Güzel forum oldu beyler, bizim gibi sermayeye bulanmış kişilerin vatan adına duyarlı olması çok güzel, :::
Printable View
Güzel forum oldu beyler, bizim gibi sermayeye bulanmış kişilerin vatan adına duyarlı olması çok güzel, :::
bu araad MPASS şubattada sat vermiş sondan iki önceki barda..geceye şubatta 275 ort ile 2/5 şort
[quote=Astatin;178342]
[COLOR=red]Mesaj1[/COLOR]: Devletler ticari işletmeler değildir ve ticarethane mantığıyla yönetilmezler..Devletler o noktaya gelirse, toplumda kim kimi yakalarsa noktasına gelir.... aaaaa ne kadar da denk geldi:)[/quote]
şş mesaj 2? yoksa mesaj 2 kim kimi yakalarsa kısmı mı :D
long girdim..şortcular çuvaldamı..pela gülüyo..haa haa haa..
[quote=unlimitted;178345]şş mesaj 2? yoksa mesaj 2 kim kimi yakalarsa kısmı mı :D[/quote]
Mesaj2 şuydu unutmuşum: Selçuklu patronaj hoşgeldin.. (teşekkür etmeye başlamışta)
[quote=QUEEN;178346]long girdim..şortcular çuvaldamı..pela gülüyo..haa haa haa..[/quote]
gız genemi farklı pozisyonlardayız..üwwwwwüüüüüüüüü... doğumgünü hediyesi olarak yeni pabuclar gelmiştir sana..onlardan birini alayım ben senden:..::..::..:.... bende birine hediye ederim...ehuheueheu... gız bugün satılan longlar badem longlardı..söylemedilermi sana :)
[QUOTE=Astatin;178349]gız genemi farklı pozisyonlardayız..üwwwwwüüüüüüüüü... doğumgünü hediyesi olarak yeni pabuclar gelmiştir sana..onlardan birini alayım ben senden:..::..::..:.... bende birine hediye ederim...ehuheueheu[/QUOTE]
sen ne zaman long girdinki..yalınayak gızgın çöllerde geziyosun..:pdow kapanış taminim..10590......10555 dürevnç....lelele
sınırda kapandık..
yarın 66 bin altında kalmaya devam edersek short hakeder piyasa..
65600 saatlik ortalama..
[IMG]http://i47.tinypic.com/14xie8p.gif[/IMG]
DJI kapanış tahminim [B]10453[/B].. :o
Cümleten iyi akşamlar.. ;)
[QUOTE=Astatin;178348]Mesaj2 şuydu unutmuşum: Selçuklu patronaj hoşgeldin.. (teşekkür etmeye başlamışta)[/QUOTE]
asteton patron .. teprik ederim ... .. saygılar hörmetler ...:D:D:D ..
quenn patron ne longu ya.. .. longda neymiş yemişim longu .. anasının nikahı oldu endeks bence çok pahalı .. ..yılbaşı vade sonu falan pela uyutuyor milleti .. uyumsuzluklar hat safhada graflarda ... eheuhehue ...shortlar gol olur tahminiim .. :o:o
güniçi kısaydım .. geceye don gömlek fulll flat ... cümleten iyi akşamlar ... :o:o
[quote=QUEEN;178350]sen ne zaman long girdinki..yalınayak gızgın çöllerde geziyosun..:pdow kapanış taminim..10590......10555 dürevnç....lelele[/quote]
hehehehe...borsa ip şeklinde yükselen yada düşen bir şey değildir....komvalla 3*4 defa girdim geceye long yaw..o kadar da değil...
DOW kapanış tahminim 10390... reçete belli, şort belli,...way be bugün amma sosyal içerikli mesaj yazmışım...AVATAR'ın büyüklüğü ve ihtişamı etkiledi herhal...iyi akşamlar herkese
[quote=QUEEN;178350]sen ne zaman long girdinki..yalınayak gızgın çöllerde geziyosun..:pdow kapanış taminim..10590......10555 dürevnç....lelele[/quote]
QU,
Direncini görüyorum,kapanışına rest....
10361 görüp istediği yerden kapansın...:::
[quote=QUEEN;178346]long girdim..şortcular çuvaldamı..pela gülüyo..haa haa haa..[/quote]
Long girmen önemli deel, çıkabilmen önemli,.....
[quote=YAVUZHAN;178351]sınırda kapandık..
yarın 66 bin altında kalmaya devam edersek short hakeder piyasa..
65600 saatlik ortalama..
[IMG]http://i47.tinypic.com/14xie8p.gif[/IMG][/quote]
yavızhan kardeşim, şu programın adını verirmisin, graflarımı oradan yapıyım artık, canlı güzel graflar eline sağlık, snagitin süresi doldu, 1 aylığına kapağı başka yereye atalım, trial,...
dowdan bi halt olmaz bu gece tahminim .. kapanış tahminim yok .. forumda çoğunluk hangi yönde poza girdiyse o yöne gitsin bence ...:o
[QUOTE=indregandi;178358]Long girmen önemli deel, çıkabilmen önemli,.....[/QUOTE]
sabahki güce bakıcez..500 puan satış geldi..şort he..yok arkedeş..:D
[QUOTE=selçuklu;178360]dowdan bi halt olmaz bu gece tahminim .. kapanış tahminim yok .. forumda çoğunluk hangi yönde poza girdiyse o yöne gitsin bence ...:o[/QUOTE]
taraf tutuyosun patron..dow ipini kopardı bikere..:o:D
[quote=selçuklu;178360]dowdan bi halt olmaz bu gece tahminim .. kapanış tahminim yok .. forumda çoğunluk hangi yönde poza girdiyse o yöne gitsin bence ...:o[/quote]
Valla patronaj çok ümitli olma, bunların taktği çok eskidende yazdık bir kaç hahta önce, dov küçük artlar, futursuzlar dünya nöbeti, haclılarda yağma yapıyor kısa özet bu bence, ben şu 68xxx ler yerelerinden esas cortliyim diyorum yğsa gözüm açık olacak valla, hani yakalamışken iyi yersindedn şölle, antrkot, uykuluk neeyin, sen ne diyon,.....
piyasa cort kimi dursada yarını görmekte fayda var...
diye düşünüyorum...
[quote=QUEEN;178361]sabahki güce bakıcez..500 puan satış geldi..şort he..yok arkedeş..:D[/quote]
ya quven forumu 16:30 açıp yorum yapıyon, ondan önce bir sürü makro, mikro, teknik, taktik ve siyasi konulara temas ettik, sen ucundan yakaladın ordan söküyüm istiyorsun, ya bu dov önü açık gidemiyor dedim geçen hafta, şimdi forum ana sayfaya bak oarad yazıyor dediklerim, bu çıkamaz dünya çatırdıyor, sen burda 2 tl kazanacan, bütçen açık vermiş,50 milyar tl, totel borcun dayanmış 500 milyara hemde kanun çıkartan güclü hökümetle, üzerimizden elbiseyi alsalar ne don ne atlet hiç bi şey yok gız anlayacağın, çıksın nereye çıkarsa çıksın, oradan shortluyacaz, bunu yakaladık soyacaz, bak efg le, iş doldurdu tüfekleri gene bir şalasalar burdan dibi bulana kadar, telef olur, longşayneler, demedi deme ha, ben zaten pramitliyorum, valla 68 -70 olmadan düşmesin ağa darılırım valla,
[quote=QUEEN;178362]taraf tutuyosun patron..[B]dow ipini kopardı bikere[/B]..:o:D[/quote]
Hııhhh,bir kere 10500 üstünde kapandı diyemi...
Biz ona şöyle diyoruz ;
Oldumu heccem oldumu
Enişten camızları buldumu
Birkerecik öpmeynen
Gül benizin soldumu....:::
Arkadaşlar sizden bir ricam olacak.Matrikste verilerle ilgili problem yaşayanlar, matriks teknik desteğe sorunu iletebilirler mi acaba?Yada iletmiş olanlar geri dönüş yapıldıysa bilgi verebilirler mi?Bugün yine verilerdeki değişiklikten dolayı sistem sinyal verip kaybolma durumu yaşadım.Sizde bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
[quote=flexy;178367]Arkadaşlar sizden bir ricam olacak.Matrikste verilerle ilgili problem yaşayanlar, matriks teknik desteğe sorunu iletebilirler mi acaba?Yada iletmiş olanlar geri dönüş yapıldıysa bilgi verebilirler mi?Bugün yine verilerdeki değişiklikten dolayı sistem sinyal verip kaybolma durumu yaşadım.Sizde bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.[/quote]
sistemler bile korkuyo o zaman sinyal verip toz ouyorlar anlaşılan,.....
[quote=indregandi;178365]ya quven forumu 16:30 açıp yorum yapıyon, ondan önce bir sürü makro, mikro, teknik, taktik ve siyasi konulara temas ettik, sen ucundan yakaladın ordan söküyüm istiyorsun, ya bu dov önü açık gidemiyor dedim geçen hafta, şimdi forum ana sayfaya bak oarad yazıyor dediklerim, bu çıkamaz dünya çatırdıyor, sen burda 2 tl kazanacan, bütçen açık vermiş,50 milyar tl, totel borcun dayanmış 500 milyara hemde kanun çıkartan güclü hökümetle, üzerimizden elbiseyi alsalar ne don ne atlet hiç bi şey yok gız anlayacağın, çıksın nereye çıkarsa çıksın, oradan shortluyacaz, bunu yakaladık soyacaz, bak efg le, iş doldurdu tüfekleri gene bir şalasalar burdan dibi bulana kadar, telef olur, longşayneler, demedi deme ha, ben zaten pramitliyorum, valla 68 -70 olmadan düşmesin ağa darılırım valla,[/quote]
Bence pelanın öyle bir derdi yok,70 e 76.5 a,82 bine felan,oralara gitmek
içün mal gucaklaması ilazım..
Çayna diklenmişmi ne,eyle bir habar çarptı kulağıma yalap şap,kisme bize
yunanın değerini arturun diye baskı neyin yapamaz demişler...
Aslını faslını iyi bilen yazarsa memnun olurkh..:D
[QUOTE=indregandi;178365]ya quven forumu 16:30 açıp yorum yapıyon, ondan önce bir sürü makro, mikro, teknik, taktik ve siyasi konulara temas ettik, sen ucundan yakaladın ordan söküyüm istiyorsun, ya bu dov önü açık gidemiyor dedim geçen hafta, şimdi forum ana sayfaya bak oarad yazıyor dediklerim, bu çıkamaz dünya çatırdıyor, sen burda 2 tl kazanacan, bütçen açık vermiş,50 milyar tl, totel borcun dayanmış 500 milyara hemde kanun çıkartan güclü hökümetle, üzerimizden elbiseyi alsalar ne don ne atlet hiç bi şey yok gız anlayacağın, çıksın nereye çıkarsa çıksın, oradan shortluyacaz, bunu yakaladık soyacaz, bak efg le, iş doldurdu tüfekleri gene bir şalasalar burdan dibi bulana kadar, telef olur, longşayneler, demedi deme ha, ben zaten pramitliyorum, valla 68 -70 olmadan düşmesin ağa darılırım valla,[/QUOTE]
ben onu bunu bilmem..yön yukarı..relize geldi..bende kapadığım longları koydum yerine..yarın satış devam ederse..satarım..
[QUOTE=EMEKDAR;178366]Hııhhh,bir kere 10500 üstünde kapandı diyemi...
Biz ona şöyle diyoruz ;
Oldumu heccem oldumu
Enişten camızları buldumu
Birkerecik öpmeynen
Gül benizin soldumu....:::[/QUOTE]
bu ikinci kapayışı..banttan kurtuldu gı..yukarı kırdı bandı..bu sene şort yok..:::
[quote=TÜRKOĞLU;178364]piyasa cort kimi dursada yarını görmekte fayda var...
diye düşünüyorum...[/quote]
Şubat vade başı takas??,,:confused:
How is it?:confused:
[quote=selçuklu;178360]dowdan bi halt olmaz bu gece tahminim .. kapanış tahminim yok .. forumda çoğunluk hangi yönde poza girdiyse o yöne gitsin bence ...:o[/quote]
çok centilmensin patron :)
[quote=excali;178372]Şubat vade başı takas??,,:confused:
How is it?:confused:[/quote]
çok fena...çok fena...uffff...cısssssssss.....:D
[quote=EMEKDAR;178369]Bence pelanın öyle bir derdi yok,70 e 76.5 a,82 bine felan,oralara gitmek
içün mal gucaklaması ilazım..
Çayna diklenmişmi ne,eyle bir habar çarptı kulağıma yalap şap,kisme bize
yunanın değerini arturun diye baskı neyin yapamaz demişler...
Aslını faslını iyi bilen yazarsa memnun olurkh..:D[/quote]
Ahanda sana cihina analiz emektarım, bir pragrafla grafına bakmadan hemde, ben temmuz gibi forumda yazdım bunu,..... bilen bilir,
Bunlar dov bu almaya da markel tekrar seçılmeden önce çıkamıyorlardı hatırlarsın, çaynadan 1 trl dolar yapıştırdılardı avrupaya onuda hatırlıyorsun, bu para merkeli tekrar seçtirdi, coni de saksonları da alarak ivmelenmişti, bunun gölgeside bizde ağaya bayram yaptırmıştı hatırlarsın, o dönemde demiştikki bu para araba sileceği gibi çalışacak ve bir oraya bir buraya koşacak demiştik, bu sabah dikkeinin de dikildiğini bilyorsun deyilmi, dikilmeseydi o zaman gör neyle dikilecektik, grafların arasında en geberik olanıydı bu, yani bu na bakan bizi 56 dan shortlardı valla, ne dediler bunda iyileşme görülmüş geçen haftalarda, çözdüler parayı attılar oraya, orayı koşturuyorlar şimdi güneş doğudan doğar ya, öle,...şimdi burada spotu unutmayalım sen gidip hisse alırmısın, problem bu, e spot çıkmazsa vob ta çıkmaz, bunu sorcaz kendimize, hisse alırmıyız, seçici davranmak kaydıyla felan dedimi sakat o iş, insider kazanır, sen kimi seçiyon tavukmu seçiyon, biz burada bir endex si zor takip ediyoruz, halk ta para yok anlayacağın, sodular onları, şimdi beslemeleri lazım, istihdam yani almak kolay bi de bunun satış ayağı var be böyle bakıyorum meseleye bu işin laga lugası, olmadı indiklerimiz var, bkliyoruz bu gün yarın, sinyali gördümü çakacam 2010 artık bu sene soyacaz karar verdim soyacaz, başka yolu yok,....
[quote=QUEEN;178370]ben onu bunu bilmem..yön yukarı..relize geldi..bende kapadığım longları koydum yerine..yarın satış devam ederse..satarım..[/quote]
peki bacim,......
[quote=TÜRKOĞLU;178374]çok fena...çok fena...uffff...cısssssssss.....:D[/quote]
Fazla pozisyon yok ama Yeşil uzaylılar in action gözüküoorr.
Thank you. Ay eprışıeyt yu..+.
son bomba, ülkenin savunma reflex si yok edildi, hakim kriptoyu mühürlemiş, mühürü 1 sene kaldırmassa vay halimize,......
arkadaşlar bugunku takası verebılecek varmı
eurusd de yine sahadayız...şortlar kaymaklı
[quote=Astatin;178380]eurusd de yine sahadayız...şortlar kaymaklı[/quote]
tebrık ederım astı ben cesaret edemedım terse gelebılırız dıye korktum
parıte duşuyor altın duşmuyor tırstım:(
[quote=okansak;178379]arkadaşlar bugunku takası verebılecek varmı[/quote]
aralık günlük...
.lelele.lelele.lelele
[IMG]http://zine.reflexgamer.net/wp-content/uploads/2009/08/thumb_happy_bull.jpg[/IMG]
[quote=nunu;178383].lelele.lelele.lelele
[IMG]http://zine.reflexgamer.net/wp-content/uploads/2009/08/thumb_happy_bull.jpg[/IMG][/quote]
Chicago BULLS halay mı çekiyomuş?:D