-
[QUOTE=Vob Trader;72672]herkes longken dip avcılığı yaparken bu piyasa dönmez. ayrıca son 1 saatte apds +15000 e fırladı. resmen katliam oldu doğradılar milleti. iş yatırım gelene geçene verdi. dip avcılığı yersiz dönüşü görün sistemler al versin öle alın bence. sistemler satta ama kaç kişi şort?? ya long ya flat. gün pastaya da bakın diğer kısmı 12000 küsür long.[/QUOTE]
doru diyosun patron .. +. +. +. .. ben geceye flat girdim ..
-
[QUOTE=selçuklu;72676]doru diyosun patron .. +. +. +. .. ben geceye flat girdim ..[/QUOTE]
ben kısa kaldım. hep beraber izleyip göreceğiz
-
[QUOTE=Vob Trader;72677]ben kısa kaldım. hep beraber izleyip göreceğiz[/QUOTE]
Bravo.brv.brv.brv yarına tek geçtim seni, neden? yarın yukarı olsa bile fazla olmaz, düşüş olmazsa yatay olur o kadar:)
-
Ben de kisayim geceye... +.
-
he yarın bakarız duruma ..ona göre uygun pozu alırız ..
-
[QUOTE=Vob Trader;72672]herkes longken dip avcılığı yaparken bu piyasa dönmez. ayrıca son 1 saatte apds +15000 e fırladı. resmen katliam oldu doğradılar milleti. iş yatırım gelene geçene verdi. dip avcılığı yersiz dönüşü görün sistemler al versin öle alın bence. sistemler satta ama kaç kişi şort?? ya long ya flat. gün pastaya da bakın diğer kısmı 12000 küsür long.[/QUOTE]
doğrusu bu tabii, sabahtan beri anlatmaya çalıştığımda.
dönsün 1000 puan yukarıdan alırım.
ama bi soru sordum sabahtan beri B düşüşün bittiğinin teyidini arkadaşlar nerde aldı diye.
cevap veriyorum henüz almadılar. ama almaya yakınız.
sevgiler.
-
ataya yine aynı şeyi yaptılar dikkat ettinmi, ata öyle bir güne girince terse patlıyor, sonra yine terse, bu sefer atada yemedi ama. stoploss olsaydı tehlikeydi.
-
[QUOTE=jelibon;72681]doğrusu bu tabii, sabahtan beri anlatmaya çalıştığımda.
dönsün 1000 puan yukarıdan alırım.
ama bi soru sordum sabahtan beri B düşüşün bittiğinin teyidini arkadaşlar nerde aldı diye.
cevap veriyorum henüz almadılar. ama almaya yakınız.
sevgiler.[/QUOTE]
Ben eski trade yapımı bıraktım. kulaklarımı haberlere yorumlara ve beklentilere tıkadım 2 hafta önce kendi çapımda bir mekanik teknik sistem yazdım. harfiyen o sinyallere uyuyorum en dip ve en tepe yakalayamıyorum belki ama zararım da minimum oluyor. eskiden olsa kesinlikle bu gece long girerdim ama bugün sırf içimden bile gelmediği halde sistem sat diye şort girdim. bakalım sonumuz hayır olsun:)
-
iş başı yaptıgım için yazamadım butun gun şimdi biraz rahatladım.. iyi çarptılar bu hafta aldıklarımı geri verdim resmenn geceyede 20kontrat kısa kaldım kalanıda yarın yukarıdan açarsak basıcam mantıkla kısa kalmayı açıklayamıyorum dow normalde destegini deneyip yukarı donmesi gerek ve 8200 uzeri kapatması gerek ama isyatırım beni baya bir korkuttu
ya işyatırımla birlikte batıcaz yada zengin olucaz bekleyip gorelim..ayrıca butun sistemler normal olarak satta olmasa bile gunluk sistemim satta oldugu için geceye ya flat girmeliydim yada kısa.
-
[QUOTE=jelibon;72675]Borsacı Özgür nerde yanıldı?
[COLOR="Blue"][B]imf haberi[/B][/COLOR]nden yanıldı.....
sevgiler.[/QUOTE]
40 yılın başı güniçinde CNBC-Eyi seyredeyim dedim. Zaman zaman yurtdışı endekslerin artıya geçmesiyle bize alım geldikçe ha bire IMF olumlum etkiledi diyip durdular. bu ekonomi kanalları haberi verip geçse yorum yapamsa daha sağlıklı oalcak sanırım. IMF haberi dediği de heyetin yarın Şimşek ile görüşecek olması.
-
vadelide son zamanlarda hatta daha da geçmiş aylarda bu kadar hacim hatırlıyor musunuz?
ne iş çözemedim.373.000 kontrat hacim olmuş.felaket yüksek geldi bana.
dipte olsak yukarı dönüş habercisi diyeceğim tepede olsak aşağı dönüş habercisi diyeceğim tam ortada bi yerdeyiz.
var mı bir fikri olan?
-
beyler ıyı aksamlar takas alabilirmiyiz isteyım bugün mümkünse günlük + tamamlanmıs toplam tüm tesekkurler