-
[quote=jelibon;72564]
buralardan üç gün içinde dönüş olacağını buradaki herkes biliyor, hatta ay başından beri biliyor.
bunları herkes biliyor burada.
olsun iki gün daha kapnışlar haklı çık, ama 8150 altında satarım demende yanlış senin. yani zararla satacaksın. sonra yine zarar edeceksin.
sevgiler.[/quote]
[U]buralardan üç gün içinde dönüş olacağını buradaki herkes biliyor diyorsunuz [/U]ama esas işte VOB da bu 3 gün adamı eritiyor..
[U]Vobda 3 gün çok uzun süre. Sermayenin yarısı demek..[/U]
Ben artık zararda olduğum pozisyonu 1 gün içinde kapatıp [U]karda oturabildiğimce oturuyorum...[/U]
Ha karım erimeye başlarsa yine kapatıyorum..
.Böyle daha çok kazanıyorum.
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72567][U]buralardan üç gün içinde dönüş olacağını buradaki herkes biliyor diyorsunuz [/U]ama esas işte VOB da bu 3 gün adamı eritiyor..
[U]Vobda 3 gün çok uzun süre. Sermayenin yarısı demek..[/U]
Ben artık zararda olduğum pozisyonu 1 gün içinde kapatıp [U]karda oturabildiğimce oturuyorum...[/U]
Ha karım erimeye başlarsa yine kapatıyorum..
.Böyle daha çok kazanıyorum.[/QUOTE]
gün yaklaştıkça kaybın daha az olur, önemli olan 13 gün önceden terste beklememekte. 3 günü telafi edersin, ama 13 günü asla.
hata yapılır, erkende alınır sorun değil.
3 günse teknik çerçevisnde sorun yoktur.
alt bant limitlidir.
ilk hata alt banda daha varken terse dönmektedir.
ikinci hata ise o alt banta yakınken panik olup terse bir daha geçmektedir.
yön bulununca zaten ısrarlı olmak hep kazandırır. orada da hedefi az koymayacaksın.
sevgiler.
-
[IMG]http://www.recnroll.com/MUZKABUU/spidercow.jpg[/IMG][IMG]http://www.recnroll.com/MUZKABUU/dontfightthebears.jpg[/IMG]
-
asıl büyük kayıp ve ky nin yaptığı yukarıdaki iki hatadır.
hep yükseliş bitti veya düşüş bitti sanar.
pyde bunu her zaman elinden geldiğince böyle gösterir.
sonuçta ky 6000 puan alacakken 2000 puan alır,
ikide yanlış trade, sonra 15 e çıkar,
hop -2000.
he he kaç defa yaptım zamanında.
sevgiler.
-
[U]Bugün de Dow u 8150 altına bırakmayacaklar gibi..[/U] Bu da bizim en az 500-600 puan daha yukarı yapmamıza sebep olabilir. Güzel money:)
Dow 8150 üstünde bizim endeks de 25000 üstünde olduğu sürece [U]Karda olabildiğimce oturucam bu sefer[/U]. [U]giittiği yere kadar gitsin IMF ile.[/U].. 28000-30000. Kısa kesmiycem... Çünkü hedef büyük !
Amaaa Dow u 8150 altında kapandığını görürsem bu kadarı ile yetinirim.
-
[QUOTE=jelibon;72570]asıl büyük kayıp ve ky nin yaptığı yukarıdaki iki hatadır.
hep yükseliş bitti veya düşüş bitti sanar.
pyde bunu her zaman elinden geldiğince böyle gösterir.
sonuçta ky 6000 puan alacakken 2000 puan alır,
ikide yanlış trade, sonra 15 e çıkar,
hop -2000.
he he kaç defa yaptım zamanında.
sevgiler.[/QUOTE]
dorusun jelibonum
ondan hep soguk kanda olma gerek...
eyer beynin ısındısa graf cok yakın bakyorsun demek
ole oldumu graf en gerıden bak onem noktaları hatırla cunkı ınsan hemen unutur sonra yanlıs panıc islem yapar alt peryot her dediyini yapma amma graf geriden baktınmı eyer graf destek edıyorsa yap..
-
Dear Mr. SAZAN, Dear Mr. SAZAN, urgent EW pls.
-
[QUOTE=hexen;72572]dorusun jelibonum
ondan hep soguk kanda olma gerek...
eyer beynin ısındısa graf cok yakın bakyorsun demek
ole oldumu graf en gerıden bak onem noktaları hatırla cunkı ınsan hemen unutur sonra yanlıs panıc islem yapar alt peryot her dediyini yapma amma graf geriden baktınmı eyer graf destek edıyorsa yap..[/QUOTE]
vobda tarihinde ilk defa gördüğümüz bu ayı piyasa bişiler öğretti hepimize Hexen baba. siz bana teşekkür ediyorsunuz mesajların altında ama en büyük TEŞEKKÜR size.
-
sindi buyuk malyet , yavas harket eden beli kitle bi kısım short tutyor halen
[B]
realiz etiyi short yerine koymak icun nere bekler ?
onlar short nezaman vazgecer ?[/B]
onların plan 34000 yeresine yaklastımı asayadan kapadı shorts terkar acma amma 34300.500 üstesinde short vazgecme..
33750 yeresi ustesinde yukarya hızla harket olur eyer yavas harket eden kitlede yine bi kısım short kapama oldu demek olur...
systems
5dakk long
15 dakk long
gun short sinyal
-
[quote=Astatin;72573]Dear Mr. SAZAN, Dear Mr. SAZAN, urgent EW pls.[/quote]
Astatin dostum,
Bugün piyasalara bakmıyorum. Hava güzel sabah çıktım bizim köpüşü gezdirdim. Şimdi atıştırma zamanı sonrasında da kendimi açık havaya atacağım. Therefore, No EW. In fact, No Idea of current market position.
Respect. :..:
-
15.01.2009 13:30:40 *JP MORGAN DÖRDÜNCÜ CEYREKTE 33 MİLYON DOLAR KAR ETTİ
15.01.2009 13:31:13 *JP MORGAN 2008'İN TAMAMINDA 5.6 MİLYAR DOLAR KAR ETTİ
15.01.2009 13:31:26 *JP MORGAN 2008'İN TAMAMINDA HİSSE BAŞINA 1.37 DOLAR KAR ETTİ
15.01.2009 13:31:46 *JP MORGAN'IN 4.ÇEYREKTE HİSSE BAŞINA 0.07 DOLAR KAR ETTİ
[color=#FF0000][b] 15.01.2009 13:35:04 JP MORGAN DÖRDÜNCÜ ÇEYREK SONUÇLARINI AÇIKLADI [/b][/color]
JP Morgan, dördüncü çeyrekte net 702 milyon Dolar kar elde ettiğini bildirdi. 2007'nin ayhı döneminde 3 milyar Dolar kar elde edilmişti. Dördüncü çeyrekte hisse başına kar ise 7 sent olarak gerçekleşti. 2007 dördüncü çeyrekte hisse başına 86 sent kar elde edilmişti. 2008'in tamamında ise net kar yüzde 64 azalarak 5.6 milylar Dolar oldu. Hisse başına kar ise 4.38 Dolar'dan 1.37 Dolar'a geriledi. Foreks Haber Merkezi
-
valla başımız döndü. yetişmek mümkün değil. Yalnız verdikleri zaman ilk defa bu kadar hızla geri alıyorlar ? Kırılma noktası.. ama nereye ?