-
[quote=selçuklu;270561]trader patron ne buyurdun ?? .. :D:D::::::
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/43b88df5.jpg[/IMG][/quote]
teprikler patron..brv bende bu sayımı alternatif olarak takip ediyorum zaten ama sayım bu bile olsa 5 in iç yapısı henüz tamamlanmadı bence.
yani hala iv ve v gelme olasılığı var. tabi kama kırlırsa 77050 ye 5 etiketi koruz.
-
81600 de görüyorum hedefi ne dense acaba bi tek benmi görüyorum.sonrasında 100*** ler var gibi Allah Allah hayalmi görüyorum acaba:..: ama düzeltmelerle tabi ki
-
[quote=astetronomious;270573]gesi bağlarında dolanıyoooruuuummm :D[/quote]
ahanda bi gayserili daha. bende hisarcıkda dolanıyorum:p
-
[quote=saraylı;270577]hoşgeldiniz astetronomius,:)
:..::..:
ne disiplinli adamım dimi?:)
zamanında alman eğitimi ve disiplini almıştım...:)[/quote]
saygılar hörmetler sn saraylı bey .:D:D
-
[quote=astetronomious;270585]saygılar hörmetler sn saraylı bey .:D:D[/quote]
Merhaba siz astetronomious,
VOB da yenisiniz galiba...Buradaki üstadlar sayesinde az zamanda çok voliler vurmak amacındasınız tahminim..teprik ederim:..:
-
Selamun alyekum.Kolay gelsin.Bol kazançlar.
-
Matriks birkaç gündür geriden geliyor sanko trade express e göre..Kapatıp açıyorum düzeliyor tekrar 1 dk 30 sn gibi fark oluşuyor....:mad::mad:
-
al astetınomus petrus,
rumeli türküsü sağa...:) yutupsuz..herkese açık..teprik ederim
[URL]http://www.izles.net/2jRJ64xJBwx/turkish-music-kadifeden-kesesi-candan-ercetin.html[/URL]
-
[quote=Astatin;270579]Eüüzzzüüü..hadi bir kere daha açıklayayım...abicim benim histem dediğim = piyasa psikolojisi + indikler + nunular v.s. ile non mekanik olan işlemler..yoksa yazı tura değil.........hayda atilla mayda:D[/quote]
hocam kızma ya ben sistemine uysan daha güzel ve stressiz kazanırdın diye düşünüyordum ondan dedim yoksa tabi ki histemi bizim gibi ky mantığıyla bakmadığını biliyorum elbette :)
saygılar hörmetler,
-
[quote=a.kaya;270598]hocam kızma ya ben sistemine uysan daha güzel ve stressiz kazanırdın diye düşünüyordum ondan dedim yoksa tabi ki histemi bizim gibi ky mantığıyla bakmadığını biliyorum elbette :)
saygılar hörmetler,[/quote]
kızmadım... :mad:kıııızzzmaadımmmmmmmmmmmmmm..:mad::mad::mad::mad:
kızzzmmaadıııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:mad:.kom.kom
:D:D:Dforumda kızamıyorum zati istesemde:..:
-
[QUOTE=Kennym;270526]ahanda +10000 e yaklastı... sımdı pasif shortlar girildi 77250 ye öğlen arası stop patlatma hareketi ile birlikte bunların gelecegini düşünüyorum ve gün sonuna kadar da bu pozu taşırım...
fazla degil bu pozdan gelecegi 500 puan filan... uehueheueh gelecege yatırım bir nevi :)
tabi çok fena patlayabilirde.... patlamayabilirde...
saat 9,45 te yazdıgım gibi 76175 üstü kapanış hedefe 1000 puanı alır.. az kaldı hedefe ulaşmaya :))[/QUOTE]
77200 görülerek 77175 de biz çekilcegimiz için o kademeyi tam aldılar uehuehu +1000 puan hedefe ulasıldı ... 77250 den reverse beklemekteyim... flat durumda...
-
çok faydalı olacağını sandığım iki çalışmayı topiğe ekledim.
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5583&page=5[/URL]
-
öwww garan %5,1 yukselmıs gorunuyo üvvvvvv
reverse denemek için pek mantıklı bir gün degilmiş :)) üvvvvvvvvvv
halen flatken vazgecsem fena olmaz :) hueheuheuh
-
[quote=Kennym;270609]öwww garan %5,1 yukselmıs gorunuyo üvvvvvv
reverse denemek için pek mantıklı bir gün degilmiş :)) üvvvvvvvvvv
halen flatken vazgecsem fena olmaz :) hueheuheuh[/quote]
garantiyi boşver kenim..sana bişi olmasın...
aman yolla şortları bu tarafa yolla...:D
-
Bu mu Saruman yapabileceğinin hepsi, elinden gelenin hepsi bu mu? Az sonra ayrık vadili Elf Astetinomious gelip vercek ayarı... hemi lem...verecek dimi..üwww
-
Az zaman sonra ani bir döküş gelebilirmi.
-
ooo vob 77.000 olmuş.. benim tatil bitene kadar 80.000 üstüne attırırsınız di mi.. hee attıracağız deyin lütfen..:..::o
-
[quote=jerfin;270622]ooo vob 77.000 olmuş.. benim tatil bitene kadar 80.000 üstüne attırırsınız di mi.. hee attıracağız deyin lütfen..:..::o[/quote]
Merak etme KY olarak tüm gücümüzle short'luyoruz. Bu zihniyetle 90.000'e bile götürürüz bu piyasayı.... :..:
-
[quote=jerfin;270622]ooo vob 77.000 olmuş.. benim tatil bitene kadar 80.000 üstüne attırırsınız di mi.. hee attıracağız deyin lütfen..:..::o[/quote]
okadar cok mazot olan varki palaya bu mazotla 100 000 olur sen merak etme ben piramite devam cerpin.brv
-
[QUOTE=Strategist;270625]Merak etme KY olarak tüm gücümüzle short'luyoruz. Bu zihniyetle 90.000'e bile götürürüz bu piyasayı.... :..:[/QUOTE]
tatil bittiğinde vob ne kadar tepede olursa o kadar memnun olurum ve teşekkürlerimi arz ederim..:..:
sizler fazla yara bere almayın ama..üüüüüü:o
-
Çok önemli direnç burası arkadaşlar.Defalarca burayı gördüm gösterdim grafikler ile.Dikkatli olun nacizane.
-
[QUOTE=last trader;270626]okadar cok mazot olan varki palaya bu mazotla 100 000 olur sen merak etme ben piramite devam cerpin.brv[/QUOTE]
bu seviyelerde bile piramitliyorsun ya cesaretine hayranım last, devam.....+.
-
[quote=jerfin;270628]tatil bittiğinde vob ne kadar tepede olursa o kadar memnun olurum ve teşekkürlerimi arz ederim..:..:
sizler fazla yara bere almayın ama..üüüüüü:o[/quote]
apla, sen forumun eski sayfalarını oku da daytrader dopiği olarak pelanın bizden bir araba pardon bir kamyon dayak yediğine mi yanarsıııııııın, biz pelanın "daha yok mu lem" diyerek ceplerini karıştırırken yanımızda olmadığına mı yanarsıııııııın...
zirve-dip avcısı mı istersin, tam disiplinle sisteme uyan da soyan mı istersin, sistemle in histemle out yapıp ekstra 600 puan alan mı istersin...
bu forum altın madeni...sadece kendisinin potansiyelinin farkında deel. :::
-
[QUOTE=hpy;270631]Çok önemli direnç burası arkadaşlar.Defalarca burayı gördüm gösterdim grafikler ile.Dikkatli olun nacizane.[/QUOTE]
kısaladık hocam amma bakalım kale alacaklar mı.
içimden bir his seans sonu ya 78 bin yada belli.
-
[QUOTE=unlimitted;270634]apla, sen forumun eski sayfalarını oku da daytrader dopiği olarak pelanın bizden bir araba pardon bir kamyon dayak yediğine mi yanarsıııııııın, biz pelanın "daha yok mu lem" diyerek ceplerini karıştırırken yanımızda olmadığına mı yanarsıııııııın...
zirve-dip avcısı mı istersin, tam disiplinle sisteme uyan da soyan mı istersin, sistemle in histemle out yapıp ekstra 600 puan alan mı istersin...
bu forum altın madeni...sadece kendisinin potansiyelinin farkında deel. :::[/QUOTE]
süpersiniz....brv
palayı döve döve gebertmeyin ama haa, o bize canlı lazım..:D.lelele
-
[quote=jerfin;270632]bu seviyelerde bile piramitliyorsun ya cesaretine hayranım last, devam.....+.[/quote]
2 saattir yoktum az once 77025 ten ilave yaptim....zirve avciligi yapmiyorum cerpin okadar dibin nere oldugu belli ama zirvenin sonu yok.brv...genelde o en son actiklarimin sl yakindir digerlerinin ki biraz uzakta kaldi...
-
[quote=jerfin;270638]süpersiniz....brv
palayı döve döve gebertmeyin ama haa, o bize canlı lazım..:D.lelele[/quote]
yoh yoh gebertmiyok.
bi kamyon dayak atıyok, sonra diyok ki "git sağdan soldan bul gel".
bulup geliyo, bi kamyon daha dayak seansı başlıyo
bu beele sürüp gidiyo :D:D
-
[quote=*Fatih_HAN_11*;270636]kısaladık hocam amma bakalım kale alacaklar mı.
içimden bir his seans sonu ya 78 bin yada belli.[/quote]
Düşmemekte ısrarlı olursa spot 77600 e vadeli de 78300 e gidebilir.halen kısayım.250 kırılınca manuel stop+uzun olacam.
-
[QUOTE=Kennym;270604]77200 görülerek 77175 de biz çekilcegimiz için o kademeyi tam aldılar uehuehu +1000 puan hedefe ulasıldı ... 77250 den reverse beklemekteyim... flat durumda...[/QUOTE]
77250 reverseler gelmiş hadi hayırlısı...
-
bende muz gibi soyuyorum inşallah peladır benim soyduğumda:p
77.050 exitlandık burdan dönmezse pala + sistem bana takacak
STRem alda
-
[QUOTE=hpy;270644]Düşmemekte ısrarlı olursa spot 77600 e vadeli de 78300 e gidebilir.halen kısayım.250 kırılınca manuel stop+uzun olacam.[/QUOTE]
bende 78.05 diyorum.
yukarı gidecek olursa.
-
şimdi iki düşünce karşı karşıya.
1-çok yükseldi satalım.
2-78'ler 80'ler lafı havalarda uçuşuyo..
biz göstergelere güvenmeye devam edelim.
böyle günde şort pozisyonla pela'dan 3 kez sanal 1 kez gerçek 100 puan koparmamızı sağlamışlar...daha güvenilir ne olabülü! .dng
he niye lonk etmedik o ayrı bi tartışma (ve hatta tez) konusu. :)
longlarımı erken kapatmama sebep olan başkent elektrik dağıtım a.ş.
seni selçuklu'ya havale ediyorum. o senle ne yapacağını çok iyi bilir.
anlayan anladı...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon8.gif[/IMG]
-
[FONT=Courier New]12 Eylül'de yapılacak olan referandum ile ilgili oy vermek için seçmen[/FONT]listeleri askıya çıktı.Ve bu hafta sonu itibari ile askıdan indirilecek.[FONT=Courier New]
[/FONT]Bundan bir çok insanın haberi bile yok.[FONT=Courier New]
[/FONT]Lütfen aşağıdaki linke tıklayıp, adınızın seçmen listesinde olup olmadığını kontrol ediniz.[FONT=Courier New]
[/FONT][URL="http://www.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgi.jsp"][COLOR=#810081]http://www.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgi.jsp[/COLOR][/URL][FONT=Courier New]
[/FONT]
-
700 tl kontrat fiyatı ucuz kaldı yahu :)
-
[QUOTE=Astatin;270612]garantiyi boşver kenim..sana bişi olmasın...
aman yolla şortları bu tarafa yolla...:D[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;270615]Bu mu Saruman yapabileceğinin hepsi, elinden gelenin hepsi bu mu? Az sonra ayrık vadili Elf Astetinomious gelip vercek ayarı... hemi lem...verecek dimi..üwww[/QUOTE]
auhauha okuyunca gulme krizine girdim.. bak dellendirdin palayı , suru yıkmak ıcın kocaman bı bomba gonderdı :) 250 shortları panıklettı :) uehuehe
500 puan ya alıam ya verıcem artık palaya... kendı bılır alsın yukseltsın :)
ama asti hocam allasen gaz verme palaya bak dellenıyo :)
-
275 uzadım 325 kısaldım :D
425 e oto stop koydum.
-
[quote=unlimitted;270655]
longlarımı erken kapatmama sebep olan başkent elektrik dağıtım a.ş.
seni selçuklu'ya havale ediyorum. o senle ne yapacağını çok iyi bilir.
anlayan anladı...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon8.gif[/IMG][/quote]
abi ben tam anlayamadım,:D
IQ ve EQ 'm ,çok yüksektir ama,:confused:
bu saygıdeğer kurumumuz ile muhterem selçuklu arasında nası bişi var ,:..:
bağlantıyı kuramadım,:rolleyes:
bu gibi durumlarda ,resim hocamız,resmederek izah edin derdi, ;):..:
bağlantıyı tabi....:..::..:
-
[quote=The Tatar;270658]700 tl kontrat fiyatı ucuz kaldı yahu :)[/quote]
he uyandır sende :D
-
NUNU lar korkunç, NUNUlar dayanılmaz..Ama bu demek değil ki düşecek, eğer bu NUNU lar kırılırsa ayularda kol bacak kalmaz..üwwww
-
[quote=hpy;270661]275 uzadım 325 kısaldım :D
425 e oto stop koydum.[/quote]
bakıyorum oynamaya başlamışın sende :..:
bu arada bugün günlerden SALI demi hpy yok mu .brv