle toparladık..Hissesine etkisi olmaz:..::..:
-
Ben bu dönemi uydurdum, ama bir kaç bardan sonra belli oluyor, birde makrao analiz tabi,
-
[quote=Astatin;177961]14:35 itibariyle toparladık..Hissesine etkisi olmaz:..::..:[/quote]
TÜRKOĞLU,
Gördün mü neden 150 point ralli yapmışız..:::
Asti bankayı kurtarmış...brv
-
[quote=excali;177963]TÜRKOĞLU,
Asti bankayı kurtarmış...brv[/quote]
astinin bankayı batırdım dediğine inan ama kurtardım dediğine inanma eheueheue :p
-
[B]YORUMSUZ-2[/B]
3 yaşında nişanlandırılan afgan kız
[IMG]http://i48.tinypic.com/fjjl36.jpg[/IMG]
10 yaşındaki kızın 67 yaşındaki dedeyle evlendirilmesi
(yer afganistan)
[IMG]http://i45.tinypic.com/66eyvo.jpg[/IMG]
(BUNA TEŞEKKÜR ETMEYİN BİLİYORUM İĞRENÇ AMA GERÇEK...)
-
[quote=TÜRKOĞLU;177967]astinin bankayı batırdım dediğine inan ama kurtardım dediğine inanma eheueheue :p[/quote]
[B]Dünyayı kurtaran adam= Cüneyt Arkın[/B]
[B]Bankaları Batıran Adam= Astatin Paşa:..:[/B]
[U]Çaktırmadan[/U] 25 puan 25 puan yükseliyoruz mu ne?
-
10 dakkalıkta tam ayrılma yeresindeyiz, yatay her an bitebilr, ama 10 luğun yatayı, 60 lık var, günlük var, var, var oğlu var,
-
[quote=excali;177963]TÜRKOĞLU,
Asti bankayı kurtarmış...brv[/quote]
[quote=TÜRKOĞLU;177967]astinin bankayı batırdım dediğine inan ama kurtardım dediğine inanma eheueheue :p[/quote]
Bugün cep teline gelen tek kullanımlık şifresi ile para çekemeyen veya web-şubeye giremeyen varsa hah işte orda biz varız:..::..::..: yani vardık..
Valla bankayı batırmadık da, işin içinde banka elemanının da hatası olmasa banka bize fena batıracaktı...diyeyim ben sana:..::..::..:
Amma şunu bilir şunu söylerimki, koca koca kurumların koca koca departmanlarında bir yazılım kabul-onay prosedürü olmaması ne kadar trajiküüüüüü
-
[quote=excali;177970][B]Dünyayı kurtaran adam= Cüneyt Arkın[/B]
[B]Bankaları Batıran Adam= Astatin Paşa:..:[/B]
[U]Çaktırmadan[/U] 25 puan 25 puan yükseliyoruz mu ne?[/quote]
Sana bişi olmasın :)
-
[quote=indregandi;177972]10 dakkalıkta tam ayrılma yeresindeyiz, yatay her an bitebilr, ama 10 luğun yatayı, 60 lık var, günlük var, var, var oğlu var,[/quote]
Hareket başladı,......yön ayrı iş,
-
gel gel ha gayret az kaldı....
-
[quote=Astatin;177975]Sana bişi olmasın :)[/quote]
Şimdilik iyiyim .. Pelayı 175 point çarptım böyle günde..
Efferim bene..+.
-
[quote=juliano;177979]sünnet mi? senin dinin ne yaw?[/quote]
benim dinim bana senin dinin sana
sünnet olayına gelince arap arkadaşlara bunun nedeni nedir diye sorduğumda kendileri bu olayın dinen caiz olduğunu hatta sünnet olduğunu söylüyorlar.
-
[quote=indregandi;177972]10 dakkalıkta tam ayrılma yeresindeyiz, yatay her an bitebilr, ama 10 luğun yatayı, 60 lık var, günlük var, var, var oğlu var,[/quote]
[quote=indregandi;177977]Hareket başladı,......yön ayrı iş,[/quote]
Yön henüz okeylenmedi,..........
-
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=AVUpIdkCPyI[/URL]
josephin yengenizin modern hali burda ...doro
-
[quote=Astatin;177973]Bugün cep teline gelen tek kullanımlık şifresi ile para çekemeyen veya web-şubeye giremeyen varsa hah işte orda biz varız:..::..::..: yani vardık..
Valla bankayı batırmadık da, işin içinde banka elemanının da hatası olmasa banka bize fena batıracaktı...diyeyim ben sana:..::..::..:
Amma şunu bilir şunu söylerimki, koca koca kurumların koca koca departmanlarında bir yazılım kabul-onay prosedürü olmaması ne kadar trajiküüüüüü[/quote]
Mehmet Ali Alabora'yı da gördün mü orada?
-
[quote=excali;177989]Mehmet Ali Alabora'yı da gördün mü orada?[/quote]
ha hay...biz onlardan 2 yıl önce yazdık...dng
-
[quote=enorton;177991]Olamaz...[/quote]
:):):)
-
[quote=Astatin;177990]ha hay...biz onlardan 2 yıl önce yazdık...dng[/quote]
Bankamatikbank değilmiş..:::
Dııııııt pratik var mıydı??
-
-
akbank ısrarla LONG yapıyor...+3.048 kontratla en iyi alıcı şimdilik...geri basmazsa tabii...
-
vay beee.. vade sonuna 4 gün kalmış ve 1000 puan artı makas...
-
Topic uçmuş, İzin verirseniz bir iki kelam da Sazan etsin.
-
16:35 itibariyle
[url=http://ultraxs.com/share-90B9_4B34CDEB.html][img]http://ultraxs.com/image-90B9_4B34CDEB.jpg[/img][/url]
-
625maaliyetlı uzunlarım ılen halen beklemedeyım...
elim tusa yakın ama ...
-
teşekkür ve katılma butonundan başka bir de katılmama karşı çıkma butonu mu koysak acaba....
-
[quote=Cerphin;178000]vay beee.. vade sonuna 4 gün kalmış ve 1000 puan artı makas...[/quote]
+700 yaw makas nirden 1000 oldu?
-
Ülem garanti bankası iflas etcek sabahtan beri hesabıma 41 kez girmişim...
Her girişimde tek kullanımlık şifre gonderıyor cebime ::: dünde 35 kez girmişim :::
-
[quote=mur@t;178006]teşekkür ve katılma butonundan başka bir de katılmama karşı çıkma butonu mu koysak acaba....[/quote]
yumruk ve kafa atma hatta uçan tekme butonuda koyalım be :::
[EMAIL="mur@t"]mur@t[/EMAIL] bu yorumu için TÜRKOĞLU'na kafa attı gibi mesela :::
-
bütün gün uyuyan piyasanın son bir saate girilirken yukarı doğru hareketlenmesi
palanın long olduğunu ve yukardan uzlaşma istediğini teyit eder....
teknik olarak 65.800 ..ün üstü şortçular için tehlikelidir....dikkat...
alımlar sistemli yapılıyor gibi....günü en yüksekten kapama hazırlığı sanki...
-
gapandım 825...
e yeter bu pıyasada..