-
[quote=Astatin;178218]şekil ve tespit süper...de..yorum..ejderha formasyonu ne demektir:..::..:[/quote]
Hocam o dingilin olduğu yeri ağanın geçememesi gerekirdi, orada boulması lazımdı fakat çok yoğun şhorttuk o zaman, fakeledi, burada ise burnunun üzerinde kuş var ve ağa onu kapmaya çalışacak, kapabilmek için saldırılarını daha yukarı ani darbelerle yapacak yoksa kuşu yakalayamaz,
-
[QUOTE=Astatin;178216]sen...değil miisnn yoksan? ben şortmazsam, sen şortmazsan, o şortmazsa, nasıl çıakr bu şortlar aydunluğa....:::::: ben bile filatos yani düşün[/QUOTE]
bende..cuma 100 point aldım kısadan..feci şort istiyorm..böyle olduğumda..endex..müthiş ralli yapar..hee..:D:D
-
İmkb bugün için 51733 drencinin üstünde kalmaya çalışıyor.Bundan sonra 52591 drencivar.
-
energy save moduna geçti piyasa :)
15:30 a kadar mola..
stop 65500 !
-
[quote=indregandi;178219]Hocam o dingilin olduğu yeri ağanın geçememesi gerekirdi, orada boulması lazımdı fakat çok yoğun şhorttuk o zaman, fakeledi, burada ise burnunun üzerinde kuş var ve ağa onu kapmaya çalışacak, kapabilmek için saldırılarını daha yukarı ani darbelerle yapacak yoksa kuşu yakalayamaz,[/quote]
Bu aga denilen mahlugh kuşu neresiyle kapıyor...:::
-
Bu haftasonu ve bygün br sürü tuhaf şey oldu..İlkini anlatmayayım, başıma iş açabilir.Ama ikincisi enteresan...AVM lerdne birine gittim küçük ev aletleri satn genişçe bir mağazaya....gezerkene yanıma 35 yaşlarında bir adam yanaştı, gayet güleryüzle..efendim mağazamızın kampanyası var, kapıdan giren her 100 üncü müşteriye çeyrek bilet veriyoz dedi ve bileti verdi...ben teşekkür falan derken adam ortadan kayboldu az sonra...neyse ben bir tane ızgara aldım..kasaya gittim..ödeme yapıyorum, aklımca şirinlik yapayım dedim..eğer ikramiye sizin verdiğiniz bilete çıkarsa içiniz cızlamaz mı yaww dedim..kasiyer kız tuhaf tufah suratıma baktı..bir kaç cümleden sonra, anlaşıldı ki, mağazanın piyango vermek gibi bir promosyonu yok ?????
hala olayı anlamaya çalışıyorum...hayır adam ak yüzlü ak sakallı da dğeildi....neyse artık bakalım
-
Astatin kardeş pala sana açık çek yerine bilet vermiş olmasın?:)
-
İmkb100 olarak fibonacci time zone olarak son 4 gün,
25.08.09 da başlattım,
zaman serileri şöyle,
1-2-3-5-8-13-21-34, şu anda 30 dayız,
ilginç ve uyumda ilginç, bir öncekine bir sonrakini ekliyorsunuz,......daha sonrakini bekliyorsunuz,.....
-
[QUOTE=Astatin;178224]Bu haftasonu ve bygün br sürü tuhaf şey oldu..İlkini anlatmayayım, başıma iş açabilir.Ama ikincisi enteresan...AVM lerdne birine gittim küçük ev aletleri satn genişçe bir mağazaya....gezerkene yanıma 35 yaşlarında bir adam yanaştı, gayet güleryüzle..efendim mağazamızın kampanyası var, kapıdan giren her 100 üncü müşteriye çeyrek bilet veriyoz dedi ve bileti verdi...ben teşekkür falan derken adam ortadan kayboldu az sonra...neyse ben bir tane ızgara aldım..kasaya gittim..ödeme yapıyorum, aklımca şirinlik yapayım dedim..eğer ikramiye sizin verdiğiniz bilete çıkarsa içiniz cızlamaz mı yaww dedim..kasiyer kız tuhaf tufah suratıma baktı..bir kaç cümleden sonra, anlaşıldı ki, mağazanın piyango vermek gibi bir promosyonu yok ?????
hala olayı anlamaya çalışıyorum...hayır adam ak yüzlü ak sakallı da dğeildi....neyse artık bakalım[/QUOTE]
bilet numarasını yazsana asti merak ettım yılbasında kontrol edecem :)
-
[quote=indregandi;178226]İmkb100 olarak fibonacci time zone olarak son 4 gün,
25.08.09 da başlattım,
zaman serileri şöyle,
ilginç ve uyumda ilginç, bir öncekine bir sonrakini ekliyorsunuz,......daha sonrakini bekliyorsunuz,.....[/quote]
işte aşağıdaki grafik,.....
[URL=http://img19.imageshack.us/i/14622423.jpg/][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/1048/14622423.jpg[/IMG][/URL]
-
YVADE 15 dk Mpass sat verdi..amma şubat vade vermedi...
-
[QUOTE=Astatin;178224]Bu haftasonu ve bygün br sürü tuhaf şey oldu..İlkini anlatmayayım, başıma iş açabilir.Ama ikincisi enteresan...AVM lerdne birine gittim küçük ev aletleri satn genişçe bir mağazaya....gezerkene yanıma 35 yaşlarında bir adam yanaştı, gayet güleryüzle..efendim mağazamızın kampanyası var, kapıdan giren her 100 üncü müşteriye çeyrek bilet veriyoz dedi ve bileti verdi...ben teşekkür falan derken adam ortadan kayboldu az sonra...neyse ben bir tane ızgara aldım..kasaya gittim..ödeme yapıyorum, aklımca şirinlik yapayım dedim..eğer ikramiye sizin verdiğiniz bilete çıkarsa içiniz cızlamaz mı yaww dedim..kasiyer kız tuhaf tufah suratıma baktı..bir kaç cümleden sonra, anlaşıldı ki, mağazanın piyango vermek gibi bir promosyonu yok ?????
hala olayı anlamaya çalışıyorum...hayır adam ak yüzlü ak sakallı da dğeildi....neyse artık bakalım[/QUOTE]
Bileti verme anında ceplerinizden bir şeyler eksilmediyse, kasiyerin promosyondan haberi yokmuş...
Diğer biletlerinizin kazanma ihtimali kadar o biletinde kazanma ihtimali var, fazladan hayaller kurmayın...
-
[quote=Kennym;178227]bilet numarasını yazsana asti merak ettım yılbasında kontrol edecem :)[/quote]
cııkkk..nazar değer..ama seri nosunun harf i ile ilk iki rkam ve son iki rakamını yazayım...çıkarsa sken edip yapıştırırım foruma:..::..: sonra abi ben çok kaybettim beni görsene zırlamalarını kabul ederim törenle...:..::..:
N45****75
-
[quote=indregandi;178226]İmkb100 olarak fibonacci time zone olarak son 4 gün,
25.08.09 da başlattım,
zaman serileri şöyle,
ilginç ve uyumda ilginç, bir öncekine bir sonrakini ekliyorsunuz,......daha sonrakini bekliyorsunuz,.....[/quote]
baktım ama neyin ölçümünü yaptığını ve nasıl kullanacağımı pek anlamadım arkadaşım:confused:
-
[quote=hilmi;178230]Bileti verme anında ceplerinizden bir şeyler eksilmediyse, kasiyerin promosyondan haberi yokmuş...
Diğer biletlerinizin kazanma ihtimali kadar o biletinde kazanma ihtimali var, fazladan hayaller kurmayın...[/quote]
::::::::: yok eksilmedi...sadece kasiyerin değil, şefinin de haberi yok:..::..:ihtimal hesabınız doğru..numaraların her birinin ihtimali aynı...ama benim kazanma ihtimalim herhangibir bedel ödemeksizin iki katına çıkmış oldu (mevcuttada bir biletim oluğundan)...fazladan hayaller::::::::: cık...hayalci biri sayılmam..öyle olsa foruma yazmadım sanırım bunu.. .lelele.lelele
-
[quote=ordi;178232]baktım ama neyin ölçümünü yaptığını ve nasıl kullanacağımı pek anlamadım arkadaşım:confused:[/quote]
Ordi bunu götürür, trendin başladığı mart ayına götürür koyabilirsin, 1927 ekonomik buhrana koyabilrsin, datan varsa, yani anlamlı bir yer bul, kendince, ben bana göre dağıtımın başladığı yere koydum, ne zamandır orada, bu günde grafikteki kırmızı zone sinyalleri arasında bir ilişki varmı diye baktım, bu çıktı, fibnacci oranlarının zamana uyarlanmış hali kısaca, asist yapar yardımcı olur, ilginç yani,.....
-
İmkb 30 drenç 66274
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i0912.hizliresim.com/2009/12/28/2123.jpg[/img][/url]
-
[quote=Astatin;178233]::::::::: yok eksilmedi...sadece kasiyerin değil, şefinin de haberi yok:..::..:ihtimal hesabınız doğru..numaraların her birinin ihtimali aynı...ama benim kazanma ihtimalim herhangibir bedel ödemeksizin iki katına çıkmış oldu (mevcuttada bir biletim oluğundan)...fazladan hayaller::::::::: cık...hayalci biri sayılmam..öyle olsa foruma yazmadım sanırım bunu.. .lelele.lelele[/quote]
[B]Pela sana Bilet kesecekmiş. Önceden haber göndermiş..[/B]
Amorti verip 1000 puan terse yatıracakmışş...boks.
-
Batıla inansaydım, keşke bunu burada anlatmasaydın derdim :)
-
[quote=enorton;178237]Batıla inansaydım, keşke bunu burada anlatmasaydın derdim :)[/quote]
Batıla bende inansaydım, "hay** .haklısın ya nasıl pişmanım şimdi anlattığıma" derdim..:D:D:D:Düüüüüüüüüüüü:..:
-
[quote=Astatin;178229]YVADE 15 dk Mpass sat verdi..amma şubat vade vermedi...[/quote]
söyleyin şuna o da versin:::+.
-
[quote=sadberk22;178239]söyleyin şuna o da versin:::+.[/quote]
yok valla yapmam..baskı yapınca acaip tazyik yapıyor ters yöne:):) ben filatos..sistem ne aparsa apsın şimdi...
-
tahvil faizine bak arkadaş ya...waş
-
İstiklal Marşı Mehteran & Red Army Korosu
[url]http://www.youtube.com/watch?v=A10PX_fR4aM&feature=related[/url]
-
[quote=Astatin;178241]tahvil faizine bak arkadaş ya...waş[/quote]
bu ara o da kar etmiyo şortçulara.dng:eek:.heyk
-
HEDEFTE NEDEN ÖZEL KUVVETLER KOMUTANLIĞI VAR
28.12.2009 10:56
Karakter boyutu : [URL="http://javascript<b></b>:ts('body',-1)"][IMG]http://www.odatv.com/tplimages/font_02.gif[/IMG][/URL] [URL="http://javascript<b></b>:ts('body',1)"][IMG]http://www.odatv.com/tplimages/font_04.gif[/IMG][/URL]
Arınç’a suikast yalanının ardından basılan Özel Kuvvetler Komutanlığı’nın tarihi, aslında Çukurambar Operasyonu’nun da ne anlama geldiğini açıklıyor.
Önce basının bir yanlış ifadesini düzeltelim: Subayları gözaltına alınan ve kozmik odalarına girilen yer “[B]Seferberlik Tetkik Kurulu[/B]” değil, “[B]Ankara Seferberlik Bölge Başkanlığı[/B]”dır ve Özel Kuvvetler Komutanlığı’na bağlıdır.
Seferberlik Tetkik Kurulu, Türkiye’nin NATO’ya girmesinin bir sonucu olarak doğdu. Üye ülkeleri NATO aracılığıyla denetime alacak ABD’nin biricik NATO içi aygıtı üye ülkelerde kuracağı bu yapılardı. İşte Seferberlik Tetkik Kurulu da, NATO’ya üye ülkelerle eşzamanlı olarak 27 Eylül 1952 yılında Yüksek Savunma Kurulu kararıyla kuruldu. Kurul bizzat Amerikan Askeri Yardım Heyeti’nin binasında faaliyet gösterdi. Kurul’un kuruluşuna imza atan Başbakan Adnan Menderes ve Milli Savunma Müsteşarı Org. Salih Coşkun’du. İlk Başkanlığını Kore’de çarpışan Korgeneral Daniş Karabelen’in yaptığı Kurul’un çekirdek kadrosunu Kore’den dönen ve Gayrı Nizami Harp Stratejisi’ni öğrenen subaylar oluşturdu. Giderlerini ABD’nin karşıladığı Kurul’a verilen görev anti-emperyalist, anti-Amerikancı bir rejim değişikliğini engellemek ve mevcut rejimi Sovyet tehdidi varsayımı üzerinden kontrol altında tutmaktı. Öyle ki; CIA ve Adnan Menderes hükümeti arasında imzalanan 1959 tarihli bir anlaşmada, “[B]Gizli Ordu[/B]”nun “rejime kaşı iç ayaklanma durumunda” harekete geçirileceği belirtiliyordu.
Seferberlik Tetkik Kurulu’nun ismi 1965 yılında Özel Harp Dairesi oldu. Daire, ABD’nin kontrolünde uzun yıllar Kontrgerilla olarak hizmet verdi. Daire’nin resmi varlığı, 1974 yılında Genelkurmay Başkanı Semih Sancar’ın Başbakan Ecevit’ten “[B]acil bir ihtiyaç için[/B]” para istemesiyle ortaya çıktı. Ancak yapının varlığı 12 Mart’ta işkence gören Solcularca zaten öğrenilmişti! Özel Harp Dairesi ve Kontrgerilla varlığını 12 Eylül öncesi ve sonrasında da tüm ağırlığıyla sürdürdü.
Ancak 1980’lerin sonuna doğru TSK içinde, ABD’nin stratejik hedefleri konusunda fikir değişiklikleri oluşmaya başladı. [COLOR=red]Öyle ki, 1986 yılında ABD, şimdilerde uygulatmaya çalıştığı “Türkiye himayesinden Kürdistan Planı”nı Evren ve Özal’ın oluruyla Türk Ordusu’na da dayatmıştı. Evren ve Özal’ın, Ordu’nun kabul etmediği bir planı hayata geçirmesi mümkün değildi. Plan, Genelkurmay Başkanı Org. Nejdet Üruğ’un sert direnciyle karşılaştı ve engellendi. Bu tarih, Türk Ordusu’nun da NATO üyeliğini ve ABD ile ilişkilerini sorguladığı bir dönemin başlangıcı oldu. İşte bu süreçte, 1990 yılında Özel Harp Dairesi, Özel Kuvvetler Komutanlığı’na dönüştürüldü, 1992’de de personeli yeniden yapılandırıldı. Bu sadece bir isim değişikliği değil, ABD ilişkilerinin sorgulandığı sürecin de somut bir sonucuydu. Öyle ki; Özel Kuvvetler Komutanlığı ile Daire ABD sultasından çıkarıldı! ÖKK, TSK’nın seçkin bir gücü olmanın ötesinde Milli Kuvveti oldu![/COLOR]
[COLOR=red][B]NATO ve ABD ilişkileriyle, ABD parasıyla, ABD eğitimiyle milletine karşı oluşturulmuş olan bir yapı, artık Milli Kuvvet’di[/B]… İşte bu tarihten itibaren ÖKK, ABD’nin hedefi haline geldi![/COLOR]
[COLOR=red]ÖKK’ya yönelik en sıcak ABD saldırısı 4 Temmuz 2003 tarihindeki “Çuval Operasyonu”ydu… Bugün Arınç’a suikast yapacağı iddiasıyla subayları gözaltına alınan, karargâhına baskın yapılan ÖKK, 4 Temmuz 2003’te de Peşmerge liderlerine suikast yapacağı iddiasıyla baskına uğramıştı! O gün, “karşılık verme” emriyle başına çuval geçirilen, kriptolarına el koyulan subayların, bugün de kozmik odalarına Terörle Mücadele Polisleri girmiştir![/COLOR]
[B][COLOR=red]ABD, ÖKK’ya yönelik saldırılarını periyodik şekilde sürdürdü:[/COLOR][/B]
[COLOR=red]Örneğin ÖKK, Gölbaşı’nda kendi yeri ve binası için çalışmaya başladığında da, yolsuzluk iddialarıyla saldırıya uğradı. Yapısı sivilleşen, içi boşaltılan, etkisi kısıtlanan Milli Güvenlik Kurulu’nun Toplumsal İlişkiler Başkanlığı’nı ÖKK bünyesine dahil etmek ve ÖKK’yı 2006 yılında tümen seviyesinden kolordu seviyesine çıkarmak da ABD’nin saldırganlığını artırdı.[/COLOR]
[COLOR=red]ÖKK’ya yönelik giderek artan ve karargâhının basılması noktasına kadar varan saldırının en önemli nedenlerinden biri de Org. Büyükanıt’ın Genelkurmay Başkanlığı döneminde yapılan bir değişiklikti. Gayrı Nizami Harp tanımını değiştiren ÖKK, tanıma şu ifadeyi ekledi: “[B]Düşmanın fiziki, ekonomik, psikolojik, siyasi vb. işgallerine maruz kalmış bir bölgede işgali ortaya çıkarmak, engellemek ve karşı tedbirleri uygulamak[/B]” Bu ifade yalnızca 50 yıldır NATO aracalığıyla ve Özel Harp Dairesi üzerinden denetlenen TSK’nın yaptığı bir tanım değişikliği değil aynı zamanda yeni sürece ilişkin tehdidin kaynağına yönelik bir durum saptamasıydı![/COLOR]
[COLOR=red]ABD, bölge politikalarını TSK’yı “[B]ikna etmeden[/B]” hayata geçiremeyeceğinin farkında… TSK’yı sindirmenin en kritik mevzilerinden biri de Özel Kuvvetler Komutanlığı’na bayrak dikmek![/COLOR]
[COLOR=red]Süreç daha da hızlanacak…[/COLOR]
[B]Mehmet Ali Güller[/B]
[B]Odatv.com[/B]
-
Kemençe-Ottoman Military Band and Red Army Choir Russia
[url]http://www.youtube.com/watch?v=1_lINvgbubM&feature=related[/url]
-
lem yine tıkandı baba oldu piyasa...
saat 10:30 dan bu yana aynı yerde bekliyoruz...allah cezanı versin PALA...donsuz kalasın PALA...
-
[B]Astitone[/B] sana verdikleri bilet zahteker olmasın :::
-
[quote=Astatin;178244]HEDEFTE NEDEN ÖZEL KUVVETLER KOMUTANLIĞI VAR
28.12.2009 10:56
Karakter boyutu : [URL="http://javascript<b></b>:ts('body',-1)"][IMG]http://www.odatv.com/tplimages/font_02.gif[/IMG][/URL] [URL="http://javascript<b></b>:ts('body',1)"][IMG]http://www.odatv.com/tplimages/font_04.gif[/IMG][/URL]
Arınç’a suikast yalanının ardından basılan Özel Kuvvetler Komutanlığı’nın tarihi, aslında Çukurambar Operasyonu’nun da ne anlama geldiğini açıklıyor.
Önce basının bir yanlış ifadesini düzeltelim: Subayları gözaltına alınan ve kozmik odalarına girilen yer “[B]Seferberlik Tetkik Kurulu[/B]” değil, “[B]Ankara Seferberlik Bölge Başkanlığı[/B]”dır ve Özel Kuvvetler Komutanlığı’na bağlıdır.
Seferberlik Tetkik Kurulu, Türkiye’nin NATO’ya girmesinin bir sonucu olarak doğdu. Üye ülkeleri NATO aracılığıyla denetime alacak ABD’nin biricik NATO içi aygıtı üye ülkelerde kuracağı bu yapılardı. İşte Seferberlik Tetkik Kurulu da, NATO’ya üye ülkelerle eşzamanlı olarak 27 Eylül 1952 yılında Yüksek Savunma Kurulu kararıyla kuruldu. Kurul bizzat Amerikan Askeri Yardım Heyeti’nin binasında faaliyet gösterdi. Kurul’un kuruluşuna imza atan Başbakan Adnan Menderes ve Milli Savunma Müsteşarı Org. Salih Coşkun’du. İlk Başkanlığını Kore’de çarpışan Korgeneral Daniş Karabelen’in yaptığı Kurul’un çekirdek kadrosunu Kore’den dönen ve Gayrı Nizami Harp Stratejisi’ni öğrenen subaylar oluşturdu. Giderlerini ABD’nin karşıladığı Kurul’a verilen görev anti-emperyalist, anti-Amerikancı bir rejim değişikliğini engellemek ve mevcut rejimi Sovyet tehdidi varsayımı üzerinden kontrol altında tutmaktı. Öyle ki; CIA ve Adnan Menderes hükümeti arasında imzalanan 1959 tarihli bir anlaşmada, “[B]Gizli Ordu[/B]”nun “rejime kaşı iç ayaklanma durumunda” harekete geçirileceği belirtiliyordu.
Seferberlik Tetkik Kurulu’nun ismi 1965 yılında Özel Harp Dairesi oldu. Daire, ABD’nin kontrolünde uzun yıllar Kontrgerilla olarak hizmet verdi. Daire’nin resmi varlığı, 1974 yılında Genelkurmay Başkanı Semih Sancar’ın Başbakan Ecevit’ten “[B]acil bir ihtiyaç için[/B]” para istemesiyle ortaya çıktı. Ancak yapının varlığı 12 Mart’ta işkence gören Solcularca zaten öğrenilmişti! Özel Harp Dairesi ve Kontrgerilla varlığını 12 Eylül öncesi ve sonrasında da tüm ağırlığıyla sürdürdü.
Ancak 1980’lerin sonuna doğru TSK içinde, ABD’nin stratejik hedefleri konusunda fikir değişiklikleri oluşmaya başladı. [COLOR=red]Öyle ki, 1986 yılında ABD, şimdilerde uygulatmaya çalıştığı “Türkiye himayesinden Kürdistan Planı”nı Evren ve Özal’ın oluruyla Türk Ordusu’na da dayatmıştı. Evren ve Özal’ın, Ordu’nun kabul etmediği bir planı hayata geçirmesi mümkün değildi. Plan, Genelkurmay Başkanı Org. Nejdet Üruğ’un sert direnciyle karşılaştı ve engellendi. Bu tarih, Türk Ordusu’nun da NATO üyeliğini ve ABD ile ilişkilerini sorguladığı bir dönemin başlangıcı oldu. İşte bu süreçte, 1990 yılında Özel Harp Dairesi, Özel Kuvvetler Komutanlığı’na dönüştürüldü, 1992’de de personeli yeniden yapılandırıldı. Bu sadece bir isim değişikliği değil, ABD ilişkilerinin sorgulandığı sürecin de somut bir sonucuydu. Öyle ki; Özel Kuvvetler Komutanlığı ile Daire ABD sultasından çıkarıldı! ÖKK, TSK’nın seçkin bir gücü olmanın ötesinde Milli Kuvveti oldu![/COLOR]
[COLOR=red][B]NATO ve ABD ilişkileriyle, ABD parasıyla, ABD eğitimiyle milletine karşı oluşturulmuş olan bir yapı, artık Milli Kuvvet’di[/B]… İşte bu tarihten itibaren ÖKK, ABD’nin hedefi haline geldi![/COLOR]
[COLOR=red]ÖKK’ya yönelik en sıcak ABD saldırısı 4 Temmuz 2003 tarihindeki “Çuval Operasyonu”ydu… Bugün Arınç’a suikast yapacağı iddiasıyla subayları gözaltına alınan, karargâhına baskın yapılan ÖKK, 4 Temmuz 2003’te de Peşmerge liderlerine suikast yapacağı iddiasıyla baskına uğramıştı! O gün, “karşılık verme” emriyle başına çuval geçirilen, kriptolarına el koyulan subayların, bugün de kozmik odalarına Terörle Mücadele Polisleri girmiştir![/COLOR]
[B][COLOR=red]ABD, ÖKK’ya yönelik saldırılarını periyodik şekilde sürdürdü:[/COLOR][/B]
[COLOR=red]Örneğin ÖKK, Gölbaşı’nda kendi yeri ve binası için çalışmaya başladığında da, yolsuzluk iddialarıyla saldırıya uğradı. Yapısı sivilleşen, içi boşaltılan, etkisi kısıtlanan Milli Güvenlik Kurulu’nun Toplumsal İlişkiler Başkanlığı’nı ÖKK bünyesine dahil etmek ve ÖKK’yı 2006 yılında tümen seviyesinden kolordu seviyesine çıkarmak da ABD’nin saldırganlığını artırdı.[/COLOR]
[COLOR=red]ÖKK’ya yönelik giderek artan ve karargâhının basılması noktasına kadar varan saldırının en önemli nedenlerinden biri de Org. Büyükanıt’ın Genelkurmay Başkanlığı döneminde yapılan bir değişiklikti. Gayrı Nizami Harp tanımını değiştiren ÖKK, tanıma şu ifadeyi ekledi: “[B]Düşmanın fiziki, ekonomik, psikolojik, siyasi vb. işgallerine maruz kalmış bir bölgede işgali ortaya çıkarmak, engellemek ve karşı tedbirleri uygulamak[/B]” Bu ifade yalnızca 50 yıldır NATO aracalığıyla ve Özel Harp Dairesi üzerinden denetlenen TSK’nın yaptığı bir tanım değişikliği değil aynı zamanda yeni sürece ilişkin tehdidin kaynağına yönelik bir durum saptamasıydı![/COLOR]
[COLOR=red]ABD, bölge politikalarını TSK’yı “[B]ikna etmeden[/B]” hayata geçiremeyeceğinin farkında… TSK’yı sindirmenin en kritik mevzilerinden biri de Özel Kuvvetler Komutanlığı’na bayrak dikmek![/COLOR]
[COLOR=red]Süreç daha da hızlanacak…[/COLOR]
[B]Mehmet Ali Güller[/B]
[B]Odatv.com[/B][/quote]
Bu güzel durum saptamasına yönelik alıntınız için teşekkür ederim, ilk operasyonun Su altı komandolarına aynı mantık çerçevesinde yapıldığını da eklemeliyim,
-
[quote=fXci;178247][B]Astitone[/B] sana verdikleri bilet zahteker olmasın :::[/quote]
walla bak onu bilmiyom..benim kendi aldığımla karşılaşırdım, rengi tadı huyu suyu aynı ama..tabi ikiside sahte olabiilr:D:D:D ama en güzel final şu olur..bilete baya iyi bir ikramiye çıkar..ama bilet de sahte çıkar:D:D:Düüüüüüüüü ulem çok pis olur haüüüüüü
-
[quote=indregandi;178248]Bu güzel durum saptamasına yönelik alıntınız için teşekkür ederim, ilk operasyonun Su altı komandolarına aynı mantık çerçevesinde yapıldığını da eklemeliyim,[/quote]
et valla teşekkür...gidişat gösteriyorki bu yazdıklarımız yüzünden 1-2 yıl içinde mındar edilebiliriz:D:D:Dolsun beaaa... faşo ağalardan korkan faşo ağa olsun..bak bir enteresan nokta daha;
Nazi almanyasında muhalifler nasıl etiketlenirmiş biliyor musun (liberal de olsa, solcuda olsa, v.s. v.s.), ya Yahudi ya Komünist...Öyle ki, devlet bürokrasisinde bu gidişatı gören kurumlar bile gık çıkaramazmış...
Şimdi bizim yandaş medya nın aşırı olanlarına bak; her muhalif ses için hangi etiketi kullanıyorlar... Mason - Ulusalcı:cool::cool::cool:
Mesela geçenlerde, denizden yasadışı kum çekip sattığı için yandaş medya patronlarından birinin şirketine operasyon yapıldı...yani siyasi tarafı yok..bildiğin adi suç...bu haber yandaş medyada nasıl yayınlandı biliyormusun..."irtica ile mücadele programı ergenekon tarafından bursa'da uygulamaya kondu"....bilmem anlatabiliyormuyum..memleket nereye gidiyor
Bu işin sağı solu yok..Sağduyularla Solduyuların bir araya gelmesi lazım...Yoksa gidişat gidişat değil...
-
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=FZwEE2s3qxE[/URL]
70 li yılların unutulmaz parçası.
-
[QUOTE=Astatin;178250]et valla teşekkür...gidişat gösteriyorki bu yazdıklarımız yüzünden 1-2 yıl içinde mındar edilebiliriz:D:D:Dolsun beaaa... faşo ağalardan korkan faşo ağa olsun..bak bir enteresan nokta daha;
Nazi almanyasında muhalifler nasıl etiketlenirmiş biliyor musun (liberal de olsa, solcuda olsa, v.s. v.s.), ya Yahudi ya Komünist...Öyle ki, devlet bürokrasisinde bu gidişatı gören kurumlar bile gık çıkaramazmış...
Şimdi bizim yandaş medya nın aşırı olanlarına bak; her muhalif ses için hangi etiketi kullanıyorlar... Mason - Ulusalcı:cool::cool::cool:
Mesele geçenlerde, denizden yasadışı kum çekip sattığı için yandaş medya patronlarından birinin şirketine operasyon yapıldı...yani siyasi tarafı yok..bildiğin adi suç...bu haber yandaş medyada nasıl yayınlandı biliyormusun..."irtica ile mücadele programı ergenekon tarafından bursa'da uygulamaya kondu"....bilmem anlatabiliyormuyum..memleket nereye gidiyor[/QUOTE]
Bu her zaman böyle değil midir?? Bence şimdiye has bir durum değil... 80 öncesi ülkücüler dışındaki herkes komünist solcu idi... Adama yolda araba çarpsa, komünistler pusu kurdu deniyordu... Solcular için de kendileri dışındaki herkes ABD uşağı ve faşistti... Toplum yine ikiye bölündüğü için bu durum normal... Ben o kadar karamsar değilim... Nazi ALmanyası gibi olmayız... AKP ve cemaat içinde çok vicdanlı insanların olduğunu biliyorum... Bu bir süreç, güçler savaşı yaşanıyor... Savaş bitene kadar ya da savaşın dozu azalana kadar bu sert üslup devam edecektir...
Mesela bir örnek vereyim;
AKP li vekil polisle tartıştı... Sonrasında yandaş olmayan tüm medya AKP ye yüklendi, işte AKP li vekil bu diye... Sonra adam istifaya zorlandı ve şimdi aynı medya tarafından aynı adam don kişot ilan edildi... O bir komploya kurban gitmiş :) Aslında muhalifmiş falan... Madem öyleydi iki gün önce neden adamı asmaya çalışıyordunuz...
Bir olay daha anlatayım ne kadar bölündüğümüzün resmidir;
Arkadaşımın teyzesi ve anneannesi (ikisi de başörtülü) otomobilleri ile giderken ters yoldan başka bir araç geliyor ve tartışıyorlar... Karşıdaki aracın içinde saçı açık bir bayan var, kendisi ters yönden gelmesine rağmen tartışıyor ve tartışmanın sonunda "Atatürk'ün kemikleri sızlıyor" diyor :) Bizimkinin anneannesi de buna cevap olarak "Hz. Muhammed'in kemikleri sızlıyor" diyor...
Toplum öyle bir noktaya geldi ki, bir kısım kendini ulusalcı, ilerici, Atatürkçü olarak görüyor ve diğer tarafı da gerici, şeriatçı, ABD uşağı olarak görüyor... Diğer taraf da kendisini muhafazakar, demokrat, dindar olarak görüyor ve diğer tarafı da ergenekoncu, darbeci, hatta gavur olarak görüyor...
Bu tam bir bölünmedir ve bunun baş sorumlusu ordu ve Hükümettir... Hangisi daha suçlu tartmak zor... Şu son süreçte hükümet daha suçlu ama öncesinde ordunun payı da büyük...
-
[QUOTE=EMEKDAR;178252][URL]http://www.videoizleturk.com/video/44511/bulbulum-altin-kafeste-sarkisi-dinle.html[/URL]
[URL]http://www.videoizleturk.com/video/44511/bulbulum-altin-kafeste-sarkisi-dinle.html[/URL][/QUOTE]
vobda...bu türküde uykumu getirdi..ben yatar..piyasa uçar...dng
-
66100 altına gidersek 65700 yeresıne kadar dusus rallisi olur
-
Doları aşağıya basıyorlar ama yemiyor, perşembeden başladılar buna,
-
[quote=QUEEN;178255]vobda...bu türküde uykumu getirdi..ben yatar..piyasa uçar...dng[/quote]
Konu farklıydı,esas verdiğim bölümler çıkmadı....
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ABD lilere konuşması...
Birde onun sevdiği bülbülüm altın kafeste şarkısı görüntüleriyle vardı..
Verdiğim bölümleri gelmedi sanırım ekrana sildim bende...üüü
-
[quote=Astatin;178250]et valla teşekkür...gidişat gösteriyorki bu yazdıklarımız yüzünden 1-2 yıl içinde mındar edilebiliriz:D:D:Dolsun beaaa... faşo ağalardan korkan faşo ağa olsun..bak bir enteresan nokta daha;
Mesela geçenlerde, denizden yasadışı kum çekip sattığı için yandaş medya patronlarından birinin şirketine operasyon yapıldı...yani siyasi tarafı yok..bildiğin adi suç...bu haber yandaş medyada nasıl yayınlandı biliyormusun..."irtica ile mücadele programı ergenekon tarafından bursa'da uygulamaya kondu"....bilmem anlatabiliyormuyum..memleket nereye gidiyor
Bu işin sağı solu yok..Sağduyularla Solduyuların bir araya gelmesi lazım...Yoksa gidişat gidişat değil...[/quote]
Hocam bende short olanları tutuklayacaklar demiştim bilmem annatabiliyommu,
-
[quote=enorton;178253]Bu her zaman böyle değil midir?? Bence şimdiye has bir durum değil... 80 öncesi ülkücüler dışındaki herkes komünist solcu idi... Adama yolda araba çarpsa, komünistler pusu kurdu deniyordu... Solcular için de kendileri dışındaki herkes ABD uşağı ve faşistti... Toplum yine ikiye bölündüğü için bu durum normal... Ben o kadar karamsar değilim... Nazi ALmanyası gibi olmayız... AKP ve cemaat içinde çok vicdanlı insanların olduğunu biliyorum... Bu bir süreç, güçler savaşı yaşanıyor... Savaş bitene kadar ya da savaşın dozu azalana kadar bu sert üslup devam edecektir...
Mesela bir örnek vereyim;
AKP li vekil polisle tartıştı... Sonrasında yandaş olmayan tüm medya AKP ye yüklendi, işte AKP li vekil bu diye... Sonra adam istifaya zorlandı ve şimdi aynı medya tarafından aynı adam don kişot ilan edildi... O bir komploya kurban gitmiş :) Aslında muhalifmiş falan... Madem öyleydi iki gün önce neden adamı asmaya çalışıyordunuz...
Bir olay daha anlatayım ne kadar bölündüğümüzün resmidir;
Arkadaşımın teyzesi ve anneannesi (ikisi de başörtülü) otomobilleri ile giderken ters yoldan başka bir araç geliyor ve tartışıyorlar... Karşıdaki aracın içinde saçı açık bir bayan var, kendisi ters yönden gelmesine rağmen tartışıyor ve tartışmanın sonunda "Atatürk'ün kemikleri sızlıyor" diyor :) Bizimkinin anneannesi de buna cevap olarak "Hz. Muhammed'in kemikleri sızlıyor" diyor...
Toplum öyle bir noktaya geldi ki, bir kısım kendini ulusalcı, ilerici, Atatürkçü olarak görüyor ve diğer tarafı da gerici, şeriatçı, ABD uşağı olarak görüyor... Diğer taraf da kendisini muhafazakar, demokrat, dindar olarak görüyor ve diğer tarafı da ergenekoncu, darbeci, hatta gavur olarak görüyor...
Bu tam bir bölünmedir ve bunun baş sorumlusu ordu ve Hükümettir... Hangisi daha suçlu tartmak zor... Şu son süreçte hükümet daha suçlu ama öncesinde ordunun payı da büyük...[/quote]
tamam işte..bende diyorumki, yarın öbürgün kızacak protesto edecek bir zemin kalmayacak..ben sağcısında solcusunda türbanlısında türbansızında değilim.. o yüzden diyorum sağduyularla solduyular birleşmeli...birisi a partisinden öbürü x cemaatinden diye default kaka adam olmamalı diyorum..aklı başındaların bir araya gelmesi lazım..bu tezgaha küçük çıkarları veya büyük çıkarları :) için ses çıkarmayan pek çok kişi var..he rkeimde var..bizim işimiz onlarla değil..onlar gidişattan memnun..benim derdim bu gidişatın eninde sonunda "kapak" olacağı %99 da... yahu yarın öbürgün ulem bir zamanlar ordumuz vardı hatta onu protesto bile ederdik veya bir zamanlar mahkemelerimiz vardı birinci sınıf ve eşit sayıldığımız, hey gidi günler devletimiz olaydıda ergenekoncu olaydı veya devletimiz olaydıda AKP iktidarda olaydı türü nostaljilerle son pişmanlık fayda etmez şarkılarını söyleyecek günlere doğru gidiyor olabiliriz... bu iş tek başına AKP, Cemaat falanla açıklanacak iş değil.. Küresel sermaye arkada, belki ne yaptığının farkında olmayan çok sayıda aktörü bu iş için kullnıyor..yani aktörlerin her biri ne için kulanıldığının farkında değil hatat bir kısmı iyi bir şey yaptğını da sanıyor... vs. v.s.