Ne trichetmiş yawf adam bi konuşmaya başladı piyasa 700 puan çıktı susunca düşmeye başladı
Printable View
Ne trichetmiş yawf adam bi konuşmaya başladı piyasa 700 puan çıktı susunca düşmeye başladı
hexen babacık sen önceden pozisyonunu yazardın şimdi long short ?
[QUOTE=mersiyk;72617]hexen babacık sen önceden pozisyonunu yazardın şimdi long short ?[/QUOTE]
cunki flat duryorum mersiykim
[QUOTE=VOBiX;72616]Ne trichetmiş yawf adam bi konuşmaya başladı piyasa 700 puan çıktı susunca düşmeye başladı[/QUOTE]
burdan Trcheti peceli bayan avatarı kulanması sartıyla geyik topigimize davet ediyorum gerisini astatin halleder o kunustukca piyasalarda cıkar :)
[QUOTE=VOBiX;72616]Ne trichetmiş yawf adam bi konuşmaya başladı piyasa 700 puan çıktı susunca düşmeye başladı[/QUOTE]
Saatlik sistemin gözünü seveyim, her ne kadar sn astatin in dediği gibi perde arakasında gölgeyi gördüğün halde 1 saat beklemek zorunda kalsan da ben halime razıyım. Bugün 3-4 kere çarpılmıştım kesin. Buradan voba yeni merak salanlara da başlangıç için mutlaka saatlik sistem tavsiye ediyorum. (hernekadar onlar sistemsiz davranacak olsa da)
yatay da adam yemece başladı en güzeli fit flat
efg iyi iş çıkardı bugün.brv
33075 asayasında terkar 32100 potans girdi
bas donme devam edyor
EFG nin bugün net işlemlerini söyleyebilir mi biri.?
efg 12684 almıs 13517 satmıs
[QUOTE=Astatin;72624]EFG nin bugün net işlemlerini söyleyebilir mi biri.?[/QUOTE]
bana sormadın ama yine de söyleyeyim bay kapris.dng
12,700 alış.. 13,900 satış... bugünkü işlemleri..
sabah 32.000 den çekmeye başladı.. öğlen 33.600 götüren efg idi.. sonra oradan 32,700 e kadar boşattı malın yarısını.. sonra başladı yine çekmeye:) 33.400 den 33.000 e kadar ne var ne yok boşattı çıktı:..:
benim sistem 15 dak. lık ama kullandığım gösterge degerlerinden dolayı saatlikden öte bir şey... 7 ocak da sat verdi. 37500 den..bir daha al vermedi..ayda ortalama kısa-uzun toplamı 6-8 arası birşey..işin güzel tarafı 3-4 saat bakmasanda olur..