[B]Bence [U]bu mevcut haberlerden çok da kötü bir haber gelmezse[/U] dow bugün obama yı düşünüp 8200 ün üstünde devam edecek. biz de IMF yi düşünerek 26000 i geçebiliriz belki..
Neyse ki bu krizde düşünebilecek iyi bişeylerimiz var halen[/B]
Printable View
[B]Bence [U]bu mevcut haberlerden çok da kötü bir haber gelmezse[/U] dow bugün obama yı düşünüp 8200 ün üstünde devam edecek. biz de IMF yi düşünerek 26000 i geçebiliriz belki..
Neyse ki bu krizde düşünebilecek iyi bişeylerimiz var halen[/B]
[quote=hexen;72575]sindi buyuk malyet , yavas harket eden beli kitle bi kısım short tutyor halen
[B]realiz etiyi short yerine koymak icun nere bekler ?[/B]
[B]onlar short nezaman vazgecer ?[/B]
onların plan 34000 yeresine yaklastımı asayadan kapadı shorts terkar acma amma 34300.500 üstesinde short vazgecme..
33750 yeresi ustesinde yukarya hızla harket olur eyer yavas harket eden kitlede yine bi kısım short kapama oldu demek olur...
systems
5dakk long
15 dakk long
gun short sinyal[/quote]
hexen bizi diskoya götür :) evet dün 33700 altında şort yapan ve hala kapatmayanlar ürkme durumlarında...(ki mersiyk yada ismailyk o kitlede:)) onları yemeleri için bir hülülülül yükseliş lazım..orası benim kükrediğim yerdir... o yere...
bu durumda sadce yorum etsem uyarı dikat yereleri...
33750 üstesi 34500 yeresine yeni potans yapar
33750 asyasında alt peryot systems short sinyal vermeden yeni short tehlike..
33750 asayasında eyer 5 dakk 15 dakk short sinyal olur long tutma çok risk olur
[quote=BORSACIOZGUR;72579][B]Bence [U]bu mevcut haberlerden çok da kötü bir haber gelmezse[/U] dow bugün obama yı düşünüp 8200 ün üstünde devam edecek. biz de IMF yi düşünerek 26000 i geçebiliriz belki..[/B]
[B]Neyse ki bu krizde düşünebilecek iyi bişeylerimiz var halen[/B][/quote]
sataşma olarak algılamayın ama;
geçenki düşüşü ne kadar ısrarlı savunduysanız bu günde yükseliş öngörünüzü aynı şekilde savunuyorsunuz...dedikleriniz mümkün olabilir ihtimal her zaman vardır
fakar sizi görünce 1 sene önceki halim geliyor aklıma çok değil 2 ayda sıfırlamıştım hatrı sayılır bi sermayeyi.Şimdi ise çıkış yada düşüş çok net bir şeyler görsemde söyleyemiyorum.artık ağzım yandığınamı yorarsınız neye yorarsanız...
[QUOTE=Astatin;72580]hexen bizi diskoya götür :) evet dün 33700 altında şort yapan ve hala kapatmayanlar ürkme durumlarında...(ki mersiyk yada ismailyk o kitlede:)) onları yemeleri için bir hülülülül yükseliş lazım..orası benim kükrediğim yerdir... o yere...[/QUOTE]
33,600 de kükredin mi bekliyor musun:..:
Sevgili Astatin,
Biraz zaman ayırdım ve şunları söyleyebilirim. Grafik 20 dk VOB. (Sistem sinyalleri ile)
Öncelikle sistem ısrarla sat durumunu sürdürüyor. İkinci olarak, düşüş ilk düşüş dalgasının tam olarak %100'ünde durmuş. Şu anda ise %61.8 seviyelerinde. Piyasa her iki yana da gidebilir. EW şu anda çok bilgi vermiyor. (Daha çok bir a-b-c zigzag gibi) Pozisyon almak için aşağıdaki strateji güzel çalışır diye düşünüyorum.
%61.8 kırmızı çizgisi üstünde olduğumuz müddetçe long, altına inildiğinde ise short avantajlı. (Üstü ve altı ile tabiki üstü yada altındaki kapanışları kasdediyorum ve bittabi ki 20 dk'lık grafikte)
Bol Kazançlar
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img104.imageshack.us/img104/9356/vobps2.png[/IMG][/URL]
5 dakk short 15 dakk sınır gun short sinyal
[QUOTE=selçuklu;72551]12:00 barı 15 dk sistem yeşil sinyal ... boll bacaklarını açımaya başladı .. 32675 maliyert.long devam .. ralli ralli rallii. ........stoploss 5 dk sat sinyal ..[/QUOTE]
33075.. longcover .. ve short.. .5-15 min sata geçti .. şelale .. :D :D
güzel gün .. bugün .. testileri doldurun .. .brv .brv
[quote=sazan;72584]Sevgili Astatin,
Biraz zaman ayırdım ve şunları söyleyebilirim. Grafik 20 dk VOB. (Sistem sinyalleri ile)
Öncelikle sistem ısrarla sat durumunu sürdürüyor. İkinci olarak, düşüş ilk düşüş dalgasının tam olarak %100'ünde durmuş. Şu anda ise %61.8 seviyelerinde. Piyasa her iki yana da gidebilir. EW şu anda çok bilgi vermiyor. (Daha çok bir a-b-c zigzag gibi) Pozisyon almak için aşağıdaki strateji güzel çalışır diye düşünüyorum.
%61.8 kırmızı çizgisi üstünde olduğumuz müddetçe long, altına inildiğinde ise short avantajlı. (Üstü ve altı ile tabiki üstü yada altındaki kapanışları kasdediyorum ve bittabi ki 20 dk'lık grafikte)
Bol Kazançlar
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img104.imageshack.us/img104/9356/vobps2.png[/IMG][/URL][/quote]
teşekkürler..sisteminiz parlıyor+.
eyer 33050 üstesi olmaz 32100 yeresine potanstayız
zenginin keyfi çatana kadar garibanın canı çıkarmış. bi keyifleri çatsın gari.
33,050 altına geldi. gelir gelmez 32,025 longu kapadım aynı işlemde bi miktar da short açtım.
[B]
[U]fakat dow un 8110 dan yüksek açılacağı beklentisiyle[/U][/B] elim rahat durmadı. 14:34 itibariyle 32875 tekrar longum.... ufak bi çıtır..