bugün ilk başlangıcı 68,900 % -1,15 gibi bitsin onada RAZIYIM.......
Şimdi 17,15-17,20 gibi tepmesi lazım..
Hadi pala.son düzlüktesin..ayrıl da gel
Printable View
bugün ilk başlangıcı 68,900 % -1,15 gibi bitsin onada RAZIYIM.......
Şimdi 17,15-17,20 gibi tepmesi lazım..
Hadi pala.son düzlüktesin..ayrıl da gel
bu bar grafa çok yakıştı :)... ama sarıkıza yakışırmı o var :o.. bakalım ..
[IMG]http://p1308.hizliresim.com/1d/q/rswb9.png[/IMG]
[quote=indr-jel;458349]dek
olası son ani düşüşte mesela 78,5 bist30 olduğunda 0,04e verirsen iyi
ama benim fg 78,5 düşüşte senin şimdiki 0,10 satarım....
Benimki 0,32 maliyet...yarısına düştü bugün...şimdi % 30 zarar...
70,000 bistte maliyete gelir...
85te maliyet,,,90da 2 katı,,,,,93,5ta 3 katı ,,96,3 gibi 4 katı,,,99 da 5 katı (81bist100.
Dek ise 84,5 16 yapar...99 yani bist 100 81 de 7 katı da şimdiki günlük ölçümde böyle..belki 5 katı gelebilir .....çıkışta iyi olabilir..
Ama burdaki olası düşüşte 4te 1 gider ve yukarısı artık yok...
Ama fg 0,10 olur..3te 1 gider..yukarı için ümidim bitmez...
Arasındaki fark budur....................................................................................[/quote]
valla yeterki piiyasa çıksın
sen daha çok kazan
dediğine katılıyorum
fg nin hassasiyeti daha iyi şu durumda
bu 2 günlük düşüş benim varantı çok kötü yere getirdi
inşallah eski günlerine geri döner
passat
vix teki dünki barın en düşüğünün altını gördük
darısı 13.62 nin altı olur inşallah
passat
[quote=selçuklu;458352]abi hörmetler .. perşembe cuma zaten sarıgızın günleri ... .brv[/quote]
bence kapanış a.b.d 23,00 itibarı 1380 dr...cuma
tahmin tabi..
NE GÜZEL BUNU DİNLEMEK
[url]http://www.youtube.com/watch?v=nQu3RydtXbw[/url]
Hz. Ali (ra) İslam deccalına “Süfyan” namını vermiştir ve kendisinden kaynaklanan bütün rivayetlerde bu İslam deccalından bahsetmiştir. [COLOR="Red"]Yine rivayetlerde süfyanın askerî bir komutan olacağı da ifade edilmiştir. [/COLOR](Müslim, Fiten, 125)
İslamlar içinde merkez-i hükümet-i İslamiyede ortaya çıkarak Müslümanların arasına fitne ve fesat verip bütün Müslümanları birbirine düşürür, İslam düşmanlarının Müslüman ülkeleri işgal etmesine sebep olur ve bu karışıklıktan istifade ederek “Şeriat-ı Muhammediyeyi” hem tahrip eder, hem de hükmünü yürürlükten kaldırır. Ama ne var ki akılları bozulmuş ve deccalın kendilerine sağladığı imkânlarla dünyaya dalmış yarı bilgin “Ulema-i Sû” lakabını hak etmiş bilginler tarafından onun bu tahribatı “dini hurafelerden kurtarmak” olarak halka anlatılır ve onu dini hurafelerden kurtaracak büyük bir bilgin olarak gösterilir. Hatta bir kısım meddahlar onu “mehdi” olarak takdim ederler. Hz. Ali (ra) İslam deccalına “Süfyan” namını vermiştir ve kendisinden kaynaklanan bütün rivayetlerde bu İslam deccalından bahsetmiştir.
İslam Deccal'ı Alim olup, ilim ile dalalete düşecektir :
İslam Deccal'inin özelliklerinin anlatıldığı bir rivayette “Süfyan büyük bir âlim olacak, ilimle dalâlete düşer. Ve çok âlimler ona tâbi olacaklar.” ifade edilmiştir. Evet Süfyan, devlet yöneticileri gibi kuvvet, kudret, kabile, aşiret, cesaret veya servet gibi saltanata vesile olabilen bir gücü olmamasına rağmen, zekası ve siyaset ilminin kuvvetiyle o gücü kazanır. Ayrıca aklıyla, çok alimlerin akıllarını kendine hizmet ettirip etrafında fetvacı yapar. Öğretim elemanlarına da sihirli zekasıyla hakim olacak, onların da istediği gibi eğitim vermelerini temin edecektir. ( Şualar, 585)
İslam Deccal'inin (Süfyan) eli delik olacaktır :
Hz. Peygamber (a.s.m) Süfyan'ın tanınması için bazı alametlerini sıralamışlardır. Mesela hadiste; “âhirzamanın mühim şahıslarından olan Süfyan'ın eli delinecek.” buyurulur. Bu gibi rivayetlerde de yine benzetme yapılmıştır. Çünkü atalarımız israf ile elinde mal durmayan kişiler için “ filan adamın eli deliktir. ” ifadesini kullanmışlardır. Demek “Süfyan” denilen o dehşetli şahıs, çok müsrif olacak ve insanları israfa,israf ekonomisine teşvik edecektir. İsraf edenler de, onun tuzağına düşeceklerdir. Hz. Peygamber (a.s.m) ahirzamanda gelecek ümmetini, onun tuzağından korumak için, bu özelliğinden böyle bahsetmektedir. (Şualar, 583)
O süfyan devlet imkânlarını kendi şahsına ve yandaşlarına kullandığı ve kadrolaştığı için rivayetlerde “Ahir zamanda gelecek olan Süfyanın eli delik olacak” (Hâkim, Müstedrek, 4:520; Aliyyu’l-Muttaki, Kenzu’l-Ummal, 11:125) buyrulmuştur
SADDAM
ESED
KADDAFİ
SİSİ
ELLERİ DELİK YANİ YANDAŞLARA BTÜN DEVLETİN İMKANLARINI VERİYOR VE halkın olanı israf ediyor
ebu süfyan soyundan gelecektir ve arap olacaktır
mezhebi bozuk ingilterenin uydurması vahhabi mezhebi sapık suudiler biz değiliz deselerde
bütün fitnenin başı onlardır
iranı saymıyorum bile.o da fitnenin kuyruğudur
hadislerde ve kıyamet alametlerinde de dediği gibi süfyani ordusu yakıp yıkar ortalığı perişa eder
bir bakın bakalım ortadoğoya hangisi buna uymuyor
diğeride deccal ki bu en büyük fitne başıdır.
oda siyonizim dir
HASBİNALLAHİ VE NİMEL VEKİL
SADECE ONLARA BU YETER
allah vaadinden dönmez
[img]http://666kb.com/i/cgw0o3vx9ydp07186.gif[/img]
[img]http://666kb.com/i/cgw262npoh3ysolbq.gif[/img]
GÖRDÜNMÜ............SAYDINMI............13...........HAKKINDA KAÇ FİLM YAPILDI BEN UNUTTUM...UĞURSUZ DENİYOR......13.CUMA AKLIMDA KALAN....AMA YARIN PERŞEMBE....KİMBİLİR BELKİDE FARKETMEZ...:)
İsrail, Ürdün ve Amerika komandoları, ÖSO ile beraber Şam'a doğru ilerlemeye başlamış.
13. Cuma hayırlara vesile olsun ne diyelim:) Hayırlı cumalar hayırlı geceler cümleten