-
[QUOTE=abka;72663]dow hakkında bundan sonra ne görünüyor.cumadan itibaren yükseliş mi..[/QUOTE]
iki tezat yaşıyorum, 815-825 alım yeri.
ancak günün gelmemesi kafamı bulandırıyor.
ya kalan günler yataylaşıp dönecek, ya ?
ya noktaya inanacam ya tarihe.
mesele burda.
ama risk minumuma doğru gidiyor.
-
tüm sistemlar sat da olmalı..ama şu bir gercek ki [B]saatliklerde poz. uyumsuzluk [/B]var...saatlik uyumsuzluklar iyi tutar..geçmişdeki gözlemlerime bakarak konuşuyorum..o açıdan taze kısa kanımca oldukca riskli..
-
fit ve flat.. ancak gördüğüm kadarıyla forum çoğunlukla flat bir miktar long ve çok az short...flat in çoğunlukda olması nedneiyle Forum indikatöründen bişi çıkmıyo..Ama ben spek olsam DJ in biraz topralayacağına yatar, yarın hülülülü yukarı yapar sonra gelene baardım :)...emme velakin DJI de bir dram olasılığı mevcut..o yüzden ben flatim...ağa değilimki...dj göçecek ama ben burayı artı yapabilecem...olsa tükkan sizin
-
ha bak kapanmış farketmedim bile, bişi de diyemiyorum yönlendirme olmasın diye.
elde tek garanti şu, yeni dip yok.
cuma salı arası kısa vadeli kesin dip var ve 18 şubata kadar herhangi bir tarihte 9088 in geçilmesi.
geçilemezse yi sonra konuşacağım daha erken.
sevgiler.
-
[b][color=blue]long 32.275[/color][/b]...
-
[QUOTE=abka;72665]tüm sistemlar sat da olmalı..ama şu bir gercek ki [B]saatliklerde poz. uyumsuzluk [/B]var...saatlik uyumsuzluklar iyi tutar..geçmişdeki gözlemlerime bakarak konuşuyorum..o açıdan taze kısa kanımca oldukca riskli..[/QUOTE]
benden iyi anlattın bu cümleyle. demek istenilen bu.
senin ve benim teori hep tutuyor. ya en üste ya en alta.
bir hak daha var bunun için.
sadece araya girmeyecen.
sevgiler.
-
saatlik uyumsuzluklar genelde ayda bir kere oluşmuş..amma tam tutmuş...iyi akşamlar..
-
[QUOTE=jelibon;72667]ha bak kapanmış farketmedim bile, bişi de diyemiyorum yönlendirme olmasın diye.
elde tek garanti şu, yeni dip yok.
cuma salı arası kısa vadeli kesin dip var ve 18 şubata kadar herhangi bir tarihte 9088 in geçilmesi.
geçilemezse yi sonra konuşacağım daha erken.
sevgiler.[/QUOTE]
DOW TOBO için 9088 yukarı kırılırsa bakarız.. 7960destek dönüş olabilirde..Ocak ayı sağlam destek 7500-7600..
Ama olmazsa Şubatta 6666 yı gösterir bu adiler..
-
herkes longken dip avcılığı yaparken bu piyasa dönmez. ayrıca son 1 saatte apds +15000 e fırladı. resmen katliam oldu doğradılar milleti. iş yatırım gelene geçene verdi. dip avcılığı yersiz dönüşü görün sistemler al versin öle alın bence. sistemler satta ama kaç kişi şort?? ya long ya flat. gün pastaya da bakın diğer kısmı 12000 küsür long.
-
Hexen im seviyorum seni :)
Kaldık malsız :) Üstelik DJI in cortlayacağını düşündüğüm halde
-
Obama ile olumlu olacaksak, 35500 den fazlası bize yaramaz, oradan tekrar kısa olur..bakalım yarın ne olacak::)
-
Borsacı Özgür nerde yanıldı?
imf haberinden yanıldı.
yazdıkları tr ve dow için tezat olusturdu.
şu an dow için shortta olması lazım, ama vob için longa geçmiş. (sabahtan beri yazdıklarına göre)
tam tezat. yani kendi deyimiyle kumar.
peki noktaların kırılacağını kapitilasyonun geleceğini nerden anladık?
ftse 4200 altı kapanış.
sp banking indexin üçgeni aşağı kırması.
yükselen diplerin kırılması.
bağımlılığa bağlı olduğu içinde heryerde olması gerekliliği.
sevgiler.