gelsin gelsin...66500 de ebesinin örekesini göstermek icin bekliyorum.....
Printable View
gelsin gelsin...66500 de ebesinin örekesini göstermek icin bekliyorum.....
[quote=Astatin;178551]buyrun yine NU var..bakalım 500 ü aşağı kesecekmi /satı onaylayacakmı gösterge....:)
[IMG]http://i46.tinypic.com/jjtpa0.jpg[/IMG]
(bir diğer not; eğer burdan dönip 1.4430 gibi olur sanırım kırarasa 15 dklıkdaki görüntüde sat olacak..)[/quote]
Bu gün buna gerçekten ihtiyaç var, üç kağıdı bu ikiliden yapıyorlar, parite ve dxy den, borsalar hikaye, ayakta bu ikiliyle tutuyorlar, senin göstergede aslanlar gibi, yayınla ara sıra,
[quote=boz ayı;178558]bana göre herşey 60 dk.lıklara korele.....
arzu etmem ama günün en yükseğinden kapama hazırlıkları tamamlandı.....
bu olursa yarın buralarda çok kan akar.....yetiş ya resülüllah....şortçu kardeşlerim için.[/quote]
sn. bozayı size saygım sonsuz ama, bana göre de global çete işbaşında.dng60 dk. maltmış :Ddk. hikaye herşey dowfuture larla korele o ne derse o hemi de saniye saniye aynı şekilde çiziyolar.heyk
[quote=boz ayı;178558]bana göre herşey 60 dk.lıklara korele.....
arzu etmem ama günün en yükseğinden kapama hazırlıkları tamamlandı.....
bu olursa yarın buralarda çok kan akar.....yetiş ya resülüllah....şortçu kardeşlerim için.[/quote]
ayu kardeşliği adına sabah beri uyardım....yinede terste kalan ayu
kardeşlerim ( varsa ) adına üzgünüm..
65750 shorts 65850 flatos ::: preh
66200 yeresı hedefte...
65800 ustu kaldımmı 66200 e kadder gıdebılır... bende ordan cortingale... yada 658xx yerelerınden long olabılırım duruma gore...
Vay *.*. pascal yine haklı çıktı :(
şubat vade 66.525 ...biraz cort........
Burada 10 dak momda bir NU oluşuyor,.....
eruusd ler 40 dan kavırma..6 pipscik...stresli bir 6 pips oldu... :)
üşşş garibanın biri az önce 8 kontrat boyadı aralık 100 endekse..%2 küsür eksi yaptı...vah vah..30 endeks yerine oraya şeyetti...acıdım şimdi...
yahu bu emir veren programlara sadece aktif işlem olan volumlerde uyarısız emir gitsede diğerlerinde uyarı fakan çıksa yaw..haftada 1-2 kez gözüme çarpıyo böyle gariban durumlar
[quote=enorton;178568]Vay *.*. pascal yine haklı çıktı :([/quote]
sen niye üzülüyonki?
[QUOTE=Astatin;178572]üşşş garibanın biri az önce 8 kontrat boyadı aralık 100 endekse..%2 küsür eksi yaptı...vah vah..30 endeks yerine oraya şeyetti...acıdım şimdi...
yahu bu emir veren programlara sadece aktif işlem olan volumlerde uyarısız emir gitsede diğerlerinde uyarı fakan çıksa yaw..haftada 1-2 kez gözüme çarpıyo böyle gariban durumlar[/QUOTE]
banada olmuştu kaçkere ::: dehşet bi durum aste.... valla hayata kusuyore insan sonra
şubata ayuluk yaptım 66500 bıraz deneyelım bakalım belkı bı faydası olur...
[quote=sadberk22;178564]sn. bozayı size saygım sonsuz ama, bana göre de global çete işbaşında.dng60 dk. maltmış :Ddk. hikaye herşey dowfuture larla korele o ne derse o hemi de saniye saniye aynı şekilde çiziyolar.heyk[/quote]
güzel kardeşim dow futuruler sabahtan beri dar bantta....bizim pala dow..dakilere takkesini ters giydirir...hınzır...bizdeki volatilite çok daha yüksek..ve sanırım artarak devam edecek....
60 lık ta y vade yön aşağı, şubat vade yön yukarı, astinin teorisi çalışıyor, sanki altlar boşaltılıyor, efg ve iş hareketleri şubatta iyi izlenmeli,
zayıflık var a* .. zor yereler .. vay a* ..
[quote=Astatin;178572]üşşş garibanın biri az önce 8 kontrat boyadı aralık 100 endekse..%2 küsür eksi yaptı...vah vah..30 endeks yerine oraya şeyetti...acıdım şimdi...
yahu bu emir veren programlara sadece aktif işlem olan volumlerde uyarısız emir gitsede diğerlerinde uyarı fakan çıksa yaw..haftada 1-2 kez gözüme çarpıyo böyle gariban durumlar[/quote]
şimdide tersini yaptı akbank,
[quote=selçuklu;178578]zayıflık var a* .. zor yereler .. vay a* ..[/quote]
versene küsküyü patron voba...ayıboluyo haaaaaaaa
[quote=indregandi;178580]şimdide tersini yaptı akbank,[/quote]
pıroker hatasıydı dimekki
[QUOTE=Astatin;178572]üşşş garibanın biri az önce 8 kontrat boyadı aralık 100 endekse..%2 küsür eksi yaptı...vah vah..30 endeks yerine oraya şeyetti...acıdım şimdi...
yahu bu emir veren programlara sadece aktif işlem olan volumlerde uyarısız emir gitsede diğerlerinde uyarı fakan çıksa yaw..haftada 1-2 kez gözüme çarpıyo böyle gariban durumlar[/QUOTE]
Benim de başıma bir kere gelmişti zamanında... baya kötü zarar yazmıştım, kapatana kadar canım çıktı... Bence imkb 100 komple kalksın...
pala son iki saat in hazırlığını tamamladı yine..
vade bitsin diye beklerken....trader olduk ya....sıkıntıdan...
ben slow traderım ...amma bu pala adamı kışkırtıyor.....
[quote=enorton;178583]Benim de başıma bir kere gelmişti zamanında... baya kötü zarar yazmıştım, kapatana kadar canım çıktı... Bence imkb 100 komple kalksın...[/quote]
burdan ekmek yiyen vardır haa...cari fiyatın %1,5-2 altına alış yaz misal 100 endekse...30 endeks yerine buraya verenleri topla...sonra 500-600 puan neyse ver yukardan
[quote=indregandi;178577]60 lık ta y vade yön aşağı, şubat vade yön yukarı, astinin teorisi çalışıyor, sanki altlar boşaltılıyor, efg ve iş hareketleri şubatta iyi izlenmeli,[/quote]
İş yakin vadeyi %50 bozup şubatta long açarken, efg yvade longuna devam ediyor, henüz şubatta 5000 long da, [B]bu kalın[/B] işi bitirecek, yön bu tayin edcek, ......
spot düştü ama makası sağlam çıktı palanın neydi sayi gappala:)
[quote=enorton;178568]Vay *.*. pascal yine haklı çıktı :([/quote]
pascalito enteresan bir sistem olmadık zamanda olmadık işler yapıyor...aslında paran çok olcak ayrı bir hesapta bununla düşük kaldıraçla oynayacaksın...ya rezil olun ya da vezir deel padişah olun :D
benkim dün SAT verdi 750 den böönde AL a döndü 975 ten.bende şindi soruyorum elemana babacım madem AL vercektin dün niye SAT verdin?:D
dili pabuç kadar tabii benim sistemin cvp hazır.patron aracı kurumdakiler maaşı nerden alcak? :p
ay hop last skuzi hez bin pirformıd bay dı pala....hop ama sörtın değil...
pardon emortım petrım..türkçe olmuyo birde ingilizcesini deneyek dedik
[QUOTE=Astatin;178586]burdan ekmek yiyen vardır haa...cari fiyatın %1,5-2 altına alış yaz misal 100 endekse...30 endeks yerine buraya verenleri topla...sonra 500-600 puan neyse ver yukardan[/QUOTE]
Evet evet hergün bunu bekleyenler var... Pasife altlara yazıyorlar... Diyelim adamın biri yanlışlıkla geldi 50 adet satış yazdı... bazen 5000 puan bile düşebilir... Adamın karına bak (diğerinin zararına)... Şimdi zarar eden bu 50 adeti kapatmak istese kademeler boş, bir 5000 daha zarar yazacak... Ya da uzlaşmaya kadar bekleyecek...
histemim exxx oldu... emergency 1000 point lazım ..aşağı yukarı farketmez .. ...
Bugün vade değişimi pozlar ayarlanmış:) muhtemelen yılbaşından hemen sonra hareket var, yine muhtemelen aşağı yönlü hareket:) saygılar...
verimiz varmış
USDTüketici Güveni (Ara)17:00 53 49,5 Yüksek
[QUOTE=enorton;178550]İŞTE ARANAN KOZMİK KARARGAH...
[url]http://videonuz.ensonhaber.com/izle/iste-aranan-o-kozmik-karargah[/url][/QUOTE]
Arkadaşlar izlemeyen varsa izlesin... Kontr gerilla, gladyo nedir diye merak edenler için güzel hazırlanmış... Tabi bu konu çok derin...
Özetlersek, haclılar 2010 un ilk günleride dahil dünyayı ayakta tutabilme adına, nikkei ye gaz verdiler öncesinde, dxy yi aşağı bastılar, pariteyi de görece yükselttiler, ne için grup müdürleri blanço yazabilsinler diye, zorlandıklarında faizide aşağı basıyorlar, bir süre daha dayanacağız, burada referans gold, onu kaldıramıyorlar ip ucu bu, futursuz nöbetçileri geberik + lar yaparken, diğerleriyle algılamaya oynuyorlar, nikkei, parite, dxy,
[quote=enorton;178592]Evet evet hergün bunu bekleyenler var... Pasife altlara yazıyorlar... Diyelim adamın biri yanlışlıkla geldi 50 adet satış yazdı... bazen 5000 puan bile düşebilir... Adamın karına bak (diğerinin zararına)... Şimdi zarar eden bu 50 adeti kapatmak istese kademeler boş, bir 5000 daha zarar yazacak... Ya da uzlaşmaya kadar bekleyecek...[/quote]
:D:D:D:Dhımmmmmm:D:D:D:D şimdi bunu biz yapsak, mesela %2 aşağa alış yazsak 100 endekste, çok feci bir habr gelir...%5-6 düşer borsa..biz gelen malı veririk %7-8 zarara
[QUOTE=Astatin;178573]sen niye üzülüyonki?[/QUOTE]
Takip etmiyorum da ondan .dng
Zaten vade sonuda geldi çattı, Şubat vade ile spot farkı 1000 puan civarı olduğunda Şubat vadeye geçmek ve Şubat alıp satmak mantıklı:)...saygılar.
hissiyatım, kapanş bir tarafa kanlı olacak diyor...ama acaba ne n tarafa..bak onu demiyor işte
USD kontratolarda 20000 kontrat, kayıp, arazi, sır, 77000 civarlarıydı aps, şimdi iki vade toplamı, 57000 bu da ip ucu,.....
[QUOTE=Astatin;178598]:D:D:D:Dhımmmmmm:D:D:D:D şimdi bunu biz yapsak, mesela %2 aşağa alış yazsak 100 endekste, çok feci bir habr gelir...%5-6 düşer borsa..biz gelen malı veririk %7-8 zarara[/QUOTE]
Sakat iş... Ben mesela farkında bile değildim, wap şubeden yapmıştım zamanında ve yarım saat sonra haberim oldu... :) wap şubesini düzenleyen akıllılar en önce ekrana imkb 100 ü koymuşlar, en de direk aktif emir verdim... 3-4 bin puan zarar yazmıştım...
Aracı kurumu aradım, dedim bişey yapabilir miyiz.. Onlar da vobu aramışlar... Vob demiş biz karışmayız... Ben o zararı kabullenmiştim de daha vade bitimine 30 gün vardı, pozisyonu nasıl kapatacağım onu düşünüyordum...
Kapatana kadar da yine iyi zarar yazmıştım... Çünkü kademeler bomboş... O zaman tahtayı takip ederken dikkat etmiştim, bazıları sistematik olarak emir yazıyordu.. Adam buradan geçiniyor yani... Bana ters...
Ben hep şuna inanırım;
"Ağlayanın parası ile gülünmez"